- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19466 üzenetére
Jaja.
5-10 perc alatt megvan. Egyedül a régi akku kivétele kicsit macerás. Azt jól beragasztották a kínaiak! xD Köszi mégegyszer a segítséget!
-
treck1985
tag
Sziasztok. Sikerült az akku csere!
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor éremes e hosszabb ideig tölteni az új akksit. Valahol azt írják hogy nem, valahol, hogy igen...
Szerintetek? Illetve, hogy húzzak e rá egy "új" szoftver. Tegnap olyat csinált a fényképező, hogy a led villanókor, kikapcsolt a teló. Bár ez lehet a már öreg akksi "hibája" volt, mert 20% alatt volt a töltöttsége. Ma feltöltve villant és fényképezett is. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19296 üzenetére
Az akkuval jön tapadókorong, csavarhúzó, pengetőszerűség meg ragasztó is!
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19291 üzenetére
A hátlaphoz rossz linket másoltam... Végül nem azt rendeltem, hanem egy másikat. Remélhetőleg 3-4 hét múlva megjönnek. Rendeltem egy guriga 2mm-es 3M ragasztót is.
6.500 Ft volt az akku, a hátlap, üvegfólia előre-hátulra és a ragasztó összesen. Ha megjönnek a dolgok és lenne kérdésem, majd kereslek!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19281 üzenetére
-
treck1985
tag
válasz
Cunaja #19279 üzenetére
Köszi. Műszaki középsuliba jártam. Egy akku cserével talán még elbírok... xD A ragasztós hátlap miatt voltak kérdéseim. 3-4 ezerből megoldom otthon. A szervízben meg tuti legombolnának rólam min. 10-15e Ft-ot! Anno a betört hátlapot 14e Ft-ért cserélték... :S (TeleMax)
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #19277 üzenetére
Köszi!
Privátban kérdeztem még párat... Előre is köszönöm a válszod!
-
treck1985
tag
Sziasztok. A lassan 3 éves P7 készülékemben már jócskán elfáradt az akkumulátor. Mennyire macerás ezt házilag cserélni? Valaki cserélt már akkut? 1-2 videót néztem róla... Nem tűnik túl vészesnek. A lemelegített hátlapot vissza lehet tenni, vagy kell hozzá ragasztó? Ha igen milyen? Vagy egy új hátlap is kell?
-
treck1985
tag
Milyen módban kell lennie a telefonnak, hogy vissza tudjam tenni a gyári recovery-t? C:\abd létrehozva, recovery.img benne, de ezt írja "adb is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file"... :S
-
treck1985
tag
Sziasztok. Rég jártam erre. Mostanában néha csinál érdekes dolgokat a telóm. B852 van rajta a megjelenése óta. Root van. Mi lenne a legegyszerűbb módja, hogy újra húzzam a rom-ot? A root-ban ti segítettetek, nem igazán értek hozzá, ezért is kérdezek. Előre is köszi a segítséget!
-
treck1985
tag
eBay-ről rendeltem üveget előre és hátra. Meg is jött. Minden oké vele. Csak olyan béna voltam, hogy maradt véletlenül egy kis szösz vagy valami a kijelzőn és most picit látszik. Aki üveget használ, meg tudná mondani, hogy levehető e, vagy inkább már ne piszkáljam és éljek együtt ezzel az aprócska szépséghibával a legközelebbi cseréig?
-
treck1985
tag
Képernyőzár feloldó animációt lehet külön letölteni valahonnan?
-
treck1985
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
-
treck1985
tag
Sziasztok. Sikerült szereznem bootloader unlock kódot... Ezt hol kell aktiválni is mit érdemes tudni róla? (előtte biztonsági mentés vagy valami?)
-
treck1985
tag
Regisztráltam. Be is tudok lépni. Viszont a második linken, amit küldtél, ott nem enged belépni. Ráklikkelek az Unlock Bootloader-re, bejön a Huawei Club oldal, kéri, hogy jelentkezzek be, de incorrect ID or password üzenetet dob. Vagy csak az után lehet itt belépni, ha "lelkesen" látogatom az oldalt 14 napig? Dafuq!!!???
-
treck1985
tag
Még a múlt héten írtam a Huawei-nek a Bootloader feloldásáról, de azóta se semmi...
Szerintetek várjak még rá, vagy keressek rá alternatívát? Sony DualShock 4 controller használatához kéne a root, de még ráér. Amúgy is reggeltől estig melózok karácsonyig.
-
treck1985
tag
válasz
zeon.hu #13354 üzenetére
"Fájlok" USB módban van a teló. Így jön fel a HiSuite. Ebben az USB kapcsolat módban módban kell lenni? Az ablak nem jön fel, valszeg korábban már engedélyezve lett. Viszont a parancssoros részt nem értem. Az addig stimmel, hogy nyissam meg a parancssor ablakot, de ha be is lépek az adb mappába, nem tudja értelmezni az "adb devices" parancsot, mivel ott csak a TWRP fájl van.
-
treck1985
tag
válasz
coyote55 #13342 üzenetére
Nem félek a roottól, csak még nem csináltam és ha működne anélkül is, akkor nem rootolnám a telefont. De úgy látom, hogy szükség lesz rá...
Már össze szedtem a progikat amik kellenek hozzá.
B839 van fent. (EMUI 3.1) Itt is ugyan úgy működik a root, mint az összefoglalóban 3.0 alatt??? Root előtt van valami fontos, amit meg kell csinálnom? Wipe vagy valami?
-
treck1985
tag
Sziasztok. PS4 controllert szeretnék csatlakoztatni a telómhoz, de nem tudnak csatlakozni egymáshoz. (A teló látja a joy-t, de mégsem.) Találtam az áruházban rá appot, de ahoz meg root jog kell... Az összefoglalóban olvastam a root menetét, nem bonyolúlt, de még nem rootoltam. A kérdésem az lenne, hogy valakinek van tapasztalata P7 és PS4 joy használatban? Mindenféleképp kell hozzá root?
-
treck1985
tag
válasz
Tompie #13099 üzenetére
Az, hogy egy ikon háttere színes, (a te esetedben zöld) mindig az adott téma ikonkészletétől függ. Ha letöltesz pár témát és variálod az ikonok stílusát, biztos, hogy találsz majd olyat, ami tetszik. De elég gyakran előfordul, hogy az ikon mögötti részt, ha az ikon nem tölti ki a teljes méretet, akkor valamilyen szít mögé tesz.
-
treck1985
tag
Sziasztok. Mi van akkor ha ha a wipe-ot már pár perce csinálja? Nem emlékszem, hogy nekem ennyi ideig tartott volna...
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673 #12813 üzenetére
Szia. Voda függő készüléknél kellett valamit "mókolni"?
Egyik barátomnak vodás készüléke van, és már nyaggat egy ideje, hogy tegyek rá neki újabb rom-ot, mert a voda sz@rik rá... :S Én már ezt a B839et használom, de nekem független a telóm. Ez a rom már neki is ideális lenne. Előre is köszi a választ!
-
treck1985
tag
Nekem a B830 (5.1.1.) van fent már jó pár napja (előtte meg a B815 volt, kb 2 hétig) Eddig egyedül a facebook videó lejátszással van gondom, minden más jobb, mint a B609-en!!! Szóval annyira nem nagy itt a baj szerintem!
-
treck1985
tag
válasz
zeon.hu #11886 üzenetére
Sikerült. Fel volt téva a HiSuite. Elindítottam PC-n és volt benne egy kapcsólódási segédlet, amin megmutogatta, hogy mit csináljak a telefonon... Valamiért nem volt engedélyezve a "fejlesztői lehetőségek"... :S Pedig biztos vagyok benne, hogy korábban már aktiváltam, csak valamiért elfelejtette! De most már jó minden. Fel is tettem ezt az "új" B830-at! Köszönöm a segítséget!!!
-
treck1985
tag
válasz
Cunaja #11868 üzenetére
Pont, hogy az értesítési sávban nem jelenik meg az opció... :S Most így csak töltést vesz fel és se a HiSuite módra, se az USB-tárhely módra nem tudok átváltani. Már újraindítottam a telót, de így sem jelenik meg a értesítési sávban a módok közötti választási lehetőség. :S
-
treck1985
tag
válasz
Cunaja #11859 üzenetére
Root-om nincs. Viszont ha itt meló helyen rádugom a telót a gépre, hogy rámásoljam a rom-ot, nem jön fel a kapcsolat mód opció... :S Otthon eddig mindig bejött, hogy csak töltés, USB mód, meg még valami... Ezt manuálisan hol tudom állítani? A beállításoknál keresgélem már vagy 5 perce, de eddig még eredménytelenül...
-
treck1985
tag
válasz
Cunaja #11831 üzenetére
Nah? Mi a vélemény erről a B830-ról? Nekem még mindig a B815 van fent. Érdemes váltani? A B815-ben néha elő jön egy két idegesítő bug, ami egy újraindítás előtt elmúlik. Kell előtte reco és utána wipe? Vagy ahogy írtad, mehet a dload mappába és helyi frissítés? Ezt ugye ki kell csomagolni? Van benne magyar nyelv is? Melózok, és ha nem muszáj, akkor csak frissíteném a rom-ot, hogy minden app megmaradjon. Előre is köszi a választ. És bocsi a sok kérdésért!
-
treck1985
tag
A B805 valamiért failed... :S Pedig úgy csinálom, ahogy le van írva! Na de mind egy. Jó lesz ez a B621 is. A hangerő gondom megoldódott! Most ez volt a lényeg! Kivárom a teljes verziós EMUI 3.1-et... Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
treck1985
tag
B621-et, B805-öt és B815-öt tudna linkelni nekem valaki. Olyat ami tuti jó a P7-L10-hez és magyar nyelv is van bennük. Thx!
-
treck1985
tag
Sziaszok. Egy kis segítség kellene. Néha valamiért nagyon halk a beszélgetés hangereje, néha meg normális... Szerintem biztos valami szoftveres nyűgje van... Érdemes újrarakni? Ha igen, akkor 3gombossal? B609van rajta, még OTA-ról! Van ettől újabb verzió? EMUI 3.1 van/lesz P7re? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest