- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macipalika
csendes tag
válasz
Cunaja #14378 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Felrakom a b839 generalt és esetleg még produkálja ugyanazt a hibát akkor ezzel mehet vissza a szervízbe?
Vagy dobj már egy linket mivel küldjem vissza.
Root sose volt rajta és ezért mentésem sincsen mert a twrp csak root-al megy fel.
Azért kérdezem mert a Huawei oldaláról ugye levették az 5.1.1-t mivel hogy nem megy és felraktak egy visszaállítót 4.4-re. Amiből 623 lesz.
Bele lehet zavarodni ebbe lassan. Valahogy ez az 5.1 nem igazán akar összejönni.
Lassab tőle a teló de amúgy szebb lenne.
Üdv. -
Macipalika
csendes tag
Üdv.
Egy friss észrevétel a b852 rom-nál hogy van amikor nem érnek el, olyan a hívó félnek mintha nem lenne térerőm. Más rom még nem csinált ilyet. Volt hogy a kezembe volt a telefon, neteztem vele és nem tudtak hívni. Nem foglaltat jelez hanem azt mondja nekik a központ hogy nem elérhető.
Valakinek ilyen észrevétel? -
Macipalika
csendes tag
Üdv nektek!
Egy napja van fent a B852. Amit észrevettem hogy az okostokkal vannak problémái.
Amikor kinyitom és feloldja a képernyőt akkor először egy fekete háttérkép jelenik meg és csak utánna tölt be a háttér. Csukott okostokkal való telefonáláskor( nyitva amúgy is kényelmetlen) nem sötétül el a kis ablak. A kis képernyőhöz hozzáér a fül akkor rezeg mintha nyomkodnám.
Mást nem találtam.
Üdv. -
Macipalika
csendes tag
Kész! Sikerült felrakni a b852-t! Köszi.
-
Macipalika
csendes tag
válasz
Macipalika #14202 üzenetére
Fél óra után kiírta hogy failed.
Tényleg csak 830-ra megy fel? -
Macipalika
csendes tag
Üdv!
852-t telepítem éppen 3 gombossal.
100%-n áll már vagy 15 perce és nem mozdul sehova. Várjak még?
Gyári 623-ra tettem fel. -
Macipalika
csendes tag
Ma ezt a mail-t kaptam a Huawei-től arra a kérdésre miért szedték le az 5.1.1 frissítést az oldalukról.
---------
Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük levelét.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a jelzett szoftver kompatibilitási problémák miatt került le az oldalunkról.
Jelenleg egy rollback szoftver érhető el a weboldalunkon amellyel az ügyfeleinknek lehetősége van visszaállítani a korábbi szoftver verziót.
Természetesen folyamatosan dolgozunk a probléma megoldásán.Megértését előre is köszönjük!
ÜDVÖZLETTEL ,
HUAWEI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
---------
Visszaraktam a 623-at most legalább nincs belassulva a telefon... -
Macipalika
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek miért törölték a Huawei oldaláról az 5.1.1 frisítést?
Rájöttek hogy hibás?
Szerintem is...
Villog a képernyő, telefonálás közben mintha nyomkodnám a billentyűt, be van lassulva a telefon,
A névjegyeket nagyon lassan tölti be, és még mindíg akadozik a hang telefonálás közben.
Hívás indításkor nagyon lassan kezd el csörögni, lassan kapcsol. Döcög a wifi ami eddig ment.
Volt hogy ujraindult a telefon fényképezés közben vaku használatkor.
Telekom-os telefon.
Szerintem jobb volt mint lett ez az új Android.
Lassan kezdek kiábrándulni a telefonból.
Üdv. -
Macipalika
csendes tag
válasz
debi94 #13246 üzenetére
Ez engem is érdekelne. A régi jobb volt.
Amúgy még a 839 azt produkálja hogy mikor kinyitom a flip tokot és automatikusan felold a képernyő, akkor először fekete háttér van és utánna tölti be a beállítottat. A névjegyek megnyitásakor is gondolkodik neki 1-2 másodpercet.
Üdv. -
Macipalika
csendes tag
Üdv.
Egy napos teszt után szerintem jó a rom.
A telefonálás közbeni akadozás kb 80%-al kevesebb lett de még akadozik egy kicsit.
Minden más jól működik.
Ami tetszik hogy van egy beállítás arra hogy automatikusan kapcsolgatja a wifit ha tudja hogy ott már jártam és wifiztem.
Facebook videók is mennek.
Talán még azt vettem észre hogy mikor kinyitom a flip tokot és felold a képernyő, akkor először egy fekete háttér jelenik meg és utánna tölti be a hátteret. Ez nem sok idő de látszik.Még egy kérdés. Nem csináltam wipe-t mielőtt felraktam az baj? 609 volt rajta.
-
Macipalika
csendes tag
válasz
KKrisz751 #12725 üzenetére
Üdv!
A legnagyobb bajom nekem is a telefonálás, akadozik a hang de nagyon.
Bekapcsolom a 2,3,4g hálózattipust akkor főleg, most 2,3g -be használom így valamivel jobb de nem tökéletes.
Szerintem ugrál a hálózattipusok között és akkor akadozik a hang.
Megvárom a gyári frissítést és ha nem lesz jobb akkor nem tudom majd mit csináljak. A Huawei azt mondta küldjem szervízbe, de tudom hogy ott is csak frissítést csinálnak vagy újrarakják a telót. Egyenlőre várok. Nekem nem kellene ennél több minden nem kell több memória sem csak tudjak normálisan telefonálni.
Amúgy semmi más baj a telóval.
Ezt az egyet kellene rajta rendbehozni.
Üdv. Pali -
Macipalika
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy mágneses flip tokot Kínából. Elég jó attól hogy ócsó vót. 1200Ft postával.
Annyi gondom lenne hogy a kis képernyőt nem lehetne egy pár pixellel balra eltolni mert nagyon jobb szélén van?
A frissítést már nagyon várom én is mert még mindíg nem javult meg a hang akadozása telefonálás közben.
A facén azt mondta a Huawei hogy november elején jön a frissítés és ha nem lett jó akkor küldjem szervízbe.Üdv.
-
Macipalika
csendes tag
válasz
#86973952 #8252 üzenetére
Akkor ebből inkább szervíz lesz.
A másik gondom hogy telefonálás után nem jön vissza a képernyő. Olyan mintha a közelség érzékelő nem érzékelné hogy elvettem a fejemtől a telefont. Csak akkor jön vissza ha leteszi a másik fél. Esetleg ha mégis visszajönne akkor meg nagyon alacsony fényerővel. -
Macipalika
csendes tag
Hali!
T-mobilos eredeti emui 3-ra szeretném újratelepíteni a telót. Az összefoglalóban leírtak alapján 3 gombossal a dload mapába másolva amit kell.
Ezt kell felrakni? Gari nem veszül el?
B609 (ajánlott, végleges, mega)
P7-L10V100R001C00B609 van rajta most, és gyárilag frissített a teló erre.
Köszi. -
Macipalika
csendes tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Üdv.
http://www.tok-shop.hu/termek/huawei-ascend-p7-oldalra-nyilo-tok-hivas-mutatoval-kalaideng-iceland-ii-feketeEzt a tokot vettem hozzá de megbántam, mert nem inteligens tok.
A kis ablak csak akkor jön elő ha letöltök egy programot hozzá és így a közelség érzékelő vezérli de nagyon rosszul. Sokszor villog össze vissza a képernyő.
Nem tudom hogyan lehetne átalakítani.
Próbáltam mágnessel megkeresni a kapcsolóját de azt csak hátul a kamera alatt érzékelte.
Esetleg erősebb mágnessel előről is menne?
Akkor se lenne jó mivel benne lenne a kis ablakba a mágnes. -
-
Macipalika
csendes tag
Sziasztok!
Nem akarok nagyon belezavarni a Rom telepítésekbe.
annyi lenne a kérdésem mint már írtam az előzőekben hogy másnak nincs gondja a beszélgetés közbeni hang akadozással? Mit lehet ellene esetleg tenni.
EMUI 3.0 van rajta T-mobilos. P7-L10V100R001C00B609 build.
Megvétel után egyből frissítette magát 2.3-ról.Más bajom nem is lenne egyenlőre
Köszi -
Macipalika
csendes tag
válasz
philoxenia #6405 üzenetére
Nem is a játék zavaró, az annyira nem érdekel, de minél többet telefonálok vele annál jobban idegesít hogy állandóan akadozik a hang.
Azt észrevettem hogy lakáson belül van így vagy bárhol csak beltéren legyek.
térerő volt hogy fullos volt és mégis akad. -
Macipalika
csendes tag
Üdv.
2 napja vettem egy P7-t. Nekem azonnal frissített 3.0-ra ugyhogy nem tudom milyen lett volna előtte.
Most az a legnagyobb problémám hogy sokszor akadozik beszélgetés közben, pedig a jel erősség jelző ilyenkor is 2-3-as.
Az előd Samsung volt azzal nem volt ilyen baj a lakásban vagy más fedett helyen.
Próbáltam kikapcsolt adatforgalommal is és a háttérbe se volt indítva semmi.
Van valakinek ilyen tapasztalata a telóval?
Játék közben is meg-meg fagy néha, amivel a Samsung Advance nem laggolt(2 procival).
Kicsit többet vártam a 4 procitól.
Remélem lesz valami firmware javítás rajta hamarosan.Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest