- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbit76
tag
Hello, elköszönök tőletek. Totálkár lett a P7. Minden jót nektek.
-
orbit76
tag
Az új tuning kernel nálam 2x annyit bír üzemidőben, mint a régi. Újraindulás probléma nálam egyikkel sem jelentkezett. Danke!
-
orbit76
tag
Sziasztok! Érdeklődnék az egybegyűltektől, hogy ha diktálva szeretnék pl. üzenetet írni és nem pötyögve, ahhoz feltétlenül le kell töltenem a Google billentyűzetet, vagy a Huawei bill. is tudja ezt a ficsört?
-
orbit76
tag
Ezt találtam : MIUI
-
orbit76
tag
válasz
philoxenia #14549 üzenetére
...a Cunaja-féle V2-re gondoltam éppen...
-
orbit76
tag
válasz
OutSider17 #13551 üzenetére
Jók.
-
orbit76
tag
válasz
philoxenia #12878 üzenetére
Ha lehetne, ezt lájkolnám. :-) Bár csak 40 vagyok, tehát én már ebben nőttem fel. Ja, és tudod, van az a fészbúk, ott lehet megtanulni lájkolni... :-D
-
orbit76
tag
válasz
forgonati #12778 üzenetére
Bár meglehetősen ritka eset, de előfordulhat, hogy gonosz emberkéknek sikerül hardver egységek bővítő BIOS-aiba, vagy más nem-felejtő memóriaegységekbe vírusokat csempészniük. Az ilyen módon létrehozott ún. hardver vírusok ellen gyakorlatilag nem lehet védekezni és természetükből adódóan irtani is csak a (memória)egység cseréjével lehet őket. Fontos momentum, hogy a vírus csakis is kizárólag a gyártás folyamán kerülhet bele a hardver egység csak olvasható memóriájába, így pl. video-kártyánkat - szerencsére - sosem fertőzheti meg egy, a rendszerbe más módon bejutott vírus.
Forrás: http://prog.hu/cikkek/21/Tamadasi+es+bejutasi+pontok.html -
orbit76
tag
Nem tudom, hogy mennyire számít, azért leírom. Az enyém osztrák drei szolgáltatós, eredetileg B151 volt rajta. Amikor a magyar huawei oldalról letöltött B133-at tettem rá, utána a B609 frissítés vége fail lett, és mindenféle hibát produkált. Ezután az ideiglenes B133, majd az osztrák huawei oldalról letöltött B133 ment fel. Itt már láttam, hogy ok, mert felajanlotta az OTA frissítést. Ezután felraktam a magyar B609 generált és hiba nélkül működik. Közben volt pár vargabetűs kitérő miui és egyebek felé, de egyik sem volt az igazi. Tehát az sem mindegy, hogy melyik oldalról való a rom. Lehet, hogy a vodás telefonokra a német oldalról kell letölteni a B133-at...
-
orbit76
tag
válasz
Forrest814 #6795 üzenetére
Akkor már tudom, miért voltál olyan ismerős... Az s advance topikból jöttem át én is.
-
orbit76
tag
válasz
Forrest814 #6763 üzenetére
3 gombossal tedd fel a B609 generált. És utána az EMUI 3.0-hoz való CWM-et rakd fel, ne a 2.3-hoz való TWRP-t.
-
orbit76
tag
Nagyító működik rendesen? Másik programmal is próbáltál fotózni?
Pl. Google camera -
orbit76
tag
válasz
philoxenia #6601 üzenetére
Vagy fólia...
-
orbit76
tag
válasz
#86973952 #6575 üzenetére
emotion ui fonts installer. Ez tette a HWThemes mappába a .hwt-t. Tehát közvetve, de igen.
-
orbit76
tag
válasz
#86973952 #6561 üzenetére
A Play-es verzió nem jó?
Kipróbáltam, tökéletes.
-
orbit76
tag
-
orbit76
tag
-
orbit76
tag
válasz
pitypang18 #6264 üzenetére
Lehet:így
-
orbit76
tag
válasz
Pumuklee01 #6257 üzenetére
Ez van. Nem egy strapamobil.
-
orbit76
tag
válasz
Pumuklee01 #6251 üzenetére
Tanács: ne ott hordja. Tapasztalat: törött, hajlott telefont garanciában nem javítanak. Ha van rá biztosítása, az más. Érdemes, mert sok az üveg.
-
-
orbit76
tag
Helló! Tudja valaki, hogy az update.APP file-t hogyan lehet szerkeszteni? Esetleg megnézni, hogy mi van benne? Amúgy ez egy zip?
-
orbit76
tag
válasz
orsacchiotto #6104 üzenetére
Üdv!
-
orbit76
tag
Érdekes jelenséget tapasztaltam:
P7-L10 osztrák Drei szolgáltatós kütyü. Osztrák huawei oldalról letöltött B133 kiváló, hiba nélkül fut. Amint megpróbálok B602-t feltenni, a frissítés hibával elszáll. Újrainditom, a következők történnek:
Marad az EMUI 2.3. Mobilhálózatoknál nincs 2G-3G, csak GSM, WCDMA, LTE, EvDo, TD-SCDMA... és ezek variációi. A témaválasztó nem működik. Mozgásvezérlés menü üres. És ha nincs bekapcsolva a roaming, nincs mobilnet sem.
Ha B609-et teszek fel, frissítés vége: fail. De az EMUI3.0 fenn van. A hibák lsd. mint fenn, azzal a különbséggel, hogy a roaming figyelmeztetés után elmegy a mobilnet, aztán visszajön és működik.
Az az érzésem, hogy ha nem az osztrák huawei oldaláról letöltött szoftvert használok, akkor úgy gondolja a készülék, hogy Ausztrián kívül tartózkodom. És roamingolni akar. Ezeknek a készülékeknek úgyis lelkük van. És elég érzékeny. -
orbit76
tag
-
orbit76
tag
válasz
#86973952 #6059 üzenetére
Android Studio nem tud segíteni? Hátha el tudná kapni... Ebben van opció, hogy lehet turkálni a rendszerben.
-
orbit76
tag
Hello! Visszatértem B133-ra, rootoltam. A set_immutable.list eltávolítása egy kis fejtörést okozott, de megvan:
su
mount –o rw,remount /system
cd system
lsattr
chattr -R -i *
rm –f /system/set_immutable.list
lsattrÍgy sikerült írhatóvá tennem a /system könyvtárat és törölni a list-et.
-
orbit76
tag
Szóval, MIUI. A roaming problem itt is előjött, de manuálisra állítottam a szolgáltató választást, csak a drei 3g. Elvileg nem tud máshoz csatlakozni, bár a roamingot így is kiírja. Valszeg szoftveres probléma, a pénztárcámat nem érinti. Ha valami gond van, írok, a többit Portrerocka jól leírta.
-
orbit76
tag
Gondom van: adb parancsot nem tudja értelmezni. Win7, hisuite módban csatlakozok, usb hibakeresés pipa. Tallózni tudok. Mi a megoldás?
-
orbit76
tag
válasz
Merseyside #5931 üzenetére
Nem is fog. A frissítésnek fail lett a vége, nem ok. Az enyémen is üres a mozgásvezérlés menü.
-
orbit76
tag
válasz
#86973952 #5452 üzenetére
Hello! Ígéretemhez híven jelentem:
az osztrák Drei szolgáltatós Huawei P7-L10 B151 szoftverre wipe nélkül belső tárhelyből a három gombos módszerrel simán felment a B133SP01. Csinált magának egy data formatot is közben. Sem akadás, sem szünet nem volt, kb. egy cigit tudtam elszívni és végzett. Jöhet a B609. -
orbit76
tag
Hö-hö! Hogy jártam! Gondoltam, letöltöm a Huawei oldaláról a B133SP01 hivatalos firmware-t. Ugye, 1,1 GB. Letöltés indít, pizza, kávé, ránézek, letöltés kész. 335,5 MB. Mivan?! Nochmal, ugyanaz.
Tabon próba, lejött rendesen 1,1 GB.
Eztígymosthogy? Wazze, itt valami bibi van. Hát a Google Chrome károsnak ítélte a letöltemdő file-t a böngészési teljesítményre, ezért leállította a letöltést. Önként és dalolva. Ha még valakinek ilyen problematikája lenne, azezévót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest