- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #20625 üzenetére
Mindkettőt, elsőnek a nagyobbat, az a partíciók összessége és utána a data részt, ami az eu.zip-ben van.
Nougat óta mindig két részes a telepítő, kivéve ha OTA formában jön.
Direkt nem tettem off-ba, mert akkor nem látod meg. Ha válaszoltál, akkor off-ba rakom.
A P9 off topikban mindent kérdezhetsz. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Tompie #20590 üzenetére
Amúgy ami nem kell fagyasztom, de igazából ha sose használom minek legyen fent. Csak helyet foglal. Aminek a helyre pl a mega klienst fel lehetne tenni és nem csökkenne a rendszer particíó üres helye.
Ha sima Zip rom lenne, elég lenne kicserélgetni benne az appokat, mint régen a cyan7-nél. Telepítéskor már az ment fel ami kellett.
Eddig a guglis cuccokat simán tudtam törölni. B609 volt fent.
Na ugyan azt eljátszottam de nem törli. És még az alkalmazások indításánál áll mintha megfagyott volna.Van twrp mentésem mielőtt neki álltam. Lehet nem kellene várni, hanem simán csak restart recoveryben és fel tenni a mentést?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Tompie #20535 üzenetére
Párom lenovo laptopja 2 éves, és Bt-n keresztül simán megy minden extra program nélkül. Beépített win7 programok teszik a dolgukat.
Amikor win10 volt fent akkor az is simán csatlakozott a telefonhoz.
Média lejátszás, kihangosítás, hívás, vagy fogadás, stb.. gyári win szoftverekkel. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompie #20408 üzenetére
Ahogy fentebb írta coyote55 kolléga:
Írj privátot cunaja-nak. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompie #20395 üzenetére
Nem győzöm hangsúlyozni az Összefoglaló hasznosságát, ahol a B852 recovery linkje is megtalálható
(Asztali gépről ctrl+f, mobil eszközről "keresés ezen az oldalon" segít. Lényeges, hogy keresés előtt legyen lenyitva az összefoglaló!) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompie #19772 üzenetére
Viber van telepítve?
Ha igen, annak a beállításaiban a hívások és üzenetek részen vedd ki a pipát a "Viber-In hívások" elől.
Ez ugyanis szereti átvenni a hatalmat a gsm hívások felett és ilyen gondot is okozhat.Ha nincs, akkor passz. Az a baj, hogy ha lenne root és csinálnál log-ot, az akkor is törlődne a reboot után, tehát nem lehetne látni, mi okozhatta.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompie #19622 üzenetére
FB alternatívák:
Swipe for facebook vagy Facebook liteMessenger helyett:
Messenger litePróbáld ki ezeket, hátha segít.
(Nem használom egyiket se, FB-om sincs, de ezeket ajánlják az alkalmazás topikban) -
coyote55
őstag
válasz
Tompie #19610 üzenetére
Szia!
Ha a recoveryt lecserélted, tedd vissza az eredetit!
Ha rootolt a telefon, akkor a rootot szüntesd meg, utána mehet a "3 gombos".
A továbbiakban csinálj belőle rendszert, hogy hetente egyszer kikapcsolod a telefont pár másodpercre, majd vissza. Nagyon jót tesz a telefon lelkivilágának! -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #19239 üzenetére
[Megy a link, most néztem. ] Amúgy az én felhőmben van.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Tompie #19110 üzenetére
A hívókép növelést csináltam meg.
Kiütöttem a hangerő korlátozást.
PM plus-t csomag felkerült.
KitKatSD fix is le lett futtatva. (érdekes root vissza állítás után is teljesen hozzáférek a kártyához, pedig elvileg nem kellene tudnom ha jól értettem)Csak macerás. Először teljes rootolás, aztán fel pakolni a szükséges dolgokat, majd a root teljes törlése, beleértve a set_immutable file visszarakása. busybox uninstall, recovery vissza.
Így most megy az aminek mennie kell, és a root miatt nem futó progik is futnak. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompie #19012 üzenetére
Valami minőségit vegyél.
Ha van időd várni, akkor a Blitzwolf jó vétel pl Banggood-ról. Van belőle forgatható is, ha azokat nem szereted, akkor erre figyelj.
(Töltőnek mindegy, mennyi usb port van rajta, nekem az 5 is kevés, most jön a következőPl a két MI power bankot saját kábellel 1.8-2A körül tölti)
-
-
törölt tag
válasz
Tompie #16803 üzenetére
Én elég sokat megyek napközben és általában rövidebb távokat.
P7 -et másfél évig így töltögettem. Meg ez egyébként igaz minden telefonomra.
Kocsiban autós töltő, néha power bank. Este meg max. lefekvésig teljesen feltöltöm.
Soha nem volt még fizikailag akksi problémám.
Amúgy kb. 5000 töltési ciklus a vége (állítólag). Ez napi 1x töltéssel durván 14 év. Kb. Egy nap 7x kell tölteni, hogy 2 év múlva makkanjon meg. + itt 2 év garancia van az akksira. Ráadásul az, hogy valaki feldobja 5-10 percre kevésbé károsabb, mint éjszakára töltőn hagyni a telefont.
-
törölt tag
válasz
Tompie #16796 üzenetére
Nem pont ezt vettem, arról majd zeon.hu megmondja milyen. Csak autóban használtam, de nem sokáig, mert a tok miatt nem ment rá rendesen. Meg felba***ott, hogy többször is lejött.
P7 szerintem max. 2 amperig vesz fel. Pontosan nem tudom mennyit, de 2 amperossal gyorsabban töltött. Gyanítom a 2.4 -et már leszabályozza.
Szerk.:
Ja értem mire gondolsz. A kábel nem szabályoz, csak max. 2.4 ampert tud vinni. A csati adja az ampert. Pl. "220" -as, autós töltő...stb. -
törölt tag
válasz
Tompie #16794 üzenetére
Attól függ milyen tok van a telefonhoz.
Illetve én vettem egyet, mert pár hete zeon.hu is írta. Nekem az volt a gondom, hogy nem tart eléggé a mágnes. HA töltés közben mozgatom a telefont.
Szerk.:
Utóbbi nem biztos, hogy mindegyikre igaz, de nem túl jó dolog. Egyébként kényelmes.Szerk.2.:
[link] -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #15364 üzenetére
Jobb , sokkal. De jelenleg a V2 még mindig gyorsabb.
[itt olvashatsz róla]
-
Newlachka
őstag
válasz
Tompie #15357 üzenetére
nálunk biztos,hogy nekem MATE 8 vagy (ha jól néz ki a P9) fogja váltani a P7-et 100 nap múlva(köszi T hogy visszaszámolsz) a kérdés az csak, hogy melyik...Sajnos a Mate 8 hatalmas nekem(6coll) így lehet csak e miatt lesz a P9 a választás.
Amúgy szerintem várhatóan 150 környékére árazza be a Huawei.
Viszont így a P8 eléggé olcsóbb lesz(reményeim szerint 70-85k). Itt jön a dilemma.. elég nekem a P8 is?
Barátnőm kikötötte,hogy neki a P9 kell és P8 biztos nem... -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #14072 üzenetére
Akkor legyen egy kis jó móka!
A többire nincs szükség! Amiket felsoroltál, azok béta romok és a köztes romnak a B800-nak nem kell recovery csere.
Amelyik general rom van fent, az a recovery kell. Mivel a B852 OTA frissítés, annak a general verziója a B839, vagyis a B839 recovery a gyári. -
-
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #14009 üzenetére
Sajnos, azt elfelejtettem, hogy a B852-ről nem lehet, mivel nem general rom. A B839 a fő rom, vagyis a recvery miatt összevesznek. A B852 egy frissítés és ezért lehet a hiba.
Ebben a telefonban az a jó, hogy telepítésnél teszteli a romot, és failed lesz a vége. Most gondoljátok el, ha engedné hibásan felrakni.
Van B839 mentésed?
Ha nincs , akkor menj teljesen vissza B609-re, majd akkor felmegy a B853. -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #13967 üzenetére
Ügyes vagy!
B853 Feltételei!
P7-L10V100R001C00BXXX
P7-L10C900BXXXEzek szerint, ha mindenki megnézi az aktuális romját és a B - betű előtt azonos, akkor mehet fel a
[Huawei Ascend P7 (Sophia-L10) Firmware P7-L10C900B853]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Trollok komolyan
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged