- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blau24
tag
válasz
szabosasito #4225 üzenetére
Nekem csak egy sáv jön fel amiben a naptár, számológép és zseblámpa van. Köszönöm
-
blau24
tag
válasz
szabosasito #4222 üzenetére
Szia! Ez 4.4.2-nél is így van? mert semmi se jön össze abból amit írtál
-
blau24
tag
Sziasztok! Online szeretném frissíteni a C900B331-et (nincs SD kártyám) és az alábbit írja ki:
"A rendszer módosítva lett. Ha most online frissítést végez, az a rendszert instabillá teheti. Javasoljuk, hogy töltse le a hivatalos frissítési csomagot, és a frissítést inkább SD kártyáról végezze el. Ennek ellenére folytatja az online frissítést?"Folytathatom vagy inkább vegyek sd kártyát és onnan tegyem fel? Köszönöm
-
blau24
tag
Köszönöm a válaszokat
-
blau24
tag
Sziasztok! Mai nap megérkezett a C900B331 frissítés, érdemes szerintetek feltenni? Jelenleg B137 van de meg vagyok elégedve vele. Köszönöm, üdv
-
blau24
tag
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy a mai napon elkezdett folyamatosan újraindulni a telefonom, csináltam rajta az 5-ik újraindítás után egy gyári visszaállítást de utána is folytatta, a kikapcsoló gombra nem reagált egyáltalán tehát nem tudtam kikapcsolni, aztán véletlenül volt annyi időm, hogy a telefon menüjébe kattintottam a kikapcsolásra, sikerült, viszont most már semmire nem reagál, nem lehet bekapcsolni, ha felteszem töltőre akkor se csinál semmit
Köszönöm
-
blau24
tag
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, amiket írtatok odáig eljutottam én is de úgy nem működött, végül csináltam egy teljes visszaállítást a telón ami megoldotta a problémát
-
blau24
tag
Sziasztok! Hogyan tudnék b137-ről b145-re frissíteni? Köszönöm, üdv
-
blau24
tag
Sziasztok! A mai naptól én is boldog tulajdonosa vagyok egy mate 7-nek (használtan vásároltam), lenne pár kérdésem, amikor telefonálok és felveszik akkor rezeg egyet a telefon, ezt hol tudnám kikapcsolni? Csináltam egy gyári visszaállítást, a visszaállítás után egy csomó alkalmazás meg fájl rajta maradt nem pucolta ki a telefont, erre van valami megoldás esetleg? Köszönöm, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest