- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezabela
újonc
válasz
coyote55 #20928 üzenetére
Felraktam a B853 recoveryt, bármi is volt előtte. Rendben települt.
Most kéne a "android 5.1 rollback to android4.4 transition package". Erre nem találok linket az összefoglalóban. Kérdeztem, hogy a "Huawei P7 P7-L10C900B800-Transition_Pack" megfelel-e ennek, de erre nem kaptam választ. -
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55 #20795 üzenetére
Kíváncsiságom győzött, és tegnap fel is tettem rá a pár hozzászólással ez előtt linkelt 852-t. Szinte felrakás után azonnal ajánlotta a 853-as frissítést. Nem voltam elég körültekintő, ezért rá is nyomtam, gond nélkül fel is ment. Azóta már olvastam, hogy sokaknak gondot okozott. Szerencsére én eddig nem tapasztaltam semmilyen negatívumot, remélem ez így is marad.
-
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55 #20795 üzenetére
Igen, ezt tudom. Ez az egyetlen dolog, amiért nekem is érdemes elgondolkodni rajta. Mint írtam, még nem igazán ismerem az Android lelkivilágát. Viszont jelenleg tökéletesen fut minden, gyors, sokáig bírja az akkumulátor, és ezektől az előnyöktől nem szívesen szabadulnék meg. Ha már hipp-hopp gond nélkül váltok a verziók között, akkor mindent ki is fogok próbálni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #20653 üzenetére
Ismétlem: Kikapcsolnia akkor sem kellene.
Ha meg valóban lemerül, akkor nem indulna újra.
És nálam ugyanezt csinálta, szóval esélyes, hogy a rom tartalmaz valami hibát. Ami viszont azért furcsa, mert eddig nem jött elő senkinél vagy csak valami csoda folytán senki nem akart lemerült aksival vakuzniSzerk.
Nálam egyébként 8%-nál csinálta, de simán be tudtam kapcsolni.
Utána amíg nem érte el a 30%-ot, nem engedett vakut használni, szóval itt már jól működött a szabályozás. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
coyote55 #20561 üzenetére
Én már régóta átáltam a 3C toolbox app backup megoldására.
Abban az esetleges sdcard-ra irt tartalmát is ki lehet menteni.
Bár azt nem probáltam még.
Titanium backup tudomásom szerint csak a data/data tartalmát menti le, így ha pl valami az sdcard-on van, és az apphoz tartozik azt nem menti.
Tudomásom szerint vannak játékok amik oda mentik jobban a dolgokat.
-
repvez
addikt
válasz
coyote55 #20561 üzenetére
V5 van fenn ugyhogy rootolva van, meg talán a TB is fenn van,de még sose használátam, meg inkább frissen tisztán szedném le ujra a progikat , hogy ne zavarjon be egy esetéeges régi beállitás.
Viszont igy a bejelentkezések még nem mind lesz jó.Nem sok alkalmazásról van szó, de mivel egy éve telepitettem fel öket és azóta nem léptem ki az alkalmazásokból, nem mindről tudom, hogy melyikbe mivel jelentkeztem be.
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20490 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, igazad lett. Megjött az aksi, ki is cseréltem délután. Amikor bekapcsoltam 30%-os töltöttséget jelzett. Újraindítottam és beléptem a TWRP-be, ott 40%-ot írt. Újraindítás után megint 30-at. ezután feltettem töltőre, de nem jelez töltést, viszont felugrik 50%-ra. Kikapcsolt állapotban is feltettem töltőre. Ekkor nem kezdi el tölteni, hanem bekapcsolja a telefont és feláll a rendszer. Ha összekötöm a géppel akkor látja, lehet is másolni ide-oda. Akkor felment 60%-ra. Odalett szegény. -
karelgott12
tag
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20490 üzenetére
Leszedtem a hátlapot, kivettem az aksit. Amennyire én láttam nem volt sérülés a csatlakozónál. Lőttem két fotót a tablettel, de olyan rossz minőségűek, hogy nem látszanak jól a részletek. A neten ráakadtam egy leírásra, miszerint ha kivettem az aksit, nyomva kell tartani a power gombot több, mint 30 mp-ig. Ez nekem működött. Miután visszatettem az aksit, bekapcsoltam a telót, és el is indult. Feltettem Cunaja V5 romját. Érdekes, mert a TWRP-ben 61%-ot írt az aksi töltöttségre, de amikor felállt a rendszer ott már csak 56%-ot. Tegnap 57-tel kapcsolt ki. Amikor a telepítő 2. részét kezdte felrakni, akkor pirosan villogott a led. Újraindítás után már csak 40%-on állt. Majd újraindításkor kiírta, hogy az akkumulátor lemerült, és a telefon 30 mp múlva kikapcsol. Ezután már nem nyösztettem szegényt. Az egész folyamat alatt nem volt töltőn a teló. Hát így.
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20488 üzenetére
A hátamon a bringás felső zsebében. Az alatt póló, alatta meg a kantáros gatya, van rajta egy vastag nillkin tok is. Nem juthatott bele egy csepp sem.
Nyáron, amikor csak pólóban tekertem - olyankor izzadok is rendesen - akkor sem volt semmi baja, a melegedésen kívül. Én mégis az aksira tippelnék. Bár tévedhetek is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #20361 üzenetére
Maradsz EMUI-n, sőt, használhatsz bármilyen módosítást továbbra is, amit az EMUI enged, tehát pl EMUI theme editor.
Most nincs fen a Nova launcher a P7-en, csak a Flexen, de mindig azt használtam.
Vannak a külső indítónak előnyei, sokkal jobban testre szabható, de nem akadályoz semmiben.
Az ikonok persze más kérdés, hiába cserélsz témát, a launcher az elsődleges. Mivel a témában nem apk-ként van az ikon készlet, ezért nem használható, de főképernyőkön lecserélhető egyesével, ha kiszeded a témából. -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #20361 üzenetére
Az nem Task killer, hanem Launcher ( kezdő, indító alkalmazás).
Természetesen ez is tud furcsa dolgokat csinálni, de melyik nem.
Egyszóval, ez már harmadik féltől származó program és ezt a gyártói leírásban is megtalálod.
Magyarán, a rendszer-stabilitását veszélyezteti is, de ez nem azt jelenti, hogy meg is teszi mindegyik. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
coyote55 #20322 üzenetére
Nem hiszek a véletlenben, hogy pont akkor lett ilyen bajom mikor frissítettem.
Tudod milyen bosszantó, hogy addig semmi probléma, erre szórakozik a teló azóta.
Ami elmegy akkor ha a páromat, vagy anyámat hívom, de mikor fontos hivatali hívást várok, vagy céges hívás, és nem értem amit a másik oldalon mondanak felmegy az agyvizem.
Nem kicsit gáz, benyögni egy hivatalnak, hogy "hívjon már újra, hátha jobb lesz a telefon kapcsolat, mert szar a telefonom" Ezt 2017 be?
Ráadásul úgy, hogy azóta csinálja csak, addig soha semmi hívás probléma -
KKrisz751
aktív tag
válasz
coyote55 #20307 üzenetére
30 perc alatt lelövöm neked.
De lényegtelen amúgy. Nekem a 852 mint rom, mint felület, meg kezelhetőség, lásd parancsikonok, kijelző érzékenység alap gyári appok nagyon bejön(telefon tisztító stb, még ha külsőt is használok) de mikor autóba IGO-ból átváltva menet közbe nem tudok egyetlen rohadt lapot áthúzni, hogy gyorshívóval tárcsázzak az kiakaszt.
meg kell álljak félre húzódni, hogy lapozzak egy te..es lapot és tárcsázzak, miközben headset van a fülembe.
Miközben a 609 alatt megy a waze, meg IGO, meg FB, meg jönnek a messenger üzenetek, de 2 húzásra már csörög röccenés nélkül.
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #20258 üzenetére
Gondolom azért, mert úgyis átírja a boot.img-t. Igen, sőt le is ellenőrzi az adatokat.
Ha ez nem azonoshwp7:5.1.1/HuaweiP7-L10/C900B852:user/release-keys");
nem is telepíti.HwKaraokeEffect.apk hihi, ez érdekes dolog. Ez is benne van.
Micro-sd/HWFF mappa. Ha nincs, akkor a belső tárhely/HWFF
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #20254 üzenetére
write_firmware_image("UPDATE.APP", "radio");
Hosszú lenne elmagyarázni.
Ha külön telepíted az update.app fájlt, kihagyod a lényeget, abban semmi nincs csak a partíciók kiosztása.
Ez OTA és nem full rom.Egy részlet, hogy lásd.
assert(file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") == "Huawei/P7-L10/hwp7:5.1.1/HuaweiP7-L10/C900B853:user/release-keys" ||
file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") == "Huawei/P7-L10/hwp7:5.1.1/HuaweiP7-L10/C900B852:user/release-keys");
assert(file_getprop("/system/build.prop", "ro.product.device") == "hwp7" ||
file_getprop("/system/build.prop", "ro.product.device") == "hwp7" ||
file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.product") == "hi6620oem" ||
file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.product") == "hi6620oem");
show_progress(0.100000, 0);
set_progress(0.000495);
assert(apply_patch_check("/cust/hw/default/prop/local.prop", "8b62a7792d3253ce1f20bbf3aa37c4c311807783", "07aae94420e1323971277376fc1db5aac155a187"));
set_progress(0.000990);
assert(apply_patch_check("/cust/hw/default/xml/hw_defaults.xml", "3ad1974a7e46f04896f9062f2214776f323dfa26", "1c0403a7d154880bd92974203e3b2729b5e268c3"));Kkrisz:
Belenyúlt rendesen. Stock boot.img kell. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #20237 üzenetére
Ne is mond, lassan belebetegszem, éjjel a melóban már nagyon rosszul voltam.
Ma délután meg torokfájásra és náthára ébredtem, csak azt nem tudom, hol szedtem össze, mivel klíma sehol nincs.
(Ok, van itthon egy mobil, de az max szinten tartja a nagyszobát, de nem tudja 27-28 fok alá vinni) -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #20224 üzenetére
A boot img-t is a gyárira kell cserélni, hiába szeded a root jogot le, ha az img tartalmazza.
A leszedett Update.app-ból vedd ki a gyári recovery-t és boot.img, majd flasheld azt és menni fog a frissítés.adb reboot bootloader
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recoery.img
fastboot reboot
Ezután már megy a frissítés majd.
A két img fájl legyen az adb mappában. -
zeon.hu
nagyúr
-
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
coyote55 #20165 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanagerŰ
Led manager. Pont azt csinálja amit írtál. Belövöd a programokat mire mit jelezzen és jelzi. Meg színt is adhatsz. Bár teszten ki kell előtte próbálni, milyen színeket tudsz kikeverni a 3 színből.
Háttérben kell hagyni futni, védettként, és indításkezelőbe is be kell kapcsolni, együtt induljon a rendszerrel.
Ha van root akkor meg tedd rendszer alkalmazássá. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #20149 üzenetére
Komolyan írjam le megint, hogy van élet sim kártya nélkül is?
Ha van net, akkor:
1- olyan voip szolgáltatót keresel, ahol a saját számoddal tudsz hívást indítani.
Hátránya, hogy fogadni nem tudsz.2- olyat keresel, aki ad nomadikus (21-es) számot.
Ez esetben hívni és hívást fogadni is tudsz.
Utóbbira javasolt a Reenger, havi 500 forintért kapsz 200 percet.Aztán ha lesz pénzed, akkor mehet javításra a telefon.
(Netet meg tudod osztani a másik telefonról is)
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
coyote55 #20114 üzenetére
Tudod mi a te bajod? Nem voltál gáz szerelő.
Amúgy nem kell nyugdíjasnak lenni hogy kínlódj. Én részletre vettem meg fél húgomnak a P9Lite-ot 2 év hűséggel, így nekem maradt a p7 neki meg lett új, mivel fater is nyugdíjas. Így havonta nekem adják az árát én meg fizetem a számlát. Persze olyat, amint az egész családodt ingyen hívhatom hálón belül, és én vagyok az összekötő.
Rámcsörög a húgom, visszahívom, elmondja mikorra menjen érte suliba apánk, aztán felhívom fatert, hogy mikorra menjen érte. Lényegében mindenkiről tudom mikor, hol van, mi a problémája és hogy oldja meg.
Család google vagyok.Ne zavarjon. Sokan vagyunk kisbéren és nem a faluban..
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #20107 üzenetére
[Magyarul is írhatsz]
[Itt tudsz irányítószám alapján leadási pontot keresni.]
Telefonálhatsz is!
Telefonos ügyfélszolgálat
06 80 HUAWEI (06 80 482934)
magyar
Hétfő-Vasárnap 8-20 (kivéve ünnepnapok) -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #20104 üzenetére
Mindenképpen szerezzél egy vodás mikró kártyát. Azzal kell kipróbálni, mert lehet az illesztés miatt nem érzékeli rendesen a kártyát. Volt már ilyen eset.
Szerk:
Ha van nandroid mentésed, nyomj fel egy régebbi romot és nézd meg azzal is.
Ugyanis nem akarom elhinni, hogy ez miatt a kártyaolvasó tönkre menjen.
Ez így ebben a formában szinte hihetetlen, mert te is írtad, hogy nem cserélgetted a kártyát 1000x.
Esetleg írhatsz a Huaweinek és megkérdezheted, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, vagy mennyibe kerülhet a javítása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged