- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Olyan gondom van,hogy a fiam valahogy elállította a telefonomon a billentyűzet méretét.Most kb. a fél kijelzőt elfoglalja a billentyűzet előtte kisebb volt.Hogy tudom lekicsinyíteni vissza,nem jövök rá.
Köszönöm előre is a segítséget. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #15398 üzenetére
Ez a "Free" nevű téma, de általam módosítva.
Plusz az ikonok nem tartoznak bele
De el tudom küldeni, ha kellene. -
ricsi8800gt
addikt
A Zombi Sniper is simán megy. Ez egy másik játék. Az nagyon szivat engem
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cunaja #15390 üzenetére
Lehet, hogy ő is olyan órát használ, mint én.
Nem fagy, de kicsit lassítja a telót -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #15393 üzenetére
Éjjel vagy hajnalban leszedem és kipróbálom.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15391 üzenetére
Valaki, akinek V2 van még fent próbálja már ki.
Nálam megy rendesen.
-
Cunaja
addikt
Infó!
Ricsinek valami fogja a telefont! Ha újraindítja és játszik egyből, akkor nem fagy ki. Nem rom hiba! -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15387 üzenetére
Ez nem a buildprop, és a Face miatt gondolom nem is az eredeti van. Most nem vagyok gépnél, mert jelenleg csak fél szemmel kommunikálok és elég a telefon, de holnap majd linkelem az eredetit.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15385 üzenetére
Van Face? Melyik buildprop van fent?
-
ricsi8800gt
addikt
Cunaja folyton ki fagy az említett játékkal a teló. És mikor újra indul a teló pin kódot nem kér. Viszont a Real Racing simán megy hiba mentesen
-
-
coyote55
őstag
Annyian várják már... P9
-
Cunaja
addikt
Lányok és Fiúk, fejlesztették a téma creatort és már elég jó témákat csinál. Tudjátok Emui creator. A systemui dolgait is gond nélkül csinálja gyorsan.
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #15373 üzenetére
nem olyankor zárja be, mert azt szinte mindiig megteszem magamtól mielött kikapcsolom a kijelzőt,
Janem pédául a massengerben irok valakivel és várom, hogy visszairjon erre fogja becsukja a chatablakot és kikapcsol a kijelzőm mikor visszanyomom akkor nincs megnyitva semmi
De rövidebb idő alatt mint a normál kijelző kikapcs tétlenségnél -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #15371 üzenetére
B853as van fen , de érezhetően lassabb, és néha bezárogat dolgokat amikor nem kéne.
De áprilisig nem vagyok stabil net közelébe, hogy leszedjem a 852est .Meg ahogy cunaja irta erről nem is olyan egyszerú visszamenni rá mint gondoltam, hogy 3 gombossal feldobom aztán csók
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #15370 üzenetére
Nálam alap a root, ezért már nem is tudom, mihez kell és mihez nem.
Milyen rom van fönt?
E-robot alig fogyaszt.
Ikonokhoz Elixír, ugyanaz a fejlesztő, abban lehet hozzá rendelni a robot parancsot. Kitehető legördülő sávra is.Egyébként ebben az esetben nem kell esemény, művelet pedig: Alkalmazások-alkalmazás indítás-kiválasztod, majd ezt ismétled.
Ha csinálsz csoportot, akkor alkalmazás csoport indítása. -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #15368 üzenetére
Nézem,de egyenlőre nem teljesen látom át ,hogy mit , hogyan , vagy, hogy lehet e valami saját ikont kitenni ami elinditja a folyamtot avyg ez állandoan fut és észleli az eseményeket?
nem eszi igy az akksit joban?Meg sajnos a GPS bekapsolásához root jog kell.
Tudom hogy ne m nagy dolog rootolni,de most ilyen nemteljesen a telóhoz való romon inkább nem kisértem
Majd ha kijön a 6 os droid és stabil meg jó cucc lesz. -
repvez
addikt
még egy kérdés, vettem futáshoz kar telefontokot. A gondom az, hogy ha beleteszem akkor a fényszenzort eltakarja a kerete a tartonak és igy ugy érzékeli a telefon ha megnyomom a bekapcsolo gombot, mintha zsebbe lenne és nem tudom feloldani a képernyőt.
Az irja, hogy a bekapcs +fel gombbal kikapcsolhatom ezt a funkciót,de nem áttam, hogy erre valamit is reagálna illetve ha kikapcsolom akkor a zsebembe megint önálló életre kellhet a kis skynet.
A másik kérdés , hogy a koppintásos bekapcs nem müködik ? vahy azt hol kéne aktiválni?
Illetve milyen progival tudnám root nélkül aktiválni bizonyos müveleteket?
Egy olyan kéne, hogy BT+GPS bekapcs meg még 3 progi egy kattintással, az egyik egy zenelejátszó meg 2 sport progi. -
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #15364 üzenetére
Jobb , sokkal. De jelenleg a V2 még mindig gyorsabb.
[itt olvashatsz róla]
-
Jadro
veterán
Na megnyomkodtam Auchanban egy Mate8-at amin már Marshmallow muzsikált. Furcsán kevés menüpont van benne, de száguldott a készülék és az a kijelzőméret!
Meg tudnám szokni és még a zsebemben is elférne.
-
zeon.hu
nagyúr
Romtól független körkérdés:
Fényképezőben bekapcsolt gps címke esetén mindenkinél minden képet megjelenít a térkép?
Aki külső fotós alkalmazást használ, az is írhat. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15354 üzenetére
Na megint V2 van fent és zombikat lövöldöztem fél órán keresztül fagyás nélkül.
A csajszi az elején nagyon kedves.
A grafika király. Lehet nálad volt valami.
Közben ment a chrome és a hangouts. -
Newlachka
őstag
válasz
Tompie #15357 üzenetére
nálunk biztos,hogy nekem MATE 8 vagy (ha jól néz ki a P9) fogja váltani a P7-et 100 nap múlva(köszi T hogy visszaszámolsz) a kérdés az csak, hogy melyik...Sajnos a Mate 8 hatalmas nekem(6coll) így lehet csak e miatt lesz a P9 a választás.
Amúgy szerintem várhatóan 150 környékére árazza be a Huawei.
Viszont így a P8 eléggé olcsóbb lesz(reményeim szerint 70-85k). Itt jön a dilemma.. elég nekem a P8 is?
Barátnőm kikötötte,hogy neki a P9 kell és P8 biztos nem... -
Tompie
őstag
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15352 üzenetére
Írd le melyik játék, akkor könnyebb dolgunk lesz. Rengeteget játszom rajta, és nem fagyott még soha, mindegy melyik rom.
-
ricsi8800gt
addikt
Eddig nem igen szoktam játszani a telefonnal mert arra ott a gamer pc-m de most igy el el kezdtem és sajnos valami oknál fogva 2-3 alkalommal is újra indult a telefon,Nagyon nem izgat a dolog mert telefonon nem játszok csak gondoltam lehet másnál is van ilyen gond.
rendszer V2 -
Cunaja
addikt
válasz
repvez #15347 üzenetére
Lejárt a szerk idő!
Mikor csatlakoztattad ezt kell látnod.
Folytatás gombra katt, majd a telefonon telepítés.
Ha nem látnád, akkor kapcsold ki az USB hibakeresést, majd vissza be.
Csatlakozás után, ezt kell látnod, persze a te szoftver verziódat írja ki.[HiSuite 2.3.55.apk] Ezt telepíti. Ha nem sikerül, telepítsd fel manuálisan.
-
repvez
addikt
Amugy nekem még egyszer sem sikerült a jisuittal kapcsolodnom a PC-hez.
Hiába választom ki a telefonon a hisuit kapcsolatot automatikusan elindul a pc-n a progi,de kiirja, hogy nem csatlakozik.Már frissitettem a leujabbra de semmi, azt irja még ki hogy töltsek le a telefonra is hisuitot,de olyat nem találok.
-
-
repvez
addikt
hátha itt is hasznos lesz valakinek
-
Cunaja
addikt
Nem, csak az Android 5.1.1 lesz rendbe rakva. Senki ne tudjon hivatkozni egy rossz bejegyzésre. Cak 2 generál, B839 és B852. 2 Custom rom, V1 és V2 lesz benne. A visszatérés is 2 db lesz. Van egy Magyar Huawei verzió, ez B623-ra, és az XDA verzió ami B609-re tér vissza.
Porterocka írásai természetesen maradnak. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #15337 üzenetére
Igen, ezekkel voltak gondok, azért is készült pontos leírás képekkel.
Viszont a téma csere hibája furcsa.
Alul az "Alkalmaz" gombra is rányomtál?
HWThemes mappában benne van, amit cserélnél? -
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #15334 üzenetére
Nagyjából ugyanazok a gondok, amikkel te is megakadtál. Először a root genius, aztán a busybox és a terminálban a set_immutable.list fájl eltávolítása. Ezután untam bele és feltettem Mikesa romját. kipróbáltam több témát is, újra is indítottam, de semmi sem történt. Aztán úgy voltam vele, hogy visszateszem inkább a B609 generál verziót 3 gombossal, hétvégén meg majd nekiülök újra. Volt biztonsági mentésem. Az első amit visszatettem a kinguser volt. Wifi be volt állítva, ő meg megkérdezte, hogy helyreállítsa-e a rootot? Visszatette. Ezután lecsekkoltam root checkerrel, ő is azt mondta, hogy van. Ezután mit veszíthetek alapon, nekifutottam mégegyszer a busyboxnak - elsőre sikerült. Aztán terminálban set_immutable.list eltávolítása - az is elsőre. Újraindítás, root checker megint. Szóval most van egy gyári tiszta romom teljes roottal.
Megnézem az xposedhez mit szól. Kb. ennyi történt.
-
Cunaja
addikt
Na most van ám káosz az összefoglalóban, de kifolyik a szemem és megyek aludni.
Kérnék minden hozzáértő kollégát, hogy a B852 telepítését olvassa át alaposan. A hibákat javítani fogom ha jelzitek felém.
Köszönöm előre is.A B853 eltűnt az összefoglalóból.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #15333 üzenetére
Írd le, mi nem ment.
Téma csere után semmi nem történt?
Reboot volt? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #15331 üzenetére
Emlékeim szerint nem volt vele gond.
-
karelgott12
tag
Valakinek sikerült megoldania a téma cserét a Mikesa B609 romon?
-
Tompie
őstag
Na, jönnek a valósnak tűnő "hír morzsák" P9-ről
[link] -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15327 üzenetére
Mindenképpen B609 kell a V2 nek, mert B852-re felrakva fagy a telefon.
Nem baj. Kapcsold ki, és másold a B800-at a Dload mappába, majd 3 gombos.Privátban kaptam Zeon barátomtól egy észrevételt.
Aki frissíti a supersut, az utána a play áruházból telepítse.
A recoveryben csak a rendszert írja át, de nem rakja fel. -
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15314 üzenetére
Értem
Igen, mindkettő. Bár most az xposed lett a legkisebb gondom.
Gondoltam, visszatérek a B609-re, amíg lesz megoldás rá. De elkövettem egy ostoba hibát. Figyelmetlenségből a B800 helyett a B609-et másoltam a dload mappába, és el is indítottam a telepítést - persze failed üzenettel leállt.
Ezt elszúrtam. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15323 üzenetére
A stabilitást mindig is előtérbe helyeztem, de a gyorsaság is nagyon fontos. Ha rányomok valamire, nem szeretek várni.
-
coyote55
őstag
válasz
ricsi8800gt #15321 üzenetére
Te a V2-nél is állandóan a csicsáért nyafogsz, hogy nem megy a színes-szagos akkukijelzés...
Sokkal fontosabb az, hogy stabil legyen a telefon, ne induljon újra, ne fagyizzon. -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #15317 üzenetére
-
ricsi8800gt
addikt
V2-nél jobb nem kell.Nem is értem ha ilyen a B852 akkor minek adják még ki.Igaz olyan soha nem lesz mind a V2
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #15312 üzenetére
Na itt vagyok!
Az Xposed nem megy V2-n se, csak nekem.Az a baj vele, hogy a téma módosításokat nem engedi, mert összeveszik a systemui-val. Na már most, ha valaki használta már az xposedet, az tudja, hogy szinte a 90%-a a témamotort használja.
Nem írom azt, hogy dolgozom rajta, mert más foglalkoztat engem. Akkor fogom nyilvánosságra hozni, ha megoldottam, de jelenleg nem csinálom.
A B852-general-ra a V2-t nagy szerencséd van, mert mindjárt kipróbálom. Jelenleg nandroid backup megy.
Ha kész megírom.
Viszont a készülék ID-je legyen meg neked. Sőt másnak is. *#*#1357946#*#* ezt írd be, és a számot jegyezd fel valami biztonságos helyre. Ez azért kell, mert ha véletlenül lezárul a bootloader, és a teló is elalszik közben, akkor ez a mentő angyal.
Volt már rootolva a telefonod? Nyitott a Bootloader?
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15310 üzenetére
"Az xposed 5.1.1 es EMUI gyári romokon sajnos nem müködik, mert a systemui-t nem tudja felülírni csak telefon fagyasztással."
A V2-n működik?"Akinek B852 van fent, az sajnos térjen vissza B609 -re és utána B839 majd a V2. Ez azért kell, mert a B852 -ből két fajta frissítés is van. (B)Ez gondot okozhat."
Ez az OTA frissített verzióra vonatkozik, vagy a tiszta, 3 gombossal feltett generál verzióra is? -
Cunaja
addikt
1 napja nyomom a full B852-t. Szuper nagyon.
Baromi lassú rajta minden. Most nem azért, hogy reklámot csináljak magamnak, de iszonyat. A Buildprop átírva, kigyomlálva a rendszer, de akkor is lassú. Természetesen akinek nem volt fent a V1 vagy a V2, az persze nem értheti, hogy mi lassú ezen. A programok megnyitásától kezdve, a böngészés és minden.
Ez a különbség az odex és a deoxeded rom verzióknál.
A stabilitás az odex előnye, a gyorsaság és a jobb memória kezelés a deoxeded rom előnye.
Hazamegyek és rakom is vissza a V2-t.
Akinek V2 van és nincs baja, az feleslegesen pocsékolná az idejét, ha felrakná. -
Cunaja
addikt
válasz
repvez #15304 üzenetére
A B839-nek a Kernel verziója ugyanaz, ezért nem lett baj. Ahogyan Zeon is írta, a dload mappában ne legyen semmi, de ha elfér a telefonodon más mappában, ott lehet biztonság miatt.
Nekem 4 fajta rom verzió van az SD-kártyán, ide - oda lépkedek. Viszont ha kicseréled a recovery-t, akkor felesleges az update.app, mert úgy sem tudod felrakni.
Nandroid mentésed legyen, mert ha időközben bármi történik, pl. letörölsz véletlenül valamit, amit nem kellene, akkor van menekülés. -
repvez
addikt
válasz
Cunaja #15303 üzenetére
akkor ezekszerint mákom volt ,hogy nem let bootloopos a telefonom mikor 852ől 839re települt vissza a zsebembe a telefon?
vagy csak azért mert 839 ről OTA-n lett 852re frissitve?ÉS eddog ez is kimaradt a tudásomból,hogy emiat nem lehet visszafelé lépkedni,csak,hogy nem ajánlott ,de az okát eddig nem tudtam.
remélem mire ujra normális net elé kerülök, április elején addigra kijön a 6os és ujra csak elörefelé kell lépkedni 3gombossal és nem kell a visszafelé procedúrát eljátszani
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #15302 üzenetére
Ez is jogos! Az L10 tényleg Europai verzió, csak elmegy rajta a L05- L07 verziójú romok is. A Malajziai rom, azért gond, mert general és visszafelé nem szabad general verziókat rakosgatni, mert bootloop lesz a vége.
A General verzióknál kernel módosítást szoktak végre hajtani és ezért egyből kinyírja a telefont, ha ezeket kevered. Az időben sem tudsz visszamenni, csak időgéppel.A B800 itt az időgép. Ezért kell sajnos a B609.
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #15300 üzenetére
Erről a posztról lemaradtam.de nem is szoktam naponta olvasni a topikot ha nincs problém vagy nincs új progi hozzá.
A telepítés előtt utána olvastam,de erről nem olvastam és láttam hogy l10 .net jó,eddig úgy tudtam ez csak európai verzió.
Az összefoglalot olvastam,de ezzel nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged