- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért azt nézd meg mit tiltasz le, mert egyes funkciók össze vannak egymással kötve. Ahogy az autóknál a biztonsági öv visszajelző led, vagy a pittyegés.
Így lehet véletlenül kilőni, pl. a diktálás funkciót is a billentyűzeten. Ezt nekem pár hónapja sikerült bedöglesztenem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem is fogja, csak ha már tényleg iszonyatosan zabál. A gyári programok mind kalap sz...ok, gyárthatja azt a legnagyobb földi isten is, akkor sem fog sokat érni. Évek óta mondogatom ezeket, de még mindig sokan a Google meg a különböző készülékgyártók proramjaira támaszkodnak... hogy az új droidok annyira hiper-szuperek, hogy nem kell hozzá task kezelő...stb...stb. Aztán mégis átvágják az embereket.
Ezt úgy általánosságban értem, mert napi szinten olvasgatok ilyeneket. Azt is, hogy nem kell semmilyen kezelő az új droidok alá, mert mega szuperek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sanyee75 #4294 üzenetére
Nincs beígért időpont. Szerintem februárnál előbb nem lesz végleges FW 3.0 -ból.
Egy sima wipe szerintem gyorsabb. Főleg, hogy nem biztos az a ludas, lehet csak be van keverve valami az alap szoftverben. Persze lehet az is, hogy valamelyik app dögleszti meg. Nekem MIUI -n ölte meg egy program, de már nem emlékszem melyik volt az. Ugyanaz a készítője a custom ROM -nak, mint a THL T100s -nél. (helloansuman -os, másik készüléken)
zeon.hu:
Az a baj, hogy pont a sebességét kell lelassítani; mert ahogy halad a fénysebesség felé, annál jobban lassul számára az idő. Tehát a telefon tulajdonosához képest lassabban telik az idő a telefonnak, így le kell lassítani. HA a telefon is felgyorsul, akkor nem fogja rendesen látni az időt a tulajdonosa.Persze ez csak a Huawei Ascend P7Quantum Edition változatokra igaz (P7-L3,14).
[ Szerkesztve ]
-
sanyee75
tag
válasz #86973952 #4289 üzenetére
Még kb. 2 hét és megérkezik a 32Gb-s sd kártyám és akkor kerül rá a 3.0, nem győzöm kivárni a hivatalost. A beigért időpontok csúszni szoktak. Addig is idő szerint visszafele leszedem a telepített programokat. Ez bejött a THL t100-as telefonomnál ott a battery doctor nevű program fagyasztotta és merítette a telefont pedig arra lenne hivatva, hogy takarékosabb legyen tőle a készülék.
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4290 üzenetére
Nem. Csak valamelyik P7 annyira fejlett, hogy a Cern -ben állították elő a részecskegyorsítóban. Ezért sajnos előfordul az, hogy az órát hajtó részecskék túlzottan felgyorsulnak, így a telefon számára lassabban telik az idő. Tehát időutazik a telefon, ezért nem pontos az óra.
(#4291) zeon.hu:
Naná. 2.3 -ban is eltűnik, mert már ott is használtam a legördítést.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sanyee75 #4288 üzenetére
Ezért kérdeztem:
"Már háromszor is előfordult, hogy a virtuális gombok nem jönnek elő."
"Egyszer fényképezés közben,..."Csak mert fényképezéskor nem tűnik el a gombsor, 2.3 alatt sem.
Valamivel össze van szerintem akadva, de nem ismerem a telefonod. Hogy mik voltak rajta, mik történtek vele, milyen FW van fent, egyebek. Wipe mindenképp javasolt lenne biztonsági mentés után, mert szerintem van valami maradvány fájl, ami beleszól a működésbe.
Bár a "még" szóból arra tippelek, hoy bepróbálnád a 3.0 bétát, az előtt meg úgyis kell egy wipe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, Huawei -nél percenként csettinteni kell, hogy a hang és a képérzékelőt indító részecskék lelassuljanak a fénysebességről. Így a pontos időt tudják mutatni.
Csináljatok egy biztonsági mentést, aztán gyári visszaállítást, vagy wipe -ot. Frissítettetek már? Milyen FW van rajta?
sanyee75:
Nem.Legördíthetőben van a navi gombsor?
[ Szerkesztve ]
-
sanyee75
tag
Na előjött amitől tartottam. Már háromszor is előfordult, hogy a virtuális gombok nem jönnek elő. Középen egy kör ikon van csak mintha dolgozna de több percig mozdulatlan marad. Egyszer fényképezés közben, egyszer zenehallgatás után akartam hívni most viszont sima nyugvó állapotból a nem fogadodt hívást akartam megnézni. A kijelző minden része működik csak a virtuális billentyű nem. Újraindítás helyrehozza csak bosszantó. 2.3 van a gépen. Ez másnál is előfordult vagy nálam valami app akadhat?
-
toeki
senior tag
halihó
újabb kis probléma adódott asszony telefonjával.
A jobb felső sarokban levő óra néha beakad. Van hogy félóra-óráig nem vált percet.
Az időbállitásokat átraktam manuálisra, semmi változás, vissza automatikus hálózati szinkronra- > újra jó időt mutatott. (t-mobil)Hálózati hiba vagy huawei feature az időmegállitás?
-
törölt tag
válasz #86973952 #4283 üzenetére
Amúgy nekem mindig az szokott lenni az első dolgom, hogy kilövöm ezeknek az engedélyét az első jelzéskor. Ezek a gyári programok semmit nem érnek, helyettem meg ne intézkedjen a szoftveren.
Tex:
Akkor ott biztos, hogy újra kell tenni az FW -t. Ennek így biztos nincs köze az SD -hez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor most nem értem. Kiszedni csak egyszer kell a pipát. Most akkor mi a gond? Nem zárja be az alkalmazást, ha védett, és nincs alatta pipa, hogy jelezze. Nekem enedélyezve sincs, tehát nem csinál vele semmit. A jelzési listában ettől még benne lesz, de nem fogja bezárni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
Tompie
őstag
Még egy kérdés, azt meg lehet csinálni, hogy bizonyos alkalmazások ne jelenjenek meg a nagy fogyasztású alkalmazások között.
Pl, viber hiába van beállítva védettként, az megjelenik a nagy fogyasztású alkalmazások között, és ha ott bezárom akkor később már nem indul újra.
Vagy csak úgy lehet mint most, hogy egyenként beikszelgetem mit zárjon be és mit ne? -
Tompie
őstag
Egy kérdés, arra figyeltem fel, hogy mobilnetnél kb akkor szinkronizál ha kezembe van a telefon és nyomkodom. Mintha kikapcsolt képernyőnél a szinkronizálás is megszűnne.
Mobil adatnál be van kapcsolva, hogy Mobiladat mindig aktív.
Csak mikor feloldom a képernyőt akkor jöttek meg emailek is. 2x is vagy kettő szerencsétlen véletlen??? -
bubus66
nagyúr
A Telefonoddal formázd meg az SD kártyát (egy próbát megér) én már jártam úgy, hogy leformáztam FAT32-re nem működött, bele tettem másik telefonba, és leformáztam azzal sem lett jó, vissza az eredetibe, leformáztam az LOBP970-ben és jó lett, hogy mi fájt neki nem tudom.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Zotya21
senior tag
válasz #86973952 #4272 üzenetére
jah hát lassan jön a január
tegnap is olt rajt kb 5 percig hálózatmostonában hamár úgy sincs rajt akkor repülőben tartom mert azt mutatta hogy az akksi merülésének kb a 60%-a a hálózatkeresés miatt van (ami ugye nicns és állandóan keresi)
benyomott wifivel mert az azért kelladdig éjjel ugye kinyomott készenlétben is óránként 1% ot mertült
de repülőben nekem is bejött az a kb 8-9 óra alatt 0%-1% merülésaztán kikapcsoltam tegnap kicsit a repülőt mert mért ne erre egyből csatlakozott 5 percig kb
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
-
Zotya21
senior tag
válasz #86973952 #4270 üzenetére
nah jóóóvan az sd témára felfigyeltem és eszembe jutott hogy hoppá nekem ntfs be van az sd kártya mert szoktam rátenni 4 gigánál nagyobb cuccokat még mielőtt nem a telefonba használtam
szóval eszembe jutott mivan ha ez nemtetszett neki frissítgetéskor aztán
ráraktam az emui 3 mat és egyből felmentpersze hálózat sot sincs de ha így felrakom megint 121-133 is akor lehet lesz
(még nem wipeoltam mert mindjárt megyek melóba és nem akartam ujratenni most mindent)
de meglepődnél ha ujrarakás után megoldódna(jah most légyszi mindenki fogja a fejét erősen )
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
-
törölt tag
Persze, de azért jó lenne tudni, hogy miért nem menti az SD -re neki.
Mivel nálam működik, így vélhetően nem az EMUI -val van a gond. Hiszen akkor senkinél nem működne.
Szerk.:
Azt mellékesen jegyzem meg - nem a témához kapcsolódóan, csak erről jut eszembe -, hogy az SD kártya formázása és a manuális mappa törlés nem ugyanaz. Tehát aki törli a kártyát az tényleg formázza, ne csak törölgesse róla a látható taralmat.[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
válasz #86973952 #4268 üzenetére
Én mindig a belső tárhelyre készítek biztonsági mentést (hiszen az SD kártyám helyén a 2. SIM csücsül), utána USB kábellel átmásolom a notebookra, a telefonról pedig kitörlöm, hogy ne foglalja a helyet.
Szerk.: Illetve legutóbb OTG-vel egy pedrive-ra. Onnan is szépen visszaállítja.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
Olyan, mint ha nem tudna írni az SD -re.
Format a kártyának és üresen újra?Közben látom szerkesztetted, és már válaszoltál ezzel az egyik kérdésre. Esetleg ha úgy sem megy, akkor csinálj egy HuaweiBackup mappát az SD -re. Mire van partícionálva a kártya?Nálam rendben működik a mentés és a visszaállítás is:
Szerk.: Persze 2.3 -ról készült mentést a 3.0 béta továbbra sem fogadja el.
Szerk.2.: Azt is megnézheted, hogy a belső tárhelyre engedi -e.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Segítséget kérnék!
Úgy néz ki E3 óta nem tudok backupot sem menteni sem visszaállítani. Ezzel a hibával hajt el:
Az SD kártya jó pc, teló látja olvassa, töröltem formáztam mindent csináltam vele, semmi.
A héten megjön a 16G-s kártyám ha azzal is ezt csinálja akkor 100% az E3 a ludas. A B133-t mikor vissza raktam simán ment még a Backup erröl a kariról.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
sanyee75
tag
újranditottam a készüléket és a 2. próbálkozásra jó lett
-
sanyee75
tag
nekem azt írja ki hogy nincs telepítve a google voice search pedig feltettem neki
-
Én ezt használom, ingyenes és magyarul is elég nagy pontossággal lehet diktálni neki ékezetet is ir, és rengetek beállitása van smilikkal is.
[link] -
törölt tag
válasz zeon.hu #4258 üzenetére
Az lehetséges, de én a gyárin nem láttam ilyen lehetőséget, csak a droidnál.
Nem drága, lehet én is megveszem. Van valami extra újdonság a Huawei -eshez képest? Smiley -n kívül.
(#4259) zeon.hu:
Tudom hogy volt, ezért írtam 3.0 -t.Úgy értettem, hogy ami nálam volt készülék 3.0 -val. Pl.: G7.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, úgy emlékszem, az EMUI 2.3-as ROM-okban volt gyárilag DLNA app. A mostani 3.0-ásban viszont nekem nincs. Nektek, az L-10-ben van?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
toeki
senior tag
sajnos nincs nálam a telefonja igy nemtudok képet linkelni :S
sms-nél a bill-en megjelenik egy külön smile-fej amire rányomva bejön több oldalnyi emoteikon.
lehet eddig nem jól fejeztem ki magam, valójában erre lenne szüksége :Sezt most a saját telómról mentettem, de valami hasonló jelenik meg nála is sms-nél viszont sehol máshol.
-
törölt tag
Lehet leszedtek valami bővítményt, ami egy + gombot/funkciót ad a billentyűzethez. Ezért kérdeztem, hogy mire gondol, mert szerintem nem erre. Vagy nem tudom.
GSPLR:
Csinálj, nem árt neki, főleg ha vannak beragadt, maradvány fájlok is.Én nem játszom a telefonon, így sajnos ezt nem tudom megmondani.
-
GSPLR
senior tag
Fiúk lányok, mennyi nálatok az átlagos kijelzőidő? Lehet nem ártana egyet wipeolnom, ez már a harmadik frissítés ami a telefonomon van és még nem lett gyalulva egyszer sem... Mondjuk az is igaz, hogy elég sokat használom a telefont játékra, igaz ezek nem 3D-sek, de net az kell nekik.
Huawei
-
toeki
senior tag
sziasztok
barátnőm vett egy p7-et és olyan problémába ütközött amiben nem tudtam segiteni
A gyári billentyűzetet használva sms-ben van olyan funkció ahol smile-k vannak, viszont messenger vagy viber alatt már nincs.
Arra gondoltam hogy a marketről leszedve egy másik billt talán megoldja a dolgot de 4-et kipróbálva egyik sem lett jó.Valakinek ötlet? Csak keveset próbáltam (ezesetben tudtok ajánlani egyet?), vagy ez valami huawei feature hogy smile csak sms-nél?
előre is kösz
-
zeon.hu
nagyúr
csak elsőre tűnik annak a Robot, de hamar rá lehet érezni.
egyszerűbb dolgokban én is tudok segíteni, de a topikjában mindenre kaphatsz választ.
a programban vannak előre elkészített letölthető parancsok is kezdőknek és a 005-ös számú kell neked pont: "Wifi kapcsolgatása-csak akkor legyen wifi, ha van elérhető konfigurált hálózat"#?*@&!
-
törölt tag
Kizártnak tartom. Mivel a legtöbb dologhoz ROOT kellene, azt meg nem fogják szorgalmazni a felhasználók felé.
MIUI egy kicsit más, ott bővebb is a szerkesztési lehetőség.
Ezeket a dolgokat most is meg lehet oldani, csak több program kell hozzá, meg bele kell nyúlni a téma fájlba. Úgy egy kicsit egyszerűbb lenne. Moddolás is, mivel nem kell több apk, meg csak olyat engedélyezne a program, ami nem vágja haza a készüléket.
Szerk.:
Másszóval a Téma-kezelő (bővebb), Zooper, Desktop Vizualizer, Xposed (csak 1-1 modullal) egybegyúrva egy EMUI -ra csinált, WMS kezelő - MiTools párossal.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4233 üzenetére
Persze, mindent meg lehet oldani, fényképeket is fel lehet használni. Ikonok sem fontosak. Sokáig használtam úgy telefont, aztán egy idő után már vágytam vissza a "hagyományosra".
Bár maguk az ikonok másodlagosak a téma fájl szintű szerkesztésénél, szerintem. Ott inkább a többi változó érdekes. Menü, stat bar, navi bar...stb. Nekem pl. jobban tetszik a sötét menü, stat bar, háttérképpel.
Ott a Buzz is, gyakorlatilag olyanra csinálod/szerkeszted a főképernyőt, amilyenre akarod, akár laponként is. Ott ugye beépített widget szerkesztő is van.
Egy MIUI -hoz hasonló programot kellene írni, amivel szét lehet bontani a témákat telefonon. BOOT animációtól kezdve minden külön integrálható, de ehhez én csak részben értek. Majd meglátjuk mit hoz a jövő... Ez egy forradalmi újítás lenne az EMUI alá, és biztos, hogy felhasználói szinten oldható csak meg, mert a Huawei nem fogja megcsinálni.
Szerk.: Az én elképzelésem szerint közel 20 féle változó/elemcsoport lenne állítható, egy beépített widget, illetve egy ikon szerkesztővel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4225 üzenetére
Persze, de ha valaki feltesz egy launcher -t akkor is lehet.
Viszont itt a téma-kezelőről volt szó, ott ilyen lehetőség nincs.
Ott a Desktop Vizualizer is, azzal is lehet ikonozni, meg külön méretezni is. Persze még számtalan lehetőség van, de témával manipulálni csak a kezelőben, vagy fájl szinten lehet.
[ Szerkesztve ]
-
barky
tag
Ha valaki talál (csinál) egy Hello Kitty's témát annak az illetőnek nagyon hálás lennék ha feltöltenné ide nekem (link)
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #86973952 #4222 üzenetére
Off:
"Külön ikonokat pakolgatni csak bonyolultabban lehet, fájl szinten."Kivéve, ha nem használsz valami widget szerkesztőt (pl zooper). Ez esetben bármely ikon packból kiszedve a png fájlokat (pl ZArchiver-el) , majd azokat képként berakva a widgetbe, hozzárendelve az eredeti appot.
Persze bármihez hozzá lehet rendelni bármit, szóval még ikonok sem kellenek feltétlenül
Pl itt egy ikon sincs nálam, mégis minden működik: [link]#?*@&!
-
barky
tag
válasz #86973952 #4222 üzenetére
Köszi szépen már látjuk ezt is file szinten esetleg nem tudnád le írni hogyan kell? Unnalmas óráimban elbibelődnék vele neki de nagyon szépen köszönöm rengeteget segítettél igy is tényleg!
-
törölt tag
Telefonos változatát ne használd ennek az oldalnak, mert elég szegényes, sajnos...
Az alkalmazáson belül lehet külön is állítani az ikonokat. Testreszabás alatt, akár variálhatók is a témák.
Szerk.: Mármint ki lehet választani, hogy melyik téma ikonjait használja. Külön ikonokat pakolgatni csak bonyolultabban lehet, fájl szinten.
[ Szerkesztve ]
-
barky
tag
válasz #86973952 #4218 üzenetére
Total comander van file kezelőnek a telefonján az szépen jelzi is a téma fileokat de nem engedi telepíteni az összefoglalót nem találtam még illetve láttam egyszerűen nem tudom hogy kell a telefonra felrakni a témát :/
-
barky
tag
Sziasztok
Barátnőm kapott karácsonyra egy ilyen huawei p7 telefont vannak rá témák letöltöttem egy párat rá is került a készülékre.. Az éérdekelne engem hogy hogyan is lehetne ezeket a témákat feltelepíteni az eszkőzre? Kell hozzá külön progrsm vagy mi a titok? Az sd kártyára pakoltam neki..
-
JDMKid
tag
-
törölt tag
Van a blogom alatt egy bejegyzés EMUI 2.3 - Saját téma szerkesztése manuálisan (update: 2014. 11. 27.) névvel. Ott találsz egy témacsomagot (tömörített fájl), amiben benne vannak a "régi" P6/P7 témák.
Persze egyszerűbb csak azt letölteni, de hátha a többi is érdekel. (legalábbis azt hiszem benne van?)
A korábbi EMUI -ban is csak számokkal jelöli a téma fájlt, nem a nevével. (ha jól emlékszem)
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
Valaki akinek emui 2.3 van, az megtenné, hogy a Dream nevű gyári témát feltölti?
A belső memórián lévő HWThemes mappában kellene lennie.
3.0-ra frissítésnél eltűntek a gyári témák, de szeretném a Dream ikonjait használni.
Köszi![ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
törölt tag
Szerintem a beltartalomban sem szabad biztosnak lenni. Én szinte 100 % -ig biztos vagyok abban, hogy a 930 -nak egy javított változatát fogja kapni.
Szerkesztve, kicsit félreérthetően írtam...
Addig még legalább egy mobil ki fog jönni 930 -cal. Így volt ez a 910 -nél is, aztán 910T lett a P7 -ben.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #4204 üzenetére
A képekre én sem adok, viszont a specifikációt "elhiszem". Ami a kinézetet illeti, szerintem a P7-et nem nagyon tudják majd überelni, változtatni meg kell (sajnos)...
Ebben a linkelt cikkben már Kirin 930-at írnak és ez szerintem nagyon sanszos.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
Az a baj, hogy egymásnak ellentmondó képek kerülnek ki a P8 -ról. Ráadásul jó kicsi a keze annak a figurának, aki a hátlapot tartja, egy várhatóan 5,2 colos készülékhez.
HA tényleg úgy fog kinézni, ahogy a legtöbb képen, akkor engem nem vettek meg. Az ájfón 6 -ra hajaz a kinézet. Bár ebből úgysem lesz semmi tavasznál előbb, vagy nyár elején.
-
zeon.hu
nagyúr
kösz nektek!
azért megnyugtató, hogy nem nálam a hiba#?*@&!
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4199 üzenetére
Nem jó. Többi telefonon nálam működik, P7 -nél csak a widget -et teszi ki, de nem irányít tovább kattintáskor.
Gondolom majd kap egy frissítést.
Másik telefonnál gyári ROM -on volt olyan probléma, hogy néhány app nem ment az FW frissítés után. Aztán 1-2 hétre rá kaptunk egy Google Play frissítést és minden működött rendesen. Pl.: az összes Angry Birds leállt indítás után.
Valami új "rendszerű" cucc volt az FW -ben, amit csak később érzékelt a Play és a legközelebbi frissítéssel aktualizálta a verziót kompatibilsre. Lehet erről van szó, vagy csak szimplán béta miatt kell egy javítás az FW -nek. Utóbbinál meg természetesen az FW -t kell javítani, de szerintem előbbiről van szól.
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest