Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard
őstag
Persze nem igaz, nem zsonglőrködök mindig
Egyedül annyi, hogy nekem ez egy kényelmetlen plusz dolog. Totál semmi értelmét nem látom ennek a tokozásos őrületnek. Egy telefon bírja már ki, hogy ne kelljen pluszban beletenni semmibe. Nem dobálom, nem ejtettem még le soha egy telefonomat sem, a jobb oldali zsebemben csak ez van. Az asztalon többnyire dokkolóban vagy egy szemüvegtörlőn van. Szerintem ide azért nem kell strapa telefon. Az i5-el mégis voltak "kisebb" problémák így visszavittem és a másodikra már pakoltam fóliát minden oldalra. Inkább az mint egy tok. Azzal meg az a baj, hogy csúfít és ugyan úgy gyűjti az ujjlenyomatot mint a samu féle műanyag. Ha nem jobban. A hideg kiráz, ha ránézek a telefonra és a fekete felületen ezüst színű kopások vannak. A fehér/ezüst telefonon ez nyilván nem látszik annyira de az meg egyértelműen női szín ráadásul nem is tetszik 
Száz szónak is egy a vége: ez egy használati tárgy és szerintem a kelleténél sokkal jobban odafigyelek rá, mégis akarva, akaratlanul lesznek rajta kisebb sérülések. Nincs is ezzel semmi baj, a fekete s3 hátlapja is karcolódott mint a fene, persze ott már nem szemüvegtörlőre tettem mert tudtam, hogy cserélhető. Itt azzal van a baj, hogy elég egy kisebb figyelmetlenség és máris elcsúfítottad az alu uibody házat, amit sehogy nem fogsz utána eltüntetni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyedül annyi, hogy nekem ez egy kényelmetlen plusz dolog. Totál semmi értelmét nem látom ennek a tokozásos őrületnek. Egy telefon bírja már ki, hogy ne kelljen pluszban beletenni semmibe. Nem dobálom, nem ejtettem még le soha egy telefonomat sem, a jobb oldali zsebemben csak ez van. Az asztalon többnyire dokkolóban vagy egy szemüvegtörlőn van. Szerintem ide azért nem kell strapa telefon. Az i5-el mégis voltak "kisebb" problémák így visszavittem és a másodikra már pakoltam fóliát minden oldalra. Inkább az mint egy tok. Azzal meg az a baj, hogy csúfít és ugyan úgy gyűjti az ujjlenyomatot mint a samu féle műanyag. Ha nem jobban. A hideg kiráz, ha ránézek a telefonra és a fekete felületen ezüst színű kopások vannak. A fehér/ezüst telefonon ez nyilván nem látszik annyira de az meg egyértelműen női szín ráadásul nem is tetszik