- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz
tsabeekaa #17687 üzenetére
Én is ezt mondtam az elsőnél, amíg be nem ütött a krach... Aztán vége lett, és rádöbbentem, hogy oda megyek és akkor, amikor jólesik, nem kell elszámolnom senkivel - szabad voltam!
Azután rádöbbentem, hogy hiányzik a gyerek - s megpróbáltam újra. Az eredmény? Hááááát...
Van két lányom, ami pozitívum, a többire borítsunk fátylatCunaja: támogatom!
-
debi94
csendes tag
válasz
tsabeekaa #13807 üzenetére
Én nem OTA-N. frissítettem, hanem találtam egy linket az XDA fórumon ami 839-852 letöltöttem és helyi frissítéssel telepítettem. Simán gond nélkül ment fel.:https://mega.nz/#!cw0lWa4C!5WRRscMdszD3dPmgUvA9Ad18c1FdpxeNZXPQ_PqKg-c
A letöltött fájlt nem kell kibontani. dload mappába:update.zip.
De ha jól emlékszem ezt már Cunaja mester fentebb már leírta. -
debi94
csendes tag
válasz
tsabeekaa #13796 üzenetére
Sziasztok.
Igen én B839-re raktam a b852-t
Kb 1 hete gyűrőm. Eddigi tapasztalatok, szerintem valamivel gyorsabb és talán stabilabb. A ram kezelése kb ugyan olyan mint a b839. Tehát javaslatom ha valaki frissíti legalább rosszabb nem lesz. Nekem a régi b609 még mindig szimpatikusabb (már egyszer leírt gondok miatt, csengőhangerő állítás, okos-tok kijelző de ez csak személyes tapasztalat) mint a lolli.
Várom a Cunaja féle romot, remélem utána már tetszeni fog.
Mindenikek Boldog és Békés Karácsonyt kívánok -
zeon.hu
nagyúr
válasz
tsabeekaa #13802 üzenetére
Jogos, még nem került bele.
Rövid leírás hozzá. -
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
tsabeekaa #5336 üzenetére
Van fent stock recovery emui 3 hoz xda-n is.
Ha fent van a stock rec..., akkor:
wipe, és B609et, ami itt van az oldalon, tedd fel, 3 gombosan.
Indítsd el a telefont és total commandert tedd rá.
lépkedj be ahol a set_immun filenak kell lennie system könyvtárba. Ha ott a file a helyén akkor nincs root a telefonon.kilépsz és indítod a folyamatot.
porterocka most szerkeszi összefoglalóba.
Figyelj a lépésekre. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
tsabeekaa #5221 üzenetére
Melyik B609 volt?
Mert ha B609-re vissza lehet térni a hiba után, akkor érdemes próbálkozni. Megpróbálni a b133-at és ha nem megy akkor tenni fel vissza megint a B609-et.
Írd le lécci, mert akkor ha ma nem is, de holnap délután korán nekiállok. Holnap kell a teló, így nem hagyhjatom tégla módban.
-
törölt tag
válasz
tsabeekaa #5221 üzenetére
Milyen B609 -et találtál? Éreztem, hogy az fel fog menni. Vagy azt próbáltad, ami az összefoglalóban van?
Tompie:
Könnyű dolog. A custom recovery a barátod, nagyon sok segítséget ad, és lényegesen jobb, mint a standard.Most már felesleges újra feltenni, ha fent van. Wipe -olni meg most már szintén. HA valami gond van, akkor nyomsz neki egyet backup -ot után aztán wipe -olsz és kész.
Kamera, widget, eltűnés, SD kezelés, közelség érzékelő probléma (stb...). Utóbbi 2 "nálam" is (nem sajátomon) meg volt.
Szerk.:
Frissíteni nyugodtan lehet. A fenti probléma ezzel nem azonos, teljesen más. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
tsabeekaa #5210 üzenetére
Nem tudom, hogy ez jó e?
[link]Ezen az oldalon van egy update.zip letöltés, és ha jól értem offical, és elég a zip fiulet a dloadba másolni. De lehet ez csak OTA updatre való zip.
Más:
Ezt is meg lehet próbálni.
http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/general/roll-to-emui-2-3-p7-l10-l10-t2935025 -
KKrisz751
aktív tag
válasz
tsabeekaa #5200 üzenetére
Ha már benne vagy akkor kérdeznék, javasolnék, ennyit talán megér.
Ha hosszan nyomod a bekapcsolót akkor kikapcsol.
Vedd ki a kártyát és formázd le PC-n, arra amin volt és csak a dload mappa menjen rá.Aztán vissza és a 3 gombos.
Nekem hibát dobott már az emiu 3 is, mikor volt rejtett könyvtár az sdkártyán. Sőt már akkor is, ha -android és .backup könytár fent volt.Elvileg a L5-L7 visszarakásakor is normális hogy dobálja a hibákat.de gy idő után túllép. Legalábbis ha jól olvastam.
-
törölt tag
válasz
tsabeekaa #5185 üzenetére
Szívesen. Kérnék majd róla egy visszajelzést, hogy sikerült, minden rendben. Jónak kell lennie, de addig nem rakom be az összefoglalóba, amíg nem csinálta itt más is. Ez másnak is hasznára válhat.
Tehát gyári recovery, wipe (tetszés szerint, ajánlott), dload mappa a benne lévő fájlal az SD gyökerébe, telefon kikapcsolás, 3 gombossal indítás és automatikusan frissít.
Elvileg ezután már a B133 -nak kell fent lennie.
-
Tompie
őstag
válasz
tsabeekaa #5111 üzenetére
Letöltöd a B133 ROM-ot és sima ROM telepítéssel, 3 gombossal pl.
-
törölt tag
válasz
tsabeekaa #5105 üzenetére
Másik betűtípussal szerintem jobb a hatalmas méretezés:
Újraindítás sem árt, érvényesítés után. Hátha nem mindent vált át.
Egyébként 2.3 alatt nem nagyon voltak a menüben kis szövegek a menüpontok alatt, szerintem ez zavarhat meg. Bár persze nem mindenkinek ugyanaz jön be, a lehetőség meg adott átjárni. Nekem jó a szemem, szóval simán tudom még normál méreten is használni. Ez meg nem mindenkinél van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest