- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
KKrisz751 #20328 üzenetére
Nem lehet, hogy valami hw probléma? Igaz az enyém már csak a kocsiban gps-ként szolgál, de mai napig tökéletesen működik. A B852 megjelenése óta ez a rom van rajta, vendor mappával, de soha nem tapasztaltam hívásproblémát. Be is van lakva, hogy szükség esetén tartalék telefonként funkcionáljon. Imádtam ezt a telefont, minőségi kivitel most is, de azt gondolom, ahogy ez lenni szokott, felette is eljárt az idő. Nem rég két telefonom között ismét használtam, és fáj ilyet mondani rá, de felüdülés volt ismét gps-t csinálni belőle. Abban viszont brutálisan jó.
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Két év használat után jó áron el tudtam adni a P7-et, és egy másik telefonra nyergeltem át.
További jó fórumozást,és sok romot kívánok nektek! :-)
És köszönöm a sok segítséget, amit itt kaptam.Sziasztok!
-
tsabeekaa
aktív tag
Hogy ez járható út e.... Ezt válaszolták.
Dear User,
Huawei Customer Service is pleased to be at your service, sorry for bringing you the trouble, if you want to unlock your phone, you should meet the condition as follows:
1.Please register your Huawei ID in our official website http://huawei.com/en/ on your PC.
2.Log in your Huawei ID on your phone for 14 consecutive days.
3.Each Huawei ID should not apply for the unlock code more than twice within half years.
If you meet the information, please go to http://emui.huawei.com/en/ and click the 'download' button to login your Huawei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code. Please contact us by mail or local service hotline as follows if error message appears.
TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline
Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email
Please submit your mobile model, S/N, IMEI/MEID and error message in your e-mail. We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and part of functions may not be able to work normally. In addition, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. What's more, for the lacking of fully tested, the third party software will not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think it twice.
If you have any other problem, please send your feedback to us. We will be at your service to help you solve your problems.
Once again thank you for contacting Huawei device.
Best Regards.
Huawei Device Customer Care Team (3207) -
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. A telefonomon kijelzőcsere volt repedés miatt. Miután visszakaptam a telefont, zárt lett a bootloader, így nem megy a root. Mit lehet tenni? B852 van rajta, és az is volt.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
coyote55 #13837 üzenetére
Nyilván senki nem azért írja be, hogy sikerült, mert bőszíteni akar bárkit is. Hovatovább szerintem, elég torz eredményt hozna, ha 1-2 ember megírná a sikerét, és 1-2 a "kudarcát". De gondolom, Cunaja sem örülne, ha pár felhasználón kívül senki nem osztaná meg a romjáról a tapasztalatait.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #13799 üzenetére
Kipucolom a gyári romot mindig. :-) Mellesleg nem vagyok hardcore felhasználó, nem játszom a telefonnal, soha nem néztem tesztprogrammal a pontszámokat. Az én felhasználásommal a 2gb memória több mint sok. Kommunikációra, netezésre, néha navigálásra használom, na és persze fényképezés, ha más eszköz nincs nálam erre a célra. Ezt meg bőven tudja a gyári rom.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #13795 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, de én a gyári romokat szeretem.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
#97543424 #13669 üzenetére
Hát nem tudom.....Kissé a beégés határa körül jár a fény a képen, és mintha egy fátyol lenne ráhúzva. A jobb képek elérése érdekében, manuális beállításokat használj, egy komolyabb programmal. Még mindig egyszerűbb, mint romot újrahúzni, vagy a build-et szerkesztgetni, rootolni. És pont.
Egy fotós barátom mondta, ne a gép fényképezzen, hanem te.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
#97543424 #13662 üzenetére
Én nem tudom milyen az S4, de ezek a képek magasan kielégítik egy telefonnal szemben állított fotó igényeimet. Több mint vállalhatóak. Szerintem, ha ezek neked nem jók, akkor manuális beállításokkal fényképezzél, ha értesz hozzá. Hovatovább, ha ezek annyira nem jó képek, akkor még nem láttál mobillal készült nem jó képet. Illetve javasolnám alternatív fotoprogram használatát. Nekem egy noname kinai telefonnál, ha nem is csodát, de értékelhető minőségjavulást eredményeztek. Lehet itt pont nem, de a puding próbája....
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #9891 üzenetére
Maradok a hagyományos könyveknél, a lapozásnál.....
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Merseyside #5572 üzenetére
Ne add fel, én is így jártam. Se ezzel, se azzal. A megoldás az lett, hogy felment a supersu zip, utána a rootgenius, ami nem megy végig, de felteszi a kinget. Újraindít, és a supersu dolgozni fog. Nekem így ment.
De csak saját felelősségedre....
Ja és 2.3 alatt.
-
tsabeekaa
aktív tag
Köszönöm a segítséget! Megoldódott a kálváriám! :-)
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok! Akkor lehet nálam az a baj, hogy volt root, és costum recovery is. Ezeket hogy lehet megszüntetni?
-
-
tsabeekaa
aktív tag
Ebből szervíz lesz...Nem fut végig...
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
KKrisz751 #5158 üzenetére
Semmivel nem tudtam visszatérni a 2.3-ra. Nagyon nyögve ment vissza a 609 is, Legalább már nem tégla. :-) Ez sem szerettette meg velem a 609-et. Ha lesz rá mód, váltok vissza a 133-ra. Szubjektív ugyan, de grafikailag, kinézetileg nekem kiforrottabb, kellemesebb látványú rendszer.
-
tsabeekaa
aktív tag
Semmi változás. A 133 nem megy fel, de a b609 sem indul...Lehet tégla lett?
-
tsabeekaa
aktív tag
Hogyan kell visszaállni 133-ra? Megáll a "telepítés" Verifyng update package...műveletnél.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
#86973952 #5103 üzenetére
Ez a kép magában nagyobb így mint a telefon. Ha képernyőméretre kicsinyíted, akkor már érthetőbb. De a nagyobb feliratok alatt lévő kisebb feliratok nagyon aprók lesznek...De mindegy is...a 133 már hasít vissza. Igaz Szubjektív, de az nekem szebb, kidolgozottabb felület.
-
tsabeekaa
aktív tag
Felraktam az EMUI3-at. Sok helyen olyan apró feliratok lettek, hogy az már zavaró. Nagyítottam is....
Szerintem megy vissza a 2.3. Illetve a 133. -
tsabeekaa
aktív tag
válasz
pixelmester. #4119 üzenetére
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban lévő SuperSu.zip-et és HuaweiBackup.rar-t nem lehet letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Háztartási gépek
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged