Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Mate 80 széria csúcsa
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Remus389
üzenetére
Viszont a zongoralakk műanyag is ugyanígy karcolódik, ha pénzt, kulcsot meg ilyeneket teszel mellé.
Attól is, hogy leteszed az asztalra és véletlenül megcsúsztatod. Teljesen mindegy mit veszel, vigyázni kell rá, de akinek tiszta karc 2 hónap után, ott nem a telefonnal van a gond.Egy normális tok meg kell ezeknek, kézbe én is pucéran veszem ki a telefont, de mikor zsebben van, kell neki egy rendes tok, és 1-2k-ért is már kapni normálisat, szerintem nem tétel, pláne nem ilyen telefon árak mellett...
Aki el tudja viselni a fóliát, annak az sem árthat, engem zavar.Aksi: passz, sosincs nálam egy telefon 2 évet. Mondjuk szerintem azért jobban bírják ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Borderlands 4
- PlayStation 3
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest