- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
válasz
#92239104 #4238 üzenetére
Kikapcsolod a készüléket.Utána hangerő gomb fel+ bekapcsoló gomb egyszerre nyomva tartod addig ,míg be nem jön az EMUI logo.....elengeded a gombokat,majd.ráböksz a Wipe Cacahe Partition ablakra. EMU-i logón látod hogy lefut /pár másodperc alatt/ aztán reboot system now. Ennyi....egy próbát megér.
-
-
KonZumo
tag
válasz
#92239104 #2676 üzenetére
Ja es a pinkodot nem az ujjlenyomatolvasonal kapcsolod ki hanem a biztonsag menupontban ott van feloldas tipusa es ott van beallitva h pinkod. Mondjuk ha lollipop van rajta akkor meg a kepernyozar es jelszavak menupontot kell keresni a beallitasokban es ott van h jelszo
-
KonZumo
tag
válasz
#92239104 #2669 üzenetére
Jaj baszod eddig nem ugrott be nekem se, de van a kisegito lehetosegeben valami olyasmi h szoveg arnyekolasa vagy valami hasonlo szoveg azt kapcsold ki
bar most nezem lehet h az a "nagy kontrakszu szoveg" lesz az. Bar ugyanugy a kisegito lehetosegeket meglesned csak atalakultak a megnevezesek a lollipopban
-
trobi28
addikt
válasz
#92239104 #2669 üzenetére
Betű problémára nem lenne megoldás ha átállítod másik betűtípusra?
Ujjlenyomatot úgy tudod, hogy rányomsz a felvettre (ujjlenyomat menün belül) és ott van olyan opció, hogy törlés. És ah jól tudom, ha törlöd az összes felvett ujjlenyomatot, akkor törli a kódot is, és amikor veszel fel újat, akkor kell megadni neki ismét egyet. -
-
mtm800
senior tag
válasz
#92239104 #2610 üzenetére
üzemidő nagyon jó az én használati szokásaimmal...bár FB-t nem használok mobilon.Nekem is nano sim van, mert mellette használok még lumia 640 és 930-at is....én sima 200ft-os műanyag vacak átalakítóval használom a micro sim helyére, semmi gond vele.Enyém egy simes telenoros ,így a dual sim verzióval kapcsolatban nem tudok mit mondani neked.
-
mtm800
senior tag
válasz
#92239104 #2607 üzenetére
Telenoros független...én kettőt hoztam kb 1 hónapja mindegyik az volt. Tárcsázóba be kell ütni egy kódsorozatot onnét kiderül...pár oldallal vissza valahol megtalálod.
Nya megvan.....*#*#2846579#*#*
project menü
network setting
sim card lock state queryHa azt írja,hogy sim lock deactive, akkor független.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rövid előzetesen a Solo Leveling: Arise (PC, Android, iOS)
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest