- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Hello!
A Telekomnál vettem 2015. júniusában egy Huawei P7-et. Erre mennyi garancia van? A garipapír 12 hónapról ír (+gyártói gari, de az nincs részletezve), de ez a márka 3 évet ad, nem?
-
csaabz
őstag
Hello!
Tegnap este óta valami probléma van a mobilom wifi-vevőjével. Az otthoni hálózatra probálok felmenni vele, ahogy mindig, de most hiába írja ki, hogy felkapcsolódott, nem megy rajta a net. Aztán pár másodperc múlva el is dobja a vezeték nélküli kapcsolatot. Újraindítottam a mobilt is, routert is, de hiába. Minden más eszközöm fel tud kapcsolódni a wifire.
Mi lehet a probléma? -
csaabz
őstag
Hello!
Ma reggel óta azt csinalja a beépített gmail-es email applikáció, hogy nem nyitja meg az üzenteket. Sem az újakat, sem a régieket. Ha böngészőből próbálkozom, akkor megnyitja rendesen.
Mi lehet a probléma? -
csaabz
őstag
Hello!
A menü kinézetét, azaz a megjelenést lehet állítani valahol? Vagy vannak beépített témák?
-
csaabz
őstag
Hello!
Tegnap voltam Bécsben és csak nagy nehezen vettem rá a mobilom és a Telekomot, hogy legyen külföldön is net elérésem.
Ma már újra itthon vagyok és azt vettem észre, a gmail nem jelzi a bejövő maileket automatikusan. Meg kell nyitnom és manuálisan frissítenem. Már nem is található meg a gmail az értesítés kezelőben.
Hová tűnt? Hogy tudom visszahozni? Android 4.4.2 van fent -
csaabz
őstag
válasz
torreador22 #10832 üzenetére
Tökmindegy, ne várd. Eddig még nem volt olyan mobil, aminek a lollipop jót tett volna.
-
csaabz
őstag
Van valamilyan fájl kezelő gyárilag a P7-en?
-
csaabz
őstag
Hello!
Friss tulajként azt vettem észre, hogy a telefon nem mindig jelez bejövő viber üzenet esetén. Nem csak hogy nem világít a LED, de felül az értesítő sávban sincs jelzés. Csak akkor érkezik meg az üzenet, ha megnyitom a vibert. Az az érdekes, hogy ezt csak néha csinálja...
-
csaabz
őstag
Hello!
Megvettem én is a telefont a Telekomnál kártyafüggetlenként. Eddig nagyon tetszik!
Két kérdésem lenne kezdetnek:
Jól látom, hogy a kijelzőn gyárilag van fólia?Ki van állítva, hogy érintésre rezegjen, ennek ellenére, mikor viber-ben gépelek, rezeg a telefon minden karakter nyomásra. Ezzel mit lehet tenni?
-
csaabz
őstag
Ha minden jól megy, ma tulajdonosa leszek egy ilyen mobilnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest