- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macipalika
csendes tag
válasz
Cunaja #14378 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Felrakom a b839 generalt és esetleg még produkálja ugyanazt a hibát akkor ezzel mehet vissza a szervízbe?
Vagy dobj már egy linket mivel küldjem vissza.
Root sose volt rajta és ezért mentésem sincsen mert a twrp csak root-al megy fel.
Azért kérdezem mert a Huawei oldaláról ugye levették az 5.1.1-t mivel hogy nem megy és felraktak egy visszaállítót 4.4-re. Amiből 623 lesz.
Bele lehet zavarodni ebbe lassan. Valahogy ez az 5.1 nem igazán akar összejönni.
Lassab tőle a teló de amúgy szebb lenne.
Üdv. -
pusihusi
addikt
Mindenkinek köszönöm, felraktam a Windows 8.1- et, s lőn TWRP+Root. A Windows mappát eddig is tudtam hol van, csak kissé össze voltam zavarodva a sok jó tanácstól! PL." (#14338) coyote55 válasza pusihusi (#14337) üzenetére" Részemről lezárva ennyi. Ja még usb kábelt cseréltem
-
Cunaja
addikt
válasz
pusihusi #14393 üzenetére
Senki nem gúnyolódik, csak hanyat vágottam a székkel mikor olvastam, hogy nem tudod a windows mappa hol van.
A win 10 azért nincs benne, mert akkor még nem volt.
Most ünnepélyesen kijelentem, holnap reggel leszek gépnél és beírom neked az összefoglalóba.
Amit letöltöttél, másold a C:\adb mappába, ha nincs ilyen, akkor csinálj egy mappát a C-meghajtóra. Jobb klikk új mappa. Neve legyen adb. Ami a letöltésben szerepel windows mappába.zip, azt csomagold ki és másold a C:\Windows mappába. A TWRP recovery fájl is a C:\adb mappában legyen. Indítsd újra a gépet. Ha kész az összefoglalóban ott van, hogyan tudsz csatlakozni. A Hiusite programot, amit a Huawei oldalról tudsz letölteni telepítsd a gépre. Ez teszi fel neked az eszközkezelőbe a windowsra a drivereket. Ezután a fejlesztő mód kell a telefonon, ez is és az usb-hibakeresés is szerepel a leírásban.
Ha minden kész, pc -telefon összedug és amikor beírod az adb devices parancsot a telefonodon engedélyezd az RSA ujlenyomatát a PC-nek.
Majd cserélheted a recoveryt. Leírás szerint.
Ha még mindig nem világos, írj nyugodtan.
Lépésről - lépésre csinálj mindent és nem lesz gond.
Nekem, Xp, Win7,Win8.1 és Win10 is van. Mindegyiken sikerült. -
coyote55
őstag
válasz
pusihusi #14393 üzenetére
Már ne is haragudj, de csak a jólneveltségem tiltotta meg, hogy válaszoljak az egymillió $-os kérdésedre...
Az, hogy valaki ROM-ot, recoveryt akar telepíteni, de nem tudja, hogy hol van a Windows mappa, szinte hihetetlen bátorságra vall. Mint a viccbeli cigány lova, amelyik nem vak volt, hanem bátor, hogy nekiment a falnak...
Nem tudom, mi olyan nehéz az összefoglalóban leírtak szolgai másolása. Ha ott az szerepel, hogy xyz fájlt letöltünk, és a megadott helyre másoljuk, akkor azt kell csinálni. Kérdezgetni ráérsz később is, hogy mit, miért, hogyan, de az első az, hogy az utasítást végrehajtod. A leírt dolgok tesztelve vannak, működnek, nem neked kell kitalálnod, hogy mit is csinálj.
Ez olyan nehéz? -
pusihusi
addikt
válasz
Cunaja #14392 üzenetére
Az év kérdésére csak egy legény reagált, de nem érdemben! Még mindig nem sikerült Win 10-röl felrakni a TWRP-ét. De több leîrásban is a Win7-8-at îrják nem a Win 10-et! Gondolom azok be lettek másolva az 1 hozzászólásba! Mert ha igazán csak úgy kellene, akkor nem linkelsz+ alkalmazásokat,hogy még azokat rakjam a Win.ill. az adb-ben! Részemről ennnyi, ne m gunyolódni kell hanem segíteni! Azért fórum!
-
Cunaja
addikt
Felhívás!
Kérnék mindenkit, és minden idelátogató újoncot, hogy ha kérdés adódik, vagy valami hiányzik, akkor használja a keresést!
A fórumban a jobb felső sarokban van rá lehetőség, és az összefoglalóban pedig CTRL+F kombinációval.
Többször látok olyan kérdéseket, amire már válaszoltunk elég sokszor, ráadásul alaposan kivesézve.
Porterocka, Zeon, és én nem azért szerkesztjük az összefoglalót, mert ez a mániánk és unatkozunk. Azért, mert szeretnénk segíteni és minden elérhető információt megosztani. Az elmúlt két napban is volt olyan kérdés ami igen csak furcsa volt. Az év kérdése is megtörtént, gondolom tudja mindenki mi volt az?Ha elolvassátok az összefoglalót, esetleg megtaláljátok a kérdésetekre a választ, de ha nem értitek, írjatok nyugodtan. Mi segíteni fogunk!
Köszönettel!
Topikgazdák -
repvez
addikt
Csak érdeklődés szintjén kérdezem, hogy léteznek alternativ romok a P7eshez? MIUI meg hasonlók? miben tudnak mást ezek a rendszerek, mint a huawei felülete, mert a droid verzió az ugyan az mindegyiknél.
-
Tompie
őstag
válasz
fatomas673 #14388 üzenetére
Köszönöm, erre voltam kíváncsi
-
Tompie
őstag
válasz
fatomas673 #14386 üzenetére
Ezt tudom de a végén ugyanazt a B852 rendszert kapom.
-
Cunaja
addikt
Olvassál vissza vagy 4 oldalt! A B839-et rakd fel 3 gombis módszer szerint.
-
Tompie
őstag
Azt akarom kérdezni, hogy ha B852 van fent, B830-ra tettem fel a ~102MB-at, és ha most újra akarom tenni a B852, hogy friss rendszer legyen stb akkor mi a teendő? Mi a menete?
Nincsenek mentéseim
Köszönömui: egyébként az már kiderült mi a különbség a ~102MB és a ~70MB B852 között azonkívül, hogy az egyik B830-ra a másik B839-re megy fel?
-
Cunaja
addikt
válasz
Macipalika #14376 üzenetére
Semmi baja, cserélj romot. Összefoglalóban benne a menete. Rakj fel B839-et simán 3 gombos módszer szerint. B852 -nél nem kell visszatérni B609-re. Az alap rom a B839. Nézd meg, ha minden megy rendesen, semmi baja a telefonodnak. Szervízbe csak gyári rommal lehet és gyári recovery, illetve root nélkül, egy wipe után.
-
Cunaja
addikt
Vírus volt a plyay áruházban!
Az eltávolított appok a következők: Cake Blast, Jump Planet, Honey Comb, Crazy Block, Crazy Jelly, Tiny Puzzle, Ninja Hook, Piggy Jump, Just Fire, Eat Bubble, Hit Planet, Cake Tower, Drag Box.
-
Cunaja
addikt
Ha valakinek van ideje, kérném segítsen
társunknak.
-
Cunaja
addikt
válasz
pusihusi #14363 üzenetére
Windows mappa a windows mappa a számítógépeden! Oda másold be azt ami a windows mappába való, kicsomagolva. A C meghajtód gyökébe, vagyis így kell kinéznie C:\adb mappába meg a többi legyen, beleértve a TWRP recovery fájl is.
Ha kész , indítsd újra.
Bekapcs. után telefon - gép összedug és a leírást kövesd lépésről lépésre. A teló hisuite módban legyen, ami a középső neve Fájlok.Ha még nincs a gépeden Hisuite program , rakd fel mert az telepíti a telefonod dolgait a gépedre.
-
zorb
tag
válasz
Macipalika #14361 üzenetére
Üdv. Mintha a B853 is játszotta volna ezt
-
pusihusi
addikt
Jó reggel! Egy kis segítséget kérek a rootoláshoz s a TWRP felrakásához. Windows 10 van a pc-men, a telefonon 5.1.1 van. Csak kérem ne azt írjátok hogy az 1. számú hozzászólás, mert azokat végig olvastam. Megpróbáltam amit többen javasoltak, s magamtól is próbálkoztam, de nem ment
Konkrétan hogy ezt töltsd le rakd be ide, ill. csomagold ki stb. Köszönöm előre az építő jellegű segítséget!
-
Macipalika
csendes tag
Üdv.
Egy friss észrevétel a b852 rom-nál hogy van amikor nem érnek el, olyan a hívó félnek mintha nem lenne térerőm. Más rom még nem csinált ilyet. Volt hogy a kezembe volt a telefon, neteztem vele és nem tudtak hívni. Nem foglaltat jelez hanem azt mondja nekik a központ hogy nem elérhető.
Valakinek ilyen észrevétel? -
pusihusi
addikt
válasz
Cunaja #14359 üzenetére
Na szóval az adb mappába TWRP berakva -adb draiver kicsomagolva, abból mit hová rakjak?-windows mappába zip is. Azt kicsomagolod és bemásolod a windows mappába,-Melyik Windows mappába? Na mindegy nem értem az egészet, ha segíteni akarsz akkor írd le légyszíves érthetően, pontról pontra, hogy mit hová rakjak, az kevés hogy ide oda
windows 10-em van, és 5.1.1 droid! Köszi előre , jó éjt!
-
pusihusi
addikt
Itt hagyott mindenki?
-
Cunaja
addikt
válasz
pusihusi #14352 üzenetére
[ADB Driver] Akkor ezt is töltsd le.
Ha bemásoltad a megfelelő helyekre indítsd újra a gépet.Jó, majd másold be a TWRP-t a C:\adb mappába. Majd javítom az összefoglalóban.
-
Cunaja
addikt
válasz
pusihusi #14349 üzenetére
Sokaknál az a gond, hogy olvasgatnak és emlékből dolgoznak. Amit leírtál, a fele jó, de semmi köze a dologhoz.
Olvasd el kérlek rendesen ami itt van. Milyen op rendszered van. 7,8,8.1,10?
4. Root és teljes hozzáférés a rendszerhez.
[TWRP-2.8.7.0]
[SuperSU]
Letöltés után kicsomagolni és a csomagból a TWRP-2.8.7.0.img
a C:\adb mappába másolni,
PC-n startmenü-futtatás, beírod „cmd”, majd OK.
A telefon beállítások - telefonról itt a build számot nyomkodod, amíg fejlesztő nem leszel. Ezután a fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés legyen bekapcsolva.
adb devices ( A telefonon engedélyezni kell a számítógép RSA ujjlenyomatát, ha még nem volt.)
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
adb reboot bootloader ( belép bootloader módba ) egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
fastboot flash recovery TWRP-2.8.7.0.img ( Ha végzet, pár másodperc, finished )
fastboot reboot ( újraindul )
exit
A BETA-SuperSU-v2.52.zip fájl-t kicsomagolás nélkül az sd-kártyára.
Recovery csere után kikapcs, Hangerő fel és bekapcs gombok, majd belép a recoverybe.
Első lépés Swipe to Allow Modifications ( ne csinálj semmi mást! )
Itt Install telepíteni a BETA-SuperSU-v2.52.zip- fájl-t. Megkeresed majd alul Swipe to Confirm Flash, majd reboot system.
Root kész! -
Devil Gelo
tag
válasz
Cunaja #14310 üzenetére
húúú köszi
azóta újra éle a telefon, nagyon megijedtem
Alumínium Bumper
Fiúk lányok, akik kértetek tokot! Nem igazán jöttek be a dolgok, ezért csak 3 fekete és egy darab kék tokom van de mindegyikhez jár fólia, 3k/darab (sajnos áfát is kellett fizetnem...) Csináljak neki egy apróhirdetést, vagy lecsaptok rá? Kérlek privátban írjatok, itt nem igazán követhető!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok így csináltam, végig megy de baszik lenni TWRP
OK. Most bemásolod a TWRP-2.8.7.0.img-t a Tools mappába.
Az ott lévő "openrecovery-twrp.img"-t átnevezed akármire (akármi.img) és a TWRP-2.8.7.0.-img-t átnevezed "openrecovery-twrp.img"-re (gyengébbek kedvéért: idézőjel nélkül!) és futtatod a recovery.bat fájlt.
A listából a TWRP recoveryt kell választani.
Ha végzett, a telefon újraindul. (Ha nem, újraindítod). Kikapcsolod a telefont, majd a 2 gombos módszerrel újraindítod (hangerő + és power gomb együtt nyomva tartva), amíg a TWRP recovery be nem jelentkezik.
A csúszkát elhúzod, semmi mást nem csinálsz, hiszen ez az első indítása a recoverynek.
Reboot.
Reboot után az összefoglalóból letöltöd és az SD kártya gyökerébe másolod a "BETA-SuperSU-v2.52.zip" fájlt kicsomagolás nélkül!
Újraindítod a telefont a 2 gombos módszerrel, és a recovery "Install" menüpontjába lépsz. Megkeresed az előbb felmásolt fájlt (a pathra figyelj!) és telepítsd fel. Ha végeztél, reboot system.
A telefon rootolva van, és egy nagyon jól használható recoveryd is van.???? Írja már le valaki hogyan kell!???
-
-
coyote55
őstag
válasz
pusihusi #14337 üzenetére
OK. Most bemásolod a TWRP-2.8.7.0.img-t a Tools mappába.
Az ott lévő "openrecovery-twrp.img"-t átnevezed akármire (akármi.img) és a TWRP-2.8.7.0.-img-t átnevezed "openrecovery-twrp.img"-re (gyengébbek kedvéért: idézőjel nélkül!) és futtatod a recovery.bat fájlt.
A listából a TWRP recoveryt kell választani.
Ha végzett, a telefon újraindul. (Ha nem, újraindítod). Kikapcsolod a telefont, majd a 2 gombos módszerrel újraindítod (hangerő + és power gomb együtt nyomva tartva), amíg a TWRP recovery be nem jelentkezik.
A csúszkát elhúzod, semmi mást nem csinálsz, hiszen ez az első indítása a recoverynek.
Reboot.
Reboot után az összefoglalóból letöltöd és az SD kártya gyökerébe másolod a "BETA-SuperSU-v2.52.zip" fájlt kicsomagolás nélkül!
Újraindítod a telefont a 2 gombos módszerrel, és a recovery "Install" menüpontjába lépsz. Megkeresed az előbb felmásolt fájlt (a pathra figyelj!) és telepítsd fel. Ha végeztél, reboot system.
A telefon rootolva van, és egy nagyon jól használható recoveryd is van. -
edima10
tag
Amikor TWRP-ben backupot csinálok a gyári, teljesen szűz B830-ról, 5 tételt lehet bejelölni.
X Boot (16MB)
X System (1440MB)
Cache (4MB)
X Data (411MB)
Custom Storage (454MB)Mit tartalmaz a Custom Storage?
Valamint, van egy adatsebesség mutató a B851C-ben. Olyat hogy tudnék a B852-re is tenni?
Ideiglenesen vissza teszem a gyári romot, mert Chromecastot próbálgatok és mindig belefutok a több képernyő alkalmazás hibába. Hiába telepítem újra, amikor indítanám a képernyő megosztást, egyből hibát ír ki.
Egyébként nagyon tetszik a B851C, tényleg sokkal gyorsabb és gördülékenyebb, mint a gyári.Mondjuk azt nem értem, ha így meg lehet csinálni "házilag" , akkor a Huawei miért nem tudja ezt?
-
edima10
tag
válasz
Cunaja #14321 üzenetére
Nekem az nagyon nem tetszik benne, hogy úgy tűnik, net nélkül nem megy.
Kicsi a havi mobil net keretem (200MB) és tegnap utazás közben akartam ezzel szórakozni. Még itthon telepítettem, de a metrón az első indulásnál lekapott 23 megát, aztán apránként még 2-3 mb-ot 10 perc alatt és ki is kapcsoltam.
Miért nem lehet ezt offline használni? -
pusihusi
addikt
a C:\adb mappába másolni,-Ez a mappa hol van?
Gyári 5.1 rootolása-valahogy nem tiszta. Köszi!
-
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia #14322 üzenetére
Mindent lehet, csak akarni kell.
Zeon segít!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia #14316 üzenetére
Angol, nagyon lassú és terheli rendesen a processzort( melegszik), de elég sok mindent lehet csinálni, és [ez az oldal] még hasznosabbá teszi.
Ezt csináltam most, kb 10 perc
a kép minősége nem a legjobb, mert méret miatt csökkentettem a felbontást. a kék felírat is látszódik amúgy rendesen.
-
edima10
tag
válasz
Jó találat, ki fogom próbálni, talán még ma. Majd beszámolok róla
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Nem próbáltam, majd ránézek, ha lesz egy kis időm (nem ma).
-
Cunaja
addikt
válasz
Puding próbája az evés!
Valaki telepítse és próbálja ki.
Lassan farsangi sapka kell!
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
csaabz #14311 üzenetére
A témákkal azt csináltok amit szeretnétek, de vannak dolgok amit nem lehet változtatni!
társam profi a témában, én csak akkor merülnék bele, ha olyat kértek amit nem tudtok megoldani Zeon barátommal.
Vannak a témának olyan elemei, ami sehol nem szerepel, ilyenkor a kedvenc témádat amit szeretsz megpiszkálom egy kicsit és már lehet is változtatni amit nem tudtál.
Érdemes letölteni olyan témát, ami minden alkotó elemet tartalmazz. A lényege, Lollira, Lolli témát töltsetek, mert a fájl szerkezete más mint elődjének. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
csaabz #14311 üzenetére
Igen, "Témák" alkalmazás.
Van benne pár és le is lehet tölteni újakat.
Egyébként minden téma szerkeszthető, itt van leírás hozzá. -
csaabz
őstag
Hello!
A menü kinézetét, azaz a megjelenést lehet állítani valahol? Vagy vannak beépített témák?
-
Cunaja
addikt
válasz
Devil Gelo #14308 üzenetére
Semmi gond, mivel a B852 recovery külön nincs. Az alapja a B839 recovery, illetve a B830. Mivel a B852 a B830-ról való frissítésnél berakja a B839 elemeit ezért, csak B839 recovery az alapja a B852-nek.
-
treck1985
tag
Képernyőzár feloldó animációt lehet külön letölteni valahonnan?
-
Devil Gelo
tag
Gyári recovery visszaállítása.
B805-B815-B817-B830résznél milyen img fájl kell? kicsit kétségbe vagyok esve valószínűleg nem jót flasheltem ilyenkor mi van? b839 en vagyok, és a b852 es recoveryt falsheltem :S
-
coyote55
őstag
válasz
ricsi8800gt #14306 üzenetére
Maradjunk annyiban: várjuk...
Hogy türelmesen, vagy sem - mi mást tehetnénk? -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #14302 üzenetére
Amit egyszer mellékeltem képet, ilyen mikor a mester dolgozik! Na látható rajta, nem egyszerű feladat a rom stabillá tétele és mókolása. Kérem türelmeteket! Zeon társammal megbeszéltük, hogy összerakom a romot amit most tudok, és a frissítéseket majd kiadom hozzá, amit csak cserélni kell majd, vagy telepíteni.
Az alkalmazásokat ami a telefonon van, azokat egyesével kell buherálnom, hogy gyorsabb legyen. Ez nem egy perces munka és a karácsonyi pihi, elég sok időmet elvette.
Ígérem, max két héten belül kész lesz.
Próbálok, P8-at csinálni a P7-ből.Jó, akkor B851C-2 lesz!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #14302 üzenetére
B851C kettes verzió
-
Cunaja
addikt
Hírek!
Kiprobáltam újab két romot a telefonhoz, de egyik sem nyerte meg tetszészemet, se gyorsaságban, sem működésileg.
Marad az Aurora fejlesztése! B851C-V2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest