- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
musiclover
újonc
Sziasztok!
Három hónapja függetlenül vettem a P7-est és szeretném kikérni a véleményeteket egy konkrét dologgal kapcsolatban. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Problémám nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő "GPU & DDR állítása (by mikesa)" pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku).
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
musiclover
újonc
Sziasztok!
Nekem megvan már két hónapja a P7, függetlenül vettem. Eddig csak olvasgattam a fórumot és az összefoglalót (nem kis haszonnal, amiért külön köszönet nektek!), ám úgy döntöttem, inkább regisztrálok, mert még jól jöhet, ha elakadnék valahol. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Konkrét gondom jelenleg nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő GPU & DDR állítása (by mikesa) pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku). Bocsi, ha valaki már írt erről, de nem volt időm végigpörgetni az egész fórumot.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest