- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petya2012 #4497 üzenetére
Jó telefon a 620s, én is használtam, de nem egy kategória.
SoC, GPU, anyagminőség, kamera, kijelző...stb...stb...stb.
HA meg kell egy TalkBand (és használnád is), ami okoskarkötő, meg BT headset is egyben, akkor majdnem annyit spórolsz vele, mint amennyivel többért vennéd a P7 -et a 620s -hez képest.
-
ctibor
senior tag
"Igaz nem tudom mi a különbség az értesít és az engedélyez között"
Az "engedélyez" esetében az értesítő sávban meg fog jelenni a program értesítése és neked kell eldöntened, hogy engedélyezed-e az ottlétét. Az "értesít" esetében megjelenik és kész.
Vagy fordítva...
Mindenesetre hülye fordítás.
-
petya2012
őstag
sziasztok
tudom nem jó topicba írok,de szerintetek ez a G620 milyen teló??
megéri +40000-et kiadni erre a P7-reha jól látom a különbséget az:
felbontás
kamera
proci GHZmert most nekem a T-nél 48000 lenne(24x2000)bluetooth hangszoróval+külső akksival a G620
köszi előre is a segítséget
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
philoxenia #4487 üzenetére
Végig néztem reggel őta vagy 50 fórumot, semmi nem működik.
Vagyis működne, ha a driver könytár létezne. Vagyis minden oldalon lényegébe van install file ahol a végén be kellene tallózni a drivert. Lényegébe csak az nincs. Se win oldalakon, se warez, se máshol.
Ugyanakkor lényegébe a win N-es szériához letölthető media csomag (mivel az N ből hiányzik) tartalmazza a drivert. Ezt meg is találtam, megkerülni akartam, de ahogy kinéz nem lehet.
Feltelepítettem a csomagot, ujraindul a gép. Rádugtrama telefont, MTP települ.
Valaki tud értelmes magyarázatot adni, miért kell a winfos média csomag, hogy egy driver települjön?
Mivel semmilyen winfos zenelejátszót nem használok, se video stb. Ezért is telepítek N-es csomagot.
Miért kötelez feltenni, mikor a képeket, filmeket nem winfos cuccal nézem, de a file kezelést enélkül nem engedi használni.Dühítő!
-
zsoltix
tag
Sziasztok! 2 hete vettem egy p7 est miutan elloptak az iphone 5s em. Abba szeretnem kerni a segitsegeteket, hogy a viber facebook messenger ertesiteseket nem mindig kapom meg, illetve a widgetkent kitett nevnap alkalmazasom sem frissul csak ha ranyomok. Van otletetek? Elore is koszi
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
philoxenia #4484 üzenetére
Ezt megtaláltam, de nem írni akarok drivert, hanem letölteni... de ahogy elnézem sehol nincs huawei MTP driver. Csak telepítő exe ami semmire se jó.
Azért a samuhoz, sony, htc hez megtalálható.Elküldtem visszajelzésként a huaweihez. Majd válaszolnak valamit.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #4480 üzenetére
ES File Explorer File Manager? Ott sem látszik?
A kábellel lehet talán gond?!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem nem jelenik meg a menüben sem ezzel a kábellel...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #4472 üzenetére
gond nélkül dugom rá a pendrive-okat
eltávolításnál kell figyelni, hogy a beállítások-tárhely menüben válasszuk le az usb meghajtót. -
törölt tag
válasz
philoxenia #4474 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
válasz
philoxenia #4476 üzenetére
Lehet azért akadozott....
A lényeg, hogy most már megy. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #4475 üzenetére
Nem érdemes azt az energiatakarékos módot használni, szerintem visszaveszi a proci órajelét is, érezhető akkuidő javulást pedig nálam nem hozott...
-
Atlantisz48
őstag
válasz
philoxenia #4469 üzenetére
Ez érdekes.....
Megpróbáltam mind a két videót ami Linkeltél, és akadozott (Csak akkor hogyha a Bluetooth hangszórón játszottam le), néztem, hogy a minőség mire ven állítva, és csak 720p-n volt, nem is ajánlotta fel az 1080p-t akkor eszembe jutott, hogy bekapcsoltam a telefonon, a Beállítások/Képernyőkímélés-t amivel a telefon felbontását 720p-re állítja amivel elvileg gyorsabbnak kéne lennie a telefonnak. Hát ezt kikapcsoltam, és utána újra kellett indítani......újraindúlt, elindítottam megint az a két videót, meg is jelent akkor már a Minőség menüpontban az 1080p, és probléma nélkül vitte FullHD ba a Youtube videót a Bluetooth hangszórón.
Miért? -
törölt tag
válasz
philoxenia #4472 üzenetére
Kezeli. Néhányszor USB stick -et (modem) is kötöttem hozzá. Mindegyiket gond nélkül kezeli.
bubus66:
Igen, én több márkát is gond nélkül kezeltem vele. Többször fordult már elő, hogy a saját gyártói desktop szoftver nem látja. Főleg, ha pl. CM kerül rá. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #4462 üzenetére
-
törölt tag
válasz
bubus66 #4466 üzenetére
Most én is kipróbálom.
DE csak kíváncsiságból.
Van hogy másik márkát CM -os szoftverrel tudok vele kezelni normálisan.
zeon.hu:
Nálam felhő, vagy összekötöm kábellel. Esetleg vezeték nélküli kapcsolat. Meg időnként mail -t is szoktam magamnak küldeni, ha nincs nálam másik eszköz (ami elég ritka - vagy csak néhány linket, képet, dokumentumot küldök).Kábel mindig van nálam, mert esetenként kocsiban jól jöhet a szivargyújtós töltés.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #4465 üzenetére
kisebb fájlokat Shareit-el dobálom át (sokkal gyorsabb a bluetoothnál), nagyobbakat meg egyszerűen pendrive-al
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ebben nincs benne az MTP driver?
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #4450 üzenetére
Nem XDA-s hanem innen lett leszedve.
Azért írtam, hogy a digitális aláírást kapcsolja ( szerintem egy próbát megérne neki) ki mert nekem azóta semmigondom nincs a driverek telepítésével.
Én az Android SDK-ból használom az ADB-drivert mert abból a legegyszerűbb a legfrissebbet kiszedni
-
Atlantisz48
őstag
válasz
philoxenia #4460 üzenetére
Azért kérdezem, mert ti találkoztatok azzal a jelenséggel, hogyha egy bluetooth hangszórón lejátszotok egy videót Youtube-n Wifiről akkor akadozik a videó??
így a hang is?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4455 üzenetére
Na, közben a HiSuit-ot vissza kínlódtam.
Meg az android sdk is segített. Igen az ADB installer is jól jöhetett. Mivel mindent felraktam vissza jutottam az alapra.Rádugva a telót telepítette a hisuitrot. De már sok drivert nem láttam, hogy telepít, pl modem drivert sem, mint előtte. Csak 3 drivert rakott fel, míg előtte kb 7-et
De MTP-t akkor sem ismeri fel. Winupdate webhelyen keres és ennyi. nem talál semmit...
Igen már mindegyik porton próbáltam és a samu gio lazán dolgozik ezzel a kábellel. Vagyis nem port és nem kábelhiba. Az volt az első amúgy.
Van egy megérzésem, de nem szívesen telepítenék windózos médiapléjert a gépre. Semmire nem jó és csak a helyet foglalja, de lényegébe az tartalmazza a fényképezőgépek, kamerák file kezelő kapcsolatát.
Mivel a mostani windows N-es a másik meg nem, vagyis ez alapvető különbség a kettő közt.
Orosz oldalon találtam egy gugli fordítü szerint erre utaló bejegyzést. Igaz ott sony és htc telefonnal volt gond. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #4456 üzenetére
Nekünk van ilyen: [link] teljesen jó, erős mélyek, minden eszközhöz csatlakozott eddig, amivel próbáltam.
-
trobi28
addikt
válasz
Nekem van1-2.
P7-em nincs, de van itthon egy P6.
Mire vagy kíváncsi? -
törölt tag
válasz
Majd ha nyerek egyet a hivatalos béta teszten, akkor lesz.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Itt a topikban van valakinek bármilyen bluetooth-os hangszórója?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #4454 üzenetére
Hasonló ez is hozzá, én ezt nem ismerem. A fentivel a legutolsó csumpi SoC -t is el tudtam intézni a gépen, de érdemes mindennel megpróbálni.
A Windows -os driverezés nem mindig olyan egyértelmű, mint ahogy a Microsoft szeretné. Ettől függetlenül nem kellene ilyen módszerhez folyamodni, mert alapból mennie kellene.. Kábel vagy USB port is okozhat ilyen problémát.
Szerk.: Pl. másik Huawei kábellel "folyamatosan" le-fel csatlakozott a telefon, azt hittem valami gond van vele. Volt, hogy nem ismerte fel a telefont, újra kellett csatlakoztatni. Aztán cseréltem kábelt és jó lett.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #4452 üzenetére
erre az ADB-re gondoltam, nálam eddig minden eszközhöz jó volt.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #4452 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztési, de így működik:
1. Belépsz a telefonban a Beállítások -ba, és a lista alján kell lennie a Fejlesztői lehetőségek menüpontnak. Amennyiben ez nem lenne ott, akkor lépj be A telefonról -ba, majd a Build-szám -ot addig bökdösd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy. Ezután meg fog jelenni a Beállítások -ban a Fejlesztői lehetőségek menü. Ide lépj be és pipáld ki az USB hibakeresés -t.
2. Indítsd el az ADB -t.
3. Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez
4. Az ADB fel fogja ismerni a készüléket, egy piros kis ikont fog rakni elé, ami azt jelenti, hogy nincs rendben a driver a számítógépen.
5. Nyomj rá az Install gombra, ezzel feltelepíti a szükséges drivereket.
6. Az ADB -t ezzel be is zárhatod, már nem lesz rá szükség.Persze direkt úgy írtam le, hogy kb. mindenki megértse. Ezért szájbarágós az értelmezés, most ezért nem fogalmaznám át.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #4451 üzenetére
Azt írtam én is Neki, elvileg próbálta. Illetve szerintem.
ADB driver installer -t.
Szerk.:
Ez az én oldalamon van fent, elvileg nincs újabb: [link]Kezelése egyszerű, egyből rá lehet jönni. HA mégsem menne, akkor az Alcatel vagy a Serioux összefoglalóm alatt ott a leírás, ROOT résznél.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4441 üzenetére
Igen.
Most, hogy a hisuit és a driverek lepucolva, teljesen eljutottam oda, hogy ha rádugom atelefont akkor kidobja, hogy USB hibakeresés, leveszi autómatikusan a pipát és fel cse csatlakozik a telefon. Még annyira se mint előtte. Nem telepít, nem csinál semmi.
Ha kézzel bakapcsolom a hibakeresést a telón akkor kidobja, hogy miként akarok csatlakozni, megadom neki, hogy hisuite és azonnal le is dobja a telefont és kikapcsolja a usb hibakeresést.
A vicc, hogy tengap hibátlan működött míg újra nem raktam az oprendszert. Vagyis nem a telón van a hiba. Azt nincs miért helyreállítani.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #4445 üzenetére
Nem tudom, van aki ezt mondja B602 alatt és biztos így is van. Nálam tökéletesen működik. Pl.: UCCW.
Esetleg meg lehet nézni, hogy nagyfogyasztásúnál hogy szerepel, vagy kivételek közé van -e téve. Esetleg más program nem lövi -e ki.
Én semmit nem állítgatok, simán megy a gyári állapot szerint. Csak tasker -ben van kivételek közé téve. Pedig UCCW nem egy kisfogyasztású widget csoport.
Szerk.: Külön stat bar is volt fent, ami jellemzően nagyfogyasztású, azon is frissült minden.
-
Dadpool
aktív tag
Miert nem szinkronizálnak a widgetek? Leszedek mondjuk egy ora vagy egy naptar vagy egy battery infos widgetet es a fokepernyon tok mast mutat mint kéné? A gyari az patentül megy de a tobbi nem akar frissülni
-
törölt tag
válasz
bubus66 #4443 üzenetére
Leginkább a programok működésével, használhatóságával van a gond. Driver -eket általában kisebb/nagyobb erőfeszítéssel meg lehet oldani.
Egyik kedvenc netes játékommal sem tudtam játszani, de ez már a készítők sara, ha nem teszik kompatibilissé, vagy nem lehet módosítani benne fájlokat, mert patch -elésnél visszatesz mindent. Nélküle meg nem működik.
-
törölt tag
Egy példa arra, hogy miért nem ajánlott sufni GSM -ből vásárolni:
Egyik kedves ismerősöm ilyen helyről vett telefont (magyar, más készülék, más márka) annak ellenére, hogy kb. mindenki le akarta erről beszélni. Decemberben (kb. 2 hónap után) került rá egy tiltás. Ezen a ponton már nem is tippelnék, hogy honnan kerülhetett a céghez a telefon, mert szerintem egyértelmű.
Természetesen ezt csak tegnap mondta el, mert cikinek érezte, hogy másoknak volt igaza. Ennek ellenére továbbra is marad ezen a vonalon, ezzel a készülékkel, meg "a küldünk érte futárt és megoldjuk" elintézési módszernél...
Továbbra is jól gondolja meg mindenki, hogy hol vásárol készüléket, de leginkább azt, hogy milyen áron. A mélyen a piaci ár alá eső készülékek sosem hivatalos disztribútortól származnak, és nem ritka, hogy másik országból kerül be. Akár egy külföldi szolgáltatós készülék is lehet, aminél szintén adott a lehetőség arra, hogy előfizetői nemfizetés miatt tiltásra kerül a telefon. Ezt elhárítani pedig nem hivatalosan, nem legálisan fogja a cég. Az sem mindegy, hogy a készülék javítása során gyári, vagy utángyártott alkatrészeket használnak.
Természetesen nem általános minden készülékre, és minden sufnira, de bőven meg van rá az esély. Mint ha egy magánszemélytől vásárolnál.
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #4440 üzenetére
Minden probléma nélkül fel kellene ismernie a telefont. Ahogy nálam is. USB hibakereséssel csatlakoztatva.
Illesztőket/drivereket törölted és úgy próbáltad újra? HiSuite -ot is újratenném, az is segít a driver -ezésben. Elvileg nem a Windows -nak kellene telepítenie a driver -eket, hanem a készüléknek/HiSuite -nak. Bár ha az első alkalommal "nem jól sikerült" a felismerés, akkor lehet azt kellene törölni, hogy újra nulláról ismerje fel. Pl. Samsung -nál volt párszor ilyen problémám. Aztán CM után már normálisan működött...
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4438 üzenetére
De nem rakja fel. Ez a gond.
ADB-t megtalálta, HiSuite megy is, de a filekezelő része nem.
Uninstall és reinstall sem oldja meg. Még ha a registryből is törlöm a kulcsokat akkor sem.
És a neten sehol nincs a driver. A google szerint 20. oldalon tartok és már minden telőhoz találtam fileokat is, huawei-hez csak a drivertools van ami semmit nem ér. (Ki volt aza hülye aki kitalálta?)
Jó öreg módszer. driverfileok könytvárba, mellé az ini, info file, és megadni neki telepítéskor. Oszt ennyi. Felismeri, telepíti, oda rakja ahova kell. Ez működik, illetve működne.
Ehhez képest drivertools.exe, nem is találja meg az eszközkezelőpben hibásan jelzett eszközöket, aztán leszedné a winupdateról, ahol amúgy nincs az MTP drivere, ha ott lenne, akkor a win is megtalálná. Nagy ész volt az aki kitalálta.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #4437 üzenetére
Igen, ezt írtam én is. Bár ez amúgy OS függő is lehet. Pl. 8.1 -en rendszeresen küzdök a telefonokkal. Meg a mókolós programokkal is.
Van amelyik OS -en még a hibakeresést sem kell bekapcsolni, van amelyiken meg nélküle nincs kapcsolat a telefon és a gép között.
-
törölt tag
-
KKrisz751
aktív tag
Hali
Újra raktam a számítőgépet, teló csatlakoztat, Hisuite lejött, telepít, de MTP driver-t nem.
Neten keres, és mindenhol csak a hulladék drivertools-dobja fel. Azért felraktam, de semmi eredménye. Még az xda is hulladék divertoollst nyomja.
Nincs valakinek külön sys file, illetve standard régi módi, vagyis csak a driver fileok az MTP-hez?
B121-alatt lazán feltette, de a B133 ezek szerint nem.Ráadásul a régi op az w7 home, a mostani ultimate lett ami több drivert tartalmaz, vagy nem. Win updateről sem szedi le, pedig "eredeti" vindóz ahogy az előző is az volt.
-
törölt tag
Mielőtt valaki ezt megkérdezi, KAMU.
Upgrade/Update Huawei Ascend P7 to 5.0 LollipopNéhány telefonra már volt ez kérdés, mert szinte mindegyikre van egy ilyen butaság ezen az oldalon.
-
Tompie
őstag
Az mitől lehet, hogy a MEGA alkalmazás csak a belső tárhelyre tölt, sd kártyára write error. A kártya jó
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #4427 üzenetére
Majd felteszek egy GSam Battery Monitort
-
törölt tag
Vagy lehet felül kellene vizsgálni, hogy mi zabál.
Direkt kipróbáltam néhány estét/éjszakát tasker nélkül. 0-2% helyett 2-4% -ot merült egy éjszaka alatt. Én ugye nem használok ilyen ikimiki csökkentett módokat, meg a net sincs bekapcsolva éjjelre. Tehát ez lenne a normális merülése a készüléknek. Feltéve, ha még nem állt be a fogyasztás.
-
-
Tompie
őstag
Hmm most nekem is merült vagy 20%-ot este úgy, hogy mindent kilőttem alkalmazáskezelőben kényszerített leállítással, repülőgép üzemmódban.
-
törölt tag
2014 -ben a Huawei megtartotta a 3. helyét. 75 millió leszállított készülékkel, aminek szerves részét képezte a P7, Mate 7, illetve a G6/P7 mini értékesítése. Bár a tervezett 80 millió darabtól elmaradt az eladás, de így is durván harmadával növelték a piaci részesedésüket az előző évhez képest (11.8 billió dollár).
Hivatalos bejelentés néhány nap múlva várható, de a Reuters szerint ezek lesznek a pontos adatok.
-
törölt tag
B602 béta telepítésével kapcsolatban, az összefoglaló erre vonatkozó részét kicsit bővítettem a fent említett "probléma" miatt:
Telepítési probléma:
- Előfordulhat, hogy a frissítés nem sikerül, menet közben hibára hivatkozva megszakad. Ez jellemzően akkor szokott előfordulni, ha B133 -mal vetted a készüléket, vagy OTA -n frissítetted. Ez esetben érdemes leszedni a Huawei magyar oldaláról a B133 general verziót, majd telepíteni, és csak utána frissíteni a B602 bétát.
- RootGenius -os ROOT szintén okozhat problémát. Ez esetben érdemes Un-ROOT -olni, majd újraindítás után frissíteni.------
Mellesleg vannak új témák EMUI 3.0 alatt. Nekem csak most tűnt fel, mert nem nézegettem mostanában a kínálatot.
-
törölt tag
válasz
zsolesz777 #4417 üzenetére
Én így tudom, nem hiszem, hogy változott volna. DE majd kijavít valaki, ha nem így lenne.
Van valami gond vele, vagy csak úgy kérdezted?
-
törölt tag
válasz
linterrobert #4415 üzenetére
Na mondom én.
Ilyenkor érdemes ezt megpróbálni, ha nem te raktad fel a B133 -at, general -ból.
zsolesz777:
Gyári is fel fogja ajánlani a B133 -at. Csak annyi a különbség, hogy így tisztább feltenni. Szervizben sem az OTA változatot tennék fel.Szervizben csak annyit fognak nézni, hogy milyen recovery van fent és nincs -e rajta ROOT vagy mókolt ROM. B133 a hivatalos legfrissebb FW itthon. Kivéve Vodás készülékeknél, ahol B129.
Pl. B602 -vel nem ajánlott bevinni a szervizbe, még ha hivatalos ROM -ról is van szó.
Azt várom én is, hogy legyen végre végleges ROM EMUI 3 -ra, aztán felteszem a Se7en -t. Jelenlegi az még a bétára épül 3.0 -n, mert nincs más EU -s... MIUI -t értelmetlen feltenni, v5 nem hoz akkora extrát. HA lenne v6 (majd talán lesz), akkor meggondolnám.
-
törölt tag
válasz
linterrobert #4412 üzenetére
XDA -n tuti van fent.
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!ha feltettem a 121-es romra a huawei oldaláról letöltött 133-ast az garivesztéssel jár?
t-komnál vásárolt telefon.3 gombossal csináltam. -
linterrobert
csendes tag
válasz
#86973952 #4411 üzenetére
én is így tennék, de mivan ha az is megakad..akkor aztán hogy hozom vissza a romot? mert ugyan van twrp mentésem, de ezt ugye gyári recoveryből kell.. na már most ha nem sikerül neki a telepítés hogy rakom fel a twrp-t hogy backupolni tudjak..
esetleg tudnál egy linket adni a general romhoz? mert ugyan leszedtem, de tuti ami biztos... -
törölt tag
válasz
linterrobert #4410 üzenetére
Akkor nincs tippem, hogy miért nem sikerül. B602 -nek biztos gond a RootGenius, mert ROOT -olni sem lehet vele. DE hogy ez miért nem megy fel...
Én részemről még megpróbálnám feltenni a B133 general verziót, aztán újra bepróbálkoznák a B602 -vel, de lehet az sem segít. Nem tudom...
Simán felment másnak úgyis, hogy másik FW -ről tette vissza a B133 -at. Aztán arra a B602 -t.
-
-
törölt tag
válasz
linterrobert #4406 üzenetére
Akkor lehet Un-ROOT, majd wipe után meg kellene újra próbálni. Mert RootGenius -szal nem fog menni a ROOT B602 alatt. Tehát lehet ezzel is gondja.
B602 nem igazán szereti a RootGenius -t.
zeon.hu:
Másik telefonon is ezt csinálja, az másik márka és MIUI van rajta. -
törölt tag
válasz
linterrobert #4403 üzenetére
Mármint RootGenius -szal?
-
törölt tag
válasz
linterrobert #4401 üzenetére
Az a kérdés, hogy aki ROOT -oltra tette, ott volt -e gond. Majd ír, aki így tette.
Amúgy mivel ROOT -oltál?
-
linterrobert
csendes tag
válasz
linterrobert #4398 üzenetére
de akkor most mihez kezdjek? van valami ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest