- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
musiclover
újonc
Sziasztok!
Nekem megvan már két hónapja a P7, függetlenül vettem. Eddig csak olvasgattam a fórumot és az összefoglalót (nem kis haszonnal, amiért külön köszönet nektek!), ám úgy döntöttem, inkább regisztrálok, mert még jól jöhet, ha elakadnék valahol. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Konkrét gondom jelenleg nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő GPU & DDR állítása (by mikesa) pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku). Bocsi, ha valaki már írt erről, de nem volt időm végigpörgetni az egész fórumot.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest