- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
peli1983 #4255 üzenetére
Valószínűleg azok közt kéne keresgélni amelyiknél többféle átalakító is van...
Mar csak meg kell találni az igazit..[ezt] lehet kipróbálom...
én mindent telefonról intézek... de a képeim videóim is azon vannak.. sőt vannak tv műsorok amiket telón nézek meg, ha elmulasztottam.. jó-ha ilyenkor ki tudom tolni tv-re, és mivel a tv-m nem tud dlna-t, a chromcast pedig kb 15e-be fáj, így jó megoldás lehet az mhl...
-
mtm800
senior tag
válasz
peli1983 #4243 üzenetére
Simán cserélték minden kérdezősködés nélkül. 1 héten belül vissza is kaptam. Másoknál is volt ilyen gond ,mert mikor leadtam épp ott volt a pulton 2 db amit a futár előttem hozott vissza ezzel a hibával. Meg is mutatta őket az ügyintéző kislány.Százalékosan nem tudom mi lehet az arány, de gondolom nem kiugró.
-
Neonflake
tag
válasz
peli1983 #3993 üzenetére
https://drive.google.com/file/d/0B8cnOra5L4c5T2Q2dGpKUWFLSUE/view?usp=docslist_api
Feltöltöttem neked az általam átírt fájlt. Root jog mellett másold ezt be a következő mappába:
/cust/hw/eu/xml
HwMultiWindowLauncher - ezt az összes alkalmazás listában találod töröld az adatait, majd indíts újra.
Én a következőket engedélyeztem:
Rendszeralkalmazás:
Számológép
ZenelejátszóEgyéb alkalmazás:
Opera
YoutubeAz Xda-n a Development topikban van az eredeti fullos lista, de ha ezt bővítgeted manuálisan az is megteszi.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
peli1983 #3551 üzenetére
Ma haveromnál jártam, és neki is máté van, és ott nem volt se ikon, se semmi bug. Érdekes viszont azt mondták szedjem le újra és próbáljam felrakni lehet teszek egy próbát a loli azért fürgébb volt.
jah és ha kikapcsolod a multi abkakot? És igaz sok értelme nincs ,hogy csak a gyári alk. lehet belerakni egy kettőt, kb a semmivel egyenlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest