- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edima10
tag
válasz
Macipalika #14400 üzenetére
TWRP-hez nem kell root, nekem sincs, csak unlocked bootloader, amit könnyen lehet csinálni P7-nél. Sok embernél ráadásul gyárilag unlocked (nálam speciel nem volt az, de Cunaja segítségével megoldódott.
A B839 rom az gyári hivatalos rom, emui 3.1 és 5.1.1 android. Nyugodtan vissza lehet vinni vele.
Nekem semmi gondom nem volt sem a B839-el, sem a B852 frissítésével sem.
Mondjuk én most épp a B851C-t használom, de mikor valami miatt vissza akartam rakni a B852-t, nagyon jól jött a twrp-s rendszer backup. 10 perc alatt volt egy személyre szabott oprendszerem az összes programommal és egyéni beállításaimmal, amikkel órákat tölhettem volna el, ha nincs a backup.
TWRPt viszont tényleg érdemes felrakni a telefonra, mert egy backup fájl a teljes rendszerről nagyon megkönnyíti az ember életét, ha valami gáz van a telefonnal -
Cunaja
addikt
válasz
Macipalika #14376 üzenetére
Semmi baja, cserélj romot. Összefoglalóban benne a menete. Rakj fel B839-et simán 3 gombos módszer szerint. B852 -nél nem kell visszatérni B609-re. Az alap rom a B839. Nézd meg, ha minden megy rendesen, semmi baja a telefonodnak. Szervízbe csak gyári rommal lehet és gyári recovery, illetve root nélkül, egy wipe után.
-
zorb
tag
válasz
Macipalika #14361 üzenetére
Üdv. Mintha a B853 is játszotta volna ezt
-
edima10
tag
válasz
Macipalika #14203 üzenetére
A100 mb-os B852 update a B830-ra van.
A 70 mb-os B852 update meg a B839-re megy fel. Nekem is ez van és elég sok idő volt telepítés után, amíg az összes appot átnyálazta (116 volt egyébként). Helyi frissítéssel raktam fel.
A100 mb-os B852 update meg a B830-ra van.
Lehet hogy ezt már tudtad, csak gondoltam hátha segít valamit. -
Macipalika
csendes tag
válasz
Macipalika #14202 üzenetére
Fél óra után kiírta hogy failed.
Tényleg csak 830-ra megy fel? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Macipalika #12834 üzenetére
nem kell rá várnod, épp ez a téma.
ma jött ki a hivatalos B839 rom, elvileg javították a B830 hibáit. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Macipalika #12774 üzenetére
utolsó frissítés OTA volt?
nem ajánlott! 7-800MB, miközben manuálisan felrakva ugyanaz a ROM kb 1.2GB, ez a különbség elég sok hibalehetőséget hordoz magában.
ha csak a telefonálás a gond, rakd csak 2g-re, talán segít.
(ha mobilnetet is használsz, ott a 4g kapcsoló) -
Cunaja
addikt
válasz
Macipalika #12357 üzenetére
Ha odébb tolatom a kijelződet, akkor minden más is elmegy a helyéről. Egyszóval nem megoldható.
Bocsi, hogy unatkozom azt csak direkt írtam, mert ki akartam kapcsolódni a fordításból. Már ilyenek a szemeim. -
GSPLR
senior tag
válasz
Macipalika #8253 üzenetére
Küld be szervizbe ès írd le a hibát PONTOSAN! Ez fontos,mert valszeg egy sima kalib megoldja a gondot ès nem barmolják szèt a telót,95% esèlyt látok rá. Valamint a biztonság kedvèèrt a leadás pillanatában csinálj kèpet a telóról.
-
törölt tag
válasz
Macipalika #8253 üzenetére
Akkor mindenképp szerviz. A general verzió sem old meg minden hibát, tehát ettől még lehet szoftveres is a probléma.
Pl. a fejre állított kijelző ellen sem szokott hatásos lenni se a wipe, se a general. ROOT nélkül meg megoldani sem lehet. Természetesen ez nem P7 -es hiba, más készüléknél volt, de bárhol előfordulhat.
-
törölt tag
válasz
Macipalika #8251 üzenetére
Nekem még rossz térerő mellett sem akadozik, vagy szaggat. Olyan helyen, ahol 4G még a környéken sincs.
Vagy szervizes téma, vagy szolgáltatói probléma.
Az amúgy mindegy, hogy régen mi volt. Most kellene megpróbálni egy másik telefonnal, hogy tapasztalod -e ezt a problémát ugyanezzel a SIM kártyával. Időnként lehetnek vételi problémák, illetve változhat is szolgáltatott frekvencia.
Telekom egyébként lefedettség, "erősség" szempontjából 4G -ben a legjobb. Telenor 2G -ben, Voda meg 3G -ben.
Valami gond lenne, akkor szerintem minden kapcsolati módban gondnak kellene lennie. Bár ezt majd a szolgáltató vagy a szerviz megmondja. Attól függően, hogy mi a hiba.
Szerk.:
Jut eszembe, milyen CUST van fent? -
törölt tag
válasz
Macipalika #8249 üzenetére
SIM mennyi idős? Milyen szolgáltatónál vagy? Van rendes lefedettség?
-
törölt tag
válasz
Macipalika #8189 üzenetére
Gyári app -ból csinálj. SD -re. Az a legjobb. Ahhoz meg hozzá sem nyúl a törlés során.
-
törölt tag
válasz
Macipalika #8186 üzenetére
Igen, de előtte csinálj mentést.
-
Red B
tag
válasz
Macipalika #6657 üzenetére
Olyan nincs külön,hogy csak 4g,de ha ahol laksz nincs elég erős térerő azon,akkor hagyd csak 3g,mert jobban jársz.
-
Red B
tag
válasz
Macipalika #6587 üzenetére
Örülök,hogy segített :-)
-
Cunaja
addikt
válasz
Macipalika #6512 üzenetére
Ha szervizbe viszed 3 hétig nincs telefonod, és ugyanazt rakják rá amit te tudnál itt, vagyis a hivatalos romot. Az oldalon fent van a menete. Ja és nálad a telefon a 3 hét alatt is.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Nalam is ugyan ez volt a gond anno. Volt szervizbe is de semmi valtozas. Ez akkor fordult elo nalam ha átváltott 2g hálózatra. Na mst ugy orvosoltam hogy folyamatos 3g adtam meg neki es igy mar tokeletes a hang es az aksi is jobban bírja legalábbis nálam
-
törölt tag
válasz
Ez egy sima frissítés, csak nagyobb méretű fájlt telepítesz. Nem mókolás, vagy ROM -olás. Ugyanazt, amit OTA -n kaptál, csak több fájlt cserél le. Hivatalos, saját weboldalról letölthető frissítő FW.
-
törölt tag
válasz
Macipalika #6506 üzenetére
Esetleg ha elolvasnád a választ, akkor segítene. 2x is megtettem.
-
törölt tag
válasz
Macipalika #6488 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Macipalika #6399 üzenetére
A játék kérdése érdekes, mert ugye itt FHD felbontáson fut, az eredeti Advance meg ha jól rémlik 800x 480...
-
törölt tag
válasz
Macipalika #6399 üzenetére
Ezért jó elolvasni a hozzászólásokat, meg az összefoglalót.
Utóbbiban megtalálod a teljes verziós FW letöltőjét.
- Biztonsági mentés saját app -ból.
- Wipe recovery -ből.
- B609 FW -ből dload mappa a benne lévő fájlal az SD -re.
- Telefon elindítás 3 gombossal, így automatikusan frissít.
- Elindul a telefon, Biztonsági mentés visszaállítás.
- 1 újraindítás még jól jön utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest