Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz orbit76 #6277 üzenetére

Ez ebből nem derült ki, de köszi a visszajelzést. Megy bele az összefoglalóba, ha ez így megfelel a valóságna (?):

Hívásrögzítő funkció EMUI 2.3 tárcsázó alatt (ROOT kell hozzá):

Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!

Az eredeti fájl PC -re mentése után ajánlott!

Letöltés [link]

1. Módosítsd a build.prop -ban a következő részt:
    ro.config.hw_voicerecord=false
    erre:
    ro.config.hw_voicerecord=true
    2. A system/priv-app/ mappában töröld ki a phone.apk -t és a phone.odex -et.
    3. Másold bele a letöltött phone.apk -t a system/priv-app/ mappába, és állítsd a jogosultságát a következőre: rw-r--r--
    4. Indítsd újra a készüléket.

A hívásrögzítő funkciót hívás közben a Kibontás gomb után érheted el. A rögzítés befejezése után a fájlt az SD kártya /record/ mappájában találod (amennyiben az SD kártya az elsődleges mentési hely).

FONTOS! A telefonbeszélgetés rögzítésével a Magyar törvények értelmében adatkezelővé válsz. A rögzített beszélgetésről tájékoztatni kell a másik felet. Ha ezt nem teszed meg és (vagy) a másik fél nem járul hozzá és közzé teszed, számíthatsz bírósági eljárásra!

------

Nem, ezért írtam. Simán 3 gombossal elindul a telepítés. Mindegy milyen ROM vagy recovery, vagy egyebek van fent. ÉS mindent visszaállít. Nem kell külön mindennel szórakozni.

Kivéve a boot logót, ami a boot animáció előtt van. DE a boot logó csak akkor változik meg, ha te teszel fel másikat, vagy felteszed a My-RoM -ot. A többinél nem.

CWM csak azt cseréli, ami a célja, a gyári recovery -t saját magára.

SIM eszköznek itthon azt hiszem csak a Vodánál van jelentősége. T -nél nem tudom van -e még, Telenornál már nincs. Ebben a SIM "saját menüje" van, ahol matricát lehet venni, egyenleget nézni...stb...stb.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák