- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike1995
csendes tag
Valakinek volt B853-al olyan problémája, hogy a telepítő 100% Install Aborted-et írt ki? A rom feltelepül, elindul, de hiányos. Nincs frissítő (Huawei-es), nincs téma app, és némelyik EMUI design elem nem jelenik meg. Most B852-m van fent, vissza tudtam rakni. Úgy csináltam a telepítést, ahogy az összefoglalóban le van írva.
-
Cunaja
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
Valaki kerítsen nekem egy gyári huawei töltőt, nálunk sehol nincs.
Kb egy tucat eszközhöz van most 2+1 (powerbank). -
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #13978 üzenetére
A Kangvipet csak én raktam fel, mert bonyolult a felrakása! Sajnos nincs 4G-m, de 3G-n simán minden irányba kommunikál. Viszont a Kangvip V2, baromi lassú az auorához képest.
Raktam fel másokat is, de mindegyiknél volt valami gond. Extrák hiányoznak meg ilyenek. A B851-.et totálisan kipucoltam, meg optimalizáltam is. A leggyorsabb szoftver jelenleg.Az új rom, meg teljesen módosított lesz. Cunaja V2
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #13972 üzenetére
Nem a systemui-ban van a navi sáv eltüntetés. Ott csak az ikonja van amire máshonnan hivatkozik. Az másban van, ami vezérli a material romot.
Mivel a material romot nem szedtem szét, ezért pontosan nem tudom, hogy hva kell beszúrni. Valószínű android studió-ban kell a fő apk-t átírni. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #13958 üzenetére
Nálam 5.+ óta vannak gondok (P7, Samu Note 4, LG G Pad II 10.1 4G). Érdekes az, hogy van 2 készülék itthon, amin Kitkat fut és tökéletesen működik. Érdekes az is, hogy az ingyenes verzió egészen addig a legjobb, amíg tart a licensz.
Viszont a gyárit én nagyon szeretem.
Ezen nekem a csúcs még mindig a Material ROM, a maga egyszerűségével. Majd ha lesz több időm, akkor ráfekszem újra és megpróbálok rájönni hogy sikerült anno véletlenül megoldanom a nai sáv eltűntetését.
Mivel ott ki van csontozva a system UI, így nem megy egy-két lépésben, de biztos megoldható.
-
Cunaja
addikt
B853 Telepítése bekerült az összefoglalóba!!!
-
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #13967 üzenetére
Ügyes vagy!
B853 Feltételei!
P7-L10V100R001C00BXXX
P7-L10C900BXXXEzek szerint, ha mindenki megnézi az aktuális romját és a B - betű előtt azonos, akkor mehet fel a
[Huawei Ascend P7 (Sophia-L10) Firmware P7-L10C900B853] -
treck1985
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
-
Tompie
őstag
Hali!
Akkor B852-re simán mehet fel WIPE-al a B853?!
Mert akkor ma délelőtt lehet gyorsan feldobom -
Cunaja
addikt
Estére kérnék mindenkit, hogy a telefonra vigyázzon!!!
Előre is mindenkinek !
Boldog Új Évet Kívánok 2016-ra.
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #13914 üzenetére
Dolphint használok már elég régóta minden eszközön. Jól tördel, nem pontos érintéseknél nagyít, gyors és nem lassul.
(#13906) zeon.hu:
Én gyárit még mindig a legjobbnak tartom, pedig meg van a fizetős Swype. Utóbbival több készüléken is vannak gondok nálam. Bár nem olyan gyatra, mint a Swiftkey. Egyes programok saját felületén, chat -en előfordul, hogy belassul, illetve lecsúszik a billentyűzet. Gyárival sosem volt ilyen gondom. -
törölt tag
Van (volt) egy pár új szerzeményem azóta, de ez még mindig meg van. Még mindig nagyon szép telefonnak számít a piacon, az meg nem érdekel, hogy hardwerben már vissza is csúszott.
Voltam egyik nap a Telenornál, hogy mit dobnának hozzám ebben a kategóriában, ezt a készüléket cserélve, de nem voltam lenyűgözve. Egyébként utángyártott töltővel, minden mást mellőzve is cserélik, de nincs miért.
-
törölt tag
Üdv. Hölgyek, Urak.
Kicsit kimaradtam mostanában, mert kb. semmi időm nem volt.
Még ROM -ok és egyéb elfoglaltságokkal sem kezdtem semmit, így még mindig a béta Lollin lógok, javítás nélkül. Néha van egy kis program kompatibilitási probléma, de sajnos ez 5.+ alatt más készüléken is előfordul. Viszont pucolás nélkül elég jól bírja, Google térkép viszont néha megmakkan.
Szóval egész jól elvagyok.
-
Cunaja
addikt
Na, oké! Cseréld ki a recoveryt TWRP-re, majd rakj vissza egy gyári rom mentésed. A mentéshez való recovery vissza. Ezután B800 és B853 , ha így sem jó, akkor megint vissza a mentés és a B800 majd B609 és B853. Ha továbbra sem jó, marad a flash módszer amit már csináltunk egyszer. Sajnos nem vagyok gépnél és kellenek hozzá a rom összetevők.
-
Jozsó
tag
válasz
ricsike1995 #13914 üzenetére
UC browser
Periódikusan kipróbálom az összes nagyobb böngészőt, de mindig ehhez térek vissza. Fent van a Chrome is, de mivel az lassabb és kevesebb szolgáltatása van csak akkor veszem elő, ha vmi olyan dolgot akarok megnézni, amit az asztali böngészőmön nyitottam meg.
-
coyote55
őstag
válasz
ricsi8800gt #13922 üzenetére
Értem. Félreérthető volt, amit írtál, de már értem.
A ROM nem egy nagy durranás egyébként. -
coyote55
őstag
válasz
ricsi8800gt #13919 üzenetére
Tévedés ne essék, miután ez egy teljesen hivatalos, gyári ROM, erre is érvényes a szoftver-garancia.
Ellenben, ha MIUI, vagy egyéb főzött ROM miatt lesz tégla a telefonod, azt bebuktad. -
coyote55
őstag
Javítottam a linken. Bocs...
-
coyote55
őstag
válasz
ricsike1995 #13912 üzenetére
Tessék: [link]
Remélem, letölthető@zorb: 3 gombossal nekem sem ment, hiába cseréltem recoveryt, és irtottam ki a rootot, csak helyi frissítéssel volt hajlandó felmenni
-
zorb
tag
válasz
ricsike1995 #13912 üzenetére
nálam CUST-ot nem ír a névjegy.,
én nem merem:
[link] -
ricsike1995
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen böngészőt hansznál P7-en? Milyen tapasztalatok vannak a böngészőknél, kinek melyik működik a legjobban.
-
ricsi8800gt
addikt
Látom mennek ám a rom cserék
Ez azt rakja fel az meg azt
Én valahogy nem tudom rá venni magam hogy ezeket fel tegyem Cunaja Romja után.
-
ricsike1995
csendes tag
Valaki be tudná linkelni a B853-at? Köszönöm!
-
coyote55
őstag
Megvan az első különbség: más a billentyűzet.
Azt hiszem, nem fogom lecserélni - erre a kis időre? -
mongoose01
tag
sziasztok hát fent van az új rom eddig semmi gond vele,de azt hiszem most már ki fogom próbálni a cunája féle romokat.
-
Cunaja
addikt
Látom kezd profi lenni mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest