-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatomas673
tag
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
megköszönném, ha valaki tudna segíteni az alábbi beállításban, bár lehet, hogy ez sima androidos téma.
A Galéria alkalmazás megosztás menüpontja nekem most automatikusan MMS-t akar használni: bejön a választható alkalmazások listája majd azonnal ugrik az MMS-re.
Le lehet erről beszélni?
Előre is köszönöm, ha tudja valaki a választ.
Zsolt
-
Cunaja
addikt
válasz laci laci #12194 üzenetére
Na az nem biztos, hogy sikerülni fog. Nyomj rá az apk-ra, de gondolom, akkor nem sikerül majd. Ezt sajnos kikapcsolt állapotban kellene, vagyis recovery alól adb-vel. Milyen rendszered is van? B ?
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #12191 üzenetére
A nandroid Backup Custom recovery legjobb lehetősége. Úgy menti a telefonod, ahogyan most használod. Mindent ment róla.
A Google Play-ról meg a bal oldalon felül rámész a 3 vonalra, majd saját alkalmazások.Kiválasztod az összest és az appon X-et nyomsz. Így a Google fiókod nem tudja menteni azt.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
válasz Cunaja #12190 üzenetére
Még nem kiabálom el, mert még élő vásárlás nem történt amióta letöröltem a handcentet. A lolli a face videos dolgon kivül mennyire jobb másabb mint a 609? maga a fb app az rendesen müködik csak a videokat nem játsza le? még wifin sem? nem mindtha olyan sokat néznék csak, hogy tudjam, hogy mi a korlátai.
A nandroid backup az mire jó? eddig soha nem csináltam mentés semmiről ,csak a névjegyzéket szinkronizálom az meg a gmail tárolja a egyéni képek videok zenék SD kártyán vannak , az elvileg nem zavar be ha uj romom van.
Ami egy kicsit zavar, hogy a play automatikusan elkezdi letöltögetni az összes eddig letöltött appot, mire a beállitásokba odáig elérek egy uj romnál, hogy az appokat telepitsek addigra már vagy 3-4-et leszedett olyant amit már nem használok,de jó ha fnnt van goggle tárhelyen ha egyszer szügség lenne rá akkor ne kelljen keresni. -
Cunaja
addikt
válasz repvez #12189 üzenetére
Foglaljuk össze! Szóval akkor elvileg minden oké! Az Otp meg igen furcsa szerzet. A hadcent sms zavart be ezek szerint. Oké most akkor mehetne egy nandroid backup és a Lolli ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Newlachka #12188 üzenetére
Letöröltem a hadcent sms-t és a gyárit hagytam, most megjött az OTP-s bejelentkező számsor, viszont az otp oldalán a mai napra nem jelez pénzmozgást , pedig 15k-t költöttem mai nap2 részletbe, tehát akkor vagy azért nem kapok sms-t a pénzmozgásról mert késöbbi a pénz feldolgozása az otp-nél vagy a handcent sms variált valamit amit eddig nem , mert több mint egy éve fennt volt a telefonon alap beállitással ahogy most is , nem szoktam beleturkálni az appokba, csak ha nagyon muszáj.
A telefonos alkalmazást azért nem tudtam eddig használni, mert nem tudtam az oldalon regisztrálni és az az előfeltétele a mobilon használatnak.
-
válasz Newlachka #12183 üzenetére
az a gond vele, hogy az OTP netbank visszaigazolo számsor sem jön meg igy sms-be és nem tudok bejelentkezni, és nem utalni nem tudok, sem a számlámon található összeget nem tudom megnézni vagy a csoportos beszedéseket modositani.
MEg azért jó ha az ember egyből tudja, hogy menyni a felhasználható maradék, van róla bizonyiték, hogy mikor mennyit vontak le a szolgáltatók stb.. -
Cunaja
addikt
Akinek van Fb, B830 és hajlandó wipe-t nyomni , majd root és titanium backup telepítésére is hajlandó az jelentkezzen. Sikerült a Cust-ból felraknom a fb-t. Lehet ez az akadás oka.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #12182 üzenetére
Senkinek nem szabad elhinni, hogy minden rendben. Én a pénztárcámból kiveszem a kártyát és már akkor jön az sms. Szóval bank vagy a szolgáltató T mob, nem mond igazat. A hiba nem a romban van, a te készüléked, vagy számlacsomag beállításoknál. A páromnál is ez volt, mindenki tagadott! A telefonhoz nem lett nyúlva, sim-kártya csere nem volt. Jön mindenről. Kb 5x voltunk a bankban.
[ Szerkesztve ]
-
ugylátszik elkiabáltam, mert ma is fizettem két helyen pay passal a kártyámmal és nem jött meg az sms a pénzlevonásról a telóra, pedig máskor még vissza sem kapom az eladótol a kártyát már csippan, hogy levontásk a lóvét.
Most már tényleg nem tudom, hogy mi okozhatja ha minden ho jó a beállitás és a romot is visszaállitottam gyárira. B133assal nem volt ilyen gond csak a b609es felrakása ota van ez. -
Cunaja
addikt
válasz Newlachka #12180 üzenetére
Nem muszáj off-ba raknod, mert a telóhoz tartozik a kérdésed.
már csak a messengert kéne javítani, hogy a videó ne csak 9 másodpercig menjen el képpel meg hanggal és utána csak a folyamatjelző csík haladjon.
-
Cunaja
addikt
válasz Pumuklee01 #12175 üzenetére
Most, akkor végül mi van? Azért kérdezem, mert most szándékozom a Facebook miatt megpiszkálni kicsit a romot. A hócipőm tele az ígérgetésekkel. Akkor sem lesz jó. Most 2 romot gyúrok össze, egy kis türelmet kérek. Legkésőbb hétfőn kész lesz. Zorb barátunk lesz majd a tesztelő. A romba kell neki majd piszkálnia.
November vége! Majd December közepe Január eleje! Ennyit erről. A fél világ az Andriod 5.1.1-t használja. Mondjuk hibásan.A rom buherával úgy haladok, hogy most indult újra magától. A teszt privátban folyik tovább. Eredményes tesztnél majd megosztom a megoldást.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Pumuklee01 #12175 üzenetére
valaki közölhetné velük, hogy az OTA frissítés Nem Ajánlott a P7-nél SEM.
nyilván ezt ajánlja a cég képviselője, de igazán felhívhatná arra a figyelmet, hogy manuális telepítéssel jobb/stabilabb verziót kapunk.
minden OTA frissítés 4-500mb-al kisebb, ez azért elég beszédes.
(az egyetlen ajánlott OTA frissítés a BETA romok esetében van/lehet)#?*@&!
-
Beni97
őstag
Sziasztok. Új telefont szeretnék venni, és a P7 lett most a kiszemelt. Az lenne a kérdésem hogy mennyire állja meg a helyét? Több tesztet is néztem de, abból nem sokat sikerült kiderítenem. És ugye mivel nem lehet kiszedni az aksit, és a gombok rajta szoftveresek akkor mi a teendő ha lefagy a készülék és hosszabb idő után se csinálja amit kéne?
-
Cunaja
addikt
Megint egy kísérlet!
Menj a Beállítások - Fejlesztői lehetőségek és a NuPlayert kapcsold ki. Ha kész nézd a videót, hogy jó-e?Gyorsabb mint az AwesomePlayer, de lehet ez zavar be. Most ez jutott eszembe. Egyszer csak megoldjuk.
-
Cunaja
addikt
EU -s készülékek régiós garanciája:
A Huawei Device Hungary tájékoztatása szerint külföldi, de EU -s termékek garanciáztatása csak abban az országban lehetséges, ahol forgalomba került.
Ezért nagyon fontos, hogy kisebb GSM boltok által árult készülék melyik országban lett forgalomba helyezve, vásárolva. Mivel hiába írja rá a 2 év gyártói garanciát, meg hogy ezt ők intézik, ha az nem Magyarországra szól.Ezt mindenképpen figyelembe kell venni.
-
Cunaja
addikt
válasz laci laci #12140 üzenetére
Bocsi, hogy nem válaszoltam, rengeteg dolgot csinálok közben. PC és telefon halálokat javítok.
Igen a mozgásvezérlés résznél van, de óvatosan kell használni. Azért írom ezt, mert ha véletlenül olyan hívásod érkezik amit nem akarsz fogadni, véletlenül fogadtatod.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
M3xx
tag
válasz Newlachka #12145 üzenetére
300-al kell most inkább számolni, 52-re jön ki, a vám+áfa pedig goodluck, de csak vacsi új, viszont laikusként arra gondoltam ugyanaz a szoftver van a bontatlan dobozban, mint egy itthon vásárolható P7-ben, de beleásva magam már nem annyira csábító a dolog.
Vevő vagyok patika állapotúra fehér színben független vagy telekom, zaklathattok 50 környékén... -
Newlachka
őstag
itt már találsz 50 körül használt jó állapotút. szerintem nézz körbe.175 dodó kb 250-es dollár árfolyammal is számolva 43k szval nem sok a különbség./vagy jofogas..../
@zeon.hu: olyanba segítsetek már nekem,hogy a rázásra váltó háttérképeket akarok beállítani,de nem találom a a gyári képek mappáját ahova bele tudnám tenni a saját képeim,hogy azokat váltogassa.saját mappát meg csak időzített lehetőségnél tudok kiválasztani.[ Szerkesztve ]
-
M3xx
tag
Ami kimaradt és fontos:
Menyasszonyomnak lesz a teló, nekem magyar (telekom) P7-L10 van, 4.4.2-vel és EMUI 3.0-val. Ez lenne a cél, nem tudom a szoftverfrissítés működne-e itthon, illetve google play-t befolyásolja-e.
Halvány kérdés pedig, hogy ezek teljes értékűen használhatóak magyar hálózaton, LTE is működik? -
M3xx
tag
Sziasztok!
P7-et szeretnék rendelni kínából, ha minden igaz a legelterjedtebb a P7-L00 változat. Elvileg ez a china version gyárilag nem tartalmaz magyar nyelvet, az eladó ígérete szerint rak rá vmi custom ROM-ot, ami tartalmaz magyar nyelvet. Van erről valakinek valamilyen gyakorlati tapasztalata? Gyári Huawei ROM ez is, vagy valami barkácsolt dolog? Garancia gondolom itthon nem él rá? Alin találtam amúgy 175$-ért, valakinek valami más alternatív beszerzési forrás? Válaszokat köszi előre is. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Igaz már kérdeztem itt is és privátban is,de nem kaptam reagálást.Szeretném megkérdezni,hogy a romban hol találom azt a fájlt,ami ha bejövő hívásom jön és a fülemhez veszem,akkor aktív lesz a beszélgetés?Szeretném berakni a munkás telomba is.Előre is köszönöm a segítséget és a választ is.
Válasz zeon.hu,de a romon belül,mint rendszer..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Cunaja
addikt
Szia! Mivel neked tuningoltuk a telót, próbáld már ki légyszi. [Ezt rakd fel]
Az ererdetit töröld, reboot és telepítés.
Mielőtt eltávolítod, a gyorsítótárat töröld légyszi.
Nézd meg a messengert. Köszi[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz Pumuklee01 #12126 üzenetére
Jelentem, Nálam semmi gond. Az összefoglalóban viszont van egy ilyen "Sajnos vendor mappa nincs a csomagban, vagyis Vodafonosok óvatósan."
Senki nem tudja, hogy ez mit okozhat. A másik kérdésem az, hogy milyen romra raktad fel a B830-at. Vodásoknak ajánlott a B609+vendor - B621-B623-B830 és mindegyiket a beállítások - frissítő- helyi frissítésből indítani.
Így a vendor tartalma nem veszik el.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Pumuklee01 #12128 üzenetére
igen, egy másik próba is jó lenne, hogy megerősítse a hibát.
a P7 kikapcsolt állapotban is tud ébreszteni (1 perccel az ébresztés előtt bebootol), de csak a gyári ébresztővel, ezt is tesztelje már valaki 830-on!#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Pumuklee01 #12126 üzenetére
gyári ébresztővel volt gond?
külső alkalmazással próbáltad esetleg?
kikapcsolt állapotban nem ment vagy bekapcsolva?#?*@&!
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz Cunaja #12125 üzenetére
Telepítés előtt is nyomtam, és mivel szarakodott az ébresztő, így utánna is 2x, nem segített az ébresztőn, így számomra használhatatlan, a face vidi nélkül még elvagyok, de ébresztő kell, mert erre kelek, ha megbízhatatlan, akkor nem jó. amint ébresztett volna " óra alkalmazás nem válaszol, várakozik/bezár..mindegyiknél bezáródott kb 2 perc alatt, vagy volt hogy csak a telefon újraindítása után.
Visszatettem a b609-et a b800 as köztes rommal ahogy a leírásban van és boldogság, minden megy ha jön majd végleges verzió, vagy újabb a betaból, azért még meglesem, mert tetszeni sok minden tetszett a 830-ban, de az ébresztőt nem tudom nélkülözni, és kísérletezni sem szeretnék vele, mert ha elalszom melóból, seggbe rúgnak
Más: most jött vissza a vodából szervízből, nem igaz hogy csak gyári fw vel garis, pont nem érdekelte őket mi van rajta(123 al vettem meg, 609-el adtam le szervizbe), zene akadt és torzított 3-4 óra lejátszás után, bluetoothon akadozott, valamint a billentyű néha nagyon belassult(40-90sec válaszidő billentyűlenyomásonként). kicserélték a komplett házat, lcd-t, hangszórót, akksit, usb csatit, b609-et tettek rá. Igaz 3 hétig várni kellett, de megérte, kaptam egy "original" p7 et. Ez csak infó a vodásoknak, hogy nem kell félni hogy más fw van rajta.
-
Cunaja
addikt
válasz Pumuklee01 #12121 üzenetére
Tessék nyomni egy Wipe-t. A Facebook videón kívül minden jó lesz.
-
treck1985
tag
Nekem a B830 (5.1.1.) van fent már jó pár napja (előtte meg a B815 volt, kb 2 hétig) Eddig egyedül a facebook videó lejátszással van gondom, minden más jobb, mint a B609-en!!! Szóval annyira nem nagy itt a baj szerintem!
-
Tompie
őstag
Nem értem, hogy egy gyári ROM, hogy lehet ennyire f*s, egy bughalmaz erre nem mondhatják azt, hogy mert "mókolt" és arra nem vállalnak felelősséget. vicc
Maradok én is 4.4.2-n -
Jadro
veterán
Egyre jobban meggyőztök, hogy jó nekem a 4.4.2. Ha nem jön a 6, akkor maradok ezen az idők végezetéig.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Pumuklee01
csendes tag
Észrevétel a 830 al kapcsolatban, eddig nem láttam, ébresztés se működik, amikor ébresztenie kéne elkezd villogni a zöld led, de nem szól, nem ébreszt, megfagy az óra alkalmazás.
-
Cunaja
addikt
Már kijött a B851 csak egyenlőre a L10-re nem. Vagyis nem a mi telefonunkra.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Na hát kíváncsi leszek mit válaszolnak.
Tisztelt Huawei!
A Huawei Ascend P7-fél milliméterben sok új funkció fórum egyik Topikgazdája vagyok!Két kérdésem lenne!
1. Szoftver hibával kihez fordulhatok? Nem a készülékem a rossz, a mellékelt oldalon http://consumer.huawei.com/es/support/downloads/detail/index.htm?id=54543
kiadott szoftverrel van gond.
A Facebbok alkalmazás és a messenger alkalmazás alatt a videó megtekintés nem működik rendesen. A telefont fagyasztja vagy ezt csinálja, idézem " a messengert kéne javítani, hogy a videó ne csak 9 másodpercig menjen el képpel meg hanggal, és utána csak a folyamatjelző csík haladjon"Ez fejlesztői hiba, ezért kérdeztem kihez fordulhatok?
2. A Huawei Ascend P7 készülékre lesz Android 6.0?
Ezt írják és igaz is. " Míg a Lollipop esetén nem lehetett elmenni a bugok és hiányosságok mellett, a Marshmallow szépen jóvá tette az előd hibáit, érezhető, hogy egy kiforrottabb és jobban optimalizált rendszerrel van dolga az embernek, mely mellett az előző verzió kicsit talán egy bétára emlékeztet."A Telefon lassabb és elég rendesen vannak hibák a szoftverben.
Ezt a fejlesztőknek jelezni kellene.Várom válaszukat!
Kínába is megy a levél, ha megtalálom a megfelelő helyet.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ufonauta #12114 üzenetére
jelen állás szerint a lolli egy hulladék.
nem a huawei-féle, hanem általában. sokkal több negatívumot hozott, mint javulást.
egy alapvetően hibás főverziót pedig nehéz optimalizálni ezerféle készülékre.persze ezt minden gyártónak külön-külön kell belátnia és utána eldönti, megéri-e neki a korábbi készülékekre kiadni az új verziót.
és mivel manapság nem hosszútávra gyártanak telefont (meg mást sem), így tényleg kicsi az esély.
szóval szerintem is ... eh...#?*@&!
-
ufonauta
aktív tag
válasz zeon.hu #12112 üzenetére
Eh... anno a Sonynak még petíciót is nyújtottak be az Xperiák frissítése miatt (én is aláírtam). A fülük botját nem mozdították. Az ilyen fórumokra a felhasználók fél százaléka ha ír, a többi rá se bagózik a frissítésre. Az átlag júzer örül, ha műxik a készüléke, nemhogy még frissítsen is. Főleg, ha főverziókról van szó. Mert ugye a tiszta telepítést az átlag júzer nem vállalja be, hanem az adatai megtartásával elegánsan ráfrissít. És mindjárt a gyártót szídja, hogy xarabb a telefonja, mint frissítés előtt. Szóval egyik gyártó sem erőlteti szívesen a frissítést. Hacsak az előző verzió nem egy hulladék.
-
Cunaja
addikt
Akinek B830 és Facebook is van, az törölje az android system webview alkalmazást és [ezt tegye fel] Az automatikus frissítést tiltani kell.
Utána próbálja ki a videót.
-
Cunaja
addikt
zorb
Ha vagy jelentkezz nálam. sikerült kiszednem valamit a MATE romjából. Kíváncsi vagyok.
-
Cunaja
addikt
Míg a Lollipop esetén nem lehetett elmenni a bugok és hiányosságok mellett, a Marshmallow szépen jóvá tette az előd hibáit, érezhető, hogy egy kiforrottabb és jobban optimalizált rendszerrel van dolga az embernek, mely mellett az előző verzió kicsit talán egy bétára emlékeztet.
Marshmallow, ezt szeretnénk mi is Huawei !!!!!!
-
Cunaja
addikt
válasz Newlachka #12101 üzenetére
Az idegesít, hogy nekem nincs Facebook, így tehetetlen vagyok. Ja nem is lesz. Ezért kell valaki. Zorb csinálja. Azért nevetséges, hogy itt kell kínlódni, hogy jó legyen.
-
Newlachka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest