- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Srácok, megkergült a telefonom!
Egy Vodafone Smart X9-et használok (leánykori nevén ZTE VFD 820), ami kb. egy hete eláraszt reklámokkal. De olyan szinten, hogy YT videót megszakítés hol víruskergetőt, hol Erdélyi utazást, hol játékot ajánlgat. Mit lehet ilyenkor tenni?
Földhözvágás nem játszik! -
coyote55
őstag
Az enyémbe már évekkel ezelőtt sem tudta a szerviz kicserélni a SIM-kártya fészket, (mert az ment nekem tönkre) alkatrészhiány miatt
Most csak mint fényképezőgép üzemel, kártya nélkül. -
coyote55
őstag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #20567 üzenetére
Akkor buktam, mert az LG-t nem tudom rootolni
-
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #20565 üzenetére
Root kell hozzá?
-
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #20528 üzenetére
Ennyi idősen már felejtesz? Kevered a számokat? Ó, akkor teljesen elégedett vagyok magammal, hogy ilyen idősen még nem tartok itt.
Egyébként meg ne panaszkodj (dicsekedsz?), hogy mennyi telefonnal foglalkozol, szerintem nem nyomtak pisztolyt a tarkódra, hogy csináld.
Minket meg persze elhanyagoltál... -
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #20503 üzenetére
Az enyémet elvitte a fiatalabb lányom, mert telefonálni nem lehet vele GSM-en, de még mindig jobb, mint aminek "pókhálós" a kijelzője.
Utánaérdeklődtem a javíttatásnak, és nincs P7-hez SIM fiók.
Részemről itt a vége a P7-nek, de - mivel az LG K10 topik finoman szólva kihalt - néha visszajárok a csiga vérét szívni
Köszönöm a segítséget, amit kaptam!@Cunaja: ja, feltéve, hogy nem főzött, de elsózott ROM van rajta
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20500 üzenetére
El kell vinni szervizbe, és meg kell kérdezni, mennyiért vállalják el a munkát. Ha neked megéri, akkor csináltasd meg.
Ne haragudj, nem tudok többet mondani, én nem vagyok szervizes. -
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20494 üzenetére
A "Kínából rendeltem" mit takar? Utángyártott, vagy gyári akku volt?
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20492 üzenetére
Na, arra jó volt, hogy kiderüljön: tényleg akkubaja van szegénynek. Már "csak" ki kell cserélni.
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20489 üzenetére
Azon gondolkodom, hogyan lehetne kiszűrni, hogy melyik részegység a hibás.
Ha veszel egy új aksit, kicseréled és kiderül, hogy a töltőáramkör halt meg, akkor kidobtál nem kevés pénzt.
Szerintem, mielőtt beruházol, szedd szét a telefont, és csinálj pár képet a csatlakozó környékéről. A neten biztosan találsz képeket ugyanerről a területről, össze kell hasonlítani a tiéddel. -
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20487 üzenetére
Hol volt a telefon? Izzadtság nem kerülhetett bele?
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20485 üzenetére
Szerintem a töltőáramkör a hunyó, vagy a csatlakozó
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20474 üzenetére
-del-
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20471 üzenetére
A gép látja?
-
coyote55
őstag
Nocsak, nocsak mit, illetve kit találtam a sonymobil.hu-n...
Hacsak nincs ikertestvére a mi puhatestűnknek, akkor a topikgazdát!
Nem elég, hogy itt hagyott minket, mint Szent Pál az oláhokat, és a P9, P10, P11,... topikokba jár, de már a mobilarénához is hűtlen! -
coyote55
őstag
Nnnna, ez is megvolt...
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #20376 üzenetére
Könnyen elképzelhető, amit írtál az eltérő hardverről.
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #20362 üzenetére
OK.
Sajnálom, de mióta Androidos telefonom van, azóta a Next launchert használom.
Az elején, még a Huawei Ideos X3-nál kezdődött, akkor "szerettem bele"
Utána LG GT540, Samsung Ace II, Huawei G510, Huawei P7, LG K10 következett, és ahogyan fejlődtek a telefonok, úgy fejlődött a Next is. Megszoktam, és beismerem, rigolyáim egyike
Az EMUI-nál az zavar, hogy minden ki van pakolva a kijelzőre, mint a kirakodóvásárban. -
coyote55
őstag
Figyelj csigabiga!
Ha én a hivatalos EMUI helyett a Next launchert használom, attól még a rendszerem maradt EMUI?
A Next ugyanis drasztikus változásokat okoz (nem tehetek róla, engem a sikítófrász kap el az EMUI-tól).
Mások az ikonok, stb. stb. -
-
coyote55
őstag
válasz
repvez #20308 üzenetére
Természetesen nem fut mind a kb. 100 alkalmazás, hanem csak fel van telepítve. Különböző elektronikai alkatrészek fizikai méretei, illetve bekötésük. FB, és társai viszont nálam nem szerepelnek. A kivétel a Viber, azt használjuk az idősebbik lányommal.
Hetente egyszer a telefont kikapcsolom és 10 mp múlva újraindítom.@Ricardo:
-
coyote55
őstag
válasz
KKrisz751 #20304 üzenetére
Ellent kell mondjak neked, én a B852-t használom rootolva (kell a root a Titaniumhoz és az ADblockhoz), de még soha sem sikerült hanyattlökni. Kb. 100 alkalmazás van telepítve és a guta akar megütni, hogy nem használhatom a telefont. Van újabb, 7-es Androiddal megvert telefonom, de visszasírom a P7-t.
Az mondjuk igaz, hogy földmérésre eszembe nem jutna használni -
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20280 üzenetére
A 2.8.7.0 -val pedig nem lehet mentést csinálni, félbeszakítja, nem megy végig.
Az újabb legalább megcsinálja, hiba nélkül. -
coyote55
őstag
Na jó, részemről lemondtam a frissítésről, megy vissza a TWRP, és a SuperSU.
A Huawei meg sz@rjon sünt! -
coyote55
őstag
válasz
vargacs0909 #20268 üzenetére
PÜ. röppent!
-
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #20251 üzenetére
Amikor frissíted a telefont, újraindul. Eddig tiszta ugye?
Nekem még a TWRP volt fent, amikor először megpróbáltam a frissítést, tulajdonképpen csak le akartam tölteni a cuccot. Meglepetésemre újraindulás után a TWRP jelentkezett be, ami ugye power gomb + hangerő fel.
Amikor lecseréltem a TWRP-t a stock recoveryre, akkor elindult a frissítés, ami úgy néz ki mint egy analóg óra számlapja.
Az nem világos nekem, hogy miért jött be a TWRP, miért indult el? Boot során azzal, hogy egyszerre nyomva tartom a két gombot, egy szubrutint hívok meg, ami betölti a TWRP recoveryt. Frissítés során amikor a gyári recovery van a telefonon, akkor ez a cím a frissítést indítja?
Érted a problémámat, biga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest