- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
-
-
Szoke1982
senior tag
Azt már rég megcsináltam, olvass vissza ,söt másnak is segítettem itt. Vissza raktam anno, de akkor dload mappás cuccal raktam fel az 5.1.1 és vissza álltam ,utána frissítettem és ota-n 5.1.1 re. Lényeg itt.. nem vagyok benne biztos ,hogy ota alól megy e ? Vissza a b300 al. De max téglázom.
-
peli1983
csendes tag
Szia,
Sikerült megoldani. Egy külföldi oldalon talált segítséggel. A témát vissza kellett állítani, a default(magazin-ra) ami alapból a telefonon van. Ezután vissza állítottam amit eddig használtam és működött. A trükk ott van, hogy amikor vissza állítod feltesz egy kérdést "magazin feloldás megőrzése", de a fordítás miatt nem lehet jól érteni mit akar ezzel a kérdéssel. Itt a megerősítésre katt és jó lesz jönnek az üzik a lock sreen-re. Ha nem a megerősítésre kattintottál akkor nem jönnek az üzik és inaktívak a beállítási lehetőségek vagy nincsenek is. -
persil
nagyúr
Az akadozós, szaggatós, és a korábbinál egyértelműen lassabb alkalmazásváltó nem éppen user error. Meg, ha egy lista alján vagyok(pl sms-ek) és tovább görgetném felfelé, akkor néha nem szépen visszaugrik, ahogy kéne, hanem villan egyet, ez is fura :S
De amúgy nálam is oké, az 5.1, hibát igazából nem vettem észre. Az értesítéseket, meg külön be lehet állítani, hogy hol/hogyan jelenjenek meg és azt veszem észre, hogy frissítés után alapra állította, szóval nekem sem úgy jelent meg minden, ahogy köllene, de csak be kell állítani, nem bugos a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Fali konzol lapos tévékhez
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest