- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
zeon.hu
Képzeld a My-rom 3.3-nál a hanghoust nem jelzi automatikusan, ha bejövő üzenet van. Csak akkor jelzi, ha elindítod a programot. Üzenetnél ez automatikusan kellen,hogy történjen.
Összefoglalva: Azért van némi hiba a My-rom ezen verziójában is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Porterocka, lehet, hogy a vendor hiánya kavar be a gyári romnál? Én nem tettem fel, csak a dload update.app fájlt. A lényeg nem sikerült teljes jogot szerezni a telefonon. Tudod root oké, de visszaáll boot után minden.
Az a baj, hogy vizsgakérdéseket dolgozok ki, így sajnos nincs időm most tesztelgetni . A fórumot azért pihenésként szoktam olvasni. Ha esetleg kijön nálunk a B615 akkor eldobok mindent és megy a telóra.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
Hangtárcsázás működik másnál?
Feljön ugyan az ablak, de nem történik semmi, a mikrofon át van húzva.
Be lehet ezt állítani valahogy?#?*@&!
-
törölt tag
válasz zeon.hu #7088 üzenetére
Sosem néztem még, de szerintem nem csak gyakoriság. Mármint azt láttam, hogy nem minden ROM -on ugyanaz a sorrend. Én általában a 2 levelezőt szoktam használni a megosztásiból, de ROM -on belül én nem emlékszem rá, hogy változott volna a sorrend. ÉS sosem jönnek a két első helyre.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zeon.hu #7090 üzenetére
Amdmade Share app ezt tudja, de jobb lenne egy gyári.
Ebben beállítható az appok sorrendje.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Megismétlem a kérdést:
jól emlékszem, hogy 2.3 alatt a megosztási menüben lévő appok sorrendje a használat gyakoriságától függött?
egy ilyen 3.0 alá is elférne.#?*@&!
-
-
törölt tag
válasz jegenye77 #7084 üzenetére
P1 szerintem nagyon előremutató volt a maga idejében. Külsőre és minőségben még mindig megállja a helyét. Az a durva, hogy újonnan még mindig 50 körül megy, használtan meg 30-40 -be. P2 viszont nekem nem tetszett.
P6 már nagyon korrekt volt kinézetben, P7 -ről nem is beszélve. Én attól tartok, hogy a P8 egy kicsit a lekerekített formavilág felé fog elmenni, ami nekem annyira nem jön be.
Az lehet, hogy 16nm a SoC, a fogyasztása is kisebb lesz, de az, hogy 100 milivel növekszik ehhez képest az akksi, az nagy butaság volt...
Én jelenleg elégedett vagyok a P7 -tel, megbízható telefon, úgyhogy ezt most kivételesen 2 évig ki fogom tartani (lassan 1 éves lesz). HA lesz D8, akkor én arra várok inkább, vagy marad a P9, esetleg más út.
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
jól emlékszem, hogy 2.3 alatt a megosztási menüben lévő appok sorrendje a használat gyakoriságától függött?
egy ilyen 3.0 alá is elférne.#?*@&!
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Tudja valaki, hogy mi a különbség Nillkin Frosted, Super Frosted és Premium Frosted tok között
Vagy ezek mind ugyan azok ?
-
ufonauta
aktív tag
Noh nagyjából belaktam a 609-est. Eddig jónak tűnik.
-
törölt tag
-
törölt tag
A jó telefon a szoftvernél kezdődik, szerintem, aztán jön a hardver. EMUI ebben jó, MIUI -ban néhány márkán/készüléken vannak hiányosságok. Főleg a fabrikált MIUI -knál. Egyébként nálam alap ezek közül valamelyik.
Sense kiválóan összerakott UI, de nekem nem tetszik. Ráadásul tök értelmetlennek tartom, ezeket az elnagyolt (egyébként jó minőségű) hangszórókat. Nem életképes dolog, ahogy az eladásokon is látszik (persze elsősorban nem ezért).
Lenovo -val van néhány rossz tapasztalatom. Leginkább anyagminőség és/vagy összeszerelés. Jó anyagminőség mellett is van egy-két darab, ami konkrétan szétesik.... Nem 20.000 HUF kategória. + az ilyen A328 -cal is csak magát égeti. Rövidesen próbálok egy újabb készüléket, mert nagyon tetszik, majd kiderül.
Honor -ral az a baj, hogy a 6-on kívül a többit (jelenleg ez a 3C) nagyon nyögve nyelősen támogatják, szinte csak kína verziósokra jönnek frissítések. EU -ra meg az ígérgetés. Honor egyelőre nem méltó a Huawei -hez, max. a 6 vagy a 6+.
Xiaomi, Meizu nálam korrekten szerepel, bár ott is voltak bőven hiányosságok.
Illetve azért stock droid fronton is vannak jók (ha rendbe van téve a droid, RAM kezelés...stb.). Pl. Motorola (RIP), meg a Nexus -ok.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #7067 üzenetére
MIUI az etalon, bár az igazi az lenne ha a MIUI-t gyúrnák össze az EMUI-val. Személy szerint az EMUI, MIUI, Sense hármast preferálom leginkább, a többi nem hoz lázba. Persze fasza lenne az LG felülete is, csak azt én elég simán megakasztom, így felejtős. Jövőre ha telefont váltok, akkor úgyis a Xiaomi, Huawei, Honor, HTC, Lenovo ötösből fogok választani. Persze engem meg kell fogjon a külső, ha az nem stimmel, felőlem lehet bármennyire jó belülről, nem kell.
Huawei
-
törölt tag
Nekem van egy kis hiányérzetem MIUI -hoz képest. Viszont utóbbiban is hiányzik néhány dolog, ami EMUI -ban meg van.
Azt pl. jó dolognak tartom, hogy MIUI -ban meghagyták a gyári Huawei szoftvert, mert a gyári abban nem az igazi. Bár a Camera FV 5 arra is felmegy.
------
Egyébként licensz miatt még nem jelzett, egy korábbi kérdésre reagálva. Most 3 fizetős alkalmazás van fent.
-
-
GSPLR
senior tag
Csodaszép képek vannak ebben a Magazine témában. Ma pl. töltött le új képeket is, tetszik. Nem tudok belekötni az EMUI3.0-ba, egy-két apróságtól eltekintve. Ezt a felületet nekem csinálta a Huawei, olyan nekem mint ruhában a Springfield
Huawei
-
törölt tag
válasz ricsike1995 #7061 üzenetére
Csak saját felelősségre. Főleg, hogy egy 50 megás OTA.
Hozzánk is fog jönni, ha érdemleges frissítést tartalmaz.
-
ricsike1995
csendes tag
Sziasztok! Találtam egy linket a B615 ota frissítéshez (http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/general/ota-update-b615-t3033061), ez ugye még csak olaszországban jött ki. Telepíthetem, vagy ne?
Köszi! -
törölt tag
válasz KKrisz751 #7059 üzenetére
Áttérésnél van igazából jelentősége. pl. B609 -ben nincs is benne.
Az tartalmazza a cust -ot, ami Vodáról áttérésnél nem mindegy. Én a B602 -es cust -ot használom.
3 gombossal, de fel lehet tenni saját frissítő app -ból is. Ennél szinte mindegy, egy nyúlfarknyi fájl.
Szerk.:
Illetve olyan Huawei -nél van jelentősége, amikor több fajta FW is van. Telekomos, Vodás, vagy valami másik régiós. P7 -nél általános FW -k vannak, abban minden benne van.[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #7058 üzenetére
Én vagyok lemaradva tudom. De mi az a vendor könytvár?
Több romnál láttam, vendor könyvtárat. Nem raktam fel egyszer sem, csak a dload könyvtárat tettem át. Lásd B133, B609(Egyik letöltöttnél volt)
Azt külön ugyan ugy telepíteni kell, vagyis ha megvan a fő update, utána áttenni a dload-ba és ismét 3 gombal?... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
törölt tag
válasz karl_fischer #7054 üzenetére
Nekem is Telenor van, független készülék. Én még B116 -tal kezdtem annak idején.
Nem értem amúgy, hogy miért tartanak ennyire a szoftver telepítéstől, sokkal biztonságosabb és semmi mókolás nincs benne. Csak szimpla telepítés.
Arról fel tudsz menni B133 -ra, majd B609 -re. Előbbi még EMUI 2.3, utóbbi EMUI 3.0.
Telenor amúgy érdekes módon Huawei -nél le van lassulva (többi márkánál nem). B116 -ra volt nekem OTA, a többinél fel sem ajánlotta, mindent én toltam fel. Kivéve a B602 béta FW, mert arra csak egy teszt keretén belül lehetett jelentkezni, OTA -n. Az egy kis kitérő volt, amíg nem volt EMUI 3.0.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz karl_fischer #7054 üzenetére
B609, ez már EMUI 3.0
de nézd meg, mert lehet, hogy a 133 az előfeltétele.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz karl_fischer #7052 üzenetére
ez nem mókolás és sokkal biztosabb, jobban működő romod lesz.
a huawei által kiadott romot teszed fel, csak nem OTA-n.
és tényleg nem bonyolult[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz karl_fischer #7050 üzenetére
nekem is telenoros, független és volt hozzá frissítés.
de az OTA frissítés nem ajánlott (kivéve a B602 Beta)!!!
fent van az összefoglaló, mindent megtalálsz benne részletesen leírva.#?*@&!
-
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok!
Telenornál vásárolt (egyébként független) P7-re jött már frissítés? B121SP01 van rajta, erre frissítettem még a vásárlás napján, tavaly júliusban. Azóta hiába nézem, nincs újabb. Pedig még a root-ot is leszedtem.
-
ctibor
senior tag
Figyeljetek, szerintetek az téglásítás-veszély, ha én kiszedem a 609-ből a Vendor mappa tartalmát és felteszem a kínai ROM-omra?
Mert így megkapnám az európai vevőnek szánt appokat, de a fő funkciók maradnának (pl. Dual sim). Nagyon persze nem hiányzik, inkább kíváncsiság...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
Vodafone - Általános ROM -ok közötti átjárás:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
1. B129 general verzió telepítése.
2. B133 general verzió telepítése.
FAIL -t fog írni a végén, de nincs ezzel semmi gond. A ROM felment, csak a cust lesz üres.
3. B133 general verzió alól a cust telepítése a következő módon:A cust -ok a Vendor mappa alatti update.app -ben találhatók. A telepítés menete egyszerű, úgy kell eljárnod, mint amikor a frissítést telepíted.
3.1. A Vendor mappát a benne lévő fájlal másold az SD kártya gyökerébe.
3.2. Nevezd át a mappát dload -ra.
3.3. Telepítsd 3 gombos módszerrel.Visszatérés:
Visszatérés során semmi más dolgod nincs, mint a B133 -as FW -re rátelepíted a B129 -et.Amennyiben 3.0 -ról térsz vissza, ROLLBACK ROM után lehet FAIL -t dob, de utána a B129 hiba nélkül fel fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
ufonauta
aktív tag
Az a lényeg, hogy most már működik a dolog.
Van benne. Ami a Huawei itthoni oldaláról letölthető 3 ROM (133SP1, 609, Vodás 129), abban mind a háromban van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mert Huawei -nél más telefonnál nem mindig Vendor -nak hívják. Úgyhogy sokan nem tudják miért jó. Elvileg nem sok szükség lenne rá, mert az átmenetek során a tartalma nem változik. Nekem sem jutott eszembe elsőre, pedig logikus lenne.
B129 -ben van Vendor?
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #7039 üzenetére
Emlékszem rá, hogy írtad, ezért jutott eszembe, magamtól az életbe nem jöttem volna rá, hogy az egy külön telepíthető fájl. Engem inkább az idegesített, hogy nem tudtam mi az a vendor fájl, eddig máshol nem találkoztam ilyennel, pedig volt már szerencsém fura telefonokhoz. De mint kiderült ez debrandel, XDA-n utánaolvastam jobban. Mindenesetre köszönöm a segítséget, ötleteket, most boldogság van, a 3.0-át használom én is
Huawei
-
törölt tag
Ezt írtam Neked feljebb vagy 2x is.
Hogy Vodásnál nagy valószínűséggel szükség lesz rá, így a B133 mellé fel kell tolni a Vendor -t is, miután átnevezted azt is dload -ra.
Természetesen beleírom az összefoglalóba, csak addig nem akartam, amíg nem próbálod ki. Meg most értem haza.
[ Szerkesztve ]
-
ufonauta
aktív tag
Jaja úgy ment fel, ahogy írtad. De én a 133 felrakása után és a vendor felrakása előtt azért nyomtam egy wipet és ott ki is írta, hogy Custom fail. Szóval tuti, hogy ez volt a baj. Oszt a 609 után is nyomtam egy wipet és ott már frankó volt a dolog. De a nyugalom kedvéért én feltoltam a 609-re az ő vendorját is.
Szóval frankó a leírás. Jó lenne betenni az összefoglalóba. -
GSPLR
senior tag
válasz ufonauta #7036 üzenetére
Igen, ezt többen írták már. Elméletileg lehet a betűméretet növelni azt hiszem a Megjelenítésnél, az lehet hogy segít kicsit. Nekem szerencsére piszok jó a szemem (még), így nincs gondom vele. Nekem is szokni kell sok mindent és átszervezni pár dolgot. Most ugye az alsó sávba már 5 ikont rakhatok, ezt már ki is találtam magamnak, valamint 4*5 elrendezésbe használom a lapokat (összesen 3 darabot, mivel mappázok). Aztán ugye ott van az 5 darab navigációs ikon lehetősége, ezzel is élek és nagyon megkönnyíti az életemet, fasza lett. Most épp a Széf részével ismerkedek, nagyon jónak tűnik és hasznos is számomra.
Amúgy neked is úgy ment fel, ahogy írtam? 133-ra fail-t dobott majd a vendor file felrakása után jó volt?
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
ufonauta
aktív tag
Viszont ami nekem egy kis negatívum, hogy a kontaktoknál és a híváslistánál a szöveg nehezebben olvasható, mint a 2,3-nál volt. Szebb ez a betűtípus, de piszkosul kell skubizni, hogy mi van odaírva. Olyan nagyon nem zavar, mert a fontos kontaktok mennek a kezdőképernyőre. Viszont az SMS-ek mintha jobban olvashatóak lennének. Noh azét már lakom befele a cuccost és egyre vagányabb lesz, ahogy jövök rá a dolgokra.
-
GSPLR
senior tag
válasz ufonauta #7032 üzenetére
A biztonsági mentést egy mappában találod kint, Eszközök a mappa neve, onnan mehet vissza (EMUI2.3-as mentés viszont nem biztos hogy megy az EMUI3.0-ra). Nekem a telefonszámokkal nem kell bajlódnom szerencsére, megvan az összes a SIM-en. Én tisztán rakok újra mindent, ezen a 2 órán már nem múlik semmi. Megcsinálom, aztán kap egy mentést amit lementek a gépre is.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
válasz GaborGh #7029 üzenetére
AliExpress:
Huawei Ascend P7 Nillkin Tempered Glass front
Huawei Ascend P7 Nillkin Tempered Glass back
Hátlap, keret:
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Üvegfóliát előre és hátra + egy keretet honnan érdemes beszerezni + még egy átlátszó, ultravékony szilikon tok is érdekelne, tudnátok konkrét linket adni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz ufonauta #7025 üzenetére
Én nem wipeoltam csak mielőtt az egészet elkezdtem. A 609-ben nálam nincs vendor. Azt akkor használtam amikor a 133-at felraktam, abban volt egy vendor, ez meg is oldotta a de-brandet. Most lakom be a telefont, eddig nagyon jó, nekem jobban bejön mint a 2.3, bár ízlések és pofonok. Témázási lehetőség nagyon fasza, sokkal több van, meg úgy általában. RAM kezelés sokkal jobb mint a 2.3-nál, gyors, letisztult
Egy valamit hiányolok, hogy adatforgalom figyelőt nem tudom beállítani. 2.3 alatt tudtam mérni hogy 26-ától 25-éig mennyi mobiladatot használtam és külön a wifit is. Itt ilyet nem találtam, de elvagyok nélküle.
Huawei
-
ufonauta
aktív tag
Pöpec leírás! Köszi!
Noh akkó neki is állok. A különböző verziók után kell e wipe? Mondjuk a 133 vendor telepítése utáni wipe nem csinál galibát? Nem törli a debrandelt Custot? Vagy mivel mindegyik szűz rendszer a wipe kihagyható? Mondjuk most a 129 wipe-olnám.
Jah nekem a Huawei-től letöltött 609-esben is van vendor az kell e? Vagy csak ártani nem árthat alapon feltehető?[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Hali!
Kezdenék egy ilyennel (18+): [moderálva]
FONTOS: A root-ot (ha van a telefonon) el kell tüntetni, más különben IMEI nullázás lesz belőle!
Sikerült probléma és hibaüzenet mentesen áttérnem Vodafone függő készülékkel a B609 EMUI3.0-ás verziójára, teljes és hibátlanul működő. Az alábbiakban levezetném az 100%-os áttérést, természetesen a Vodafone felhasználók részére:
Akinek a telefonján az OTA-n kapott B129 van, annak nincs más dolga, mint a Huawei magyar oldalára feltöltött Vodafone B129-et letölteni, telepíteni (3 gombossal!!!) Ez hiba nélkül felmegy, örülünk. Most jön a B133SP01, ami az összefoglalóban is megtalálható. Itt a dload mappában lévő fájl felmásoljuk a telefonon lévő dload mappába )ha nincs ilyen mappa, akkor csinálunk egyet. Telefon kikapcsol, 3 gombossal elindít. Feltelepíti, de a telepítés végén dob egy FAIL üzenetet! NEM KELL MEGIJEDNI, TELJESEN NORMÁLIS! Most jön a trükk:
A 133SP01-ben található egy vendor mappa benne egy fájl. Ezt a fájl másoljuk most be az SD kártya dload mappájába. Telefon kikapcsol, 3 gombossal telepítjük. Hoppá! De-brandeltük a telefont, a boot logo ellenére, és a telepítés végén kapunk egy OK feliratot, félsiker!!! Most mehet az SD kártya dload mappájába a B609-ben található fájl, telefon kikapcsol, 3 gombossal telepít! Láss csodát OK felirattal felmegy az EMUI3.0-át tartalmazó B609 és még CUST verziót is kapunk! Semmi hibaüzenet, semmi fail semmi hiányzó alkalmazás, funkció! Innentől teljes értékű EMUI3.0-t használhatunk, mint Vodafone felhasználó! Itt bontottam egy sört
A rollback működik szépen, persze fail-t dob a 133-ra visszaállásnál, de amikor ezután rátesszük a 129-et, akkor már OK-val telepít, így az esetleges garanciáztatásnál nincs probléma.
Ezt én most végigjártam és sikeres minden amit leírtam. Ufonauta nyugodtan nekiállhatsz a metódusnak amit leírtam, pontról pontra csináld és nem lesz gond! A segítségeket köszönöm és remélem örömmel, megelégedéssel használják majd a Vodások az EMUI3.0-át! Ha bármi kérdés lenne, akkor írjatok itt vagy akár privátban!
Porterocka, szerintem ez mehet az összefoglalóba, tutira működik, kétszer mentem végig rajta és 100%-os!
FONTOS! A VENDOR RÉSZE NEM KIHAGYHATÓ, EZ KELL A TELEPÍTÉS SIKERESSÉGÉHEZ!!!
[ Módosította: Mate ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
Mi lenne, ha:
Rátolom most a 133-at, illetve a 129 vendor-t, majd arra a 609-et? Járható vajon? Azért gondoltam erre, mert mi van akkor, ha ez a Vendor határozza meg az egyéni verziót (ez esetben a Vodafone-t).
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
Sajnos nem lőtte ki. Most vagyok tanácstalan... Merre tovább? Voda B129 (vendorral) van rajta, hibátlanul. Ja és visszajött a boot animáció is, tehát 100%-ban használható esetleges gariztatás előtt.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
Az első jó hírt tudom megosztani (pár copó kör után). Ufonauta által feltöltött vodás B129-re simán visszaállt a telefon, a telepítés végén OK-val (ráadásul a Telefonról menüpontban visszajött az Egyéni verzió CUSTC szám is). Ez tehát megy flottul. Most megpróbálom rálőni a 129-es vendor-t (hátha kilövi a CUST-ot, mert szerintem ez okozza a galibát,
imádlakVodafone) és onnan 133, majd 609.[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
Rollback sikerült 133-ra, igaz ismét fail-el a végén. Most megpróbálok a Vodás 129-re visszamenni. Ha az sikerült akkor onnan 121, majd ismét 133, illetve 609. Ha bárkinek van más ötlete, szívesen fogadom
Huawei
-
törölt tag
válasz orbit76 #7018 üzenetére
Összefoglalóban is a német van. Sőt, általában az szokott lenni, mert az előbb jelenik meg. Bár ugyanazt kapják ők is, mert a Huawei régiósan osztja őket és minden cust benne van, ami alá tartozik. Nyugat-Európa régóban vagyunk a Huawei -nél. Persze egy próbát megér, de szerintem csak rá kellett tolni a hibásra újra.
------
Valaki nem tud egy újabb Huawei Extract -ről?
Amivel a régi ROM -okat lehetett bontani, az most frankón sz...ul csomagol, bár lehet kellene egy új updata. Ext4 Unpacker nem tudja olvasni. Active Perl/TinyPerl, HuaweiFinder, split_updata, minden játszik.
[ Szerkesztve ]
-
orbit76
tag
Nem tudom, hogy mennyire számít, azért leírom. Az enyém osztrák drei szolgáltatós, eredetileg B151 volt rajta. Amikor a magyar huawei oldalról letöltött B133-at tettem rá, utána a B609 frissítés vége fail lett, és mindenféle hibát produkált. Ezután az ideiglenes B133, majd az osztrák huawei oldalról letöltött B133 ment fel. Itt már láttam, hogy ok, mert felajanlotta az OTA frissítést. Ezután felraktam a magyar B609 generált és hiba nélkül működik. Közben volt pár vargabetűs kitérő miui és egyebek felé, de egyik sem volt az igazi. Tehát az sem mindegy, hogy melyik oldalról való a rom. Lehet, hogy a vodás telefonokra a német oldalról kell letölteni a B133-at...
-
GSPLR
senior tag
Szerintem most kicsit szokom a cuccot, holnap pedig megpróbálom a rollback 133-at, vendor fel, aztán 3 gombossal vissza.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #7010 üzenetére
Vendorral ment a 133, majd arra 3 gombossal a 609. Teljes rendszerem van eddig, persze idő kell hogy kijöjjön valami, ha van minek kijönnie.
Akkor a Vendor mégis kimaradt, lehet az volt a gond a telepítésnél. Így 609 alatt van értelme felrakni, megpróbálni?
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
A Vodafone boot logo megmaradt, viszont az animált cucc eltűnt (boot animáció a Huawei jelenleg). Eddig egy hibaüzenettel találkoztam, itt a fórumon is láttam már a hozzászólások között. Az értesítési sávban egy Andriod kitkat kinézetű ikon van némi szöveggel:
Defect report reminders (Beta version)
Prohibit any running behaviour!
Please report defects to JiangWei 00165991.Ez nem tudom micsoda, de egyelőre nem foglalkozom vele, hosszú este előtt állok, rendbevágom a kinézetet, appokat. Majd jelentkezem, persze addig válaszolok ha van kérdés. Ja, a CUST verziót nem írja sehol a telefon Az nincs.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Merseyside #6989 üzenetére
Használod valamelyiket ezek közül?
Swype+dragon, E-robot, Svox, Poweramp, Voice Speed Dial.#?*@&!
-
GSPLR
senior tag
Eddig nagyon tetszik. Egyetlen dolog ami veri a csőröm, hogy az Opera nem törölhető. Biztos ami biztos tolok egy wipe-ot,aztán belakom
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
Vendor -t (meg amúgy az FW -t is) fel lehet tenni amúgy a frissítő app -ból is. Már nem emlékszem, hogy a B609 -ben van -e Vendor, és most nem vagyok otthon. Utána rá lehet tolni azt is.
Lehet Vodás ROM -nál ez lényeges.
Szerk.:
3 gombossal is felmegy. Csak előtte törölni kell a másikat, aztán át kell nevezni a dload mappára azt is.[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Fail után fent a B609 Király
3 gombossal felrakta, de fail volt a végén.
Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vicces képek
- Google Pixel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest