-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Meddig tarthat egy huawei teló szervizelése, van vmi maximum időkorlát, pl 2 hét? Vagy van vmi, amikor cserekészüléket kéne adjanak, van valami konkrét szabályozás?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Szervizből jött vissza a telóm, új IMEI-t kapott ,vmit cseréltek benne. A bluetooth nem működik. Gyári rom, frissítve... Bekapcsolom, de csak szürkén világít - nem fehér. És nem talál semmit a környezetében.
Tipp, hogy mit tegyek? Hard reset volt az elején. Safe mode létezik ezen?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #4675 üzenetére
Vki? Elviszem a szervizbe a telómat. A kérdésem, hogy mi ennek a leggyorsabb módja, akkor személyesen már nem lehet leadni? Hova küldjem és mi kell hozzá - csak számlamásolat, vagy kell még vmi garifüzet is?
Egyáltalán kinek tudom megmutatni, hogy tudják-e javítani? Nehogy az legyen, hogy ott van 2 hétig a teló, aztán visszaküldik, hogy ez nem garanciás, nem rendeltetésszerű használat blablabla... -
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #4670 üzenetére
Elviszem a szervizbe. A kérdésem, hogy mi ennek a leggyorsabb módja, akkor személyesen már nem lehet leadni? Hova küldjem és mi kell hozzá - csak számlamásolat, vagy kell még vmi garifüzet is?
Egyáltalán kinek tudom megmutatni, hogy tudják-e javítani? Nehogy az legyen, hogy ott van 2 hétig a teló, aztán visszaküldik, hogy ez nem garanciás, nem rendeltetésszerű használat blablabla...
-
kalapacsolok
senior tag
Fél éves sincs a telóm, de sokszor kiesik a töltő, nem szorul már bele, lötyög. Másnál is van ilyen probléma? Vajon ezt gariban megcsinaljak?
-
kalapacsolok
senior tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, bekapcsoltam a védett alkalmazasoknal a vibert, így állandóan kint van az ikonja, most megint jó! Lehet, hogy a gyári rom frissitesekor romlott el, vagy kérte ezt az extra beállítást, mert korábban enélkül is jó volt. Köszi!
-
kalapacsolok
senior tag
-
kalapacsolok
senior tag
Köszi, de hiába telepítettem újra a ZOOM Fx-et, nem kért engedélyt - hogyan lehet engedélyezni? Próbáltam rendszeralkalmazássá tenni titanium backuppal, de nem sikerült.
Azt sem értem, hogy a viberesen mit írsz - mit értesz redőny alatt? notification bart? Ott nincs kitn az ikon, viszont engedélyezve van, hogy pop-upban is minden értesítés jöjjön - mégse jön valamiért. A sima SMS-t is megkapom, nem csak akkor látom, ha belelépek a programra és ellenőrzöm - nem tudom, mi állítodott el.
-
kalapacsolok
senior tag
Van 1 másik problémám, eredeti rommal: a viberes hivast, üzeneteket nem látom, csak ha belépek a viberbe. Régen jó volt, egyszerűen elromlott, hiába telepitem újra. Mi lehet, van vmi extra beállítás, hogy mindig lássam a viberen küldött üzenetet? Mert most nem jelez semmit... Android beállításainál engedve vannak az értesítések...
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Az egyik kamera programmal nem tudok az SD kártyára menteni mert azt írja, az új android letiltotta, hogy bármelyik app irhasson oda. Rootolva van a telóm, mit tegyek?
-
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Rootolni szeretném a készüléket, mi a legegyszerűbb módszer? Az első hozzászólást elolvastam, de az hiányos, hiába töltöttem le az automatikus root cuccot, nem tudom azzal mit kell kezdeni (pedig nem egy főzött romot használtam már korábbi telómon).
Az XDA oldalán próbáltam egy programot, de vmiért nem ment a bootloader nyitása sem, de azzal már nem is akarok vacakolni, nekem csak root kell. TIPP? köszi!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Ha elindul a google hangkereses, és kilepek, hülye robothang mondja, hogy ha mondott valamit, nem hallottam. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2946 üzenetére
Igen. Verhetetlen áron dolgoznak, 27%-os áfatartalmú számla, magyar gyári gari.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
csalafinta65 #2944 üzenetére
Nem tök mindegy? A huawei ügyfélszolgáltatától írásban kaptam választ, hogy 1 év GYÁRI garancia van. Mindezt a számla, a cég és IMEI szám birtokában jelentették ki nekem. Innentől kezdve engem a téma nem érdekel, lezártnak tekintem. Megbízható a cég, nem hazudtak, elérhetőek, korrektek.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
csalafinta65 #2940 üzenetére
Mire kérdezel rá? Írtam a TMX-nek, akik nem tudtak nyilatkozni, végül a huaweihez irányítottak. Akik nekem írásban, hivatalosan megerősítették: 1 év gyári garit adnak a készülékemre a szkennelt számla alapján. Nem vegyes gari, gyári gari.
Nem tudom, milyen több bizonyíték kell ennél. Ezek alapján én bátran ajánlom ezt a céget.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #2879 üzenetére
Valaki rootolt már? Én szeretnék, de nem tudom, mi a legbiztonságosabb, legegyszerűbb módszer.
Ez?http://forum.xda-developers.com/mate-7/development/how-gained-root-cwm-recovery-mt7-l09-t3125922
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
csalafinta65 #2849 üzenetére
Szia! Szerencsére nem lett igazad. Elküldtem a doksit és imeit a Huaweinak (mobile.hu@huawei.com), válaszoltak: 1 év gyári gari jár a készülékemhez. Úgyhogy a GSM bolt korrekt, jó vétel volt, ajánlom!
-
kalapacsolok
senior tag
Köszi, megnézem azt a fóliát, bár pár száz forintos fóliák is vannak - nem tudom, azok vajon mennyivel rosszabbak...
Más kérdés: reklámblokkolás meg egyebek miatt rootolnám a telefont. Mi a legjobb módszer, mi az ajánlott technika? Ez?
http://forum.xda-developers.com/mate-7/development/how-gained-root-cwm-recovery-mt7-l09-t3125922 -
kalapacsolok
senior tag
Karcolódhat a kijelző, érdemes rá fóliát venni, vagy strapabíró a Gorilla Glass 3? Ha nem, mit javasoltok? Van pl az a vastagabb, valódi vékony üveget tartalmazó fólia, azt érdemes vagy hagyományos műanyag fóliát?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
csalafinta65 #2836 üzenetére
Onnan, ahonnan fentebb írtam. Viszont a dobozban lévő garipapír mellé egy ilyet kaptam: http://kepfeltoltes.hu/150905/IMG_20150905_084947_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A számla alján van. Ez most gyári gari vagy forgalmazói? Honnan tudom ezt meg biztosan? Ők úgy árulták, hogy 1 év gyári gari...
Van 1 kérdésem: karcolódhat a kijelző, érdemes rá fóliát venni? Ha igen, mit javasoltok? Van pl az a vastagabb, valódi vékony üveget tartalmazó fólia - arról mi a véleményetek?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Üdv a klubban, ma megjött a mate 7
☺ -
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
trobi28 #2793 üzenetére
http://mobilkereskedes.hu/?view=shop&product=630
Találtam ilyet is, itt van gyártói, meg gyártói+forgalmazói gari... Ezt mi jelenthet? Sima gyártói garinál nekem kell közvetlenül Kínába küldenem a telefont, nem ez a cég intézi?
Amúgy reális esetben hoygan mehetne a gariztatás? Gondolom Magyarországon nincs szervizük, talán Európában, vagy csak kínában?
Inkább attól félek, nehogy itt is lehessen olyan trükközés, hogy máshova szánt modell, ami nem frissül, gyengébb a wifije vagy bármi hardveres különbség van... Nem tudom, a Mate 7 esetében kell-e ettől félnem.
-
kalapacsolok
senior tag
http://www.mobilbirodalom.com/termek/huawei-ascend-mate-7-.html/729
103 ezer forint minden tartozékkal, 1 év forgalmazói garival, 27% áfával... Szerintetek megvehetem ettől a cégtől, vagy lehet valami probléma? pl létezik gyengébb felszereltség, hálózati probléma vagy bármi? A garancia nekem megfelelő így.
A másik kérdés, hogy 32 gigás SD-t vennék bele, mit ajánlotok? Régebben azt olvastam ,hogy a class 6 a legjobb, mert a kis fájlokat a class 10-es kártyák lassabban olvassák, pedig mobilnál ezek vannak többségben... Mi az igazság?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #2782 üzenetére
Illetve a másik kérdésem, hogy milyen a képernyő láthatósága napfényben, illetve van rajta jól látható színes értesítő LED?
-
kalapacsolok
senior tag
OK, köszi. Honnan érdemes most Mate 7-et venni? Nekem fontos, hogy 27%-os áfatartalom legyen, és ez elvileg ilyen: http://www.mobilbirodalom.com/termek/huawei-ascend-mate-7-.html/729
103 ezer forint kiegészítőkkel... Rendelhetem innen, vagy lehet simlisség szerintetek?
A gariztatás mindenhol bolti, ugye? Illetve van gyári, ha a saját költségeden Kínába küldöd, de hát gondolom ezeknél a készülékeknél garanciával nem nagyon lehet sehogy sem számolni...
Jól látom, hogy a szürke szín azt jelenti, hogy szürke a hátlap és az előlap meg hófehér a képernyő mellett?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Galaxy Note 2-ről váltanék valami hasonló telefonra. A mate7-ről mi a tapasztalatotok, véleményetek - vagy ajánlanátok esetleg valami mást? Néztem a Honor 6 plust is, de ha jól látom, a hardver lényegében ugyanaz ,de jóval drágább a teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest