- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Pumuklee01 #14963 üzenetére
Megoldodott közben, kellett még a personal addon
-
Pumuklee01
csendes tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy gyorshivást raknék ki kezdőképernyőre, de van amelyik névjegyhez megcsinálja, valanelyikhez meg kiírja hogy parancsikon már létrehozva és nem rakja ki, van erre valami megoldás? 2x probáltam wipeot is, nem oldja meg.
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
fatomas673 #12714 üzenetére
Azt tudom hogy nem a sajáttal van gond, csak először nem figyeltem és avit raktam fel próbára, azzal nem volt semmi gond, mkv nekem se megy se gyári, se vlc, viszont a playből ingyenes HD Video Playerrel simán megy minden. úgyhogy probléma letudva részemről.
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
fatomas673 #12706 üzenetére
nekem is vodáson van a 839 semmi gond a videóval. vlc és a gyári is viszi hibátlanul
-
Pumuklee01
csendes tag
Egy kis off így hajnalban. Valakinek valami ötlet androidra, hogy a prohardware fórumot tudjam használni, hozzászólni, olvasni, értesítsen ha hozzászólás érkezik, ne böngészőből kelljen szenvedni?
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Zsmester89 #12665 üzenetére
Szerintem a cust 609 helyett tegyél fel egy general b609-et, root, minden nélkül, arra a 830 at, majd cunaja romja. de ezt Cunaja is leírta, benne van már az összefoglalóban is.
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Pumuklee01 #12666 üzenetére
Jelentem alássan, eddigi 839 tapasztalatok, facebook megy, videó megy mindenféle módon, ébresztő óra működik!
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Cunaja #12656 üzenetére
Carbonteslán talált info a 839-ről:
A huawei kiadott egy új b839 számú 5.1.1 Lollipop frissitést a P7-L10 hez, ami kijavítja a videólejátszás hibáját néhány alkalmazásban, figyelmeztetési hangok hibáit javítva, valamint az alkalmazások stabilitását növeli.
OTA Details
Device: Huawei Ascend P7
Model: P7-L10
Codename: Sophia
Android: v5.1.1 Lollipop
EMUI: 3.1
Firmware: B839
Build: P7-L10C900B839
Required Version: B830
Region: Europe
Status: Official (Beta)
Type: Incremental update
Date: 13.11.2015
File Name: update.zipTelepítés menete:
másold a dload mappába az sd kártyán és helyi frissítést kell nyomni. Mindent megcsinál magától.Hivatalos változások listája:
-Youtube és Facebook videó hibák javítva
- hanghibák a videó lejátszásban és a figyelmeztetéseknél, értesítéseknél(notification) javítva.
- ébrsztő alkalmazás hiba javítva
- Chrome és facebook leállás/összeomlás javítva
- Kamera és navigációs hibák javítva.Én most tettem fel, tesztelgetni, majd írom hogy mit tapasztalok. Vodás P7-L10 en tesztelem.
Így telepítettem:
general 609 ->621->623->830->839wipeot nem csináltam direkt, majd írom a tapasztalatokat.
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Cunaja #12125 üzenetére
Telepítés előtt is nyomtam, és mivel szarakodott az ébresztő, így utánna is 2x, nem segített az ébresztőn, így számomra használhatatlan, a face vidi nélkül még elvagyok, de ébresztő kell, mert erre kelek, ha megbízhatatlan, akkor nem jó. amint ébresztett volna " óra alkalmazás nem válaszol, várakozik/bezár..mindegyiknél bezáródott kb 2 perc alatt, vagy volt hogy csak a telefon újraindítása után.
Visszatettem a b609-et a b800 as köztes rommal ahogy a leírásban van és boldogság, minden megy
ha jön majd végleges verzió, vagy újabb a betaból, azért még meglesem, mert tetszeni sok minden tetszett a 830-ban, de az ébresztőt nem tudom nélkülözni, és kísérletezni sem szeretnék vele, mert ha elalszom melóból, seggbe rúgnak
Más: most jött vissza a vodából szervízből, nem igaz hogy csak gyári fw vel garis, pont nem érdekelte őket mi van rajta(123 al vettem meg, 609-el adtam le szervizbe), zene akadt és torzított 3-4 óra lejátszás után, bluetoothon akadozott, valamint a billentyű néha nagyon belassult(40-90sec válaszidő billentyűlenyomásonként). kicserélték a komplett házat, lcd-t, hangszórót, akksit, usb csatit, b609-et tettek rá. Igaz 3 hétig várni kellett, de megérte, kaptam egy "original" p7 et. Ez csak infó a vodásoknak, hogy nem kell félni hogy más fw van rajta.
-
Pumuklee01
csendes tag
Észrevétel a 830 al kapcsolatban, eddig nem láttam, ébresztés se működik, amikor ébresztenie kéne elkezd villogni a zöld led, de nem szól, nem ébreszt, megfagy az óra alkalmazás.
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Pumuklee01 #11195 üzenetére
Na a rollback 133 ra és onnan ota segített újra vannak ékezetes karakterek a zenelejátszóban.
Győzés
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
zeon.hu #11186 üzenetére
Nos a wipe és reinstall 609 nem segített a kínai írásjeleken a zenelejátszóban, 2x megcsináltam, de semmi változás. Most toltam egy rollbacket 133-ra és onnan otán megpróbálom hátha az segít.
Más:
[huawei-ascend-p7-b815-lollipop-ota-beta]
erről valakinek tapasztalata? -
Pumuklee01
csendes tag
válasz
zeon.hu #11186 üzenetére
Szia! Igen rootolt volt, tudom hogy nem kell hozzá, valamelyik betűcserélgető app lecserélte a felső értesítési panel betűtípusát is(szolgáltató, akku százalék..) hiába állítottam bármire annak a sávnak a betűtípusa nem változott, gondoltam ha kitörlöm magát a betűtípust, segít, de nem segített. Most is wipe után lett feltéve a 609 -es kártyáról, akkor megpróbálom újra. Jelenleg csak a gyári alap egy betűtípus van és a gyári téma, nincs is rajta más téma, ezért a témát kizárnám, majd holnap kiderül, köszi az ötleteket.
-
Pumuklee01
csendes tag
sziasztok!
feltettem az összefoglalóban lévő b609-et a véglegest P7-L10, eddig is b609 volt rajta, csak megborult, valamit episzkálhattam benne a rootbrowserben, na a lényeg, mióta felraktam a csupasz végleges b609-et azóta a zenelejátszóban az ékezetek kínai írásjelek lettek, valakinek valami ötlet? Az előző b609 otán lett frissítve és semmi baj se volt vele amíg meg nem piszkáltam(betűtípus miatt). csináljak egy rollbacket 133 ra és újra ota? ha van más megoldás előre is köszi.
Pumu
-
Pumuklee01
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam végigolvasni majdnem a teljes topicot és az összefoglalót is elolvastam, de nem találtam választ. Nekem és cimborámnak is Ascend P7 van, elégedettek vagyunk vele, cimborám most úgy járt, hogy farmerzsebben meghajlott neki a telefon a bekapcsológomb vonalában( itt vékony a keret a gomb miatt) , a készülék működik tökéletesen, csak hajlott, tapasztalat, vagy tanács valakinek esetleg? Hajlott apple és samsung termékekről már hallottam, de p7 ről még nem, valaki találkozott már ilyennel. Vigyáz rá a barátom, nem kelekótya(40 év feletti emberke).
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest