Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dauphin

aktív tag

válasz nebancsa #4175 üzenetére

Köszönöm szépen a tippet, ez bejött. Töröltem a SIM-ről az összes névjegyet és megjelenik a bélyegkép a névjegyhez a ki- és bejövő hívásoknál egyaránt.. :) Ugyanakkor kíváncsiságból visszamásoltam a telefon memóriájából az összes számot a SIM-re, hogy mit szól hozzá, és még mindig működik! Hogy ez... most hogy is van!? :N Na mindegy, a lényeg, hogy sikerült a problémámra megoldást adnod. Hálás vagyok érte.
    :R

• dauphin

aktív tag

válasz mtm800 #4156 üzenetére

Köszönöm a tippet, de nem vagyok tisztában azzal, hogy ez mit is takar pontosan. :((( Annyit tudok, hogy nem szeretnék ötszázvalahány bejegyzést a telefonjegyzékembe, teljesen felesleges, hiszen csak elvesznék benne, mert jó ha 20-30-ra van valóban szükségem a mindennapokban. Nekem csak annyi kéne, hogy a SIM-kártyán tárolt nevekhez (melyeket előzőleg bemásoltam a telefon saját memóriájába, mert csak így jön elő a kép csatolása a névjegyhez opció - ha jól tudom, persze) fotókat tudjak csatolni, melyek aztán kimenő és bejövő hívásnál megjelennek. Végig csinálom az egész procedúrát, a névjegyzékben ott a kép a helyén, úgy tűnik minden rendben van, de hívásnál már nem jelenik meg a kijelzőn. Kiteszem a főképernyőre gyorshívó gombként is a kontaktot, ott is rendbenvalónak látszik minden, de az onnan kezdeményezett a hívásnál sem kapom meg az óhajtott végeredményt! Nem értem, hogy ez miért lenne komoly kihívás a Lollipop rendszernek, amikor ezt az előző Huawei-em (az első generációs - 4.1.2-es androiddal) röhögve megoldotta gond nélkül. Ennek fényében értetlenül állok a jelenség előtt. Lenne bármi más meglátásotok a megoldáshoz?

• dauphin

aktív tag

Sziasztok! :) Van egy problémám, amire eddig nem találtam meg a megoldást. A névjegyhez fűződik a gondom, úgymint hiába illesztek be fotót a névhez, ha hívást kezdeményezek felé vagy hívnak az adott számról, a csatolt kép nem jelenik meg a képernyőn - csak az a kis szürke fejtorzó fogad állandóan. Amit saját kútfőből elővarázsoltam az elmém sötét bugyrából, hogy a mobilom belső tárába másoltam az adott mappát, ami tartalmazza a képeket a névjegyekhez az SD-kártyáról, emellett kijelöltem hogy a telefonon lévő névjegyzéket használja (ne a SIM-et), de ez sem segített rajtam. Szerintetek hol lehet a bibi? Minden ötletre nyitott vagyok. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák