- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
Sziasztok
3 hónap eltelte után kész a huawim 2 szervizbe volt egyikből vissza adták 3 nap után hogy kuka a másikból 2 hónap után kértük vissza ha már nem tudják megcsinálni ne ott porosodjon ismerőshöz be lett adva hála istennek sikerült megcsinálnia annyi volt a titka hogy rom telepítés előtt valami biztonsági csomagot kellet felrakni
most az lenne a kérdésem mivel nem nagyon merem már piszkálni hogy lehet legbiztonságosabb módon frissíteni ? néztem de a telefon nem jelzett egy frissítést sem
jelenleg 4.4.2 van rajta -
Cry0
őstag
Sziasztok lenne egy hülye kérdésem szervízbe van a telefonom de sehogy se tudják megcsinálni nem akar felmenni rá a rom nem lehet azért mert nyitva van a bootloader? nem tudom csak hallotam hogy a frissétésre ez közbejátszhat
-
Cry0
őstag
válasz
csalafinta65 #3313 üzenetére
Ja
-
Cry0
őstag
akkor fogalmam sincs hogy honnan lett véve a telefon se gari papír se számla.
Eddig nem vettem gari nélkül készüléked bár soha nem si volt rá szükség most benéztem
80.000Ft volt
Igazából a szerelő se tudja megcsinálni nem akar felmenni a rom valami mód folytán lehet hogy tényleg be kéne vinni a huawei szervizbe ők tuti meg tudják csinálni (legalábbis remélhetőleg) normális árcédulával. -
Cry0
őstag
válasz
csalafinta65 #3256 üzenetére
Jofogás
-
Cry0
őstag
sziasztok valaki cseréltetett már aksit mate 7-be ? mennyibe fájt?
-
Cry0
őstag
Skacok az miért van hogy mikor a 3 gombost-al felakarom telepíteni a romot akkor pár romnál nem jön elő ?
-
Cry0
őstag
na remélhetőleg minden helyrejön de egy ujjab baki van előttem sikerült a 3 gombos művelet most telepíti a romot de már 90%-on van több mint 10 perce e normális ?
vagy nem lehet annak köze hozzá hogy eddig lollipop volt rajta most meg kit-kat megy rá?? -
Cry0
őstag
skacok felraktam a twrp-t mert cska azt engedte megpróbáltam feltenni a miui v7-et de errort ír ki miért? bootloader nyitva
-
Cry0
őstag
én nem értem az miért van hogy fellet rakva gyári b141-es rom és bejöna huawei logó fekete kép majd ujra indul és recovery sincs miért ?
-
Cry0
őstag
skacok a b308-as romot ami update.zip azt hogy tudom felrakni fastboot modba cmd-vel? B141-est fel tudtam rakni de az nem akar elindulni :S
-
Cry0
őstag
fastboot modba hogy tudom csatlakoztatni a géphez a telefont úgy hogy lássa is ? adb van android sdk van elvileg huawei driver is van
-
Cry0
őstag
válasz
csalafinta65 #3187 üzenetére
ugy mondta h min 4 ezer de szinte az összes helyen 3-4 ezres árat mondtak rá
-
Cry0
őstag
-
Cry0
őstag
válasz
csalafinta65 #3153 üzenetére
nem valahogy ígyis meg csinálom idegesít. 4k elvileg
-
Cry0
őstag
válasz
csalafinta65 #3094 üzenetére
mióta nincs rajta android azt teszem
-
Cry0
őstag
p7 es csoportba mondtak nekem egy tippet ha valaki tudna nekem olyanba segíteni hogy van at elefonján twrp akkor csak a system mappáról tudna csinálni egy backoupot és elküldené nekem ? elvielg ez segíthetne feltámasztani a telefont
-
Cry0
őstag
válasz
csalafinta65 #3074 üzenetére
én is mert már fll ideg vagyok leszedtem a gyári romot de az se felselhető mert csak egy update apk van benne
-
Cry0
őstag
válasz
csalafinta65 #3072 üzenetére
gyárival semmi csak a nagy navigácoóiós sáv így felraktam egy twrp-t mlyd xposedet szerettem volna mostmeg full ideg vagyok minden bekapcsolásnál a twrp jön be kéne egy megoldás
-
Cry0
őstag
skacok help me felvarázsoltam rá a twrp-t majd első bekapcsnál eltünt a navbár és a statusz bár bementem twrp-be és azóta minden ujra indításnál csak a twrp jön be mint ha nem lenne rajta rom
-
Cry0
őstag
működő twrp vagy cwm recovery van a telefonra?
-
Cry0
őstag
Valami lehetőség van rá hogy a színeket faszán be lehessen állítani ?
-
Cry0
őstag
Skacok Miui 7 várható a telefonra ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok nem nagyon tudom mate 7-re van valami értelmes/vagy ajánlott rom amit felkellene rakni ?
-
Cry0
őstag
sziasztok leszedtem a nova launchert de mikor átlépek nem kérdezi meg melyik legyen az alapértelmezett launcher ezt hol tudnám beállítani ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok tegnapi nap folyamán egy mate 7 tulajdonosa lettem
első dolgom a rootolás volt kingorootal és mellé feltettem a viper4android egyik gondom vele hogy gyári lejátszóval az istenért se akar működni a másik pedig hogy ha zenét hallgatok és vissza megyek a kezdőlapra akkor a viper4android hatása eltünik miért ?
-
Cry0
őstag
sziasztok valaki tud segíteni hogy lehet 5.1-et rootolni ?
-
Cry0
őstag
elvileg hétfőn én is tulajdonosa leszek egy Mate 7-nek
kérdésem hogy lehet majd rootolni ? (viper4android miatt) illetve milyen jó üveg fóliát érdemes rá venni ?
-
Cry0
őstag
válasz
kalapacsolok #2938 üzenetére
használtan szeretnék venni csak b-tel-es gari van rá régebben g2-őm volt ott ajánlott bolt volt
-
Cry0
őstag
b-tel nél milyen a garancai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest