- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung SmartTag2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
válasz
Szoke1982 #4479 üzenetére
Nekem tegnap jött meg az B560 javítócsomag.
Elég sokáig tartott, mire felinstallálta magát.
A rendszer felállása után nem látta az SD kártyámat. Olyannyira, hogy még formáznia sem sikerült neki. Sőt bedugtam a laptopomba, és még windows alatt sem sikerült elsőre a formázás. Először NTFS-re kellett megformáznom, csak ezután tudtam megformázni a telefonnal is. Azt szeretném tudni, hogy ez összefügg-e a frissítéssel, vagy az SD kártyám megbízhatatlan? (Noname 2 eFt 128G)
Volt valakinél még ilyen probléma? -
voncci
aktív tag
válasz
Szoke1982 #4196 üzenetére
Ok köszi szépen, már rakom is fel. Közben elő jött egy olyan problémám, hogy egyszerűen nem tudok telepíteni programot plusz. kártyáról mert hiába nyomon meg, azaz csak nyomnám meg a telepítés gombot egyszerű nem reagál! Ilyen volt már valakinek? Újraindítás nem segít.
-
Neonflake
tag
válasz
Szoke1982 #3871 üzenetére
Nagyjából ugyanaz minden, a rendszer szerintem reszponzívabb lett. Nincs továbbra sem extra alkalmazás az osztott képernyő módban és a névjegyzék bug is jelen van továbbra is. Ezek lettek volna számomra fontosak, de sebaj... Majd talán a 6.0-ás Android SW hoz változást.
-
mtm800
senior tag
válasz
Szoke1982 #3698 üzenetére
Én nem OTA-n frissítettem, hanem amikor megjelent a huawei.de-n. Nálam minden rendben van azóta is. Tegnap épp egy viszonylag nyúzós napom volt...BP-n hajnali 4-től este 10 ig egy óra navi /here drive/ összesen 4h35 perc kijelző +3 mail fiók 30 perces szinkronokkal..... este 42%-nál tettem töltőre.Play store rendben , nem szaggat.Semmi akkukímélő funkció nincs bekapcsolva.
-
szornyu1
tag
válasz
Szoke1982 #3694 üzenetére
Én a huaweiblog.de
oldaláról töltöttem le amikor megjelent, azóta is hibátlanul teszi a dolgát.Próbálgattam a Huawei Theme Creator Appot. Ahhoz képest hogy még egy két dolog béta benne, egész jó kis alkalmazás. Főleg hogy root nélkül megy csak. Egy két dolgot már meg csináltam kíváncsiságból. Illetve elküldtem a magyar fordítást is de még nem reagált a fejlesztő.
-
atike
nagyúr
válasz
Szoke1982 #3683 üzenetére
Ezt a Telenor felirat és százalékos kiírás kavart nem is értem. De jó lett volna ha csinálsz anno képet róla...
Ez az ikon variálás meg megint furcsa. Nem volt valami program feltelepítve ami hathatott rá? Mert a teló tud gesztusvezérlős dolgokat - nem volt véletlenül bekapcsolva a rázásra újrarendezés...?
-
atike
nagyúr
válasz
Szoke1982 #3681 üzenetére
Én írtam anno, hogy hátha javítanak apróságot (ha felmerülne), de korábban már le lett írva, hogy ugyanaz jön OTA-n, mint ami az oldalon fent van.
Mondjuk engem a font kérdés éppen hidegen hagy, el nem tudnám képzelni, hogy átkapcsoljak valami cirádás vacakra, de attól még ez egy hiba, igen.
-
atike
nagyúr
válasz
Szoke1982 #3677 üzenetére
Újraindulásra nem kérdez rá, és nem is rakta be (belépve elvileg az a font az aktív, de gyakorlatban nem). Újraindítottam, utána sincs változás. Nem lehet, hogy a saját felülete elfedi mindenképp a betűtípus változtatást...?
Ezek szerint (így) nem működik... Eszembe nem jutott volna amúgy magamtól betűtípust változtatni...
-
álarc
aktív tag
válasz
Szoke1982 #3582 üzenetére
Szerintem itt az adás vétel fórumon árul egy tag üveget.
Ami bizonyos, hogy az Xprotector sajnos ócska, az a bizonyos kínai kb. ua, csak csúszósabb a felülete, és nem zsírosodik annyira. Privibe megnevezem az illetőt.
Persze vannak márkák, még nem próbáltam pl. Nillkin 9H-t dícsérik szinte mindenhol. -
peli1983
csendes tag
válasz
Szoke1982 #3547 üzenetére
Én is átálltam Lollira. Semmi extra hiba nincs én a wifi vagy az ikonos hibajelenséget nem tapasztaltam soha az alkalmazás váltó amit lehetne turbózni, hogy ha folyamatosan nyomtam (még 4.4.2-őn) visszaugrott az előző nyitott alkalmazásra ez sokszor nagyon praktikus volt, most meg a multi window-ot akarja futtatni, a legtöbb programnál azt írja ki, hogy nem támogatott. Itt nagyon jó lenne , ha más nem csak a gyári alkalmazásokat is hozzá lehetne adni. Ami jobb: gyorsabb, még jobb a kezelőfelület. Nálam a google naptár, a 4.4.2 -nél mindig kilépett. Most ez a hiba teljesen megszűnt.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Szoke1982 #3540 üzenetére
Nem tudom elhinni. 1 évig kínlódtak a lolllival, aztán mégsem lett tökéletes, ahogy jó páran írják. Az tette a legjobban, aki maradt a 4.4.2.-es rendszernél. Annyira jó lett, sima, bug mentes, hogy ezt nem fogja egy 6.0 sem felül írni.( új mérnökök vannak a Huawei-nél??)
Az írja a linkelt oldal, hogy novemberben kezdenek hozzá a szoftver megalkotásához. Akkor arra számítsatok, hogy ha mégis kijön erre a modellre, akkor 2017 tavasza a megjelenés.
-
mtm800
senior tag
válasz
Szoke1982 #3528 üzenetére
Sztem nem....ha megnézed egy kb 36 megás csomagról van szó hiába telepíted attól még az utolsó build működik. A b300 kvázi ...csúnya hasonlattal egy "közbülső illesztő telepítő"csomag ami lehetővé teszi . hogy zökkenőmentesen lehessen visszatérni 5.xxx-ről KK-ra....szerintem .
-
hbsoft
csendes tag
válasz
Szoke1982 #3502 üzenetére
Akkor néhány infó:
1. a hivatalos 5.1.1. tényleg downgradelhető az említett csomaggal a leírás szerint,
2. bár a csomag b308-at ír, a köztes állapot b300-at mutat a készüléken (valószínűleg fordítási probléma, mivel a csomag a b308-ról történő downgradehez készült),
3. sajnos nálam nincs változás, az alsó mikrofonom továbbra sem működik
4. fentiek alapján a mikrofonproblémám HW-es és irány a szervíz... Ezek szerint viszont nálam is teljesen probléma mentes az 5.1.1.!(kár, hogy éppen nem élvezhetem...)
Holnap irány a Speedshop (utána megírom a tapasztalatokat és a menetet). Mivel a készülékem karc- és sérülésmentes, remélem így is látom majd viszont (csak remélem, hogy ők intézik és nem kell nekem rohangálnom majd a készülékkel)!
Kösz az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- Akciókamerák
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest