- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
delon
tag
válasz
#86973952 #21058 üzenetére
Úgy gondoltam használom egy kicsit a B839 gyári rom al aztán kipróbálom az általatok javasolt legjobb custom romot felrakni. Bevallom a 839 kicsit akad de hát mégis csak egy 5 éves teló amivel meg akarjuk etetni a mostani tartalmakat. És ha innen nézzük nem is teljesit rosszul csak a betört érintő üveg ne lenne.
-
atikanj
csendes tag
válasz
#86973952 #18936 üzenetére
Köszönöm a választ .
A készülék a kedvesemnél van , holnap megnézem nyitva van vagy nincs a bootloader, megkérem a kódot emailen keresztül ha nem lenne nyitva .
Ezután felteszem a B839 et , utána a TWRP , root , mindez természetesen az összefoglalóban leírtak szerint .
Ezután mehet fel a Cunaja V4 lite szintén a leírtak szerint.Jól írtam ugye a sorrendet ?
-
válasz
#86973952 #18917 üzenetére
Mind1 is, mert elég bonyolultnak tűnik
ahogy nézem sd kártya is kellene hozzá, az meg nincs. Lehet megpróbálom újrarakni megint, hátha valamivel jobb lesz. Igazából ha naponta újraindítom, akkor egész tűrhető a sebessége.
Igen, ma is írt már 1x, meg is lepődtem az avatárján én még a régi csigásra emlékszem.
-
válasz
#86973952 #18915 üzenetére
Totál random az értesítési sávban szokta írni. Igen azok le vannak véve. Cunaja romot, ugyanúgy kell felrakni dloadból? Minden ugyanúgy működni fog?( Fb, messenger igazából csak ezeket használom+ telefonálok+netezek).
Illetve Root kell hozzá?ha nem be tudnád linkelni, ahonnan le tudnám tölteni?
-
válasz
#86973952 #18913 üzenetére
Nem, azzal nincs bajom. De amúgy régóta ilyen, kb mióta emui 3.0 van. Csak mostanában már néha falhozvágnám. Le is akartam cserélni, csak aztán nem tudtak szerezni olcsón iphone se-t, így aztán úgy döntöttem, inkább maradjon ez még, hátha valahogy fel lehetne gyorsítani.
-
Foose
addikt
válasz
#86973952 #18743 üzenetére
A galaxy s4 gyári töltőfeje és kábele eddig tökéletes volt. A p7-hez kapott fekete gyári töltőfej szerintem szintén tökéletes,a hozzá kapott kábel hajlamos nem működni ha mozgatom.... De azt nem értem,hogy jó pár napja a galaxy s4 töltőjét használom,és eddig nem volt vele gond. Most már az is vacakolt. Jelenleg a galaxy s4 fehér gyári kábele,és a huawei gyári töltőfeje tölti. Tehát a telefon csatlakozója szerintem jó.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #18594 üzenetére
Már hirtelen annyi feladatot adtál, hogy azt sem tudom melyiket csináljam?
Navi, kamera, romna megérkezett a kis kiváncsi gazda.
Azért te sem vagy semmi a kívánságaiddal, de viszont előnyt élvezel a sorban.
A bootanimációt is megoldom délután.Persze nem adtál semmi feladatot Porterocka, csak tudod kinek kell valamit megemlíteni.
-
snake1977
őstag
válasz
#86973952 #18562 üzenetére
Ha a samsungon múlna évente cserélnénk telefont, persze az újjabbak már elértek arra a szintre hogy nem nyújtanak annyival többet hogy a tavalyi modellt lecseréljék. Azt aláírom hogy nem épp korszerű és modern már a hardver, de egy MTK 6582-eshez képest még mindig jobb, ráadásul azokban 1GB ram van és kaptak 6-os droidot, tehát ebből a szempontból nézve ez nevetséges.
Szimplán vegyél újat/újabbat/másik modellt, mert rá vagy kényszeritve, ha kell a legújabb droid.
Egyébiránt a Mate7 is megkapta, az sem sokkal fiatalabb csak 4 hónappal, igaz abban 925 van már. -
-
Atlantisz48
őstag
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #18368 üzenetére
Most minden esetre megmozgattam a SIM kártyát benne. Majd elválik, hogy mi van vele. Eddig inkább a melóhelyen jelentkezik a dolog. (budaörsi reptérnél). Mondjuk ott használom konkrétan a legtöbbet. Ott eddig mindig fullos térerő volt. Lehet, hogy a Voda kurminál valamit a környéken, mert itthon Lágymányoson (igaz itthon nem is nagyon telefonálok) még nem csinált ilyet. Minden esetre, ha hétvégén lesz időm újrahúzom a ROM-ot egy wipe után. Remélem nem hardver gond, mert a P9-et már nagyon nézegetem, de annak igazából úgy menne a megvétele, ha ezt az asszony tudná tovább használni. Mindig ő kapja meg a levetett telefonjaimat.
-
repvez
addikt
válasz
#86973952 #18361 üzenetére
igen ezt szedtem le , de ez tartalmaz 2 rar filet, az egyik a 5.1 rollback 4.4 65 mb kicsomagolva, a másik meg a 4.4 target rom a 6.23ra, 1,9gb kicsomagolva.
Mindegyik tartalma egy dload mappa amiben az update file van.
A leirás is igy irja, hogy egymás után tegyen fel 3 gombossal, csak egy kicsit fura ekkora difi a fálok méretében. -
repvez
addikt
válasz
#86973952 #18359 üzenetére
Köszi.
Még pár részletet szeretnék kérdezni, hogy a viber beszélgetés szövegét azt le lehet menteni valahogy és visszatölteni, vagy a ujratelepités után leszinkronizálja magának ujra?A másik kérdésem, hogy , hogyan lehet a 839esről mentést csinálni, hogy onnan lehessen indulni egy ujabb romcserére?
Illetve amit kérdeztem régebben, hogy a 65 mb os rollback rom az normális méret? ÉS arrol visszatelepül a rendszer amire már simán felmegy az 1,9gb-os 623?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #18332 üzenetére
Ha meg lehetne oldani, hogy csak hálózatról menjen a teló, akkor (fél)megoldás lehet egy automatizáló, ami mondjuk a képernyő ébresztésekor visszahelyezi a körbe az akksit.
(Enélkül valószínűleg lenne késése egy ilyen műveletnek, ha mondjuk a tápkábel leválasztása lenne az esemény kiváltója) -
coyote55
őstag
válasz
#86973952 #18327 üzenetére
Egy SMD kondi,- amelyik jó combos - mindenképpen kell a rendszerbe, hogy az átkapcsolási idő alatt is legyen villany.
Mondom, elvileg megoldható - csak minek? Melyik telefongyártó fog ez miatt vagy kisebb akkut beépíteni, vagy a telefont nagyobbra készíteni? Kell a hely az elektronikának! -
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #18255 üzenetére
Nem nekem kell, elvagyok az E5372-vel.
(Bodriknak találtam egyet hardveraprón-pont azután kérdezte, hogy éppen azt nézegettem- a múltkor, szerencsére megbízható eladótól)
De az milyen már, hogy nem lehet venni? Kizárólag szolgáltatóknak gyártják?
Ali-n tűrhető ára van, Ebay-en sok a szolgáltatós.
HA-n most egy van, jó áron és újonnan, de oda is írták, hogy szolgáltatós, mondtam is a kollégának, aki keresi, hogy szerintem necces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest