Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Mi a helyzet emberkék? Minden oké?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #15797 üzenetére
Eredeti fájlok.]
Azért nézd meg, gyorsan kerestem, mert meló van -
KKrisz751
aktív tag
Viper4 felrakása után gyorsabban játsza le a számokat.
De mindent. Az induláskor a bejelentkező huavei logó mellett hallatszó hangot is.
Lady Violet pedig kisegér lett.Még jó, hogy nem mentettem le a gyári fileokat. Én balf..
Ha megvan valakinek elküldhetné. -
Atlantisz48
őstag
válasz
ricsi8800gt #15793 üzenetére
Így már menni fog köszönöm
-
KKrisz751
aktív tag
Majd szóljatok a mesternek, hogy az autó fényerő állítás nem működik. Illetve állítható és a fényerő változik, csak az előre beállított értéket nem tartja.
Ha bekapcsolom és beállítom közepesre, akkor leveszi a fényerőt. Ha kikapcsolom akkor marad közepesen. Ha itt feltolom maxra a fényerőt akkor az autómata állításnál is maxon van. Vagyis nem tartja meg a beállítást.
A gyárin ezt megtartja. Vagyis autómata állítást közepesre állíthatom, a kikapcsoltat maxra, és elég csak ki be kapcsolnom, vagy közepesen vagy maxon lesz.
Amúgy pörgős romnak tűnik így elsőre.
Játékokkal még nem nyúztam, nem nagyon játszok, amivel játszok az meg nem igényel hardware-t. pl tetrisz.
Mintha érzékenyebb lenne a felület mint B609-nél. Amit nehéz volt megszokni a B133 után. Mert 133ason elég volt az ikon fölé tenni az újjam, éppen hozzá érni és már kapcsolgathattam az értesítőn ki be a wifit például, 609nél volt mikor 5ször kellet rányomi. Most ennél ez kellemes javulás.Ramban is mintha több lenne, ráadásul ürítéskor is többet mutat. Nekem eddig 860MB volt ha normálba ment minden, most közel 1GB.
A led értesítő érdekel, hogy valóban működtethető-e. Tesztre nekem nem csinál semmit.
Jó lenne az értesítő fényeket variálni, sok segítség lenne, hogy email, vagy sms, vagy fb, vagy messenger, vagy egyéb programoktól kaptam értesítést. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15793 üzenetére
Igen.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #15791 üzenetére
Akkor vissza térés B839 plusz recovery ha TWR van fenn és ha fenn van a B839 akkor TWR vissza és V3
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15789 üzenetére
Ugyanúgy, mint a betat: B839--> v3
-
Atlantisz48
őstag
válasz
ricsi8800gt #15790 üzenetére
Oké, de sajnos ott nem találtam infót, hogy mi van akkor, hogyha nekem már fent van a V3 de régebbi verzió, és a frisset szeretném feltenni. Tehát hogy akkor mehet-e fel egyből vagy vissza kell térni stb.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #15789 üzenetére
Összefoglalóban van minden
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Akárhol keresem, nem találom azt a dupla koppos ébresztést.Amúgy hogyha nekem már eleve a V3-om Béta verziója van fent, akkor az újabb V3-t hogyan tudom feltenni? Hogyha már elhangzott, akkor máris keresem a fórumonSzerk: Dupla kopp megvan
-
zeon.hu
nagyúr
A dupla koppos ébresztés beállításánál mindenki figyeljen, nehogy a "Mindig" gombra nyomjon!
(Cunaja nem lesz ma már, én is csak fél szemmel)
-
ricsi8800gt
addikt
Na települ már
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #15782 üzenetére
Ja, közbe feldobta a frissítést és már magyar lett. Így értem, a kínai írásjeleket bár el tudom olvasni, csak nem értem mit jelentenek.
Amúgy az értesítőt legördítve is ír valamit kínaiul, sajnos azt sem értem.
Teljes root van a ezen a romon? Nem kell busybox és egyéb?
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15777 üzenetére
45?
Nekem kb 8 perc volt.Szerk.
Mondjuk vasárnap este van, mindenki a neten lóg. -
ricsi8800gt
addikt
Na újra gyúrom a rendszert akkor én is
Csak 45 perc mire le jön
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #15774 üzenetére
Van pár számomra új program.
A huawi cloud+ használható nálunk?
Hicare régen se használtam, mire jó amúgy?
Sim eszközökre azt írja nincsenek sim eszközök? (Lehet ha dupla simes lenne, arra jó?)Meg a HiVoice nem jöttem rá, mire jó? Amúgy is hibaüzenetet dob. forrás file hibás, vagy hiányzik.
-
WishMage
csendes tag
Valaki próbálta már a Summoners War nevű játékot a Cunaja v3romon? Mert valamiért nálam mindig unauthorized program hibával kilép :S v2-n még ment rendesen.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15764 üzenetére
Xposedet használod?
Talán az lehet a fogyasztás oka.
Illetve nálam ma éjjel 10%-ot merült a play áruház miatt (net kilőve), az összes fogyasztás 56%-át vitte el.
Egyébként én is cserélem majd a javított v3-at a mostani teszt v3-al. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15762 üzenetére
Folyamatosan csiszolom, lassan elkopik.
-
Cunaja
addikt
válasz
KKrisz751 #15756 üzenetére
Ha először indul a TWRP recovery, alul csak húzd végig, de semmit ne pipálj be és ne állíts.
Ha nem először indul, akkor a főoldalon találod magad. Itt a Wipe feliratra kattints és csak húzd végig alul > vissza ( back) ezután Install. Itt kikeresed a Cunaja_V3.zip fájlt, rámész és alul végighúzod ( install ). Ennyi.
Elinduláson azt értjük, hogy teljesen elindult a készülék, vagyis látod az ikonokat.
Telepítés után, mikor kész, reboot system. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #15755 üzenetére
Ok akkor kérdezek.
B609 volt roottal. Ment vissza a gyári szűz B609. Azután a restartnál kiléptem már a licence-nél. Felment a B839. Azon csak elfogadtam a licence-t, meg ami kellett a leinduláshoz. A googli fiók nincs beálltíva, se wifi.
Gondolom itt rootolni, és egyebeket nem szabad.
Lecseréltem a recoveryt TWRP-re. Most másolom a v3at a kártyára.
Ha kész, akkor wipe factory a twrp-ben és utána install zip?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
KKrisz751 #15753 üzenetére
Közbe lejárt a szerkesztés.
Mérgemben felraktam a 839-et, lesz ami lesz.
Kiléptem a licence-nél, és 3 gombal felment.Most csak magyar nyelvet állítottam be, meg wifi+ szolgáltatást engedélyeztem, de nincs beállítva se google fiók, se wifi.
Ha jól értelmeztem, akkor most recovery csere twrp -re, és utána a zip ből felrakni a V3-at?
Root és egyéb tilos mint minden másnál?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #15751 üzenetére
Lehet én nem írok érthetően.
Az elindul a teló mit jelent nálatok. Bekapcsolom és oda ér a licenc hez, vagy el kell menni a főképernyőig.
(SamuGio nál volt már bootloop, cm7 nél ez miatt, nem akarok újra bele szaladni.
Mivel leinduláskor a szűz az a gyári állapot, de én simán végig léptettem beállítások nélkül a főképernyőig és kapásból bepakolta az alap ini fileokat, amik pont nem kellettek volna.)Ezért akadékoskodok.
Most kiléptem a licenc feldobásakor, már volt kilépési lehetőség. -
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #15749 üzenetére
Ez azért érdekelne, mit jelent, hogy ne állítsak be semmit.
Mert wipe után simán kikapcsoló gombbal is ki lehet lépni.
Illetve ha újra indítom, akkor a liszensz elfogadásnál is kikapcsoló nyomva tartásával is le lehet állítani. De rendes kilépést csak a setup végig futtatása után, még ha nem is állítom be a nyelvet, gugli fiókot, wifit stb. tudom megtenni.Jó lenne tudni mit is jelent a "ne állítsak be semmit és lépjek ki".
Számomra a ne állítsak be semmit, az a wipe után kilőve a teló. Gyári dobozolt állapot.
Ugyanakkor lehet kell neki, hogy beállítás nélkül felálljon a rendszer, és az alap inicializálás megtörténjen. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #15747 üzenetére
Ahogy olvasgattam a fórumot (még ha nem is írogattam) a B609 stabilabbnak tűnik a gyáriak közt.
Ja, közbe el is olvastam, 839 kell előtte feltenni. Amit végignézve, kicsit elrettentő a telepítés.
Ami nem tiszta, hogy a "ne állíts be semmit" mit takar?
Amikor kiírja, hogy elfogadod-e a licenc-et annál már kikapcsolni vagy, beállítások nélkül végig léptetni addig míg el nem indul a telefon teljesen, és bejön a kezdőképernyő. -
KKrisz751
aktív tag
Hali
V3 hoz rootolt B609 esetén mi kell?Későbbi esetre (eladás) van visszatérési lehetőség B609-re ??
-
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #15743 üzenetére
Kérted a változásokat! Ha nem volt fent neked V2, akkor felesleges számodra. A Custom rom rengeteg mindenben eltér a gyári romoktól.
A V3-ban javítottam a V2 hibáit, optimalizálása jobb, gyorsabb és stabilabb.
Bekerült az Xposed, és sok érdekes dolog amit a gyári romban nincs.
Az összefoglalóban remélhetőleg délután részletes leírás lesz róla, ha nem jön közbe semmi.Mindenkinek!
Délután leszek, ha valaki esetleg nem mert volna belevágni egyedül, de szeretné felrakni a V3-at. Segíteni fogunk.A dupla kopp és a Viper4audió beüzemelését.
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #15741 üzenetére
[Visszatérés Android 4.4 B623-ra]
Kicsomagolni a letöltött fájlt > android 5.1 rollback to android4.4 transition package szintén kicsomagolni és a dload mappát átmásolni a külső SD - kártyára, majd kikapcsolni és 3 gombos módszer.
Az Android 4.4 target version P7-L10V100R001C00B623.zip fájt szintén kicsomagolni és a dload mappa tartalmát átmásolni a külső SD - kártyára, majd kikapcsolni és 3 gombos módszer.
Ezután tudod felrakni a B852 generált, de ha esetleg a V3-at szeretnéd felrakni, akkor a B839-et rakd fel.
Visszafelé nem tudsz váltani a General verziók között.
-
repvez
addikt
ha mindenem gyári és B853asom van akkor B852ere csak ugy tudok vissza menni ha B839est teszek fel 3 gombossal majd utána 3 gombossal a 852est?
Vagy ennél bonyolultabb a müvelet?Vagy várható április folyamán esetleg egy gyári 6 os droid kiadása amivel elöre tudok menekülni szintén egy sima 3 gombossal ?
Sajnos ez a 853as látványosan lassabba a 852nél.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15738 üzenetére
Na ez jó kérdés!
A romban vannak a teszt óta javítások. Ha gondolod rakd újra. Gyorsabb és stabilabb.Holnap délután már lesznek képek és linkek is az összefoglalóban.
-
ricsi8800gt
addikt
Mitöl van hogy ha kapok sms-t akkor ki jelzi hogy jött egy sms meg 1 nem fogadott hívás,miközbe nem is hivtak
-
fatomas673
tag
Köszönjük!
-
Cunaja
addikt
Sajnos nincs időm berakni az összefoglalóba linkekkel a leírást. Viszont mindenki profi és megtalálja az összefoglalóban ami kell.
Cunaja V3 Rom telepítése!
Felelősséget nem vállalok, viszont segítek, ha gond van.
A linkek az összefoglalóban lesznek, de aki nem szeretne várni, ott most is megkeresheti őket.
A rom felrakásának feltétele a B839 general szoftver.!
Sajnos van egy rossz hír is, mind azoknak, akiknek nincsen B839 general mentésük és B852 gyári verzió van telepítve.
Vissza kell térni B623-ra, majd B839 és V3.
I. V2 rom tulajdonosok
V2 van fent és nincs B839-es mentés, akkor cserélni kell a recovery-t gyárira és felrakni 3 gombos módszer szerint a B839 general verziót, elindulás után recovery csere , vissza a TWRP recovery és Wipe majd install Cunaja_V3.zip Ha kész, reboot system! Szürke képernyő 1 perc majd kb 6-8 perc
bootlogó.
II. B852 General verzióval rendelkezők!
Ha van root ,
1. supersu > teljes unroot, .majd reboot.
2. Recovery csere a gyári verzióra.
3. Köztes rom telepítése, majd a B623 telepítése 3 gombos módszer szerint.
4. B839 telepítése, 3 gombos szintén.
5. TWRP recovery felrakása
6. Belépés a recoverybe majd Wipe és Install Cunaja_V3.zip Ha kész reboot system.
7. Szürke képernyő 1 perc majd kb 6-8 perc bootlogó.Ezzel fent is van a V3 verzió!
Telepítéskor, figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a Kangvip eszköznek. ( nagyon fontos. Ha nem sikerülne a gyorsasága miatt, akkor a Su binerális mikor felajánlja az újraindítást, válasszuk a mégse és engedélyezzük a KAngvip eszköznek a supersuban a root jogot, Reboot)
Készülék teljesen elindult A SuperSu binerálist frissíteni kell. Válasszuk a normál frissítést.
Reboot!
Ha elindult menjünk a beállításokba > Speciális beállítások és Xposed beállítások és válasszuk az Xposed telepítését. A készülék újraindul, telepít, magától majd elindul. Szürke képernyő 1 perc majd kb 6-8 perc indulásig.
Ha elindult teljesen, belakhatjuk a telefont. Más dolgunk nincs.
Sok sikert -
Cunaja
addikt
Ha a TWRP nem megy, javaslom a gyári recoveryt visszarakni, majd reboot. Belépsz a gyári recovery-be és reboot. Ezután mehet vissza a TWRP és elvileg magához tér. Nálam így történt.
-
zorb
tag
nálam már a suprersu frissítése se megy végig
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15722 üzenetére
Zeon küzd vele, egyedül nálam megy.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15720 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15718 üzenetére
Nézted a hangzást?
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15710 üzenetére
Nem Viber, hanem Viper4audio. Amit küldtem privibe.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15708 üzenetére
Ricsi, a Vipert teszteld már légyszi. Telefonáláskor van-e hélium beszéd? A proccest aktíválni tudod-e?
-
ricsi8800gt
addikt
Kissé mind ha jobban melegedne a telefon èn úgy vèlem. Launcherek vagy gyèr a telo hozzá vagy rom nem kezeli úgy hogy fluid legyen a kezelès. Komoly akadás nincs csak bele bele gondolkozik kissé. De ez Launcherek függö is lehet most CM Launcher van fenn.
-
coyote55
őstag
válasz
ricsi8800gt #15706 üzenetére
Hmmm... Szép!
-
coyote55
őstag
válasz
ricsi8800gt #15703 üzenetére
Antutu mit ad rá?
-
ricsi8800gt
addikt
Játék alatt is teszteltem a romot és nagyon jol futtatja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest