-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz orbit76 #6277 üzenetére
Ez ebből nem derült ki, de köszi a visszajelzést. Megy bele az összefoglalóba, ha ez így megfelel a valóságna (?):
Hívásrögzítő funkció EMUI 2.3 tárcsázó alatt (ROOT kell hozzá):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Az eredeti fájl PC -re mentése után ajánlott!
Letöltés [link]
1. Módosítsd a build.prop -ban a következő részt:
ro.config.hw_voicerecord=false
erre:
ro.config.hw_voicerecord=true
2. A system/priv-app/ mappában töröld ki a phone.apk -t és a phone.odex -et.
3. Másold bele a letöltött phone.apk -t a system/priv-app/ mappába, és állítsd a jogosultságát a következőre: rw-r--r--
4. Indítsd újra a készüléket.A hívásrögzítő funkciót hívás közben a Kibontás gomb után érheted el. A rögzítés befejezése után a fájlt az SD kártya /record/ mappájában találod (amennyiben az SD kártya az elsődleges mentési hely).
FONTOS! A telefonbeszélgetés rögzítésével a Magyar törvények értelmében adatkezelővé válsz. A rögzített beszélgetésről tájékoztatni kell a másik felet. Ha ezt nem teszed meg és (vagy) a másik fél nem járul hozzá és közzé teszed, számíthatsz bírósági eljárásra!
------
Nem, ezért írtam. Simán 3 gombossal elindul a telepítés. Mindegy milyen ROM vagy recovery, vagy egyebek van fent. ÉS mindent visszaállít. Nem kell külön mindennel szórakozni.
Kivéve a boot logót, ami a boot animáció előtt van. DE a boot logó csak akkor változik meg, ha te teszel fel másikat, vagy felteszed a My-RoM -ot. A többinél nem.
CWM csak azt cseréli, ami a célja, a gyári recovery -t saját magára.
SIM eszköznek itthon azt hiszem csak a Vodánál van jelentősége. T -nél nem tudom van -e még, Telenornál már nincs. Ebben a SIM "saját menüje" van, ahol matricát lehet venni, egyenleget nézni...stb...stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Ukrajnai háború
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.