- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tex
senior tag
Sziasztok!
Búcsúzom a topkitól, ma elboltoltam a P7-t. Köszönöm a sok segítséget, jó kis segítőkész csapat van itt, remélem így is marad!
Áldott Húsvétot!
-
Tex
senior tag
zeon.hu Jól működik a repcsimód kapcsoló az E-robotban. Köszi mégegyszer!
Olyat lehetne hogy cellainformáció alapján pl. ha otthon vagyok csökkenti a hangerőt? Nyilván a cella infót nekem kell majd beállítani. -
Tex
senior tag
válasz
Atlantisz48 #7275 üzenetére
Nem tudom miért, semmi extrát nem csináltam. Az összefoglalóban levő levél mintát küldtem el, ennyi változtatással a saját mél résznél: my mail box adress: ezt írtam a cím elé.
(#7274) porterocka: Unlock és root abszolválva. Köszönöm a hatékony leírást!
Root genius rootolta, a term. emulátor beírásnál nálam a 2. verzió működött.zeon.hu: Beállítottam a repmódot amit készítettél, este kiderül hogyan működik.
-
Tex
senior tag
válasz
pitypang18 #6260 üzenetére
Üdv, és használd egészséggel!
-
Tex
senior tag
Nekem még mindig nem adja a frissítést OTA-n...
602-re egyébként mehet a 609? -
Tex
senior tag
Áldott Békés Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Tex
senior tag
Segítséget kérnék!
Úgy néz ki E3 óta nem tudok backupot sem menteni sem visszaállítani. Ezzel a hibával hajt el:
Az SD kártya jó pc, teló látja olvassa, töröltem formáztam mindent csináltam vele, semmi.
A héten megjön a 16G-s kártyám ha azzal is ezt csinálja akkor 100% az E3 a ludas. A B133-t mikor vissza raktam simán ment még a Backup erröl a kariról. -
Tex
senior tag
Áldott békés karácsonyt minden topik lakónak!
-
Tex
senior tag
válasz
takacsk #4033 üzenetére
porterocka már linkelt pár témát ctibornak kb. 1 héten belül. Keress rá, töltsd le, és használd.
közben megtaláltamporterocka az később is ráér..
-
Tex
senior tag
Készülék merülés:
Gyári B133-t használok nem OTA-s E3-al. 3 főoldallal, Inteligens módban, képernyő kíméléssel, automata 4g/3g/2g beállítással. Wifi-t, mobilnetet csak akkor kapcsolom be ha használom. Éjszaka repülő módba rakom, kikapcsolva töltöm. Így jelenleg: -
Tex
senior tag
Frankó ez az E3, már csak MIUI szuper híváshangrögzítője kellene bele, és tökéletes lenne.
-
Tex
senior tag
EMUI3:
B136-ra fel sem megy, FAIL-l eldobja.
Akkor vissza B133, na nézzük. Szépen felmegy, frissíti a rendszer adatokat, és... a léteső összes ...folyamat leállt felirat előugrik. Na próba újra wipe nélkül ua., próba wipe-okkal ua.
Nem értem a Huawei-t miért adja ki a bétát zip-ben, ha nem lehet a telefonra feltelepíteni?
Akkor adják csak OTA-n. -
Tex
senior tag
válasz
myself45850 #2666 üzenetére
Ilyen nagy a különbség közöttük?
-
Tex
senior tag
válasz
Atlantisz48 #2570 üzenetére
Na igen, de ez az én telcsim és ma reggel óta ilyen. EMUI 2.3-al.
-
Tex
senior tag
Üdv emberek!
Ma tag lettem egy P7-L10 B133-mal.
Tex
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest