- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- De mennyi az annyi?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz ufonauta #13492 üzenetére
Vissza mentél a múltba Nem tudod, hogy mit fog tudni az új rom ha elkészül. Zeon már kapott belőle egy kis előleget.
A kis ablak folyamatban, háttér és betűszín változtatható témával, de sajnos az óra marad ( idő hiány). A hívókép a kis ablakban érdekes, mert minden feltétel adott és mégsem mutatja.Az, hogy nem tesztelt vodafonon, még nem probléma, aki egy cyanoged romot felrakott már, annak nem kísérlet ez. Nyugodtan nyomd fel a vodafonra!!! Legalább már ez sem lesz gond.
Más!
Kedden kap mindenki egy meglepetést, aki hűséges hozzám. Na jó, az is megkapja, aki nem. Ha valaki a romot várja, még nincs kész, de alakul. Másfél hónapom ment el arra, amit megkaptok kedden. Az interneten nincs rá megoldás!Csak Lollilopon fog működni, akinek nem az van fent ne is kikísérletezzen majd.
Na. legyen
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
ufonauta
aktív tag
-
ufonauta
aktív tag
válasz zeon.hu #13491 üzenetére
Tulajdonképpen komoly gond nem volt vele. Az okos tok órája nagyon ronda volt, de egy idő után megszokható. Viszont híváskor nem tette ki a képét a hívónak, csak a számát írta és azt is sárgával. Az én koromban fáradt szemmel azon a kis ablakon már nem láttam ki hív. Ráadásul mintha a közelségérzékelő is hülyült volna. Csukott toknál, ha telefonáltam pittyegett, mintha nyomkodtam volna a képernyőt (biztos nyomkodtam is, csak nem láttam mert a fülamnél volt a teló). Apró, de bosszantó hibák. Ráadásul szerintem ez kis odafigyeléssel javítható lett volna a Huawei részéről, hiszen ez gyári ROM volt.
Az évek alatt elkopott a lelkesedésem, ami még az első androidos telóimnál megvolt. Mindig a legújabb ROM-ot (akár cyanoged) mókoltam a telóimra, de rájöttem, hogy a hardver az adott és trabantból nem lesz ferrari bármennyire is tuningolom. Ráadásul ez az első olyan telóm, ami hardveresen toppon van. Ezért nem is próbálkozok Cunaja ROM-jával, mert ő is írja, hogy Vodafonos telón nem volt tesztelve. Felraktam a gyári B639-et de nekem semmi pluszt nem adott. És bár működött rendesen, az említett apróságok miatt visszaálltam a jól bevált B609-re. -
ufonauta
aktív tag
Noh nálam eddig tartott a B839. Visszatettem a B609-et. Ami nem megy, azt nem erőltetem.
-
zeon.hu
nagyúr
B852-t próbálta valaki?
(B830-ra megy fel)#?*@&!
-
CarTom
csendes tag
válasz CarTom #13483 üzenetére
Sikeresen belaktam ismét a B609-t
Egyedül az AK notepadban tárolt jegyzeteim hiányoznak.
Csináltam 3 féle mentést, Hisuit,teljes telefon mentés külső SD-re és Full belső memória állomány szintű mentése.Ezekben egyikben sem találom a jegyzeteimet.
Korábbi mentésekben megvan, de azóta kerültek bele fontos adatok.Sajnos elfelejtettem alkalmazásból exportálni a jegyzeteket...
Kérdésem az volna, hogy a belső állomány szintű mentésből vissza lehet állítani?
Hol tárolja az apk-t?
Az android/data mappában nem szerepel a fenti aplikáció.Valakinek van valamilyen tippje?
Előre is köszönöm.
-
Bery
csendes tag
Üdv fiúk, B839 es romot használok root-olva, a gondom hogy két cpu progival is nézve elvileg le van fagyva a negyedik(cpu3) magom. Az érdekesség hogy lassulást akadozást nem érzek! Lehet csak hibás visszajelzés lehet a cpu-felől?
[ Szerkesztve ]
-
CarTom
csendes tag
B800 fent van.
Nagyon gyorsan végigment.Minden beállítás megmaradt! Ezen meglepődtem.
Viszont a B609 general rögtön hibát jelzett!
Instalation fail!Az SD-n volt más is, most mentem, majd formázom és csak a general 609 dload és vendor lesz rajta.
Remélem rendesen felmegy!Ha nem akkor mehet vissza a B839?
-
CarTom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Elérkezett az idő, hogy visszatérjek a B609-re.
Fentebb, már többek által is említett apróbb bosszantó kis hiányosságok miatt döntöttem így.
Az üzem idő és a memória használat valóban sokkal jobb lett a felhasználói szokásaimat tekintve.De sajnos kevés a teljes boldogsághoz.
A legjobban engem az piszkált, amivel korábban a Samsungos ismerőseim előtt villogtam
Amikor rányomok egy alkalmazásra amazonnal reagál, illetve amikor a névjegyzéket elindítom, az azonnal listázza és akadás mentesen görgeti a több száz tételt!
Ez nagyon hiányzikA kérdésem a visszatéréssel kapcsolatban, hogy L10-hez melyik UPDATE.APP-t használjam?
Azt amelyik az összefoglalóban van és 139,4MB a mérete, vagy azt amelyik a Huawei hivatalos magyar oldalán van fent: P7 Rollback Version and Package (Android 5.1~Android 4.4)
Ez utóbbit kicsomagolva két zip-be csomagolt mappát tartalmaz:
- Android 4.4 target version P7-L10V100R001C00B623.zip 1257MB
- android 5.1 rollback to android4.4 transition package.rar 22MBA készülékemen semmilyen extra mókolás nem történt (root, twrp stb) Gyári T-s romra ment fel a B609 és arra B839 a 3 gombos eljárással.
Előre is köszönöm.
Az összefoglalót és a teljes fórumot már végig olvastam, bizonyos részeket többször is!
-
Cunaja
addikt
Lejárt a szerk. idő
Most a szabad ramon dolgozom
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
Hmmm...
Akkor is megvárom a Cunaja v.2.0-t![ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #13471 üzenetére
-
zorb
tag
-
Cunaja
addikt
P7-L10C900B852 OTA(install: 830--->852)
Kezdek megbolondulni, hogy havonta adnak ki romot.
A linket direkt nem raktam ide, mert nincs próbálva.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
ricsike1995
csendes tag
[link] Ez ki lehet próbálni. Működni fog a hálózton? Valaki próbálta már?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Én miui browser-t használok és sokkal jobb mint a chrome.Esetleg valakinek ha kell.[link]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #13460 üzenetére
Csinálom, de közelednek az ünnepek és egyre kevesebb időm van. Szerintem nem az időpont a lényeg, hanem a stabilitás. Iszonyatos időt igényel. 1 hétig semmit nem csináltam, mert szükség volt a telefonomra minden percben.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #13414 üzenetére
Semmi nem volt leállítva!!! ez a készülő rom , és még nincs kész Fejlődni fog! Energia takarékos módban készült.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Azért még a 839-re is ráfér egy kis finomhangolás a Huawei részéről, vagy dolgozzanak a 6.0-án, ha már a G7 és a P8Lite is megkapja, akkor mi is kapjuk meg.
Tegnap a kezemben újraindult a telefon, se szó se beszéd.
Plusz ez a villogás , és nem a chrome hibája. -
Cunaja
addikt
Kedves Zorb! Ugye nem kezdők vagyunk a rom cserélgetésben? Visszafele sosem megyünk csak úgy simán.
Köszönöm, hogy ezt leírtad, mert más is tanulhat belőle.
Most akkor rakd fel a B830 Recoveryt, majd 3 gombos módszer és a B800. utána már jöhet a B830. Amúgy a B851C felmehetett volna simán a B839-re, mert magasabb rom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Devil Gelo #13436 üzenetére
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Devil Gelo
tag
válasz Atlantisz48 #13429 üzenetére
megrendeltem, érkezik, már csak azt nem tudom, hogy mikor, 60 nap maximumot adtak meg, reméljük annyit nem kell várni
-
Cunaja
addikt
1. Rakd fel a B839 recovery-t
2. B839 gyári szoftver 3 gombos módszer.
3. A leírás szerint csinálhatod a többit.
Ha nem segít, akkor már csak a flash módszer marad, egyesével kell felrakni a rendszer fájlokat. Írjál nyugodtan ha nem jó.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zorb
tag
Üdv.
Gyors, sürgős segítségre van szükségem. Sikerült kinyírnom a telót, csak a gyári reco jön be. A c-s szoftvert szerettem volna felrakni. Rossz reco lett felrakva a 4.4-es androidé az 5-ös androidra.
A segítséget előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 duos
-
Atlantisz48
őstag
válasz Devil Gelo #13396 üzenetére
Rendben, de akkor megrendelted? Azaz tuti, hogy lesz akkor ilyen keret? Csak mert ha nem akkor rendelek én vala milyen másik fajtát.
De hogyha leadtad a rendelést, természetesen nem állok el a Fekete keret vásárlásától. -
ufonauta
aktív tag
-
ufonauta
aktív tag
Gyári B839-en, ha csukott okos tokkal beszélek olyan, mintha nyomogatnám a képernyőt. Feltehetőleg ez így is van, de ez a jelenség B609-en nem volt. Gondolom a közelségérzékelő nem úgy muzsikál, mint a B609-ben.
Van erre valami megoldás?[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
A fenébe...miről maradtam le megint
Huawei
-
Cunaja
addikt
Kérnék mindenkit, hogy privátban ne kérjétek, hogy különböző progikat fordítsak, mert erre nincs időm. Örülök ha a rom buherával tudok foglalkozni egy kicsit.
Ha készen lesz a rom, ígérem nyújtok segítséget, de most nem.
Köszönöm!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
MurdR
veterán
Nyugalom, Urak.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tompie
őstag
Arra nem jöttem még rá, hogy B839-en mitől függ az, hogy ha hívnak akkor úgy kell felvenni mint eddig, hogy jobbra húzom, de van hogy megjelenik egy piros meg egy zöld "szimbólum" és csak rá kell nyomni
Mikor melyik van?! -
vzoli1987
aktív tag
A wps office mostanában magától fogyasztja a telót holott nem is nyitottam meg, mi fenéért lehet? Rootolt és b839 van fent...
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
zeon.hu
nagyúr
válasz fatomas673 #13400 üzenetére
Én így oldanám meg, ennyi
Most lockscreen-ről tudok pl voip gyorshívást indítani, ez menne a kis ablakból is.Én a 3.3 verziót használom, a frissebbek nem tetszettek. Egyébként jó.
#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest