- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15999 üzenetére
Összefoglalóban is az van, hogy külső lejátszókkal működik.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15997 üzenetére
Nálam a gyárin nem vált yes-re.
Próbáltam a lebegővel is, akkor se. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #15996 üzenetére
Hogyha a gyári lejátszót használom, és akkor is "Yes" -re vált, akkor az az jelenti, hogy ott is bekapcsolt?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15994 üzenetére
Processing csak lejátszás közben vált yes-re.
Driver frissítés volt? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #15992 üzenetére
Helyzet jelentés:
Szerintem valamit elrontottam, megpróbálom pontosan leírni mit csináltam.Kicseréltem a a fájlokat, újraindítottam, hogy megnézzem, hogy a jogok rendben vannak-e, és miután láttam, hogy bebootol, örültem, hogy az oké, utána telepítettem a az apk-t (Lehet, hogy fordítva kellett volna?)
Elindítottam a Viper-t a kezdőképernyőről, nem a speciális beállításokból.
Frissítettem, felrakta a drivert, és kért egy újraindítást. Újraindítottam.Jelenleg így néz ki:
Bepipáltam azt amik a képeken voltak, de ezt nem találom:
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #15985 üzenetére
Most, hogy újra van áram folytatom
Hogyha letörlöm az eredetit, akkor megkérdezni, hogy "Meghajtó újracsatolása írható/olvasható ként?" Rányomok az "Rendben"-re és utána letörli. És hogyha a módosítottat próbálom meg rámásolni miután az eredeti törölve van, akkor ír megkérdezi ezt a csatolást, és utána elvégzi a kért feladatot.
Érdekes. -
vzoli1987
aktív tag
Mióta van az hogy repülőgép üzemmódban nem lehet használni a wifit? Cunaja v3 rom
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
Akinek V3-van, lenne egy kérdés! A bejövő hívásoknál van hívó kép? Ne ijedjen meg senki, nem hiba csak érdekel.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15984 üzenetére
Root browser-el próbáld esetleg.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #15984 üzenetére
Közben villamoson voltam.
Szóval az eredetit töröld le, és másold be a helyére, ha másképpen nem megy.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #15981 üzenetére
Supersu
-
ricsi8800gt
addikt
Esetleg ha érdekel valakit.7perc és élő teszt a P9-röl
[link] -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15979 üzenetére
TC beállítások, root jogok használata mindenhol.
Szerk.
Látom, megvan. -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #15976 üzenetére
Mivel tudom, hogy milyen romod van, ezért írom. A Totalcomiban nem engedélyezted a beállításoknál a root jogot.
Ez a totalcomi saját beállítására vonatkozik.
A másik frissítheted. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15976 üzenetére
Szerintem jogosultság probléma.
TC kapott supersu jogot? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #15975 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Merjem frissíteni a Viper-t? Miután a config fájlok másolásával végeztem?Szerk: Most találtam meg, szabad.
-
Newlachka
őstag
megcsináltam ezt a huawei id-t de azt írja rá,hogy rossz jelszó, másnak is volt ilyen?
2mail címmel is csináltam sokszor használt jelszóval..mégsem jóó -
Cunaja
addikt
Változott az összefoglaló!
A V3-rom tulajoknak az NFC hiányának javítása.
A B839 és B852 rom tulajoknak a Viper4Audiohoz a saját buildprop fájl.
-
Skipper
tag
KÖszi a válaszokat.
-
Skipper
tag
Sziasztok!
Jelenleg B609-en vagyok; a gyári B852/3 firmware-rel gördülékenyebb lesz a teló?
Érdemes váltani? -
Newlachka
őstag
válasz
Cunaja #15963 üzenetére
figyelj már, nekem annyi bajom lenne a viper4 telepítés után,hogy a build.propban más is át lett írva nem csak a hangra vonatkozó rész?
b839 van nekem, és este észrevettem,hogy "lagol" a telefon ugye semmi mást nem változtattam csak az adott file-okat.
Így visszatértem régi build.prop-omra és így már nem akad.
eltudod pm-be küldeni a build.popra vonatkozó módosításokat? -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15962 üzenetére
Rakd ki mini alkalmazásként az optimalizálót és a telefongyorsítónak csinálj gyorsindító ikont. Ugyanazt csinálják.
-
karelgott12
tag
A V3 romban a gyári telefon kezelő nem működik. Tudnátok ajánlani helyette hasonló alkalmazást, ami ugyanilyen jól végzi a dolgát?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15960 üzenetére
Mindegyiknél kell!
Tehát -rw-r-r legyen mind. -
Newlachka
őstag
siker
Köszönöm
-
-
zeon.hu
nagyúr
Ha valakit esetleg érint:
Telekomnál a támogatott telefonok listáján van a P7, ha Mobiltárcát szeretnél.
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #15946 üzenetére
Itt vagy? A buildpropnál nem jó a jogosultság!
TWRP recovery > Mount > system elé pipa, majd vissza. Advanced> file manager és itt megkeresed a system mappát, majd benne a buildprop fájlt. Rányomsz és chmod 0644 legyen, majd go.
Vissza a főoldalra> mount és system elől pipa ki, majd reboot.Beállítások> nyelv és bevitel> alapértelmezett billentyűzet, majd válaszd ki a swype-huawei swipe. A swype beállításaiban a kinézetét is tudod változtatni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #15942 üzenetére
Igen, de javaslom, hogy egyesével másold.
Utána ne feledd a jogosultságot.Mi a gyári billentyű, a Swype for Huawei?
Abban nem tudok ilyen beállítási lehetőségről (legalábbis a fizetős Swype+Dragonban nem látok), de ha írsz (swipeolva, vagyis az ujjad húzod végig a betűk fölött) felismeri magától.Azt hogy sikerült összehozni?
A letöltött fájlban van az apk, azt telepítetted? -
Newlachka
őstag
gondolom az nem jó jel, ha viper telepítés reboot után fekete képpel megáll a teló? :
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #15941 üzenetére
Üdv!
A Viper telepítésénél volna pár kérdésem, a jobb oldalon lévő fájlokat másoljam bal oldalra, és írjam felül az ott lévőt?
A másik kérdés pedig az, hogy felraktam a Huawei billentyűt, az összefoglaló alapján, de hol tudom beállítani azt, hogy teljes billentyű legyen? Azaz legyen külön ékezetes karakterek is.
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #15939 üzenetére
Ez nem is fog működni, mert teljesen más az api architektúra, vagyis teljesen másképpen van felépítve a kamera app.
Azért ugye azt tudjuk, hogy ha Raw fájlt- még a fényképezőgépekből is drágák tudják csak.
Nyers képet a telefonnal, szerintem felesleges csinálni. Arra a profi fényképező az ideális.
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #15935 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? [ez működik rendesen]
-
repvez
addikt
V3 ban változott a camera kernel része? ami engedné a teljes manuális használatot a kameránál és az olyan appokat amivel ezek állíthatóak?
-
vzoli1987
aktív tag
néhány kamerás app foglaltat jelez hogy használatban van, cunaja v3 romnál, nézzétek meg hátha nálam van vmi gebasz
-
zeon.hu
nagyúr
Végre eljutottam a Viper4android felrakásáig én is.
Huhh...!
Egyelőre csak egy Dr. Dre fülessel tesztelem, de már töltöm a rádiós fejhallgatót holnapraÉs ha már írta más is, mindenevő vagyok zeneileg:
RHCP, GnR, FNM, U2, Ravel (most épp a Bolero szól), Bach,The BossHoss (érdemes meghalhatni, aki nem ismerné), stb. -
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #15921 üzenetére
Annyi kazettám, szalagom van, hogy nem állok neki digitalizálni. Amit jó minőségben meg akarok hallgatni, az megvan kazettán, vagy szalagon, a tingli-tangli meg jó Mp3-ban, 320-as minőségben.
Nekem ifjúkori kedvenceim a Deep Purple (1972-ig) Uriah Heep (1973-ig), tehát a " könnyed rock ", a különleges hangzásvilágú ELP...
Azt hiszem, holnap zajongok egy kicsikét! -
vzoli1987
aktív tag
A "keresés ês asszisztens" jön be cunaja v3-nál a google play indításnál, vmi ötlet?
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #15916 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Annak idején stúdió hifitornyom volt, és a metál szalagon szólt az igazi zene. Azt sehol nem kapom vissza. Viszont, most már a digitalizált életet éljük, és a zene hallgatás minőségét arra értettem.
Fejlődni kell, de mondjuk nem mindegy, hogy egy zenét magadnak digitalizálsz, vagy leszeded a netről. Ezért digitalizálom magamnak. Az összes kazettámat digitalizáltam, és azt hallgatom. Szeretem a Retró zenéket.
Az embernek eszébe juttatja a fiatalkorát. 20-30 éves zenéket imádom.Azokon nőttem fel. -
vzoli1987
aktív tag
Cunaja v3, leírás alapján minden meg volt, google play nem indul "Keresés és asszisztens leállt " mit tegyek???
-
sniper112
aktív tag
Ha mondjuk netán tán visszaszeretnék térni a b852 ről gyáriról a b609 akkor a rollback jó hozzá ? ami benne van b623 az gondolom nem teljes értékű rom.
-
Cunaja
addikt
Azért akinek gyári B852 van fent, és root is va, az is kipróbálhatja a Viper4Audiot. Amióta fent van a zene új értelmet kapot azok számára akik használják.
Egyszerűen tényleg igaz, hogy nem találni szavakat.
Ez az igazi zene! -
Cunaja
addikt
Mindenkinek
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15911 üzenetére
P7 a király! Na ugye miket is tud produkálni a jó kis P7!
Kell egy hozzáértő egyén és csodákra lesz képes egy telefon.
Következő fejlesztés, hogy a reggelimet készítse el. -
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15909 üzenetére
Amikor azt írtad, hogy jól szól, nem mondtál igazat. Ez valami elképesztően jól szól!
Konkrétan 2 órát szórakoztam a beállításokkal, próbálgattam a zenéimmel. Az FM rádióval ugyan nem, de az internetes rádiókkal és podcastokkal is működik. Egy Sony fülbedugóm van, amiről anno nagyon jókat írtak fórumokon - most hallottam meg miért.
Szóval, köszönöm! Nincsenek szavak. -
ricsi8800gt
addikt
Egyre jobb AnTuTukat szór a telefon.Eleinte 32 ezer aztán 33 most már majdnem lett egy 35 is
Igaz nem számít a Tutu pont mert nagyon jó a rom
-
Cunaja
addikt
Viper4Audio az összefoglalóban!
Teljesen cserélve, aki felrakta és a hiba miatt visszarakta az eredetit, az kezdje elölről.Hibák javítva!
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15906 üzenetére
Viper4 hiba javítva! Tökéletes, a teszt eredmények megfelelőek. 5 perc alatt random számoknál, vagyis össze-vissza keverve, a másodperc pontos, gyorsulás nem érzékelhető.
TTS hang normál.
Csinálom a dolgokat és rakom az összefoglalóba. Egy fájlt átírtam és így tökéletes.Ha kész vagyok, jelzem.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15905 üzenetére
Frissítettem, driver telepítés, reboot után ugyanaz a jelenség. A külső lejátszóm minden zenémet gyorsan játszik le, míg a belső elég sok zenét játszik le normál sebességgel. De hogy mitől függ, hogy mi alapján választ közülük...?
Random váltogattam a zenék között, azután néztem régi, alacsonyabb bitrátájú, majd újabb 320-as mp3-akat, vagy flac formátumot - de nem találtam semmi rendszert benne.
Most már elengedem ezt, mint Indiana Jones a Szent Grált.
Ha megtaláltad a megoldást, úgyis közkincsé teszed.
Köszi, hogy próbáltál segíteni. -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15904 üzenetére
Igen, ezzel küzdök még sajnos. Nálam is produkál ilyeneket. Frissítheted a Vipert, de akkor csak a főképernyő ikonjáról lesz indítható és nem a speciális beállításokból. Elvileg pont ezt a hibát küszöböli ki. Még most nem csináltam, mert fáradt vagyok. Majd holnap. A Vipernél update ezt válaszd.
-
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15902 üzenetére
Milyen lejátszót indítottál el közben? Valamelyiket indítsd el és yes lesz.
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15900 üzenetére
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest