- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz Cunaja #14798 üzenetére
Bármelyik pillanatban hívhat Skype-on a nagyobbik lányom, addig nem kóricálok el, mert látni akarom a kisunokámat. Bocs, de neki elsőbbsége van mindennek, és mindenkivel szemben!
Az adb reboot bootloadert próbáltam már, de a füle botját sem mozdítja a telefon. "No devices!"
Ha csatlakoztatom a kábelhez, megjelenik, mint USB háttértár, viszont olvasni nem tudja, mert nincs mit[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14797 üzenetére
Kapcsold ki és dugd a gépre majd adb reboot bootloader de várd meg, hogy a gép lássa. Írj, hogy mi van.
Az adb-t előtte állítsd le a feladatkezelőben.Utána jöhet a flash
Ha nem megy, az android sdk-t telepíteni kell.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
Szerviz? Kuka?
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14792 üzenetére
A gép látja már? Ha nem akkor látni fogja bootloader módban.
A feladatkezelőbe állítsd le a adb-t előtte.
A TWRP- recoveryből indulj el bootloader módban. Vagyis reboot és ott a bootloader.Ezeket rakd csak a könyvtárba.
Közben nem indítod újra, csak irod enter és így tovább. Itt nem kell adb devices neki.
Csak a parancsok.fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash cust cust.img
fastboot rebootés örülsz.
Az eszközkezelővel ne foglalkozz.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14790 üzenetére
letöltötted a huawei exractort? 20 percem van felébreszteni, szóval figyelj. Töltsd le, telepítsd. Meggnyitod és jobb sarokban a fehér csiknél betallózód a B839 update.app majd jobb egér gomb és exract all. Megadod a mappát, hova csomagolja ki.
Nekünk a CUST.img, A System.img és a boot img kell majd.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #86973952 #14763 üzenetére
Jók, kár hogy nekem túl színesek.
Van majdnem 200 Boss ikonom, ha kell valakinek, de az mind png fájl, nem apk vagy hwt.
Minta kép.#?*@&!
-
coyote55
őstag
3 gombos ugyanúgy failed.
Nagyon gyorsan, mintha az villanna be, hogy "ez nem update.app"
Hogyan lehetne rávenni, hogy elfogadja az update.app-ot?
Próbáljam meg B800-al? Utána B609->B830->B852?Memento Mori!
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14778 üzenetére
Recoverybe be tudsz menni? Ha igen, nyomd meg mindkét wipe-t és kapcsold ki. Utána próbáld a 3 gombost.
Már szedem a dolgokat össze. Viszont van egy jobb ötletem, ami költség és idő kímélőbb. [Huawei exraktor]
pont ezért kérdeztem, ez is hiba. Csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #14776 üzenetére
igen?
Mi a helyzet? Ez akkor jelenik meg, ha nem megfelelő a rom, vagy a a romhoz a recovery.
Sajnos ezek szerint, lehet visszal térni a B609-re, vagy flash módszerrel feltesszük a dolgokat.
Válaszd ki melyiket szeretnéd? B800 - B609- vagy 5 perc a flash
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
TWRP helyett már a gyári B839 recovery van, de a 3 gombos nem megy
Failed![ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14773 üzenetére
Akkor rakd fel a B839 recoveryt és három gombos B839 és ennyi. Ha nem megy , írj
Ha elindítod a telefonkezelőt az nálad végig megy?
Mit csinál? ez fontos. A dload ban csak a B839 legyen.
Biztos nincs keverve valami? Egyből Failed? Ha nem megy sehogy flash módszer marad.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Cunaja #14771 üzenetére
Hú az nagy királyság akkor
Eddig nagyon klassz a V2,Szárnyal rajta a net nagyon jol és gyors is a rom.Néha van olyan hogy alvó telefonnál mikor fel oldom a képernyőt akkor lassan tölti vissza az ikonokat.De igy is klassz nagyonOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Cunaja
addikt
-
ricsi8800gt
addikt
Kár hogy azok a jó kis aksi témák nincsenek benne
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
coyote55
őstag
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14766 üzenetére
Figyi még valamit kipróbálhatsz!
1 kérdés, most mi van fent?
2- szeretnéd a V2-t?
3 Visszaszeretnél térni a B852-re?Ha a harmadik kérdésre igen a válasz. akkor recoveryben nyomj egy advanced wipe-t, és tegyél pipát a systemhez is.
Vigyázz, mert nehogy újraindítsd közben, mert törli az op rendszert is. Ezután próbáld a mentést. Ha nem jó, akkor bootloader módban indulj újra és a telefonra rakd fel a recoveryt. De itt már csak a két parancs kell, amit fentebb leírtam.
Szóval a dload mappában legyen vész esetre a B8839 gyári rom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
válasz Cunaja #14764 üzenetére
Nos, most veszítettem el végleg a fonalat, ugyanis ezt a mentést használtam, amikor B853-ról B852-re váltottam vissza. Ez a fájl (mappa) van az SD-kártyán, és a gépen is. Megpróbáltam a gépen levőt is, ugyanez az eredmény. A mappát kártyaolvasóval másoltam a kártyára.
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14757 üzenetére
Nem jó a mentésed, milyen recovery volt? Nincs rendesen befejezve, mert hiányzik a recovery.log fájl.
Starting TWRP 2.8.7.0 for HWP7-L10 on Wed Jan 6 14:25:49 2016
Iopying file /tmp/recovery.log to /external_sd/TWRP/BACKUPS/0000000000000000/2016-01-06--08-26-12_P7-L10C900B839/recovery.log
Ez a vége, közben minden szerepel benne.
A másik, a recoveryben mentéskor alul semmit nem állítunk. Csak felül választjuk ki. Ez nem is lesz jó, mert más formátumban van a system mappád. Megpróbálhatom megoldani, de nem biztos, hogy sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
-
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14754 üzenetére
oké, de ne menny messzire
Ja és mindenkinek, akinek gondja van annak érdemes general verzió telepítése előtt egy internal storage wipe-t nyomni. Viszont, utána reboot bootloader, de közben a telefon már legyen a pc-re dugva.
Ezután
fastboot flash recovery recovery.img
Fastboot reboot
majd kikapcs és 3 gombos.
Ez minden adatot töröl a belső sd-kártyáról.Majd
Ez a belső sd, mert bezavarhat ottmaradt mappa is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
A V2-ben a lebegő feladatok hibán dolgozom.
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14751 üzenetére
Rakd már fel légyszi a mentésed valahová, ha nem tudod hová, megadom privibe a mega fiókom. Amúgy mentés visszaállítása előtt én wipe-t szoktam nyomni.
-
coyote55
őstag
válasz Cunaja #14747 üzenetére
Wipe természetesen volt, de én még így nem jártam, hogy a TWRP a saját mentését nem teszi vissza.
Megpróbáltam a B839 és a B852 mentésemet is, mindkettőnél a data rendben lefutott, a system mappa megnyitásakor piros "Fail" feliratot kaptam, mert a Lost+Found mappát nem találta.@Jadro természetesen! TWRP 2.8.7.0
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz bollizolee #14748 üzenetére
Akkor 5 után. Majd küldök privit és azokat szerezd majd be.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz bollizolee #14748 üzenetére
Kérlek, figyelj arra, hogy melyik hozzászólásra válaszolsz!
(Bár nyilván cunaja így is megérti)#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #14733 üzenetére
Szerzői jog! Custom romokba a Google dolgait csak így lehet berakni. Amúgy 2 perc lenne, de nem szabad. Aki nem így csinálja, törvénytelen!
Pont ezért fagy ki telepítéskor, mert keresné, csak nem találja.
Ez a telefon csak hardveresen hal meg. Szoftveresen gyógyítom. Valamit csak nem jól csináltál. Wipe volt telepítés előtt? Most megyek, de nézem majd közben a fórumit.
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
Úgy tűnik, elhalálozott a telefonom.
Már a TWRP-s mentésemet sem tudom visszarakni, a Lost+Found mappát hiányolja.
Az új ROM-ot próbáltam felrakni, de felrakás közben nem úgy viselkedett, mint ahogyan írva vagyon.
Lefagyni lefagyott, de a harmadik-negyedik újraindulásnál is. Bejött a háttér, aztán fagyi
Hiába tettem fel a gapps-csomagot, semmi hatása nem volt
Megpróbálom a háromgombossal, hátha sikerül visszamenni legalább a B839-re...Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz bollizolee #14741 üzenetére
Ma 11kor legyél itt és kinyitom neked.
Mindenkinek is szólt a 11 óra! Akkor leszek
gépnél, de addig is olvasom amit írtok.Porterocka! 5 perc a kinyitni!
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz bollizolee #14741 üzenetére
Arra szükség van igen. Az összefoglalóban van írás a Bootloader nyitás fejezetben. Várd meg vele a hozzáértőket, mert az újabb EMUI alatt már nm tudom hogy megy pontosan, lehet hogy marad a kódkérés.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
bollizolee
tag
Tegnap neki akartam álni a V2-nek.(B852 gyári root nélküli a telo) A B839 gyári recovery felrakásánál az jött elő hogy phone locked, akkor nekem most boot loader kellene kinyitnom ha jól èrtelmezem.
-
törölt tag
válasz hardaway88 #14684 üzenetére
Igen. Miután a szoftverelés nem segített sanszos volt, sajnos..
Szerk.:
Alaplapcserével okosan, csak megbízható helyen.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
V2-ben nézze már meg valaki, hogy a lebegő feladatok közül minden megjelenik-e, mert nálam csak a zene 🎶, a többi nem.
#?*@&!
-
Jadro
veterán
válasz ricsi8800gt #14730 üzenetére
Cunaja írta is, hogy az aurora ikont felejtsd el. Speciális beállításokban van minden okosság.
Coyote55: Biztos ami biztos, jobb a békesség alapon.[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
Nekem az nem világos, hogy a gapps-csomagot miért kell külön folyamatban telepíteni, amikor a TWRP képes akár tíz .zip telepítésére is, egy menetben.
Memento Mori!
-
ricsi8800gt
addikt
Nálam az Aura beállításoknál nem reagál semmire. Ha pl a térerő ikont akarom balra tenni vagy az aksi ikont megváltoztatni akkor nem csinál semmit semmire
-
zeon.hu
nagyúr
TiBi teszi vissza a 178 alkalmazást, eltart egy darabig, utána lehet tesztelni az új romot
#?*@&!
-
Cunaja
addikt
Akkor, úgylátom tetszik!
a bizalmat.
Megsúgom, de csak itt és csak neked, hogy senki ne lássa. Készül a V3 ami még jobb lesz.
Március végén jön a 6.0 is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Jadro
veterán
válasz Cunaja #14725 üzenetére
Nem lényeges, bőven el lehet lenni nélküle. Pihenj, szerintem rádfér. Köszi mégegyszer az eddigi munkát, le a kalappal! Nyomogatom itt folyamatosan és mint kés a vajban.
No megvolt az első restart. Dupla nyomás a home gombra, megakadt és restratolt. (Előtte működött és restart után is ok, feljön ami rá van programozva.)
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Bocs, bocs a sok dumáért, de nem bírom magamban tartani: Ez annyira jó funkció... Bal oldal értesítés, jobb oldal eszköztár. Nem kell két lépésben eljutni a kapcsolókhoz. Na ez abszolút hiánypótló! Tudom hogy nekem semmi sem elég, de ha be lehetne lőni, hogy a navigációs sávban a lefelé nyílra a hosszan nyomásra ne az értesítés hanem a kapcsolók jöjjenek le, spéci kéjmámor lenne. (Na jó nem muszáj a lefelé nyílra. )
Viszont egy kérdés beugrott: Van ez a gyors menü, (milyen jó cucc ez is már) ami a virtuális gombokra rátehető. Ennek az elemi fixek vagy változtathatóak? Ha utóbbi, akkor hol találom?
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
A fejlesztési lehetőségeknél kikapcsolod az animációkat még gyorsabb lesz. Amúgy sebességre milyen?
Navisáv rejtett menü. Olvasd el az összefoglalót! Amúgy a beállításoknál a keresőbe írd be navigációs sáv szöveget.
Az akku kb 3 töltés amíg hozzáigazodik a romhoz, és jó az intelligens beállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Cunaja #14716 üzenetére
Szuper, hogy bővültek a rejtett gombok lehetőségei. Eggyel több van, ráadásul akármit rá is lehet tenni. Szuper lesz ez, csak győzzem megjegyezni hogy mit mire programoztam.
Amit még nem találok, az a navi sáv gombok sorrendjének variálása. De tuti lesz ilyen is benne.
Az új naptár is igen remek, kényelmes, hogy alul lehet váltani a nézeteket, nem menüből. Eddig csillagos ötös!
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Ne az auorát állítgasd, a speciális beállításokba a dolgokat a beállítás menüben. Az Aurora csak dísz!
Nem baj, itt hagyom! Talán másnak is jól jön.Én tudtam az email-t.
A újraindítási menüt nem jegyzi meg senki. Már nem Kínai az sem.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Cunaja #14714 üzenetére
Á szuper, köszi! Eddig minden szép és jó, a levelezőben sincs kínai karakter. Az aurorával viszont van gondom, pontosabban nem biztos hogy azzal. A kiindulás az, hogy én 720-ban használom a telót, be van állítva a képernyőkímélés. A felső sávra viszont valamiért nem tudok rákoppintani a virtuális gombokra a két oldalon. Egyből le akar jönni a redőny. Mindjárt visszateszem FullHD-be és megnézem ott is, csak az restart ugye...
Sztorno, ezek nem az aurora alatt vannak hanem a speciális beállításokhoz kerültek? Most be tudtam lőni oda a zseblámpát.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Beállítás>Speciális beállítások>Értesítés beállítás> Állapotsor megjelenítése hold-nál vedd ki a pipát. A Kínai hold naptár napjait nem jelzi ki.
Rom vélemény?[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
No fent is van problémamentesen. Nyomogatom és összeírom a kérdéseket. Első rögtön a következő. Redőny lehúzásakor az időpont mellett ott a dátum és alatta valami kínai szöveg. Eltűntethető valahogyan? Témaváltás után is megvan sajna.
-
Cunaja
addikt
válasz zeon.hu #14708 üzenetére
Gapps van kolléga
Az alapot felrakja, a többit play áruházból kell.Én süket vagyok, mert nem veszem észre a változást.
az újraindítást tőled akartam kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Cunaja #14707 üzenetére
Igen.
Persze saját hangszórón kevésbé hallható a különbség.
Viszont hangfalra/fül- és fejhallgatóra kitéve vezetéken vagy bluetooth-on sokkal jobb.
Vegyük hozzá, hogy minden zeném Flac formátumú, így már igazán élvezhető.Kérdés:
Vajon az összefoglalóban lévő torzításmentes hangerő növelés itt is kell?
Miket tettél még bele?
Google címtár szinkronizálás, play áruház van?Szerk.
Még nincs fent a rom nálam, erre nem tudok még válaszolni.
Viszont hívást indítani csak voipon tudok, a telenoros mifi 4g-n lóg
Voda 4g-t persze majd meg tudom nézni.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Cunaja #14703 üzenetére
Tapasztalat még nincs De majd lesz párnap mulva.
Annyi a tapasztalat hogy a le írtak alapján fel ment szépen.Most teszem vissza a programokat.Amugy gyors,Tetszik a le gördülö sáv hogy igy teli van mindennelOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Jadro
veterán
Na letöltődött minden és felkerült a kártyára. Kezdem a műveletet én is.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #14701 üzenetére
Na most mit mondjak? Hogy állsz?
Az antutuval nem kell foglalkozni, mert amióta a 3D is benne van, azóta összevissza mér.
Tapasztalat?Viper4-el küzdök. Esetleg valaki működésre tudja bírni?
[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
Végleg kész Zökkenö mentes volt az install
-
ricsi8800gt
addikt
Azt hozzá teszem hogy érdemes 45%-os aksi szint felett telepíteni.nekem 45-röl le ment 30-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest