- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
csaabz #19779 üzenetére
Innen kezdve olvasgass, lehet a router a ludas.
Egy lollipop romot is feltehetsz nyugodtan
Szerk.
Rom: Telefon beállítások - A telefonról - Build szám -
Cunaja
addikt
válasz
csaabz #14311 üzenetére
A témákkal azt csináltok amit szeretnétek, de vannak dolgok amit nem lehet változtatni!
társam profi a témában, én csak akkor merülnék bele, ha olyat kértek amit nem tudtok megoldani Zeon barátommal.
Vannak a témának olyan elemei, ami sehol nem szerepel, ilyenkor a kedvenc témádat amit szeretsz megpiszkálom egy kicsit és már lehet is változtatni amit nem tudtál.
Érdemes letölteni olyan témát, ami minden alkotó elemet tartalmazz. A lényege, Lollira, Lolli témát töltsetek, mert a fájl szerkezete más mint elődjének. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
csaabz #14311 üzenetére
Igen, "Témák" alkalmazás.
Van benne pár és le is lehet tölteni újakat.
Egyébként minden téma szerkeszthető, itt van leírás hozzá. -
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
csaabz #10833 üzenetére
Akkumulátor fogyasztásban, a nyalóka magasan veri a kit-kat rendszert. Az 5.0 lolilop tényleg rossz, azért adta egyből 5.1.1 re, csak itt is van hiba amit áthozott az 5.0 -ból. Nekem 4 napja a loli van és 2 hibáját amit találtam, sokkal jobb. Na dupla koppintás és YouTube nélkül is tudok élni. Ez még normál módban is kevesebbet eszik, mint a kit-kat energiatakarékos módban. Akkor fogják kiadni, ha 99%-ban tökéletes lesz. Sajna addig marad a béta.
-
Pandaboy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- SzoftverPremium.hu
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest