- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
MyROM 1.2 (B133 EMUI 2.3 -ra épül):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány új program:
- AdWay HU
Reklám, letöltés blokkoló.
- Flashify
Boot image, recovery image és .zip flash -elés.
- Holo Light Reboot
Újraindítási menü: normál újraindítás, újraindítás recovery -ben, újraindítás bootloader -ben, kikapcsolás.Letöltés:
- My-RoMv1.2.zip
Tartalma:
. MyROM_add_gapps.zip
2.3 -as gapps.
. MyROM_add_EMUI3.0_gapps.zip
3.0 -s gapps.
. MixLol.hwt
ROM -hoz kapcsolódó téma.
. TWRP-2.8.1.0.img
TWRP recovery.
. HW_oeminfo.zip
. P7-L10_MyROM_v1.2.zip
My-RoM telepítő zip.
. UPDATE-SuperSU-v2.16.zip
ROOT telepítő zip.Előkészület:
1.Csinálj egy biztonsági mentést a gyári app -ból. Nem érdemes minden alkalmazást kijelölni, mert a My-RoM egy kitakarított rendszer, kevesebb app van benne. Csak arról ajánlott mentést csinálni, amit te telepítettél fel.
2. Telepítsd a B133 general verziót, amennyiben mókolt a rendszered. Ebben az esetben a következő lépést kihagyhatod.
3. Wipe.
4. Az openrecovery-twrp-2.8.1.0.img -t másold a c:/adb/ mappába.
5. ADB -ből flash openrecovery-twrp-2.8.1.0.imgAjánlott: TWRP -ből backup készítés a gyors visszatérés érdekében.
Telepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a ROM -ot, a 2 gapps -t, és a SuperSU -s zip -et.1. Telepítsd a MyROM -ot TWRP -ből.
1. Telepítsd a UPDATE-SuperSU-v2.16.zip -et TWRP -ből.
1. Telepítsd a MyROM_add_gapps.zip -et TWRP -ből.
1. Telepítsd a MyROM_add_EMUI3.0_gapps.zip -et TWRP -ből.
2. Reboot System
Normál módban indul újra a készülék.Xposed és az előre telepített, működő modulok beállítása:
1. Nyisd meg az Xposed Telepítő app -ot.
2. Modulok
3. Mindegyik modul mellé tegyél pipát.
4. Lépj vissza egyet.
5. Keretrendszer
6. Telepítés/Frissítés
6. Újraindítás engedélyezés.Újraindítás után ellenőrizd az app -ban, hogy mindegyik modul aktív -e, illetve hogy a Keretrendszer felirat alatt nincs -e piros hibaüzenet.
Előre telepített modulok:
- Double Tap To Sleep
- Clock Color Changer
- CrappaLinks
- BootManager
- KitKat SD Card Full Access -
törölt tag
Van még egy ilyen X-ROM nevű valami, ami még nem teljesen tiszta számomra. Majd ha lesz időm átnézem a ROM -hoz tartozó fórumot. Eddig annyit láttam, hogy B125 -re épül. Nem tudom még, hogy máshonnan használható -e. Meg úgy látom a képekből, hogy ez inkább B602 -re, vagy valami hasonlóra megy fel, mint a Se7en.
Valakinek van egy kis ideje átnézni, azt megköszönöm, mert lehet csak hétévégén lesz vele időm foglalkozni. Úgy látom van benne azért néhány hiba, bár a legtöbb még a v1 verzióra vonatkozik, azóta meg már van V2.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7693 üzenetére
Nem tudom, hogy valamelyik moddal hozzá lehet -e adni. Bár másik 2 telefonon használok már egy ideje Xposed -et, de azokon nincs virtuális gomb.
A gyári backup -ot nem lehet hozzáadni, mert hiányolja a system ui -t. Viszont gond nélkül lehet csökkenteni a magasságát. Szóval nem probléma.
-
zeon.hu
nagyúr
Material Romnál nem sikerült még megoldást találni a navisáv eltüntetésre?
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7687 üzenetére
Igen. Nem régen az Amazon -nál volt egy szerver probléma, akkor egy csomó minden ment el fillérekért.
Nem ritka, hogy el vannak ....-va az árak.
Szerintem nagyon kavarnak. 999, aztán a 169-199. Egy csomóan meg is rendeltek az utóbbi áron, de már nem találom, szerintem levették. Szóval szerintem lemaradam.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7685 üzenetére
A huaweiblog.de rendelt tőlük. Kicsit nagy a kavar az Amazon fejében. Nem csak ezzel kapcsolatban.
Mai cikk. Izgalmas benne a kronológia is.
"Vorstellung MWC 01.03.2015 n.n.
Gerüchte aus China 05.03.2015 1000 USD
Amazon listet HuaweiWatch 05.03.2015 999,- EUR
billiger.de listet die HuaweiWatch 10.03.2015 349,- EUR
Preisupdate bei Amazon (schwarze Version) 13.03.2015 169,- EUR
Preisupdate bei Amazon (goldene Version) 17.03.2015 199,- EUR" -
törölt tag
Szerintem elsőként csinálj egy biztonsági mentést, aztán egy wipe -ot és told fel a B129 -et, aztán nézd meg mi újság. Gondolom Vodás L10 -ed van. Letölthető a hivatalos oldalról, az öszefoglalóban benne van a linkje.
Evil Snowman:
Nem szeretek agyba dugni, klasszikus megoldással élek.Egyébként Amazon most 169 és 199 euróba árulja az új Huawei órát. Utóbbi az aranyozott ára.
-
repvez
addikt
Nekem pont az ellenkezője van, az endomondonál . ha a beállitásokban kikapcsolom a gps-t és az alkalmazáson belül is a helymeghatározást is kikapcsolom az akkumlátor grafikonnál akkor is kijelzi, hogy fut a GPs egész nap.
Nem tudom még hol kéne beállitani , hogy csak akkor és addig müködjön ameddig én akarom.
Már párszor leirtam, hogy mi értelme van a beállitásoknak, ha nem globális érvényű az amit ott meghatározok a készüléknek és egy ujjonan felrakott app simán felül birálja és használja.
Tudok is egy eladó talkband B1est
-
-
Solad
addikt
Sziasztok! Reg jartam erre, de most gondom van.
Gps tracker programok (endomondo, strava) pontosan 30 percnel elvesztik a gps jelet es leallnak. Gyanitom nem az emlitett programoknal lehet beallitasi gond, inkabb a rendszerben. Valakinek esetleg van tippje?
B123 van a telon.
Koszi!
-
Macipalika
csendes tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Üdv.
http://www.tok-shop.hu/termek/huawei-ascend-p7-oldalra-nyilo-tok-hivas-mutatoval-kalaideng-iceland-ii-feketeEzt a tokot vettem hozzá de megbántam, mert nem inteligens tok.
A kis ablak csak akkor jön elő ha letöltök egy programot hozzá és így a közelség érzékelő vezérli de nagyon rosszul. Sokszor villog össze vissza a képernyő.
Nem tudom hogyan lehetne átalakítani.
Próbáltam mágnessel megkeresni a kapcsolóját de azt csak hátul a kamera alatt érzékelte.
Esetleg erősebb mágnessel előről is menne?
Akkor se lenne jó mivel benne lenne a kis ablakba a mágnes. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #7675 üzenetére
standby time 1000 óra
ilyet vettem tavaly, magától kikapcsol, ha nincs csatlakozva, nagyon ritkán töltöm. -
törölt tag
válasz
musiclover #7579 üzenetére
Valaki állított már GPU & DDR órajelet, az reagáljon már erre a kérdésre. Én nem játszom a telefonnal, nem használnám ki. Merüléssel, egyebekkel kapcsolatban. Amire írtam a "Válasz" -t ott kérdezte az egyik fórumtárs.
(#7672) repvez :
Lehet befolyásolja, ki kell próbálni. Viszont az is lehet, hogy simán a BT -s eszközzel van gond.Én nem használok ilyeneket, pedig nem ártana vezetés közben, csak már halálra unom ezt az állandó töltögetést minden eszközömmel. Zenét meg nem szoktam telefonon hallgatni.
-
zeon.hu
nagyúr
talkband b1 bőven hozza a leírásában szereplő 10 métert, meg a többi BT kütyüm is.
ebayen keresgélj esetleg, nem minden kínai kütyü vacak
ha konkrét termékre és eladóra vagy kíváncsi, itt megnézheted az értékeléseket.
3.0 után a 4.0 minőségváltozást hozott, de a távolság drasztikusan csökkent sajnos. -
repvez
addikt
válasz
#86973952 #7671 üzenetére
az marha jó nálam meg már ha a nadrágzsebbe van a teló elveszti a jelet és ha felteszem a mell zsbbe akkor nem szakad meg viszont szakadozik a hangja és nem tudom, hogy mi miatt , mert a fém keret ezt is bekavarhatja?
Pont azért vettem BT-s fülest hozzá, hogy ne kelljen vacakolnom a vezetékkel futás alatt és bringánál is betehessem a csomagtartón lévő táskába.
Esetleg valakinek egy tuti bevált olcsó agybadugós füles ajánlata nincs ?
A 4.0ás BT előnyt jelent bármibe is , üzemidő távolság stb.. -
törölt tag
Itthon nem tudom lesz -e. Németeknél 119 eurón kezd.
Magyarországon lesz, akkor ezt az árat szorozd meg 1,3 -mal. 27 % -os Áfa és egyéb költségek miatt.
Amúgy több is kijön, mint 10 méter. Egyes eszközökkel simán lehet hozni 50-60 métert is.
Szerk.:
NagyZL egy JBL hangfallal 57 méterig nézte (P7 -tel). 0 torzítás vagy szakadás. -
repvez
addikt
ennél az új N1 es fülhallgatónál most vagy én siklottam át valamin vagy csak valami reklám maszlag amit a videon mutatnak.
Konkrétan arra gondolok, hogy akimor elmegy a csaj futni a telefont otthon hagyja.Ez idáig rendben van,mert ugye 4gb tárhely van a fülesbe a zenének és lépésszámláló is van benne meg távolságmérő(bár gondolom nem GPS alapu csak előre beállitott lépéstávolság alapján számolva)
De amikor otthon megcsorren a telefonja akkor hogy tudja felvenni és beszélni ha csak BT-os füllhallgató ami 10m hatótávolságú.Egyébként valami közelebbi infó , hogy mennyiért fogják vesztegetni?Mert sajnos amit vettem aliexpressről fülest valamiért nem müködik megfelelően szakadozik a zenelejátszás alatt még pár cm távolságbol is é s mozgás alatt főleg.
-
törölt tag
-
törölt tag
Na, szántam rá egy kis időt és sikeresen tudtam bontani a 3.0 -s update -et is. Két módszert egyesítettem és mindent kibont belőle.
Letöltések:
- Huawei Update Extractor
- ICS/JB/EXT4 unpacker1. Huawei Update Extractor megnyitás.
2. Profil -t nem kell állítani felül (bár nincs is közte a P7)
3. Jobb oldalon a .. -ra katt, nyisd meg az UPDATE.APP fájlt.
4. Megjelennek az fájlok, jobb egér klikk valamelyikre és Extract All, majd add meg a helyét a kicsomagolásnak.Kicsomagol mindent, ott lesz a recovery, a boot...stb...stb...stb.
System bontásra meg:
1. ICS/JB/EXT4 unpacker megnyitás.
2. Jobb oldalon a mappára (megnyitás) katt.
3. Válaszd ki a system.img -t.
4. Jelöld ki az összes fájlt/mappát, jobb egér gomb, Extract, add meg a könyvtárat és kicsomagol mindent.Ezekkel gyakorlatilag mindent ki lehet szedni, és a recovery -t is jól bontja.
(#7659) zeon.hu:
Majd meglesem, még nem próbáltam. -
törölt tag
Megint hoztam néhány betűtípust. Szintén .hwt -be ágyazva, amit az összefoglalóban leírtak alapján kell alkalmazni. Mindjárt frissítem az új tartalommal.
-
törölt tag
-
GSPLR
senior tag
-
GSPLR
senior tag
Akadozásban esetleg tudunk segíteni? Konkrét problémák?
(#7653) porterocka
Persze még van időnk, csak következő alkalomra már kevés lenne egy középkategóriás vas. A méret az ami nagyon nem mindegy, pici keze van és a P7-em már a túl nagy kategória nála. Most dumáltam vele kicsit a különböző felületekről és igazából maradna az EMUI-n. Érdekes lesz az biztos
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #7649 üzenetére
Természetesen, ha felső vagy csúcskategóriát veszek neki, akkor azt az árkategóriát nézném, ergo 120-tól max. 180-ig gondolkozom (az elszállt árak nem érdekelnek, ne rajtam akarjanak meggazdagodni). Fontos lesz az SD bővíthetőség, mi nem nyeljük be az alma politikát, kell neki a hely a több 1000 kép miatt. Igazából ő nagyon megkedvelte az EMUI-t és egyedül a Sense jelenthet igazi konkurenciát, bár én a magam részéről ezt kétlem, de ha akarja akkor próbálja ki. Meglátjuk, igazából a bevált dolgokon nem szeretnénk változtatni.
A Xiaomi tényleg elég jó alternatíva lehet, ezt még felvezetem majd neki
-
törölt tag
Lenovo -ból abban az árban nem fogtok minőséget kapni (szerintem), HTC -ről nem is beszélve. Előbbiből leginkább külföldi rendelés esetén. Akkor már inkább a 2 gigás új Redmi, bár nem tudom az új variáns mennyire jól kezeli a RAM -ot...
Nexus 5 -ön is érdemes szerintem elgondolkozni, vagy valamelyik Moto -n.
-
GSPLR
senior tag
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #7645 üzenetére
Hali! Ezt jó hogy linkeled. Pont ma filóztam rajta, hogy a páromnak majd következő telefonnak mindenkèpp felső vagy csúcskategória kell. Jelenleg G6 4G-t használ, első droidja ès úgy nèz ki hogy hardcore felhasználó, mindenre használja a telefont. A gond ugye a mèretnèl van, a jelenlegi neki kb. a max. Sony,Samu,LG,Alcatel ès a többi hypeolt trè nála kizárt,Huawei,HTC,Honor,Lenovo nègyesből akar legközelebb választani. Persze játszana az alma is,de nem vagyunk hülyèk...
-
kiszeb
csendes tag
válasz
#86973952 #7638 üzenetére
Kösszi szépen a választ porterocka. Már egy ideje szeretnék egy premium telót, és ez volt az egyik esélyes. Gondoltam a nagy gyártok csúcs gépeire is, de például egy kiállított Lg G3at már az első 10másodprcben sikerült megakasztanom, pedig csak egy alap alkalmazásra böktem rá. Ezért is gondoltam rá hogy alapason meggondolom mlyen drágább telót veszek.
-
törölt tag
A Telekom megint "óriási" akciókat tart:
"Huawei Ascend P7
két éves Move XS előfizetéssel 100 560 Ft (-9 600 Ft)
két éves Move S előfizetéssel 88 560 Ft (-9 600 Ft)
két éves Move M előfizetéssel 78 960 Ft (-9 600 Ft)
kártyás csomagban 100 990 Ft (-10 000 Ft)"DE legalább jár hozzá egy BT hangszóró.
Csak azt nem értem, hogy mit keres a P6 a felsorolásban, ha Huawei márkára szűrök.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7637 üzenetére
Kirin 940 és 950 támogatja majd az ac -t.
kiszeb:
A rendszert akkor már ismered. Szerintem az egyik legmegbízhatóbb telefon a piacon. A frissítések után sem szokott gond lenni. El...FW sem volt nála, mint pl. G7 -nél a B248 (lassulás), vagy G620s -nél B248 GPS jeltartás gondok. Bár nem jellemző a márkára, néha van ilyen. -
zeon.hu
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy az idén várható készülékek közül melyik támogatja majd az 5GHz-et?
-
kiszeb
csendes tag
Üdvözlet!
Gondolkozok egy ilyen teló vételén, ezért lenne egy pár kérdésem. Milyen gyors a rendszer a frissitések után? Mivel nem szeretnék rootolgatni csak simán használnám. Leginkább telefonálni, netezni és fényképezni szeretnék vele, a játékok mellékesek. Mennyire megbizható akár fél évvel később is. Most jelenleg egy G630at használok ami jó kis teló de ez a 4giga tárhely nem sok. De maga a huawei rendszere bejön, samsungról váltottam.
-
mnó77
tag
Nekem is gyakran kiírta,hogy a"hely nem található",de letiltottam a gyári időjárás appot-mert szükségem nem volt rá-azóta nem csinálja.
-
törölt tag
válasz
Create. #7629 üzenetére
Ez a Tartózkodási hely jelentése alatt van. Próbáltad, hogy kivetted a pipát majd újra be? Biztos valamelyik program kéri, de én így távolról nem látom. Azért nem ilyen, mert nekem másik ROM van fent.
DE pl. az időjárás app is kérheti a helyhozzáférést.
-----
Akinek nem megy az FW letöltés a Huawei oldaláról, megszakad, ledobja, megáll...stb. Az használja az Internet Download Manager -t, gond nélkül le fog vele jönni.
-
törölt tag
Material One javítás érkezett, ami már benne van az új ROM -ban. INNEN letölthető, összefoglalóban mindjárt javítom.
Szerk.:
network_fix is javítva, így már nem kell külön telepíteni. -
A hely nem található üzenetet mindenki kap? mostanában annyiszor írja, hogy már zavaró. Mobil net, wifi, gps minden be van kapcsolva folyamatosan, nagy pontosságú hely meghatározással (többi opcióval is ugyanúgy kapom).
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #7618 üzenetére
Bosszantó. Jó lenne tudni kideríteni mi zabál.
A játék programok kivételével, a két rendszer ugyan az, sőt az enyémen plusz 20 egyéb, rendszert használó program is fent van és mégis kisebb a fogyasztás.Nem tudsz valami figyelő programot? Vagy azok is ugyan annyit adnak csak vissza, hogy az OS zabál?
-
törölt tag
válasz
#86973952 #7615 üzenetére
KKrisz751:
Sok olyan program lehet, amit bár nem jelez, de megy a háttérben. Nem is biztos, hogy van köze ahhoz, amihez írja. Pl.: AnTuTu is ilyen, vagy az FB, Messenger, Viber is szokott néha ilyet csinálni...stb. Vagy lehet valami mindig szinkronizálni akar.(#7614) zeon.hu:
Dupla koppos altatás Gravity -ből valamiért nem megy, de majd megoldom egy másik moddal. -
KKrisz751
aktív tag
Hali...
Olyan kérdésem lenne...
Asszony telefonja tegnapról ma regglre 28% ot esett.
De nem volt semmi bekapcsolva, minden program kilőve. Még az időjárás és egyéb appok le is tiltva.Akkuállapotra ránézve az AdroidOS nevű valami 76% ot zabált mig minden más 8-15% közé esett lásd képernyő, AndoidUI stb.
A kérdés: Mi lehet az Android OS ben, ami zabált ennyit? Merre kutakodjak?
Mivel semmilyen háttér programot nem jelzett semmi se futni így nincs ötletem.
B133 van rajta, de nekem azzal is 2% volt a max ezen beállítások mellett.Azért is fura, mert, bár nekem B609 van fent, a két telón kottára ugyan azok vannak tiltva, ugyan azon taskmanager, és kinguser, és azon belül ugyan azok a beállítások, és tiltások vannak bekapcsolva.
De az enyém ugyan így kikapcsolva minden 0% ot esik reggeli ébresztéskor, 2-3 szundi után zuhan 99%ra a 100%ról..(Ugyan így volt B133-nál is nekem)Mielőtt kérdeznétek, igen anno volt wipe, és volt general verzió telepítés, aztán megint wipe. Van root, és az immutable is törölve. Mint az enyém anno.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7614 üzenetére
Gravity -vel jól működően megoldható az értesítési legördítés. Meg egyéb dolgok is.
Biztonsági mentés viszont a system -mel együtt ki van véve. Bár az app -okat vissza lehet tenni az előző rendszerrel készített backup -ból is. Sima .apk telepítéssel, telefonszámokhoz amúgy is vCard -ot szoktam használni.
A navi legördítő viszont nem fog felmenni, erre majd keresek valami megoldást.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #7613 üzenetére
fogalmam sincs, évek óta nem használtam a free-t.
egyébként szinte az összes funkcióját használom.
(minden gesztushoz van rendelve valami, pl 2 koppintásos lezárás, mint a "nagyoknál", ikonok méretezése/egyedi cseréje, widgetek egymásra húzhatósága, teljes ikonpack csere mp-ek alatt, stb)
-
törölt tag
Material One ROM - BÉTA - (B133 -ra épül):
Néhány szó a ROM -ról:
B133 EMUI 2.3 -ra épülő moddolt ROM , integrált Nova Launcher -rel, Lollipop stílusú stock android kinézettel. Előre telepített, kompatibilis Xposed GravityBox -szal és Tinted Status Bar modullal, AOSP és Cyanogenmod -ból ismert alkalmazásokkal.Egyelőre BÉTA verzió!
Néhány új program:
- Apollo
- DSP Beállítás
- Holo Light Reboot
- Kernel Toolkit
- Képernyőfelvevő
- Moonshine
- Terminal Emulator
- Movie StudioLetöltés:
- material_one_test.zip
- network_fix.zipElőkészület:
1. Az openrecovery-twrp-2.8.1.0.img -t másold a c:/adb/ mappába.
2. ADB -ből flash openrecovery-twrp-2.8.1.0.imgAjánlott: TWRP -ből backup készítés a gyors visszatérés érdekében.
Telepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a Material One ROM -ot és a network_fix -et.1. Telepítsd a Material One ROM -ot TWRP -ből.
2. Telepítsd a network_fix TWRP -ből.
3. Reboot System
Normál módban indul újra a készülék.Képek, programok:
Ezt nem teszem ide be újra. Feljebb látható.------
(#7609) zeon.hu:
Szerintem Pro.Nincs benne, mert ez nem EMUI 3.0. A navi legördítőt ugye hozzá lehet adni, csak az értesítési legördítőt nem. Majd meglesem még, hogy valami lehet -e vele mókolni, de az utóbbi szerintem nem megoldható.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7606 üzenetére
Navi gombsor beállítási menüt jó lenne kivenni a 3.0 -ból.
Egyébként nem rossz ROM.
Mindjárt megcsinálom a leírást, bár még teszt verzió. Addig akkor lökd vissza a gépet B133 -ra.
Az új köztes ROM -mal minden error nélkül gyorsan megy. B603 -as, arra meg mehet rá a B133 general és kész is vagy vele.
-
törölt tag
-
törölt tag
Se7en 3.8 ROM (B602 -re épül):
Néhány új program:
- AdWay HU
Reklám, letöltés blokkoló.
- Apollo
Zenelejátszó.
- Cast
Vezeték nélküli kapcsolat kezelő.
- Compass
Iránytű.
- Holo Light Reboot
Újraindítási menü: normál újraindítás, újraindítás recovery -ben, újraindítás bootloader -ben, kikapcsolás.
- Képernyőzár
Megérintésével kikapcsolja a képernyőt.
- OTA Updater
Se7en OTA updater kezelő.
- ViPER4Android FXLetöltés:
- Se7en-Rom v3.8.zipB602 telepítése:
FONTOS: B602 előfeltétele a B133, abból is ajánlott a general verziót újratelepíteni, ha mókolva van a rendszer.1. Csinálj egy dload mappát az SD kártyán, ebbe másold bele az update.zip (B602) fájlt.
2. Indítsd el a gyári frissítő app -ot.
3. Helyi frissítésből telepítsd.
Automatikusan újra fog indulni a készülék, telepít, frissít és kész.Előkészület:
1. A cwm_emui3.0.img -t másold a c:/adb/ mappába.
2. ADB -ből flash recovery_cwm_emui3.0.imgTelepítés menete
0. Másold az SD kártyára a Se7en ROM -ot1. Telepítsd a Se7en ROM -ot CWM -ből.
2. reboot system now
3. Yes
A telefon normál módban indul újra. -
törölt tag
TWRP - 3 gombos frissítés:
TWRP recovery alatt nem működik az automata frissítő menü, így 3 gombos módszerrel nem tudod visszatenni a gyári ROM -ot.
A következőt kell tenned:
0.1. Másold a gyári FW -ből a dload mappát a benne lévő fájlal az SD kártyára.
0.2. Kapcsold ki a telefont és kösd össze a számítógéppel.1. Lépj be a TWRP -be.
2. Reboot
3. Bootloader
4. Nyisd meg a számítógépen a Star menüt
5. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb abblak, ebben dolgozz tovább.
6. Beírod: fastboot flash recovery recovery_stock.img
7. Beírod: fastboot rebootÚjraindításkor már nyomhatod a 3 gombot, csak előtte húzd le a számítógépről a telefont! HA nem húzod le a kábelt, akkor a vezetékes kapcsolaton keresztül akar frissíteni, hiába van a dload mappa az SD kártyán.
--------
(#7601) zeon.hu:
Nem próbáltam rá mindenre, mert 1-2x telepítettem. Volt néhány köröm a Se7en ROM -mal is, meg kipróbáltam néhány fajta recovery -t, hogy mit szólnak hozzá ezek a ROM -ok. Volt néhány bootloop is, de ez természetes.Most fogom meglesni újra a Se7en -t. 2 TWRP -t próbáltam, abból nem áll fel a rendszer. CWM meg csak EMUI 3.0 -s van. Utóbbit nem is szabad rátolni a 2.3 -as ROM -ra. Ezt is kipróbáltam
Most azt fogom csinálni, hogy felteszem a B602 -t a B133 -ra, aztán arra a CWM -et (mert 3.0 -s EMUI kell hozzá), majd arra a Se7en -t. Ennek a leírásával jövök először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged