- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz
szabochris #4676 üzenetére
Pont ezt akartam írni 8h a kijelző idő anno max 6 és fél volt.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Leslie1966 #4650 üzenetére
Jah a belső tárhelyre kell rakni a b500-at nem sd re!! És fel+le+ power gomb elindítani. Nekem műkődött..
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Leslie1966 #4642 üzenetére
A b500-ast kell felrakni és annak tetejére már mehet a 5.1.1 igy próbáltad? Pedig ha vissza akarsz állni működnie kellene.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Leslie1966 #4640 üzenetére
[link]6.0 hoz a b500kell, az sem jó? (B500-downgrade csomag.)
http://m.huawei.com/itmobile/consumer/support/search/index.htm?proid=Jazz-L09 -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Nektek se jön mostanàban magazin kèpek? Úgy két havonta mindig jött frissítès, most meg semmi ezer ève.. -
Szoke1982
senior tag
válasz
kiccipo #4604 üzenetére
Jah ki direkt mert sd kariról nem is szabad. A belső tárhelyről kell és dload mappába berakod a rollback update.app- ot . Aztán hang +fel+le+power elíndítja a a csomagot. De ha leszedted volna a rollbacket ott van a pdf file és szépen mùtatja képekben is ,hogy kell.
Szedd le és figyeld a pdf be lépésről lépésre
Majd írj mire jutottál.
-
Szoke1982
senior tag
[link]Akinek nem jön be a 6.0 vissza álhat. A gyári downgrade csomaggal!
-
Szoke1982
senior tag
válasz
woodlandarts #4525 üzenetére
Rajzos megy (c-kamera, m-zene stb..)
-
Szoke1982
senior tag
Hali! Nálam jönnek a problémák (6.0) ma bejövőnél felveszem a hangszórò recseg (cs.hang.zene) lerakom utána a zene és minden más, nem a hangszórón szólalt meg hanem a kamera melletti "füles" hangszórón, érdekes mi? Kikapcs és be és jó lett . A másik.. zár képrenyő nem reagál beakad, csak ujlenyomattal tudom fel oldani . Ezen is az ùjra indìtás segit. Tehát ezek a bugok jöttek el ő. Minden más jó.
-
Szoke1982
senior tag
[link] Hivatalos rollback csomag . (6.0-->5.1.1) Aki vissza szeretne állni megteheti (tl09-re!!)
-
Szoke1982
senior tag
Szerintem a. Jav. Csomi útán az automata fényerőnél mintha sokkal sötétebb lenne a max . Nektek?
-
Szoke1982
senior tag
Szasztok!
Na én is bátorkodtam 4.4.2 ről otan frissítettem 5.1.1re Aztán az alk. (Hicare) frissítettem aztán fel is dobta azon belűl a 6.0 -át az meg át írányította a gyári frissítőre és leszedte a 6.0át otan.Simán felment. Megy a teszt.. -
Szoke1982
senior tag
válasz
Demonlaci2 #4455 üzenetére
Kösz szépen.
jah nem jó a link
hivatos huawei oldalon nincs fenn?
-
Szoke1982
senior tag
Hali!
És vissza is lehet állni gyárilag ? Ha netán a kamera rosszabb lenne mint 4.4 -en? Mert a b300-as rom jól látom csak 5.1.1 ről segit vissza rakni. Akkor gondolom lesz egy downgrade csomag is majd ? Mert akkor még várok. -
Szoke1982
senior tag
[link] itt is van oh jee
6.0
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Demonlaci2 #4307 üzenetére
Kell a b300 vissza állìtó, de ha leszeded a b300 rar csomagban benne van ,hogy kell (pdf) be.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
bodoraudio #4305 üzenetére
És a kamera? Ugyan olyan jó mint 4.4.2-n? Vagy mint a 5.1.1 es zajosabb féle? Mert 5.1.1 elbaszták én e miatt raktam vissza 4.4.2-t.
-
Szoke1982
senior tag
[link] 6.0-->5.1.1
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Soucaller #4256 üzenetére
Van rá frissítés én is mate 1 ről jöttem át. Jelenleg 5.1.1 és jön lassan a 6.0 vagy 6.1 de már betat már páran kipróbáltàk. Tehát huawei javùlt nem kicsit a támogatása. Èn a helyedben mate 8 vennék.. jah de az drága még.. Vagy ott vannak a honorok.. Az is huawei.. De mate7 nagyon jó teló mai napig.
-
Szoke1982
senior tag
Hali! A mediaszerver mi is ? Mert egy órát megy alvó módban is.. Ez normális?köszi..
-
Szoke1982
senior tag
Na végre jött friss ropogós magazin képek
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Idáig minden hónap végén jött új magazin képek, de most semmi nem jött nektek sem? Vagy most vissza âlltam 4.4.2re és nem tudom most frissíteni azért? -
Szoke1982
senior tag
Dupla kopp ébresztés van ? Meg ha c betűt rajzolsz vagy m akkor elindúl a zene vagy a kamera..(zárt képernyőnél) Ha minden igaz van utóbbi.
-
Szoke1982
senior tag
6.0 beta [link]
-
Szoke1982
senior tag
Egyébként ha valaki megkapja a betat akkor azt itt megoszthatja vagy ez nem igy műkődik?
-
Szoke1982
senior tag
Azt már rég megcsináltam, olvass vissza ,söt másnak is segítettem itt. Vissza raktam anno, de akkor dload mappás cuccal raktam fel az 5.1.1 és vissza álltam ,utána frissítettem és ota-n 5.1.1 re. Lényeg itt.. nem vagyok benne biztos ,hogy ota alól megy e ? Vissza a b300 al. De max téglázom.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Összehasonlítottam a loli és a kitket kamerás képeket és sajnos de ezerszer jobb kép készűlt 4.4.2 alatt. Úgy ,hogy én állok vissza azaz gondolom lehet? Ha legutóbb ota -n frissítettem b324re akkor is müködik a b300 vagy ota-n már bele piszkcsbeleált másba is és téglázza a telót vagy simán jó lesz mint règen amikor dloados cuccal ment fel a loli? Valaki erősitsen meg köszi.
Vagy a mostani csomag lolira javított a kamerán? Mert akkor azt rakom fel csak gondolom onnan már nincs downgrade..? -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Vissza akar állni haverom kitketre és ota-n tolta fel a 5.1.1 és a lényeg, hogy igy is vissza tudjuk rakni a b300 csomaggal? Mert én anno igy csináltam simán ment csak most nem tudom ota után működni fog e? Nem akarom letéglázni a telóját. Olyan írjon aki biztos benne ,hogy jó e? -
Szoke1982
senior tag
Véletlenűl nem rakták be a duppla kopp felébresztést és a pl: c -t írod be zárt kijelzőnél és a kamera elindúl.. ?
-
Szoke1982
senior tag
válasz
zafirdrive #3894 üzenetére
Már mindenki megkapta de lehet azóta leszedték mivel jön a javitó csomag..
-
Szoke1982
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Aki ota-n frissített az vissza ált netán valami oknál fogva? Tehát müködne e a b300 dowgrade csomag ? Mert én vissza raktam anno de az nem ota-ról történt.. A kamera miatt állnák vissza mert 4.4.2 százszor jobb képet csinált. -
Szoke1982
senior tag
Emui 4.0 !! [link]
-
Szoke1982
senior tag
Egyébként már javították a bugokat ha jól tudom a b326 al. Kérdés ezt megkapjuk vagy semmi nem jön.
-
Szoke1982
senior tag
Gyári zene appot ,hogy tudom törölni?Csak mert van új rá és azt nem engedi felrakni rá. Root gondolom de azt meg nem akarok. Más megoldás?
Más: frissűlt a magazin képek szép képek jöttek -
Szoke1982
senior tag
válasz
bodoraudio #3780 üzenetére
+1
-
-
Szoke1982
senior tag
FORRÁS:Tech2.hu A Huawei nem csak az okostelefon gyártásban jeleskedik egyre jobban, hanem a saját fejlesztésű, Kirin-sorozatú SoC-ja is folyamatosan ér el jobb szintet. A mai napon a kínai vállalat Pekingben jelentette be az új Huawei Kirin 950 SoC-t, amely az eddigi rekorder Samsung Exynos 7420-at is lepipálja natív teljesítményben.
A big.LITTLE architektúrára épülő, 16 nm-es gyártástechnológiával készülő chip négy darab Cortex-A53-as 1,8 GHz-es magot tartalmaz, ezek felelnek a szolidabb teljesítmény igényű feladatok ellátásáért. Amikor nagyobb teljesítményre van szükség, akkor lehet a négy darab Cortex-72-es magra szükség, ami 2,3 GHz-es órajelével a legújabb felsőkategóriás játékokat is gond nélkül futtatja nagyobb felbontás mellett. A játékokhoz egyébként a Mali-T880-as GPU is jól jön, ami a Huawei szerint a korábbi Kirin 930-as grafikus képességeihez képest 100%-os javulás.
A Huawei egy i5 nevű segédprocesszort is alkalmazott az új Kirin 950-ben, ez a különböző szenzorok koordinálásban, azok adatainak elemzésére, illetve használatára szolgál. Az új SoC LTE Category 6 modemet tartalmaz, amivel a 4G hálózatok adta előnyöket is ki lehet használni.
A Huawei Kirin 950-es SoC várhatóan az új Huawei Mate 8 okostelefonban debütálhat a hónap végén, szintén Kínában.
-
-
Szoke1982
senior tag
HALI!
Na hajnali 2re le is jött és megmaradt minden, mintha semmi nem változott volna. A wifim is jó volt, nem ùgy mint régen mikor nem ismerte fel. Viszont a play áruház brútálisan akadt most már elmegy, de szaggat görgetéskor. De az akku durván 100%-ról lement 45%ra 2óra kijelzővel ez normális? Most per pill. 37% 11h . Remélem vissza áll ,viszont nem volt bekapcsolva az intelligens akku azt benyomtam most. Az ujlenyomat olvasó viszont sokkal jobb lett. Jah gondolom erről is vissza lehet állni? B300al? Ha netán valami mégsem jönne be. Másik ha otat nem akarjátok megvárni akkor a Románia huawei oldalon fenn a eus verza amit leszedtünk otan. -
Szoke1982
senior tag
Nem hiszem el még mindig csak 30% on járok reggel óta életbe nem jön le. De persze csak leállítani lehet törölni nem.. Inkább felrakom a 6.0- át
-
Szoke1982
senior tag
Engem sem izgat elhiheted még 4.4.2 is pl a telenor felirat meg a %akku kiírás egy idő útán krixkrasz lett. Tehát nem nem működött normálisan. A nekem nagyon zavaró volt az ikonok elmászása pl: kivettem a google mappából egy alk. beraktam máshova és vissza ment vagy mindig felül maradtak ikonok ha pl. lehúztam alúlra asztalra. Érdekes.hogy másnak meg jó? Na mindegy de más azszem nem volt nagyon...
-
Szoke1982
senior tag
A ota verza alól is vissza lehet állni nem? Gondolom...
-
Szoke1982
senior tag
Felrakta már valaki? Egyből kiderűl javítással jött e? Megnézitek jó e a font ha beraktok újat . Ha semmi nem változik ugyan az mint az oldalon a régi b324 de ez szerintem tuti az és semmi jav. nincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest