Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• musiclover

újonc

Sziasztok!

Három hónapja függetlenül vettem a P7-est és szeretném kikérni a véleményeteket egy konkrét dologgal kapcsolatban. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Problémám nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő "GPU & DDR állítása (by mikesa)" pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku).

Előre is köszönöm mindenkinek! :R

• musiclover

újonc

Sziasztok!

Nekem megvan már két hónapja a P7, függetlenül vettem. Eddig csak olvasgattam a fórumot és az összefoglalót (nem kis haszonnal, amiért külön köszönet nektek!), ám úgy döntöttem, inkább regisztrálok, mert még jól jöhet, ha elakadnék valahol. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Konkrét gondom jelenleg nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő GPU & DDR állítása (by mikesa) pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku). Bocsi, ha valaki már írt erről, de nem volt időm végigpörgetni az egész fórumot.

Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák