- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Ez tökéletes, csak az a baj, hogy jegeli, de nem távolítja el. A rendszer eltávolító meg teljesen kitörli a system mappából ami bonyodalmat is okozhat, ha te olyat törölsz aminek maradnia kellene. Én ezeket is kitöröltem és volt már fehér boot képernyőm, de megoldottam.
porterocka!
A Backup mindent visszarak, ha jól csinálja az ember. Kísérletként kitöröltem a teljes system mappát és kíváncsi voltam mit csinál. Na mondanom sem kell nem indult. A lényege, hogy a recovery valamilyen módon elindult, és visszapakolt mindent a backup.
A következőben letöröltem a gyökér fájl mappát direkt, na volt ám félelem, mert a recovery nem indult, a pc-sem látta a telefont. Hála istennek a sd-kártyán ott volt a dload - ban a lényeg és 3 gombos sikerült.
Ezek után már bátran törölgettem, csak mindig mentettem előtte. Lassú munka és iszonyatos hely kell a merevlemezen, mert kb 90 GB mentésem van és szerintem még nem végeztem.
A lényeg a figyelem és a mentés! -
Cunaja
addikt
A kitakarítás veszélyes dolog! CWM- backup legyen. Mindenki mást használ, ezért ide nem lehet részletesen leírni, mit lehet és mit nem! A lényeg lehet én nem használom a google zene alkalmazást és megírom, hogy törölhető a társ szolgáltatásokkal együtt. Na ilyenkor jön a hiba, mert lehet közben olyan szolgáltatást is törölsz ami máshoz kell.
Ezért ajánlott mindenkinek saját igénye szerint kísérletezni, de csak backup birtokában. Ha a teló nem indulna, vagy valamelyik program állandóan leállna, akkor visszaállítás recovery-ből. -
törölt tag
Miután nagyon kis része zárt a P7 -nek, így nem nagyon hiszem. Főleg, hogy Root Genius is nyitja esetenként. Egyébként másik 2 Huawei -nél "most" kérdeztem rá a gyártónál.
Bár szerintem kutya nem fogja nézni. TeleMax -nál néha a világukról nem tudnak. Vagy csak szimplán sz...nak rá. Azért ez nem annyira komoly, mint Sony -nál vagy Samsung -nál.
-
törölt tag
Lehet működik. Én nem probáltam, mert eddig is csak azért csináltam meg, hogy kipróbáljam. Számomra értelmetlen funkció.
Az a módszer végülis csak egy sima telepítés. ÉS van egy tippem, de ezt ellenőrizheti az, aki feltette már. Én arra gondolok, hogy a telepítés lemódosítja a buld.prop -ban azt a sort.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tudom, én most szedtem le az előbb egy 2 gigás cuccot. Opera -val. Várj egy kicsit, vagy próbáld meg újra.
Ez általában a böngészők hibája, sajnos. Pl. telefonról minden gond nélkül le szokott jönni. Wifi -vel szoktam úgy természetesen.
zeon.hu:
Én nem szoktam állítani semmit. Firefox -ról pl. a netes játékoknál szoktam le (böngészős), untam állandóan állítgatni. Opera meg Maxthon nálam teszi a dolgát. Bár az Opera egyre sz..bb mostanában. -
törölt tag
Alkalmazások kezelésébe belépsz, aztán eltávolítod a frissítést (hogy ne legyenek felesleges fájlok), majd rányomsz a letiltásra.
Frissíted (vagy újraindítod), és az Összes fül alatt az elejére fogja tenni a letiltott alkalmazásokat, amiket ROOT nélkül nem lehet eltávolítani. Nem fog működni, amíg nem nyomsz ugyanott az engedélyezésre.
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
Olyan, mint ha nem tudna írni az SD -re.
Format a kártyának és üresen újra?Közben látom szerkesztetted, és már válaszoltál ezzel az egyik kérdésre. Esetleg ha úgy sem megy, akkor csinálj egy HuaweiBackup mappát az SD -re. Mire van partícionálva a kártya?Nálam rendben működik a mentés és a visszaállítás is:
Szerk.: Persze 2.3 -ról készült mentést a 3.0 béta továbbra sem fogadja el.
Szerk.2.: Azt is megnézheted, hogy a belső tárhelyre engedi -e.
-
törölt tag
Kizártnak tartom.
Mivel a legtöbb dologhoz ROOT kellene, azt meg nem fogják szorgalmazni a felhasználók felé.
MIUI egy kicsit más, ott bővebb is a szerkesztési lehetőség.
Ezeket a dolgokat most is meg lehet oldani, csak több program kell hozzá, meg bele kell nyúlni a téma fájlba. Úgy egy kicsit egyszerűbb lenne. Moddolás is, mivel nem kell több apk, meg csak olyat engedélyezne a program, ami nem vágja haza a készüléket.
Szerk.:
Másszóval a Téma-kezelő (bővebb), Zooper, Desktop Vizualizer, Xposed (csak 1-1 modullal) egybegyúrva egy EMUI -ra csinált, WMS kezelő - MiTools párossal. -
törölt tag
Ezt akartam én is javasolni, bár előtte jó lenne rájönni az okára, hogy miért van ez.
Végső megoldásként persze más lehetőség nem marad.
Szerk.: Az is igaz, hogy kb. 500 - 600 megából meg van a teljes gyári csomag. Persze ez csak sacc, mert nem szedtem le mindet. Meg elég változó a különböző témák mérete.
-
törölt tag
Személyiségi jogok miatt az EU -ban forgalomba helyezett készülékeknél, ROM -okon egyre kevésbé fogsz ilyennel találkozni.
Nekem inkább ez hiányzik az EMUI -ból:
myself45850:
Ráböksz hosszan a fájlra (pl. fájlkezelőben), aztán Megosztás, és kiválasztod a listából a küldés módját, vagy a programot.Meg persze HiSuite -on keresztül, vagy simán USB -n.
-
törölt tag
B133 -ra OTA -n keresztül nem szabad, hogy probléma legyen. Én pl. máshogy akartam feltenni, lett is belőle gondom, meg pár óra felesleges köröm. Mert még próbálkoztam vele, más OTA -tól eltérő módon is.
ÉS igen, vissza tudtam térni B133 -ra a hivatalos oldalról leszedhető 1,2 gigás tömörített állományból.
Minden probléma nélkül.
Másszóval, miután a gyártó hivatalosan is a B133 -at adta meg előfeltételnek, így ettől eltérő használat problémákat okozhat. Tehát a B602 béta a B133 -ra épül. Nem B136 -ra, nem B126 -ra, nem B129 ...stb. A B602 csak 600 megás fájl, tehát nem egy önállóan is működni tudó FW, aminek nincs előfeltétele.
Mindezt csak saját felelősségre, mert a legbiztonságosabb módja az, hogy megérkezik a frissítés, amit OTA -n keresztül intézel.
-
törölt tag
Huawei változat Extreme verziósban van/lesz 928.
Tompie:
Ott nem lesz meg 2 hét alatt, viszont TeleMax is képes 1 hónapig szervízelni.Engem mondjuk annyira ez nem zavar, de nem mindenkinek jön be. Ezért írtam, hogy nem mindenkinek alternatíva.
Bár volt olyan is, hogy kijelző cseréjét (másik készüléken) 1 hét alatt kivitelezték. Szóval csodák mindig vannak.
-
daveh
tag
Sziasztok! Ú
Egyenlőre úgy néz ki, hogy megoldódott a ,,hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban" problémám, és valóban a gyári időjáráss app okozta a problémát.. Pénteken letiltottam az auto frissítést és az aktuális helyszínt. Fix helyet adtam meg. Egész hétvégén nyomtam a telót, eddig semmi... Ha valami változás van, jelentem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest