- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
[B861 Török 5.1.1] Még nem tesztelt!
-
zeon.hu
nagyúr
Összefoglalóba is bekerül majd:
Betűtípus cseréje Lollipop-EMUI 3.1 alatt
Sajnos a Lollipop hibája miatt a korábbi módszer, vagyis a téma beállításánál nem működik a betűtípus cseréje, de megoldható. Viszont egyelőre feltétel a root.
Letöltöd a HiFont alkalmazást innen.
(A play majd frissíteni akarja, nálam ez hibára futott, de nélküle is működik)Az alkalmazás menüjében "Font Changing Mode", itt állítsd be a "System font mode (Root required)"-et.
(Nálam csak így működik, de kísérletezni lehet)
Kiválasztod a betűtípust, "Download", majd "Use".
Felugró ablakban "OK", majd "Reboot now", telefon újraindul, utána új betűtípusod lesz.Figyelem!
Mivel rendszer szinten cseréljük, mindenhol megváltozik a betűtípus, a böngészőben is!Néhány típus nem támogatja az összes ékezetes betűt (képeken is látszik), erre érdemes figyelni.
-
szendo777
tag
válasz
Cunaja #15592 üzenetére
Kb 2 hete van nálam, közben rájöttem hogy gyári 851 rom volt rajta, ezzel egyik simet sem látta. Rootoltam majd tettem rá Myrom 3.3-at, ezzel már látta a második simet, és jól is működött. Azóta gyári romot nem tudtam rátenni, és az első simet egyik TWRP-s rommal sem érzékeli. 5.1-es androiddal a második simet sem. Előre is köszönöm a segítséged.
-
Cunaja
addikt
válasz
szendo777 #15584 üzenetére
Mivel neked Kínai verzió a telefonod, ezért az Europai rom nem lesz jó rá! Gondokat okozhat.
[L00-B851]Az E betűs vírusirtó bejelezhet rá, de nem vírus.
[Itt olvashatsz róla.]Viszont ha felraktad és nem akarsz Kínai dolgokat látni, ajánlom figyelmedbe a V2-t. Az már működni fog, mert kínai csoda az alapja.
-
knorby78
újonc
Üdv mindenkinek.
A general B852 frissítés után, nálam nem lehet betütipust váltani. Próbáltam több félét, képernyő villan és marad a gyári. Restart is volt. Másnál sem megy, vagy csak egyedi probléma?
Válaszokat előre is köszi! -
jonny100
csendes tag
Köszi mégegyszer.
Az okostokos megoldásodra én is kíváncsi vagyok mert ez nekem sem tetszik , a 609_ben sokkal jobb volt. -
Cunaja
addikt
-
jonny100
csendes tag
Kedves Cunaja !
Az én problémámra is ránéznél .
Köszi. -
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Régen írtam már, de nagyjából követem a topikot. Viszont nem látom, hogy volt e róla újabban szó.
Még a B609-et használom. Az okos tok miatt. Vajon megoldották már a gyári B852-ben az okos tokon az óra kijelzést és a zenelejátszást? Nem ragadnék le a múltban, de a B609 minden igényemet kielégíti. Van rá remény, hogy ez az újabb gyári romokra is igaz lehet? -
jonny100
csendes tag
Hali
Most raktam fel a B852 frissítést csa ennél a résznél akadtam fent
"A vendor mappa tartalmát szintén a dload mappába másoljuk, az ott lévő Update.APP fájlt töröljük az SD- kártyán. Majd Beállítások > Telefonról > helyi frissítésnél telepítjük. A 3 gombos módszer ugyanez."
bemásoltam ahogy le van írva de nem frissített semmit . Konkrétan a " hw_eu " mappát kel a dload mappába másolni ?
Illetve ha kimarad az mennyire baj ?a válaszokat előre is köszi
-
zorb
tag
visszaraktam a régi: 2.8.7.0-ás twrp-t, de most is mentés közben újraindul a teló
-
Cunaja
addikt
TWRP_P7-3.0.0-0.img ne tegyétek fel, mert Custom romot nem lehet telepíteni.
-
-
zorb
tag
twrp 2.8.7.0-nál lehet otg-re is menteni?
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #15545 üzenetére
Navigáció indításával kis gondolkodás után bejött.
Utána már a status is talált holdat,8at fixen.
Nem tudom mi blokkolta eddig.
Nagy pontosság van beállítva a helymeghatározásnál és alatta a progik amik használhatják.
Egyébként a pontosságok lehet még növelni?
Mert a legjobb 12m volt. -
Cunaja
addikt
Aki esetleg tv-n szeretné látni a telefon kijelzőjét. MHL
KIT MHLADNK Micro USB to HDMI MHL Adapter
Ez kompatibilis a telefonunkkal. Linket nem teszek be, de a google barátunk oda navigál.
-
zeon.hu
nagyúr
Összefoglaló elejére tettem egy kereső linket, ez egyből a részletes keresőbe visz (ha valaki eddig nem tudta volna, hogy ilyen is van
).
Ez egyelőre sajnos pont az összefoglalóban nem keres (később lesz rá megoldás, de nem kis munka, addig használjátok a ctrl+f gombokat), de a topikhoz jó és elég sok szűrő van benne. -
GaborGh
őstag
válasz
philoxenia #15535 üzenetére
Köszi szépen, remek
Egyébként egy érintő csere mennyibe fájna, hol úszom meg a legolcsóbban, tudtok valakit ajánlani?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #15535 üzenetére
Kösz!
Majd szétnézek ebayen is, bár most van a telón tempered, meg van tartalék is. -
repvez
addikt
arra van valakinek tanácsa,hogy olyankor mit lehet tenni ha nem akarja megtalálni a gps a müholdat ?
Ma futottam és bekapcsoltam az alkalmazást ,a gpst ,de nem jött létre a kapcsolat a teljes fél óra alatt míg futottam.
Pedig előtte újraindítottam a telefont és bezártam a felesleges alkalmazásokat, csak a zene meg a sport tracker ment.3 napja még teljesen jó volt,ma meg nem rögzített semmit.
b853 root nélkul -
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #15532 üzenetére
Ott van matt?
Mikor ebayen kerestem (régen), ott nem találtam. -
GaborGh
őstag
Hali, tudnátok segíteni honnan tudok beszerezni matt üvegfóliát P7-re?
-
zeon.hu
nagyúr
Valaki nézte már a dupla koppos ébresztés fogyasztását?
(Én csak ma tettem fel, mert eddig nem volt 7 gb szabad helyem a mentésnek)
-
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
852-t szándékozok felrakni. Amikor a vendor mappás rész jön, akkor ki kell törölni az eredet dload mappa tartalmát, és csak a vendorosat betenni, vagy bent kell hagyni magát a nagy update-et is? A leírásból sajna nem egyértelmű
Közben megtaláltam, a (#8383) alapján úgy tűnik le kell törölni a nagy update-et és a helyére rakni a Vendort. Valaki majd légyszi erősítsen meg ebben! Köszi!
-
Cunaja
addikt
válasz
nellango #15520 üzenetére
Itt a P7 Fórumban csak profik vannak. Mindenki segít neked bármikor. Lehet frissíteni, de a pontos leírást követve.
Az összefoglalóban keresd meg A B852 leírást és olvasd végig.
Drágabarátunk is feladta, mert zárva a bootloader. (3 perc kinyitni )
Ha követed a segítséget és zsocii0404 is követné, bármit el lehet érni.Javaslatom, olvasd el a telepítési leírást és gondold át szeretnéd-e?
Olyan segítséget kapsz itt, mint ha már más csinálná helyetted. -
nellango
újonc
válasz
Cunaja #15519 üzenetére
Azt nem tudjátok véletlen hogy mikor lesz rá új frissítés? Most megpróbáltam visszaállítani a gyári-ra..egyből nem is sikerült újra tenni a kedvenc játékomat..sírva is fakadtam majdnem..
de a google játékok frissült, és utána már jó volt
..de elég zavaró hogy tavaly májusban vettem a telefont..és azóta 1x lehetett frissíteni...
azon aggódtam hogy megadja magát..én mint nőnemű-nemértekannyirahozzá-telefonos..így is sajnáltam rá annyi pénzt
-
nellango
újonc
Sziasztok! Májusban lesz egy éves a P7-em..és olyan problémám lépett fel az utóbbi 2 hétben..hogy néha magától felvillan a képernyőm és elkezdi felvenni magától a hangot..és pittyeg pittyeg pittyeg..aztán kikapcsol..jön valami zöld képernyő..kiírja középen a EMUI logóját.. aztán kiírja hogy rebootolni akarja magát. Ilyenkor mi lenne a teendő?? Kicsit megijeszt
Köszi a segítséget előre is!
-
Cunaja
addikt
válasz
zsocii0404 #15512 üzenetére
Kinyitod az összefoglalót és CTRL+F majd ezt a szöveget bemásolod a keresőbe.
4. Root és teljes hozzáférés a rendszerhez.
Pont oda fog neked ugrani.
-
Cunaja
addikt
válasz
zsocii0404 #15510 üzenetére
Milyen rom van fent?
-
Jadro
veterán
Viszont akadt egy problémám is. Nyomtam egy factory resetet, mert megy asszonynak a gép. ELindul a nyelvbeállítás stb és látszik, ahogy alulról feljön elé egy abalak. Tiszta fehér és üresnek látszik. Itt megáll a tudomány, mert ugyan van alul a navi sávban egy vissza nyíl, de nem lehet rányomni. Státusz sor sem húzható le, sőt a képernyőt sem tudom lezárni. Csak a hosszú gombnyomásos kikapcs megy. Próbáltam végigtapicskolni a kijelzőt, hátha fehér alapon valami fehér gomb van valahol se semmi. No ilyenkor mivan?
Annyi még, hogy van státusz sor és látom az akkut, százalékot és az időt.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15502 üzenetére
A v3 alapja a B851C lesz, szóval nem lesz gond.
A dupla érintést próbáltad már?
-
ricsi8800gt
addikt
Most fel tettem a B852-C és 2 napja masszív van megy a játék.Mindig 2-3 óra hossza masszív játszás wifi mellet.Nem értem ezt már
-
volvoguy
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- UHD filmek lejátszása
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest