Hirdetés
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem a twrp alatt akartam telepíteni.
A twrp-vel készült backupot akartamn visszarakni a lepucolt telefonra.A problémája az volt, hogy mikor elindítottam a hisuit, vagy mtp alól a másolást vissza a telefonra, a 1gb-nél nagyobb fileokra azt mondta túl nagy file.
Így nem tudtam vissza másolni a twrp könyvtárba a belső tárhelyen.Akkor legyen külső, de oda sem akarta. Így kártya ki, és gépbe közvetlen be, a backup felmásolva, kártya vissza a telefonba és a twrp nem látja a backupot a kártyán.
Itt lett a gond, mert nyomtam egy wipe-ot, hogy a szűz telóra másoljam fel a twrp könytvárat, így a belső data is wipőolva lett. Újra indít és mondom file kezelővel átrakom a kártyáról a belsőbe. Na itt már hiányzott egy csomó program.
Mondom akkor kilépek és egy teljes wipe. Lefutott, és kidobta, hogy telepítse-e a super.su-t. Nem értettem, mivel kinguser már fent van. De mondom ok rakd fel. Újraindulás után huawei felirat és annyi.
10 perc mozdulatlanság.
De most le szedtem firefoixal a huawei oldaláról a b133-at és onnan jól jött le 25 perc alatt. Már fent van és működik a telefon. Csak most mindent vissza kell másolgatni.
Szóval ezen a twrp nagyon nem használható. anno a samun a GWM sokkal jobb volt. Napi 2-3 szor is romot cseréltem backupból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest