- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
B853 Lolilop 5.1.1 Ez miben különbözik a B852-től?Köszi.
-
pusihusi
addikt
válasz
ricsi8800gt #14402 üzenetére
Fent van! Más: Ezen a telefonon meg lehet-e oldani hasonlót mint az Lg-nél van dupla kopp v. hasonló, képernyőfeloldáshoz? Nem olyan választ kérek hogy akkor miért nem LG-ét v. One-et vettél. Vagy igen v. nem. Ha igen akkor hogyan!
( Te melyik leírás alapján, mert van egy pár)- csak kíváncsiságból, mert mindenki felrakta, de senki nem jelölte be. Én ez alapján!4. Root és teljes hozzáférés a rendszerhez.
Root EMUI 3.1
Letöltés után kicsomagolni és a csomagból a TWRP-2.8.7.0.img
a C:\adb mappába másolni,
A telefon beállítások - telefonról itt a build számot nyomkodod, amíg fejlesztő nem leszel. Ezután a fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés legyen bekapcsolva.
adb devices ( A telefonon engedélyezni kell a számítógép RSA ujjlenyomatát, ha még nem volt.)
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
adb reboot bootloader ( belép bootloader módba ) egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
fastboot flash recovery TWRP-2.8.7.0.img ( Ha végzet, pár másodperc, finished )
fastboot reboot ( újraindul )
exit -
pusihusi
addikt
Mindenkinek köszönöm, felraktam a Windows 8.1- et, s lőn TWRP+Root. A Windows mappát eddig is tudtam hol van, csak kissé össze voltam zavarodva a sok jó tanácstól! PL." (#14338) coyote55 válasza pusihusi (#14337) üzenetére" Részemről lezárva ennyi. Ja még usb kábelt cseréltem
-
pusihusi
addikt
válasz
Cunaja #14392 üzenetére
Az év kérdésére csak egy legény reagált, de nem érdemben! Még mindig nem sikerült Win 10-röl felrakni a TWRP-ét. De több leîrásban is a Win7-8-at îrják nem a Win 10-et! Gondolom azok be lettek másolva az 1 hozzászólásba! Mert ha igazán csak úgy kellene, akkor nem linkelsz+ alkalmazásokat,hogy még azokat rakjam a Win.ill. az adb-ben! Részemről ennnyi, ne m gunyolódni kell hanem segíteni! Azért fórum!
-
pusihusi
addikt
Jó reggel! Egy kis segítséget kérek a rootoláshoz s a TWRP felrakásához. Windows 10 van a pc-men, a telefonon 5.1.1 van. Csak kérem ne azt írjátok hogy az 1. számú hozzászólás, mert azokat végig olvastam. Megpróbáltam amit többen javasoltak, s magamtól is próbálkoztam, de nem ment
Konkrétan hogy ezt töltsd le rakd be ide, ill. csomagold ki stb. Köszönöm előre az építő jellegű segítséget!
-
pusihusi
addikt
válasz
Cunaja #14359 üzenetére
Na szóval az adb mappába TWRP berakva -adb draiver kicsomagolva, abból mit hová rakjak?-windows mappába zip is. Azt kicsomagolod és bemásolod a windows mappába,-Melyik Windows mappába? Na mindegy nem értem az egészet, ha segíteni akarsz akkor írd le légyszíves érthetően, pontról pontra, hogy mit hová rakjak, az kevés hogy ide oda
windows 10-em van, és 5.1.1 droid! Köszi előre , jó éjt!
-
pusihusi
addikt
Itt hagyott mindenki?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok így csináltam, végig megy de baszik lenni TWRP
OK. Most bemásolod a TWRP-2.8.7.0.img-t a Tools mappába.
Az ott lévő "openrecovery-twrp.img"-t átnevezed akármire (akármi.img) és a TWRP-2.8.7.0.-img-t átnevezed "openrecovery-twrp.img"-re (gyengébbek kedvéért: idézőjel nélkül!) és futtatod a recovery.bat fájlt.
A listából a TWRP recoveryt kell választani.
Ha végzett, a telefon újraindul. (Ha nem, újraindítod). Kikapcsolod a telefont, majd a 2 gombos módszerrel újraindítod (hangerő + és power gomb együtt nyomva tartva), amíg a TWRP recovery be nem jelentkezik.
A csúszkát elhúzod, semmi mást nem csinálsz, hiszen ez az első indítása a recoverynek.
Reboot.
Reboot után az összefoglalóból letöltöd és az SD kártya gyökerébe másolod a "BETA-SuperSU-v2.52.zip" fájlt kicsomagolás nélkül!
Újraindítod a telefont a 2 gombos módszerrel, és a recovery "Install" menüpontjába lépsz. Megkeresed az előbb felmásolt fájlt (a pathra figyelj!) és telepítsd fel. Ha végeztél, reboot system.
A telefon rootolva van, és egy nagyon jól használható recoveryd is van.???? Írja már le valaki hogyan kell!???
-
pusihusi
addikt
a C:\adb mappába másolni,-Ez a mappa hol van?
Gyári 5.1 rootolása-valahogy nem tiszta. Köszi!
-
pusihusi
addikt
válasz
fatomas673 #14278 üzenetére
Nem azt akartam csak a leírás az jó??
-
pusihusi
addikt
válasz
Cunaja #14276 üzenetére
Elolvastam már 2xer , nem érdemes otan, csak manuálisan, recoverybe rakni a telefont, előtte mentést data yes-előtte a letöltött romot az sd gyökerébe, usb hibak. be-utána frissítés. Valamit kihagytam?,
A letöltöltés és kicsomagolás után, a dload mappát másoljuk a külső SD-kártya gyökér mappájába.
Így kell kinéznie dload\UPDATE.APP
[Hivatalos B853]
Belépünk a recoverybe és nyomunk egy Wipe-t, az esetleges adat szemét miatt.
Wipe folyamata:
1. Kikapcsolod a telefont.
2. Elindítod 2 gombossal (hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő) a recovery -t.
3. wipe data/factory reset. A pirossal jelölt rész!
4. Yes -szel kezdődő sort válaszd ki, majd várd meg amíg befejezi.
Indítsuk újra, ( Reboot system now ) Ha elindult ne állítsunk be semmit kapcsoljuk ki. ( Ez hosszabb folyamat ne izguljunk )
Wipe cache partition saját felelősségre, boot loop lehet a vége!!!!! ( Telefon nem indul! )
3 gombos módszerrel elindítod a telefont (volume +, volume -, power gomb, egyszerre nyomva, amíg elő nem jön a frissítő menü - nem a recovery menü). Innentől automatikusan elindul a frissítés. Installál, újraindítja a telefont, frissít és kész is van. Kb 10-15 perc.
Ha sikerrel jártunk B853 Android 5.1.1 EMUI 3.1 rendszerünk van. Valahogy Így? -
pusihusi
addikt
válasz
fatomas673 #14269 üzenetére
És ezt otan keresztül lehet frissíteni. Nincs még nálam a telefon a 4.4 van rajta , érdemes frissíteni? " Ezen android 4.4 illetve EMUI 3.0" Ezt írta a tulaj. Akkor csak annyit szeretnék kérdezni hogy otán, v. az 1-esben leírtak szerint. S ez minden szolgáltatós ill. független telefonra jó?
CunajaManuálisan v.ota?
-
pusihusi
addikt
válasz
fatomas673 #14267 üzenetére
14266 csak ennyit
HUAWEI_P7-L10_Firmware_Andriod 5.1.1_EMUI 3.1_C900B830 Akkor ez az?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok telekomos P 7-re milyen gyári rom van. Meg melyik a telekomos telefon szám szerint? Mert olvastam hogy van vagy-sok!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged