- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
csalafinta65 #2924 üzenetére
Azt nem lehet beállítani. Rendszerüzenet formájában jelzi, hogy kézbesítve.
-
trobi28
addikt
válasz
csalafinta65 #2922 üzenetére
Most akkor mikor is nincs hangjelzés?
-
-
trobi28
addikt
válasz
kalapacsolok #2794 üzenetére
Kínát felejtsd el, és a készülék is elfelejtette amikor áthozták Európába. max akkor fogja ismét látni, ha eladod ebayen egy ici-pici kínai embernek aki ott él
Gyártói garancia esetén Ők javítják
Forgalmazói garancia esetén meg a forgalmazó szervizese, vagy elküldi egy szervizbe (nem Kínába).
-
trobi28
addikt
válasz
kalapacsolok #2792 üzenetére
Jónak tűnik ez az ár, ha tisztában vagy vele, mi a különbség a gyártói és forgalmazói garancia között.
Ha Te ezt el tudod fogadni akkor hajrá
Én 32 GB-os kártyával használom (Samsung class 10), nem vettem észre, hogy bármit is lassabban olvasna.
Viszont egy class 6-os nehogy hátast dobjon ha rá akarod rögzíteni a full hd videót kamerával.Neonflake: A Lollipop rendszer "simulékonyabb" a KK-nél
-
trobi28
addikt
válasz
kalapacsolok #2783 üzenetére
Én sokat használom a kocsiba, és véleményem szerint kicsit csillogós a kijelző, de nem veszélyes, azért lehet látni rendesen
Az értesítési led gyengébb mint a Samsungokon, de ennek én kifejezetten örülök, mert sokszor zavart éjszakai vezetésnél, hogy egy e-mail, amit nem akarok vezetés közben megnézni, kivillogtatja a szemem. Ezt is látom, de nem zavaró, így nem kell kalimpálnomálarc: Nem volt G4-em, de ahogy olvasom az akkumulátorba csalódnál.
G2 volt, G3-at kihagytam a processzor miatt. Olvass bele a topikjába, azért sajnos vannak problémák vele. Ahogy én látom (tapasztalom) a Mate 7-el fele annyi nincs -
trobi28
addikt
válasz
#92239104 #2669 üzenetére
Betű problémára nem lenne megoldás ha átállítod másik betűtípusra?
Ujjlenyomatot úgy tudod, hogy rányomsz a felvettre (ujjlenyomat menün belül) és ott van olyan opció, hogy törlés. És ah jól tudom, ha törlöd az összes felvett ujjlenyomatot, akkor törli a kódot is, és amikor veszel fel újat, akkor kell megadni neki ismét egyet. -
trobi28
addikt
válasz
joebacsi4 #2665 üzenetére
Szívesen
Más: Én nemrég vagyok Huawei használó (volt régen P6, de nem sokáig), és én még nagyon tanulom az egész telefont, márkát. Kicsit más mint a Samsung. Pár nap használat után nekem nagyon tetszik, pedig Samuból is a csúcskategóriás változatokat használtam
Ha ilyen irányban halad ez a márka, akkor nem megyek vissza -
trobi28
addikt
A Chrome nektek sem szinkronizálja le az asztali Chrommal a kedvenceket?
-
trobi28
addikt
válasz
eladogeppc #2600 üzenetére
Igazad van.
Nekem most B145 van rajta.
Akkor nincs még stabil Lolli? -
trobi28
addikt
Lollipopp B132 mennyire ajánljátok? Merjem felrakni?
Köszönöm. -
trobi28
addikt
Találtam olyant az értesítéseknél, hogy felugró ablak. Engedélyezve van a Messenger, Viber, de nekem nem ugrál az sehova
Mit akar ez a funció jelenteni pontosan? -
trobi28
addikt
Sok szerencsét hozzá, reméljük jobban sikerült mint a G3
-
trobi28
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2579 üzenetére
Most kipróbáltam és ha fájlkezelőből indítom a filmet, akkor megkérdezi, hogy melyik lejátszóval akarom lejátszani (MX player, videólejátszó), és ott van olyan, hogy MINDIG. Ez nem jó neked?
-
trobi28
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2579 üzenetére
Arra nem tudok, de miért nem nyitod meg a parancsikonjáról?
-
trobi28
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2577 üzenetére
Parancsolj (az első a jó: Arm v7-Neon)
atike: Nekem az MX player jobban bejön
-
trobi28
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2574 üzenetére
Megtaláltam, ha kell valakinek linkelem
-
trobi28
addikt
Még egy kérdés: milyen AC3 codec kell az MX plaeyerhez?
-
trobi28
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2571 üzenetére
Szerencse, hogy nem ütötte ki a szemem
Szokni kell még ezt a Huawei menüt
Köszi. -
trobi28
addikt
Üdv Urak
Tudja ez a készülék a dupla koppos ébresztést?
Nem találok ilyent -
trobi28
addikt
Azt meg tudná valaki mondani, hogy miként néz ki a Huawei gyári garancia papírja? Olyan kis füzet szerű mint a Samsungé?
Elég sok kép van fent a neten, és nem tudom melyik a gyári.
Köszönöm -
trobi28
addikt
válasz
#45553408 #2251 üzenetére
Mi, ha nem hiba egy processzornál a túlmelegedés? Lg G3 volt a kezembe, kb fél óra használat után azt mondtam, hogy még ingyen sem kellene
Kis túlzás nélkül állíthatom, hogy használhatatlan a készülék a processzor miatt. 5 perc után úgy felmelegedett, hogy visszavette a teljesítményt, fényerőt, és csak laggolt az egész. Jó telefon lehetett volna, mert tetszik a kinézete, de így számomra egy ipari hulladék lett.
Nem akarok offolni, ezzel csak a processzor "selejtességét" akartam illusztrálni -
trobi28
addikt
Jelenleg én is e 2 készülék között vacilálok, de úgy nézem jobb vétel lenne a Mate 7
Lenovonál a proci veszi el a kedvem. Snapi 801 híres a melegedéséről és akku zabálásáról. És ahogy olvasom a fórumot, ez sajna igaz is. 5-6 órás kijelző időkről írnak, az nem valami sok ekkora akkutól. Ok hogy ott a QHD kijelző, de akkor is. Jelenlek Note 3 Neot használok, simán tud 7-8 órát. Úgy érzem várok még a cserével, csak jobb lenne nagyobb, mert most nincs tabom
Volt Huawei telefonom (P6), nem volt rossz, de kicsit olyan érzésem volt, hogy mindent tud, de semmit sem tökéletesen
Vacilálok még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest