- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Ha egyedül akarod szerkeszteni, akkor másold a témát gépre.
Nevezd át a formátumot zip-re, nyisd meg.
Itt keresd meg a megfelelő png képeket és cseréld le mindet (érdemes előre elkészíteni, méretre figyelj).
com.android.systemui - res - drawable xxhdpi mappában lesznek az akksi ikonok. Figyelj rá, hogy a töltés közbeni ikonokat is cseréld le!
Ha kész, mentés, majd csomagold be és nevezd vissza hwt-re.
Érdemes a nevét is átírni (description.xml), hogy ne keverd össze a korábbival.
Ezután mehet a telefon Huawei Themes mappájába és alkalmazható lesz. -
Cunaja
addikt
Írtam fentebb.
1. SuperSu teljes unroot
2. B839 gyári recovery vissza
3. Bemásolod az sd dload mappába a B852-es romot a Huawei oldaláról.
4. Hangerő fel és power, belépsz a recovery-be és nyomsz egy wipe-t, majd hosszú power gombnyomással leállítod a telót.
5. 3 gombos módszerrel felnyomod a B852-es romot és kész.
6. Postázod a Huaweinek a hibalap kitöltésével amit a postán kell kapjál. -
Cunaja
addikt
Teló és garanciajegy, de ezt nem árt előtte lemásolni. Ne felejtsd el, hogy gyári romra kell vissza menjél előtte és root ne legyen!!!
A Bootloaderhez ne nyúlj, mert ha bezárod relocked lesz és egyből rájönnek, hogy manipuláltad.
Ezt így vetted, ahogy én is a P7-et.
Sajnos már az új szériáknál ezt is figyelik. -
Cunaja
addikt
[Itt tudsz keresni leadási helyet]
Akkor a Hisuite mentse el az adatokat, a többi most nem számít.
-
zeon.hu
nagyúr
Igen, Banggood-on Paypal fizetés van.
Itt nézz körül, hogy van-e hozzá valami kupon. -
Cunaja
addikt
Szia!
Több kérdésem lenne!
1. Most milyen rom van fent, és azon a mostani Facebook apk játsza-e rendesen a videót? Alkalmazásból megnyitva.
2. A messengerben mi a hiba?
3. B852-n játszotta a videót rendesen?
4. A rendes Face van fent, vagy a Lite?
5. Mit tapasztalsz, amikor nem megy a videó?Ezekre más is válaszolhat, hogy a V5-be tudjam mit figyeljek!
-
Cunaja
addikt
Porterocka válaszol neked biztos, [Itt az off topikban]
Ott bármit, és bármiről kérdezhetsz off nélkül. -
zeon.hu
nagyúr
Swype pro verzió, sokkal többet tud, diktáláshoz is hibátlan.
A nyelv és bevitel menüben Swype+Dragon néven fog megjelenni.Kösz! Neked legalább eszedbe jutott
Amúgy ezért kérdeztem a rom verziót, ugye a gyáriak közül se stabil mindegyik. -
törölt tag
Valakinek hosszú szoftveres támogatás kell, az Nexus -t vesz.
Egyébként én még sosem használtam az FM rádiót egy telefonomban sem. Hála a nagy netes tárhelyeknek pedig már a belső használható ROM mérete sem fontos (számomra).
Szerintem mindenki döntse el, hogy mi a fontosabb neki. Valakinek ennyire fontos a hosszú szoftveres támogatás, hogy ezért simán cseréli a telejonját, akkor nem is választhat jobbat egy Nexus készüléknél.
6.0-6.1 ebben az esetben Cunaja kamera modja miatt lenne fontos (szerintem, másnak lehet nem), egyébként túl sok változást nem nyújt. Biztonsági javítások meg 2 év után csak elvétve várhatók. Főleg, hogy mindjárt itt az android N.
Szerk.:
Nexus telefonokban nincs FM rádió és SD bővítési lehetőség, ha valaki nem tudná. FM soha nem is volt, SD meg csak a régi, első Nexus -ban.Szerintem a P7 szuper telefon, és a mai napig is használatban lenne, ha meg tudnék állni egy telefonnál.
Szerk.2.:
Amúgy nem kötekedésnek szántam, hanem segítségnek, hogy milyen irányba érdemes elindulni. -
Cunaja
addikt
[Fájl rendszer]
Amúgy az neked bőven jó, mármint az exfat. -
törölt tag
-
-
zeon.hu
nagyúr
Személyes véleményem, hogy bármilyen víruskergetőt futtatsz, az találni fog valamit és általában nem ugyanazt, mint a többi hasonló program. Ennek elsődleges oka, hogy használd/vedd meg/nézd a reklámjait.
Természetesen lehet valós veszély is, amennyiben valaki felelőtlenül/figyelmetlenül telepít ellenőrizetlen forrásból.Szerk.
Telefonkezelőben egyébként van víruskereső is, beállítható, hogy a teljes rendszert vizsgálja. -
Cunaja
addikt
[Javították] Ez megcsinálja rendesen. Nálam se bírta a 202 alkalmazást. Hibás verzió.
-
Cunaja
addikt
-
Tompie
őstag
Megtettem és azt a választ kaptam amire számítottam, de hátha alapon megtettem mikor mondtad
"Kedves Gábor! Információink szerint egyelőre az Android 5,1 a legutolsó frissítés. Sajnos, nem rendelkezünk információval arról, melyik készülékre mikor várható milyen frissítés, ezért arra kérünk, hogy figyeld telefonod értesítéseit és hivatalos csatornánkat (http://consumer.huawei.com/hu/support/search/index.htm?keywords=p7). Megértésedet köszönjük és további szép napot kívánunk!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest