- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #6456 üzenetére
Sziasztok Mindenkinek!
Rég nem írtam, csak olvastam a fórumot.
A telefonomra, tegnap OTA jött a B621.
Letöltöttem ,frissítettem, semmi változás nem vettem észre,
ahogy eddig is, most is hibátlanul üzemel a telefonom.Abszolúte elégedett vagyok vele.
Igaz, hogy teljesen stock, semmi "fúrás - faragás".
További szép napot Mindenkinek!
-
GaborGh
őstag
válasz
orsacchiotto #6450 üzenetére
Köszi szépen a gyors és megnyugtató választ.
Neten rendelem ezért 2 hetem lesz kipróbálni a telefont, hogy tetszik-e vagy sem -
zeon.hu
nagyúr
válasz
orsacchiotto #6435 üzenetére
a "Témák" alkalmazást nyisd meg, ott keresd a letöltötteket.
-
törölt tag
válasz
orsacchiotto #6423 üzenetére
Nekem nincs lent a fájl, úgyhogy nem tudom feltenni normális helyre. Most néztem én is, hogy elég lassan jön le, pedig nem szokott erről az oldalról gond lenni. Lehet a mérete miatt van bekorlátozva, mert ekkorákat nem szoktam onnan leszedni. A többi gond nélkül lejön.
-
törölt tag
válasz
orsacchiotto #6420 üzenetére
Simán kicsomagolod azt a tömörített fájlt, és a benne lévő .hwt fájlokat bemásolod az SD -n a HWThemes mappába.
Azt viszont ajánlom, hogy ne az egészet tedd be, mert rengeteg téma van benne, és nem fogod átlátni. Én 20-30 -as csomagokba szoktam.
-
törölt tag
válasz
orsacchiotto #6418 üzenetére
Rányomsz a nagy zöld Download (3.23GB) gombra és automatikusan elkezdi letölteni a böngésző.
-
törölt tag
válasz
orsacchiotto #6411 üzenetére
Le fogja frissíteni a Téma alkalmazás. Csak érdemes ilyenkor kilépni belőle (úgy, hogy bezárod), aztán újra be.
KKrisz751:
Én is az egyszerű, letisztult dolgokat szeretem, de nem erre van igény, szóval érthető, hogy leginkább olyan témák vannak online, ami nagyon megváltoztatja a kinézetet.Intelligens tokot nem használok, az ébresztővel vagy az érzékeléssel nekem nincs semmmi gondom.
(#6413) KKrisz751:
2.3 -as témákban az van, amin változtatni lehet. Ott még elég korlátozott volt. Pl. Stat bar ikonok, legördítős ikonok, settings ikonok, főképernyős ikonok, navi gombok, záró képernyő. Meg egy-egy "apróság" kinézete, mint az óra widget, tisztító widget...stb. -
törölt tag
válasz
orsacchiotto #6409 üzenetére
Benne van az összefoglalóban. HA új témát töltesz le (nem a gyári felületről, hanem máshonnan), akkor azt az SD kártyán (vagy ha nem használsz, akkor a belső tárhelyen) a HWThemes mappába kell tenni. HA nincs ilyen mappa, akkor csinálj egyet.
-
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #6104 üzenetére
Nos, kiolvastam a fórumot. Rengeteg segítséget találtam,
próbáltam ki.Mivel antikocka vagyok, csak erős felhasználó, emelem kalapom
a sok bátor "szoftver tunner" előtt!Az én telóm teljesen stock, illetve OTA jött rá a frissítés ( B609).
Tökéletesen működik minden funkciója, abszolute elégedett vagyok.Továbbra is veletek maradok, olvasok. Ha elakadok, kérdezek.
Szép napot mindenkinek!
-
orbit76
tag
válasz
orsacchiotto #6104 üzenetére
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Autós kamerák
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest