- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
debi94
csendes tag
válasz
Cunaja #14512 üzenetére
Sziasztok.
Ez aztán a jó hír.
Pedig már azt hittem kitkat-on fogja befejezni a pályafutását a P7 egyszer majd a távolabbi jövőben. Sajnos a lolli nekem nem vált be az apró bosszantó hibák miatt és kb 3 hete visszaálltam 4.4.2 re. Azóta hibátlanul működik. Csak nehogy majd a 6.0 is hibás legyen. Mert akkor tényleg marad a kitkat.
Köszönjük Cunaja. -
debi94
csendes tag
válasz
tsabeekaa #13807 üzenetére
Én nem OTA-N. frissítettem, hanem találtam egy linket az XDA fórumon ami 839-852 letöltöttem és helyi frissítéssel telepítettem. Simán gond nélkül ment fel.:https://mega.nz/#!cw0lWa4C!5WRRscMdszD3dPmgUvA9Ad18c1FdpxeNZXPQ_PqKg-c
A letöltött fájlt nem kell kibontani. dload mappába:update.zip.
De ha jól emlékszem ezt már Cunaja mester fentebb már leírta. -
debi94
csendes tag
válasz
tsabeekaa #13796 üzenetére
Sziasztok.
Igen én B839-re raktam a b852-t
Kb 1 hete gyűrőm. Eddigi tapasztalatok, szerintem valamivel gyorsabb és talán stabilabb. A ram kezelése kb ugyan olyan mint a b839. Tehát javaslatom ha valaki frissíti legalább rosszabb nem lesz. Nekem a régi b609 még mindig szimpatikusabb (már egyszer leírt gondok miatt, csengőhangerő állítás, okos-tok kijelző de ez csak személyes tapasztalat) mint a lolli.
Várom a Cunaja féle romot, remélem utána már tetszeni fog.
Mindenikek Boldog és Békés Karácsonyt kívánok -
debi94
csendes tag
Sziasztok.
Hát nekem sem vált be a B839 ROM. Sajnos ne mindig ébreszt 10-ből 2-szer nem ami nagyon zavaró és teljesen kiszámíthatatlanul működik. Nem nagyon tudom állítani a csengőhang hangerejét (leghalkabb állásban is túl hangos nem sok különbség van a max és min hangerő között) Az okos-tok kijelzője sem tetszik és van mikor nem alszik el a kijelző csak perc után (Van hogy 5 percig is világít tétlen állapotban és van,hogy elalszik rendesen kis kijelző). Nem szerettem volna visszafelé menni (B609).Tehát frissítettem B852-re majd meglátjuk mi változik. Majd leírom a tapasztalatokat, most tesztelni fogom 1-2 hétig. És ha ez sem válik be kénytelen leszek visszaállni B609-re. Ott semmilyen fentebb írt hibát nem érzékeltem. Már kezdem megbánni ,hogy anno frissítettem Lolli-ra.
Mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok. -
debi94
csendes tag
Még valami változás a B609-hez képest.
Amikor csörgött a kis kijelzőn megjelent a hívó képe. Most csak a név jelenik meg kép nem. -
debi94
csendes tag
-
debi94
csendes tag
válasz
ufonauta #13324 üzenetére
Hello.
Teljesen igazad van a tok csukott állapotában a megjelenés nagyon gáz.
Az óra is meg a háttérkép is csúnya. Arról nem is beszélve, hogy eltűnt az értesítési sáv és ki kell nyitni a tokot hogy lássam.
A minap néztem egy p8-at ott lehetett váltani az óra számlapokat és a háttér sem olyan gáz. Már nekem is megfordult a fejemben visszaállás b609-re ez miatt.
Hálás lennék ha lenne valami megoldás erre a problémára.
Üdv. -
debi94
csendes tag
válasz
fatomas673 #13239 üzenetére
Köszi azt már próbáltam de se így se úgy nem jó.
-
debi94
csendes tag
válasz
zeon.hu #13236 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod megpróbálom.
Másik kérdés azt szeretném tudni,hogy hol tudom a kis kijelző (Smart tok csukott állapot) hátterét változtatni mert mióta frissítettem 839-re olyan béna "zöld meg kék virágszirom" háttere van (a régi sötét sokkal jobban tetszett) és még az értesítési sávot sem mutatja. -
debi94
csendes tag
Sziasztok,Újra megkérdezném.
P-7 L-10 független. B839 Gyári frissités után olyan problémát tapasztaltam, hogy a csengő hangerő alig változik a leghalkabb és a leghangosabb közt. Wipe és 3 gombos telepítés volt. Valami megoldást hátha tud valaki. Az a baj hogy még a leghalkabb állásban is túl hangos. Előre is köszönöm. a segítséget. -
debi94
csendes tag
Sziasztok.
P-7 L-10 független. B839 Gyári frissités után olyan problémát tapasztaltam, hogy a csengő hangerő alig változik a leghalkabb és a leghangosabb közt. Wipe és 3 gombos telepítés volt. Valami megoldást hátha tud valaki. Az a baj hogy még a leghalkabb állásban is túl hangos. Előre is köszönöm. a segítséget. -
debi94
csendes tag
válasz
fatomas673 #12968 üzenetére
Szia. Köszönöm a választ.
A hívás rögzítés csak magáncélra kell. (nem akarok hívás közben jegyzetelni). -
debi94
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy az új 839 frissités után müködik a navi sáv eltüntetés és a hívás közbeni beszélgetés rögzítés? Nekem az utobbi nagyon fontos! -
debi94
csendes tag
Hali. Kitette a Huawei a legfrissebb Vodás frissitést.
http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/detail/index.htm?id=38254 -
debi94
csendes tag
válasz
ufonauta #6888 üzenetére
Tehát. Ahogy KKrisz751 is elmonda úgy van.
Egy müanyag lap védi a kijelzőt.
Amikor becsukom a fedelet automatikusan átvált a kijelző kis ablakra.
és pár másodperc múlva elalszik.
amikor kinyitom automatikusan kiold a kijelző.
nem kell a bekakcsológombbal feloldani.
letenni csukott fedélnél úgy lehet, hogy megnyomod a bekakcsológombot erre feléled a kis ablakban a kijelző és le tudod tenni a telefont.Úgyan úgy mint amikor felveszed.
Vagy amit te is írtál bellításoknál beállítani. hogy hívás szakitás bekapcsologombbal.
Azt én sem tudom mi vezérli de müködik tökéletesen. Nagyon jó kis tok ajánlom mindekinek.
A hátteret sajnos én sem tudtam megváltortatni pedig sokat probálkoztam. Nekem is jobb lenne az analog óra de sajnos nem találtam rá megoldást. -
debi94
csendes tag
Kösz. Majd próbálgatom és leírom a tapasztalatokat.
-
debi94
csendes tag
Aha ezt nem tudtam. Szerintem így fogom használni mert negatív tulajdonságot nem vettem észre. Sőt.
Szerintem ez a felbontás( 1280x720) bőven elég 5" kijelzőhöz. És ha még gyorsabb is lesz és aksi is tovább bírja.... -
debi94
csendes tag
Még egy érdekes dolgot tapasztaltam. Ha a képernyőkímélést be kapcsolom akkor 1024x768 lesz a képernyő felbontás. Ha így használom a telót kevesebb a RAM használat. Nálam kb. 150-200 MB-al több a szabad RAM.
-
debi94
csendes tag
Nem Írta át. Megnéztem . Most is az van a build.prop-ba : ro.config.hw_voicerecord=false.
Én is azt hittem. -
debi94
csendes tag
Én is meglepődtem, hogy ROOT nélkül is müködik a hívásrögzítés.
Igazad van, jobban nem is akarok belemászni.
Csak azért írtam le mert én is furcsának tartom. -
debi94
csendes tag
Easy Voice Recorder. Teljesen jól müködik. Sokat kipróbáltam de szerintem ez a legjobb.
-
debi94
csendes tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja lettem p7 tulajdonos. Nagyon jónak tartom ezt az oldalt sok hasznos információt olvastam már. Most azért írok mert nekem is szükségem volt hívásrögzitőre és a /system/build.prop-ba. átírtam a a leírtak szerint. ES file manegerrel. Persze nem engedte átírni mert nincs root-va a készülék. Utána a legnagyobb megdöbbenésemre kipróbáltam és müködik a hívásrögzités sd kártyára menti record mappába.
Pedig nincs root. EMUI 3.0. ALATT
Ezt csak azért írtam le mert olvastam hogy másnak is süksége lenne a hívásrögzitőre. Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest