-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsacchiotto
tag
Sziasztok!
A napokban családon belül "elkelt" a P7 -es telefonom, amit január óta, problémamentesen és
teljes megelégedéssel használtam.Mivel kétkártyás készüléket akartam, elég volt a tartózkodási helyemtől függően cserélgetni
a kártyákat, és a P7 kifogástalanul kiszolgált, gyári függetlenként, abszolút
szoftver piszkálás nélkül, kizárólag "felhőből" frissítve, ami utoljára a z 5.1.1. volt, ezért maradtam
a Huawei márkánál!Választásom a P8 lite -ra esett, amit szintén független. Belaktam, ugyanúgy mint az elődje, ez is tökéletesen
üzemel, gond nélkül kezeli a két kártyát, amiből az egyik külföldi.
Egy kompromisszum van, a második kártya a memo kártya helyére megy, de ez kezelhető, mert az
adattárolás megoldható másképp is.Ezután a "Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem" fórumot fogom olvasni.
Köszönöm a segítségeket, amit szinte azonnal kaptam, ha kellett!
Véleményem nem változott, a P7 is egy kiváló telefon!
-
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #6456 üzenetére
Sziasztok Mindenkinek!
Rég nem írtam, csak olvastam a fórumot.
A telefonomra, tegnap OTA jött a B621.
Letöltöttem ,frissítettem, semmi változás nem vettem észre,
ahogy eddig is, most is hibátlanul üzemel a telefonom.Abszolúte elégedett vagyok vele.
Igaz, hogy teljesen stock, semmi "fúrás - faragás".
További szép napot Mindenkinek!
-
orsacchiotto
tag
válasz
#86973952 #6417 üzenetére
Ezt próbálom.
(#6373) porterocka ÚjVálaszPrivát2015-02-06 16:13:49
porterockaÚj, bővített, 3.23 gigás témacsomag kolembo jóvoltából. 200 téma.
\\ Motorola DynaTAC 8000X // \\-------- / // ------.------ \\ \ --------// \\ Motorola 5200 // Az okostelefon csak okos ember kezében okos. \\ Minden PM -re igyekszem 24 órán belül válaszolni // -
orsacchiotto
tag
válasz
#86973952 #6373 üzenetére
Szia, sziasztok!
Mivel antikocka vagyok, kérlek segítsetek. Mit kell tennem, hogy használni tudjam
ezeket a témákat?
Teljesen stock a telefonom.
Ha valaki tud segíteni, kérem, hogy óvodai, szájbarágós szinten, mit, hova töltsek,
mit csináljak.Előre is köszönöm, a segítséget.
-
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #6104 üzenetére
Nos, kiolvastam a fórumot. Rengeteg segítséget találtam,
próbáltam ki.Mivel antikocka vagyok, csak erős felhasználó, emelem kalapom
a sok bátor "szoftver tunner" előtt!Az én telóm teljesen stock, illetve OTA jött rá a frissítés ( B609).
Tökéletesen működik minden funkciója, abszolute elégedett vagyok.Továbbra is veletek maradok, olvasok. Ha elakadok, kérdezek.
Szép napot mindenkinek!
-
orsacchiotto
tag
Üdv mindenkinek!
A hét elején vettem egy Huawei Ascend P7 telefont, fekete színű és független.
Belaktam, nagyon tetszik, szuper tudású telefon!Megtaláltam ezt a fórumot, most az elejétől elkezdtem olvasni.
Rengeteg jóságot fedeztem fel olvasás közben és gondolom, még fogok is.Egyenlőre olvasok. Szép napot mindenkinek!
orsacchiotto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged