- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
-
szabosasito
aktív tag
Szia!
Hűha, emlékezetem szerint igen 4.4.2.alatt is így van, de már nagyon régen voltam ezen a rendszeren. Sőt azóta csomó más telefonom is volt, most nemrég lett újra Mate 7 telefonom. Ha nem az ujjlenyomatolvasóval lépsz be a telefonba, hanem az oldalsó gombbal feljön egy háttérkép / borító / ha itt alulról felfelé húzol neked nem hozza fel be az előbbiekben leírt panelt? Írd meg aztán megyünk tovább.
-
mtm800
senior tag
Nem értem, még nem találkoztam ilyen gonddal. Próbáld meg a fejlesztői módban az usb-t bekapcsolni, majd úgy rádugni.Akkor másként látja a telót és hátha felugrik az engedélykérő ablak./op rendszertől függetlenül ,működnie kéne mindegy h xp win7, 8, vagy 10./
storm4:
az is előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest